Klakočarjeva užaljena, ker nesojenega partnerja na slavnostno sejo spet ne bo

Datum:

Premier Golob se bo na predvečer dneva državnosti udeležil osrednje državne proslave, hkrati pa vnovič izostal na slavnostni seji v Državnem zboru. S svojo odločitvijo je razočaral predsednico Državnega zbora Urško Klakočar Zupančič. Spomnimo, da je premier Golob tudi nesojena ljubezen Klakočarjeve, romanca pa je razpadla, ko je Golob srečal Tino Gaber.

                   

Osrednja državna proslava bo sicer potekala na Kongresnem trgu v Ljubljani. Slavnostno sejo je predsednik vlade Robert Golob sicer izpustil že lansko leto. Razloga za svoj izostanek ni navedel, poroča N1 Slovenija.

UKZ je užaljena
Predsednica Državnega zbora Urška Klakočar Zupančič je dejala, da je zelo žalostna, ker je bil premier doslej le enkrat na slavnostni seji DZ – zgolj tedaj, ko je prisegla predsednica republike Nataša Pirc Musar. Vprašala se je, ali je to do parlamenta spoštljivo in kaj je v ozadju njegovega izostanka.

Predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič, predsednik vlade Robert Golob in predsednica države Nataša Pirc Musar. Foto: Žiga Živulović jr. /Bobo

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Rekordna nepriljubljenost nemške vlade

Nemški volivci so izjemno nezadovoljni z delom vlade, kot...

Katere bodo posledice dviga sodniških plač?

Kakšne bodo posledice dviga sodniških plač? Primeri plač in...

Fajonova bo spet donirala s terorizmom povezani UNRWA

Ministrica Tanja Fajon je na včerajšnji donatorski konferenci za...