Feminizem je zlobna, škodljiva ideologija (večinoma) zasfrustriranih žensk

Jože Biščak (Foto: osebni arhiv)

Čeprav feministke razglašajo, da takrat, ko odprejo usta, govorijo v imenu vseh žensk, lahko verjamete, da temu ni tako. Dandanašnje feministke niso naredile prav ničesar v dobro žensk. Sklicujejo se na dolgo tradicijo »svojega gibanja«, a sodobni bradati feminizem nima nič skupnega s feminizmom na prelomu 19. v 20. stoletje. Še več. Feministke se mi v resnici smilijo, pomilujem jih. Res jim je težko, posebej v zahodnem svetu. Kajti ni lahko delovati v družbi, kjer ga ni zakona, ki bi jih diskriminiral; moški in ženske so enaki pred zakonom; imajo svoja društva, zavode in inštitute, ki jih financirajo davkoplačevalci; na uradu vlade za enake možnosti imajo glavno besedo. Zato moraš imeti zelo dobro razvejano domišljijo, da si izmisliš, za kaj se boriš. Torej, povsem logično vprašanje, ki si ga postavi vsak zdravorazumski človek, je: “Kaj za vraga danes počno feministke?”

Ko poslušaš slovenske samooklicane feministke, ki trpijo za raznimi frustracijami, ne veš, ali bi se jokal ali smejal. Ne vedo, kaj bi same s sabo. Ves čas nekaj zahtevajo, želijo. Običajno od države, ki, kakopak, jemlje iz denarnic (neto) davkoplačevalcev. Pa bi to, pa bi ono, pa bi tretje. Kristus božji, ženska, utihni že! Govorijo hitreje, kot teče mlinček, tako hitro, da jih misli ne dohajajo. In pri tem sebe prepričujejo, da govorijo v imenu vseh žensk. Dajte no. Sedanji feminizem nima več nikakršne veze z bojem za človekove pravice, veliko je bližji totalitarizmom, saj je njihov namen en sam – diskriminacija druge skupine ljudi, običajno moških. Pa še to ne vseh. “Najhujše” primerke moških je opisala znana feministična inkvizitorka Barbara Rajgelj. Gre za skupino “belih, zdravih, dobro situiranih moških, ki imajo vse, a mislijo, da jim pripada več.” In kdor teh zblojenih teorij ne vzame kot suho zlato, je klerofašist, katoliški taliban, nacist, rasist in še kaj bi se našlo v feminističnem besednjaku.

Ženske imajo negativno stališče do debelosti
Hvala Bogu, da je večina žensk bolj normalna od Rajgeljeve in zavrača tovrstni feminizem. Ne samo v Sloveniji. Od leta 2015 je bilo narejenih več anket, v katerih so bile ženske vprašane, ali so feministke. Rezultati so za feminizem porazni. Po raziskavi Washington Posta se ima samo 17 odstotkov žensk za feministke. Po raziskavi Independenta se je leta 2015 za feministke imelo 35 odstotkov Britank, kar  19 odstotkov pa jih je menilo, da je feminizem žalitev za njihov spol. Samo leto kasneje je delež Britank, ki so feministke, padel na 9 odstotkov (Telegraph). Pravi šok pa je lani doživela “prelestna” Breanne Fahs, zaprisežena feministka ter profesorica ženskih in spolnih študij (karkoli že to pomeni) na državni univerzi v Arizoni. Ker je sama precej “močna”, je, kakopak, med ženskami naredila raziskavo o debelosti. Saj razumete – osebne izkušnje pa to. No, kakorkoli, nad rezultati je bila zelo, zelo razočarana. Po poročanju portala Campus Reform so imele vse ženske, ki so bile vprašane, negativno stališče do debelosti. Teza njene študije, ki je bila premierno objavljena na Mednarodnem forumu za ženske študije,  je namreč bila, da so ženske že toliko “ozaveščene”, da se ne bojijo pridobivanja telesne teže in bi se kljub debelosti same sebi še naprej zdele privlačne. Da debele ženske niso atraktivne, je po mnenju Fahsove posledica patriarhata, seksizma in nasilja nad ženskami.

