fbpx

Branko Grims: Kaj nam prinašajo volitve v ZDA?

Poslanec Branko Grims (Foto: STA)

Mnogo ljudi še vedno ne razume, zakaj je zaradi moči ZDA še kako pomembno tudi za Slovenijo, kdo je tam predsednik. Zaradi propagande levičarskih medijev in levosučnih “poznavalcev” mislijo, da je skoraj vseeno. Žal se zelo motijo, upam le, da nam najhujših dokazov te zmote ne bo treba opazovati v prihodnjih letih. Svet je na razpotju.

Donald Trump je na dan volitev silovito zmagal (levičarjem se bo že ob tem stavku povsem utrgalo). Potem se je začelo … Dve stvari sem popolnoma prepričan: Wuhanski koronavirus so iz Kitajske v svet spustili namerno, za kar bi morali odgovarjati, in predsedniške volitve v ZDA so levičarji zgoljufali in ukradli.

Z volitvami se ukvarjam že trideset let in sistem volitev v ZDA sem študiral med izdelavo znanstvenega magisterija v Kanadi in ZDA. Pri njih se glasovnic ročno ne ločuje in ne šteje za posameznega kandidata posebej, kot so bedarije, ki smo jih brali ob opravičevanju stotisočih glasov hkrati za Bidna in nobenega za Trumpa ter še v dolgi vrsti podobnih očitnih goljufij. Štetje je strojno.

Ob nepoštenih ljudeh se sistem sesuje
Problem ameriške volilne zakonodaje je, da je prepuščena posameznim državam in z za evropske pojme zelo pomanjkljivim nadzorom. Vse je napisano na gentlemanski “fair play”… ki deluje, če so vsi udeleženci pošteni. Zato je jasno, da se je sistem dejansko zrušil, ko so vanj posegli levičarji, za katere je že izraz poštenost razlog, “da primejo za pištolo”, kot se je izrazil eden od razvpitih slovenskih levičarskih idolov. Ni podpisovanja prejema glasovnice na volišču (za kar sem si leta prizadeval in je v Sloveniji že dolgo uzakonjeno), z osebnimi dokumenti je križ,  glasovanje po pošti je pravi kaos, zato tudi učinkovite kontrole ne more biti. Glasovali so celo mrtvi, glasovnice so dneve še kar prihajale in prihajale … praktično samo za Bidna. Trumpu je možno očitati samo to, da ni že zdavnaj izdal izvršilnih ukazov in prepovedal cenzuro na internetu; ter da ni poskrbel za bolj centraliziran in nadzorovan sistem volitev – da je kot pravi Američan verjel v svobodo in pravičnost sedanje ureditve volitev.

Nobelova nagrada za mir v roke Obami, ki je začel številne vojne
Še tako masovna goljufija ne bi zadoščala, če ne bi Kitajci v svet spustili korone. Donald Trump je bil po ekonomskih uspehih daleč najboljši predsednik ZDA in edini, ki ni začel nobene vojne. Ja, prav ste prebrali. Barack Hussein Obama, ki je začel nekatere najbolj krvave vojne zadnjega časa, katerih posledice tepejo ves svet, je svetohlinsko prejel Nobelovo nagrado za mir. Donald Trump, ki ga vsi zmerjajo, je sklenil vrsto zgodovinskih mirovnih sporazumov in edini ni začel nobene nove vojne! In prav to je eden ključnih razlogov, da se ga globalisti hočejo znebiti za vsako ceno. Vojaška industrija in globalistični kriminalci, ki rabijo nov izgovor za umazan biznis z “begunci” ter uničevanjem civilizacije, nujno rabijo nove vojne!

Barack Obama je zanetil številne vojne in prejel Nobelovo nagrado za mir! (Foto: STA)

Volitve so bile tako očitno zgoljufane in ukradene, da bode v oči; vprašanje pa je, če bo to presodilo tudi pristojno sodišče. V kaotično nenadzorovanem sistemu volitev po pošti je ob taki zakonodaji nezakonitosti zelo težko dokazati. Če sploh … Kar so levičarji izkoristili za očitno masovno goljufijo. Upam, da bo to vsaj šola za naivneže v Sloveniji, ki vedno znova zagovarjajo volitve po internetu … kjer je z dovolj hekerskega znanja mogoče ponarediti karkoli. Stavimo lahko, da bo tokratni model kraje volitev s politično zanetenim pouličnim nasiljem (od katerega se seveda pravi krivci potem distancirajo … Zveni znano, Ljubljana ..?) ter masovnim ponarejanjem in goljufanjem postal normalna oblika levičarskega boja po celem svetu, če ga v ZDA sodišča dokončno potrdijo.  Napačno vsi gledajo samo na sestavo Vrhovnega sodišča ZDA, mnogo odločitev je v pristojnosti držav. Zato se lahko zgodi, da sodišče volitev ne razveljavi oz. ne v zadostnem obsegu.