Foto: iStock

Fahsova, ki ženske tudi prepričuje, naj se ne brijejo pod pazduhami, saj s tem priznavajo nadvlado moških, trdi, da se ženske bolj bojijo zrediti, kot da bi živele s svojo debelostjo. Še posebej je bila zgrožena nad štirimi ženskami, saj so se smejale in jo povprašale po zdravju. Ampak, kdo se ne bi smejal, če bi vas kdo vprašal, kaj si mislite o tem, da bi na hitro pridobili 45 kilogramov in tako dokazali, da vam moški ne vladajo? Fahsova je po tej raziskavi izjavila: “Debelosti ne smemo razumeti kot negativno lastnost, saj feministična teorija pravi, da je stigmatizacija debelosti povezana s seksizmom. Dejstvo, da ženske ne vidijo debelosti kot svobodo, nam veliko pove o vsiljenem pogledu na debelost.” Skratka, za feminizem je debelost svoboda in zavračanje debelosti je seksizem.

Ženska je bila vedno cenjena zaradi biološke vloge
Feministke ne predstavljajo žensk, skrajni čas bi bil, da to dojamejo. Ženske želijo le enakopravnost, to pa imajo. Z moškimi so enake pred zakonom. Posebne zaščite pa ne potrebujejo, ker je najbrž sploh ne želijo, in ne potrebujejo posebne zaščite, ker so rade samostojne. Ampak feministke kar ne nehajo kričati, da je družba še naprej patriarhalna. Da najprej nekaj razčistimo o patriarhatu. Njegova zgodovinska funkcija je bila zaščita žensk. Ne samo v družini, ampak v neki skupnosti nasploh. V patriarhatu ženska sploh ni bila postavljena v vlogo manjvredne, ampak ravno nasprotno – bila je najbolj cenjena ravno zaradi biološke vloge. Tudi zato so moški opravljali nevarne in težke poklice, ženske pa varovali. Taka zaščita sicer ženskam vzame določeno svobodo, toda to se je spremenilo z ženskimi gibanji, saj patriarhat zaradi večje varnosti ni bil več potreben. Danes pa smo priča nasilnim poskusom, da vse, kar so ženske v zadnjih desetletjih pridobile, uničimo in ustvarimo nek nov sistem, ki bi popolnoma zabrisal razlike med moškimi in ženskami. Uspeh takega, škodljivega in zlobnega koncepta, bi človeštvo pahnil v propad. Na robu je že.

Jože Biščak

 • Kako, da feministke podpirajo

  Težko je opisati grozljive zlorabe, ki so jih doživeli otroci, ” je v 153 strani dolgem poročilu zapisala inšpektorica. “Odkrila sem primer, ko so deklico polili z bencinom in ji grozili, da jo bodo zažgali, če bo izdala, da jo posiljuje odrasel moški. Otrokom so grozili z orožjem, gledati so morali groba posilstva drugih otok.S takimi grožnjami so preprečili, da bi otroci kar koli izdali, ” poroča Alexis Jay. Mlade deklice je posiljevalo več moških, z njimi so trgovali v drugih mestih na severu Anglije, jih pretepali in ustrahovali. Organizacije za zaščito otrok naj bi bile seznanjene s kar tretjino zlorab, ki so se dogajale med leti 1997 in 2003. Poročila o grozljivem dogajanju pa so ignorirali tudi na policiji. Ignorirali in zapirali starše Socialna službe se niso odzivale na poročila staršev o tem, da njihove hčerke izginjajo in da jih opijajo starejši moški, policija pa je celo aretirala dva očeta, ki sta skušala odpeljati hčerke iz hiše, kjer so jih prodajali starejšim moškim. Policija je prav tako ignorirala prijave najstnic, ki so razkrile, da so jih spolno zlorabljali starejši moški. Iste najstnice so ob priložnosti priprli, ker so bile vinjene, odrasle moške, ki so jih spremljali pa pustili na prostosti. Deklica, ki je prišla na policijo, da bi prijavila dogajanje, je dobila sporočilo storilcev, ki so ji nakazali, da bodo ubili njeno sestro. Inšpektorica sklepa, da so storilci dobivali obvestila policije. Socialne službe so starše, ki so prijavljali nenavadno obnašanje svojih otrok, odslovile: ” Ne morete se sprijazniti s tem, da vaši otroci odraščajo.” Mrežo je vodila skupina pakistanskih moških, policija pa je vse od leta 2005 imela močne dokaze o delovanju mreže, vendar storilcev niso razkrili in zaprli. “Razlogi za to niso jasni. Lahko, da so skušali prikriti, kaj se dogaja v Rotherhamu, lahko, da jih je skrbelo, da bi ob aretacijah prišlo do etničnega nasilja. Lahko, da se se bali, da bo skupnost, če se bo razvedelo, izgubila ugled, ” ugiba inšpektorica.

  Več na: https://www.zurnal24.si/svet/polili-so-jo-z-bencinom-in-grozili-da-jo-bodo-sezgali-235061http://www.zurnal24.si

 • Miran

  Še en članek talibanske izrojene desnice. In s takimi zastarelimi stališči bi radi zmagali na volitvah haha.

 • Aichmbsi

  No, to niso več feministke, to so zombiji.

 • moat

  Heh, ste ga spet povlekli iz naftalina, da bo lahko pisal neumnosti? Zmanjkalo drugih tem? A že? Pa toliko bi bilo potrebno v Sloveniji spremeniti, pišete pa večinoma trače!

 • Franc Šink

  Fenimistke bi bile rade to kar jim ni dano.

 • VERRZIFIKATOR

  Rabarbara Raglja

  FEMINA ETC.

  Femina je ženska po latinsko,
  drugi femine pomen samica,
  ni zgrešila svojega poklica
  mnoga teh, ki vpijejo skupinsko.

  Vpijejo skupinsko dandanašnji,
  da prikrajšane so na vsej črti,
  moški da so vsi drugam zazrti,
  časi da so zanje skrajni, strašni.

  Femina, smo rekli, je samica
  in samica za vse dni ostaja,
  samcem takšna ptica ne ugaja,
  to notorična je pač resnica.

  Družijo zato se v skupno jato
  in vreščijo kot znorele srake,
  kdo bi se usmilil takšne spake,
  pa če hišo bi imela zlato.

  Femina današnja biti žena
  ni nobena žalibog sposobna,
  tudi ni ničemur več podobna,
  če kot »femina« je razglašena.

  Kaj potem ji sploh še preostane?
  Feminilna vloga izgubljena,
  ni pri samcih ptica zaželena,
  jate svojih članica postane.

  Agresivne to so vse plenilke,
  letajo okoli popadljivo,
  in letijo, kot je dokazljivo
  zgolj na Lesbos ptičice selivke.

 • Tweety Bird

  Biščak: “Feminizem je zlobna, škodljiva ideologija (večinoma) zasfrustriranih žensk.”

  Prasec…prasec na kvadrat. Gnoj od moškega !!!

  • Capi

   Hahahahahahaaaaa, še enkrat dokaz, da ima Biščak še kako prav……

 • macon

  Debela feministka, ki verjame, da je “za feminizem debelost svoboda in zavračanje debelosti seksizem”, je tako omejena, da ne razume, da je nad družbenim nivojem bolj primarni biološki nivo: debelost je nezdrava, ker je ogroženih več organov, oteženo je gibanje, poleg tega večini moških debeluške niso privlačne.

  Res moraš biti družboslovni “znanstvenik”, da takole zanemariš zdravo pamet.