Kaj se bo za svet in za Slovenijo spremenilo, če vodenje ZDA res prevzame levičarsko globalistična naveza Biden – Harris? 

  1. Miru bo konec. Globalisti nujno rabijo vojno. Trump je bil edini, ki ni začel nobene nove vojne. Zato Biden – Harris. Vojna bo. Kjerkoli.
  2. Norost se bo spet agresivno vsiljevalo kot normalnost, preganjalo se bo tradicijo, kulturo in suverenost narodov, teptalo prave vrednote. Kulturni marksizem LGBT bo politično vsiljevan in uzakonjen (ni naključje, da je v dneh po očitni volilni goljufiji globalistična kamarila v EU že predstavila, kako bo zahtevala uzakonitev propagande kulturnega marksizma LGBT … pod krinko “boja za enakopravnost”). Vsaka kritika kulturnega marksizma LGBT bo histerično preganjana, zasramovana, in kmalu najbrž tudi zakonsko sankcionirana.
  3. Masovne migracije se bo znova pognalo v še večjem obsegu. Legalne in ilegalne. Za uresničenje kulturnega marksizma, kar bo imelo za končno posledico uničenje zahodne civilizacije. Biden je že napovedal za 800 odstotno večje sprejemanje migrantov. Levičarjem v Evropski Uniji, Muslimanski bratovščini, Arabcem in vsem drugim, ki imajo od odvratnega biznisa z migracijami pod krinko lažnega “humanizma” in radikalne islamizacije korist, so se ob tem orosile oči od sreče. Uvažaš tretji svet, dobiš tretji svet. Globalistični socializem v praksi.
  4. Znova bodo namesto ekonomskih v ospredju levičarske ideološke teme kot “boj proti od človeka povzročenemu globalnemu segrevanju oz. podnebnim spremembam”. Česar ni, vreme se spreminja zaradi aktivnosti sonca. Bodo pa davki, novi davki, še več davkov…in samo za davke gre. Uničevalo se bo malo in srednje podjetništvo, vsi bomo živeli slabše, vse v korist oblasti špekulativnega velekapitala globalistov. Tudi praktično vsa uradna ekologija je zelena samo toliko, kot je zelena barva denarja. “Ekološki” električni avtomobili so za okolje mnogo bolj uničujoči kot klasični motorji, seveda pa njihovo forsiranje nekaterim dviguje profit na račun drugih. O tem bi moral odločati prosti trg!  Toda prosti trg se bo načrtno uničevalo. Globalistični socializem bo naredil naslednji korak.
  5. Levičarsko nasilje bo praktično legalizirano. Vsakokrat, ko se bo levičarjem zazdelo potrebno, bodo levi fašisti Antifa in njen protibelsko rasistični derivat BLM skupaj z muslimanskimi skrajneži noreli po ulicah, uničevali lastnino ter male in srednje podjetnike in ogrožali varnost ter življenja ljudi. Mati treh otrok je bila zverinsko umorjena, ker ni hotela kričati z nasilno sodrgo, da samo “črnska življenja štejejo”, ampak je rekla, da »vsa človeška življenja štejejo«… Mrtvih je že na desetine, ranjenih na tisoče. In levičarsko nasilje je iz ZDA že pljusknilo v Evropo. Mešanica ponorelih levičarjev, kriminalcev in muslimanskih skrajnežev že divja po ulicah evropskih mest. Tudi v Ljubljani smo že videli premiero. Levi politiki ter njihovi lakaji z bruseljskimi funkcionarji vred, ki so povzročili tako stanje, seveda zdaj “obsojajo” divjanje. Bodo pa z veseljem sprejeli posledice in na vse načine zagovarjali pregon “desnih skrajnežev”… ki jih ni.
  6. Svoboda izražanja mnenja, ki je ustavna pravica, bo še bistveno bolj ogrožena. Cenzura v obliki internetne cenzure, tabu tem in medijskih manipulacij se bo okrepila in postala vseobsegajoča. O islamskih skrajnežih in njihovih levičarskih petokolonaših se praktično ne bo smelo več govoriti. Bo pa šolstvo, mediji in zabavna industrija še bolj zastrupljalo mlade generacije s kulturnim marksizmom LGTB. Nasprotna mnenja in s tem zavzemanje za prave vrednote bodo še bolj utišane, nosilci diskreditirani in onemogočeni. Kar se že dogaja!
  7. Končni zmagovalci pandemije bodo samo Kitajci. Svet pa bo naredil nov skok v smeri globalnih totalitarizmov.

Ko se bo začelo vse to uresničevati, se bo zagotovo marsikateri levičar zaklinjal, da njegov cilj nikoli ni bil vojna, nasilje, revščina, oblast globalističnih finančnih velešpekulantov, totalitarizem… Takrat mu lahko kar na njegovem primeru razložite, zakaj je veliki zgodovinski idol levičarjev Josip Visarjonovič Stalin oboževalce socializma na zahodu imenoval preprosto – uporabni idioti.

Mag. Branko Grims