  • tasilo

   Jaz pa mislim, da je debelost za feministke nekaj najboljšega, kar se nam lahko zgodi. A … zakaj?! Debelejša ko je, prej jo pobere zaradi vseh debelostnih bolezni in posledično prej neha biti breme za družbo. Jaz bi feministke pital ko gosi, do 300 kil, če je treba.

  • Soave

   No ,a ?? Za debele feministke res ne vem, ampak debeluške smo kar v redu babnice.
   O, moških, ki da ne marajo debeluške ? V to pa nisem čisto prepričana

 • Tweety Bird

  Gnoj od človeka Jože Biščak, pokriva samo teme, ki so brane na tem gnilem portalu in so vedno znova na isto vižo… proti levici in zagovarjanje desnice. Tukaj ni več govora o novinarstvu, ampak prilivanje olja na ogenj. Sedaj se je gnida klerofašistična spravila nad nas ženske…nad tiste ki se želimo enakopravnost in nič več.

  • Soave

   Po tvojem pisanju sodeč, si ti daleč od enakopravnosti.

  • Capi

   V tem tvojem kratkem prostem spisu je na kratko vse, kar je opisal Biščak, hahahahahahahaaaaaaa

  • tramal

   Feministka,lezbača in bedakinja ,kaj ti spet ni jasno.

 • Tweety Bird

  Včasih je ta gnida od človeka Biščak sral po portalu Planet Siol…danes pa serje po portalu Novatv-v službi laži !!!

 • Joža

  Poglejte samo ljubljansko TV: vsak dan posiljevanje s feminizmom in homoseksualnostjo. Enakost spolov. Spola nista nikoli enaka in nikoli ne bosta. Vsak je po svoje drugačen. To opazijo že otroci v vrtcu. Bolni feminizem pa je zloben, zahrbten in maščevalen, daleč stran od narave in pravičnosti. Zahtevajo pravice, a samo posiljujejo ves svet s svojo drugačnostjo. Zaradi tega so nesprejemljivi in nedostojni. Uničujejo vsako kulturo, ki jim to dopusti. Agresivni feminizem ženskam jemlje ženstvenost in moškim možatost. Želi narediti možače, moške pa v pupe. Skupaj z LGBT. Svoje pravice bi lahko dosegli na drugačen način, tako pa le zbujajo velik revolt in gnus. Rezultat bo zato ravno obraten.

 • Joža

  Poglejte si samo ljubljansko TV: vsak dan posiljevanje s feminizmom in homoseksualnostjo. Enakost spolov. Spola nista nikoli enaka in nikoli ne bosta. Vsak je po svoje drugačen. To opazijo že otroci v vrtcu. Bolni feminizem pa je zloben, zahrbten in maščevalen, daleč stran od narave in pravičnosti. Zahtevajo pravice, a samo posiljujejo ves svet s svojo drugačnostjo. Zaradi tega so nesprejemljivi in nedostojni. Uničujejo vsako kulturo, ki jim to dopusti. Agresivni feminizem ženskam jemlje ženstvenost in moškim možatost. Želi narediti možače, moške pa v pupe. Skupaj z LGBT. Svoje pravice bi lahko dosegli na drugačen način, tako pa le zbujajo velik revolt in gnus. Rezultat bo zato ravno obraten. Takšno nasilje nad večino je nesprejemljivo.

 • Domus Lubus

  Ko bo letos na volitvah zmagala SDS bodo ženske spet dobile svojo mesto v družbi. Lahko bodo skrbele za otroke in moža. Lahko bodo hodile v cerkev in se združevale v ženskih društvih pod okriljem SDS, kjer bodo pletle, šivale, krojile in si izmenjevale kuharske recepte. Prenehalo se bo levičarsko nasilno izobraževanje, nagovarjanje k homoseksualnosti in vcepljanje idej, da je ženska enakovredna moškemu. Osrečevalo jih bo zavedanje, da izpolnjujejo svojo vlogo v družbi, s tem da služijo družini, cerkvi in stranki.

  • Janez Novak

   Domus Lubus, se norčuješ, ampak s slabimi “argumenti”. Zakaj bi morale ženske imeti kakšno politično okrilje? Ustava velja za vse enako. Ta pa jim zagotavlja enakopravnost z moškimi in svobodo. Če hočejo plesti in kuhati lahko to počno kljub naprednjakom tvojega kova, ki mislijo, da sodi ženska kamorkoli, samo ne k otrokom in družini. Zaradi ideologije kot je tvoja, Evropejci izumiramo. Nadomeščajo pa nas prišleki, ki ne priznavajo nikakršnih pravic ženskam, kjer je ženska predvsem zato, da rodi otroke in to čim več. Medtem, ko se maloumneži tvoje sorte norčujejo, se dogaja zamenjava evropskega prebivalstva in odprava evropske kulture in evropskih narodov.

  • dob

   Imam pripombo.
   Težava z uveljavljanjem spremembe je ravno v tem, da so ideje o “prihodnosti” vedno nejasne, kar pomeni “mešane s strahom” pred prihodnostjo in zato pretirano previdno in zato uvajajo regulacijo “novega”. Tako zdrsnejo v staro!

   O svobodi smo v naših šolah slišali najbrž dovolj, pa zardi tega nismo prav nič bolj svobodni! Ravno narobe: mene je groza tiste svobode, s katero nam grozijo razpenjeni starci v Dražgošah. Ti kričijo: “če ne bo po naše….”

   Še nobena prevratniška oblast ni imela jasno začrtane volje in ideje o tem, kako mislijo začeti “Novi svet”.
   Tile naši “osamosvojitelji” so se lotili delati države tako, kot en moški srednjih let, ki je ženi obljubil za 8. marca, da bo pa on pripravil kosilo. Pojma nima, kako se ga naredi. Sama obljuba! Prazno kot krožnik, za katerega vsi sedejo okrog mize v veselem pričakovanju in ostanejo lačni.

   Povedati hočem, da vsi ti, ki bi radi nekaj takoj in zdaj, nimajo prav nobene ideje o tem, kako naj se stvari odvijajo, da bo vse šlo v pravo smer. Njihovi programi so v glavnem – maščevanje! Kar nujno pomeni vzdrževanje neke mitologije, kjer otroke v šoli indoktrinirajo, da kot starejši reagirajo avtomatično, na povelja z vrha. Brez razmišljanja, brez pameti, brez občutka odgovornosti, zato pa podložno in naučeno. Pri takih ljudeh je vse možgansko. Ljubezen je možganska, humanost je možganska, občutek pripadanja je možganski… Nič ni iz srca! Srce je prepovedano.

   Ko pa sta lastna Volja in Srce prepovedana, mora vse biti regulirano, za vsako reč obstaja zakon, in nikoli jih ni dovolj, da jih Cerar ne bi obšel, z ustavo vred!
   Usegliharjenje pomeni, da tisti, ki uveljavlja prisilo nad drugim, dela kar hoče! Tako delata kučan in Janković, tako upravlja z UKC denarjem Zemljarič.
   Janši nobena zadeva ne zastara, Jankoviću pa vse.

   RTV pa te parazite pokriva s svojimi interpretacijami resničnosti, ki je še nikdar niso opazili, da bi jo lahko razlagali. Sodišča in tožilstvo so tam le zato, da parazite in njihov položaj branijo pred nami.

   Da bi z zmago SDS ženske bile osvobojene… so prazne sanje.
   Pri spopadih med politikama se stvari generalizirajo, ljudje se polarizirajo in ne razmišljajo o tem, kaj je pravzaprav pametno, temveč kaj bo bolj škodilo nasprotni strani. Kar je tudi razumljivo!

   Zato pa menim, da je tisto, kar je potrebno vzpostaviti pred vsem – delujoč pravni red!
   O tem, kdo je v neki družbi kriminalec, morilec, tat… o tem odloča in sodi sodišče in ne državljani v anketah ali pa kar po telefonu na RTV.
   Prav gotovo pa ne na volitvah! Skoraj vsak dan slišimo kakega cepca od politikov, ki pravi, to bodo ljudje, volivci, presodili na volitvah!
   Peder!!!! Marš u kurac, ti idiot zasvojen z ideologijo!

   Brez pravnega reda ni države!
   Zato države nimamo. Imamo samo dolg.
   Kar pomeni, da tudi samostojnosti nimamo. Dolg je železna veriga z ogromno železno kuglo na koncu, ki jo vlečemo za sabo. Sčasoma nas bo pomendrala.

   Pravice žensk so pravice vseh ljudi. Tega dvojega preprosto ni mogoče ločiti.

 • althar

  Odličen komentar. Feminizem je predvsem sovražnik ženskega sveta. Najprej označi vse ženske vrline za ničvredne in povzdigne moške vrline, nato pa sili ženske, naj z moškimi tekmujejo na njihovem terenu, kjer seveda ne morejo uspeti. Logična posledica je, da se potem ženske večinoma počutijo nesrečne in neuspešne (tu ne gre le za morebitno aktivno privrženost feminističnim idejam, gre tudi za učinek sublimne propagande prevladujočih socialističnih trobil).

  Prej, ko bodo ženske feminizem prečitale in ga odvrgle v zgodovinsko kloako, kamor sodi, bolje bo. Za vse, ne le za ženske.

  • Soave

   Zadnji stavek mi je najbolj všeč.

   • Olga_10

    Zadnja dva stavka!

 • Franc Šink

  Fenimistke me niti ne motijo toliko, pod pogojem da niso obenem lezbejke.

 • Anthon

  Če nič drugega se vidi izjemna pronicljivost tega članka. Neka femi-avša Tweety Bird, ki sem jo sicer blokiral, se že meče ob tla in zmerja, da je kaj.

 • Soave

  + + + + + hja ?? Vse lepo in prav ?

  ” Da najprej nekaj razčistimo o patriarhatu. Njegova zgodovinska funkcija
  je bila zaščita žensk. Ne samo v družini, ampak v neki skupnosti
  nasploh. V patriarhatu ženska sploh ni bila postavljena v vlogo
  manjvredne, ampak ravno nasprotno – bila je najbolj cenjena ravno zaradi
  biološke vloge. Tudi zato so moški opravljali nevarne in težke poklice,
  ženske pa varovali.”

  Samo delno drži – za pretekli čas. O tem času veliko vemo. In posledica je bil oni prvotni feminizem. Nikoli ženskam ni bilo lahko.Po moški zaslugi !

  V sednjem trenutku pa prav nič od tega ne velja. Vse vrednote so postavljene na glavo. In, dragi možaki, nikar si ne umivajte rok !! Ste sokrivi, veste ?

  Glavno krivdo pa nosi komunizem. Razvrednostil je prav vse človeške vrednote. Družine je prisilil v borbo za zaslužkom, za preživetje. Uničil je kmetije in danes nimamo niti pogojev za samo oskrbo. Ker matere delajo, so otroci prepuščeni učiteljem in vzgojiteljem. Ti pa si pod kuratelo Štrukeljca in njegovega sindikata.

  In. . . . . .veriga brez konca je vzpostavljena.

 • tasilo

  Podpiram vsako žensko gibanje. Še posebno, če je ritmično.

  • RATATA

   Že navadna hoja je lahko občudovanja vredna, čas porabljen za to pa vse kaj drugega kot izgubljen.
   Dolgo nisem vedel, zakaj je stari fotr za vsako mično gospo ali gospodično kot okamenel zrl in zavzdihnil ter potihem rekel po italjansko “ritapagoni”, čeprav je bil Štajerc.

  • Machete

   Hannibal Lector, dobrodošel. :)

   • tasilo

    Oho, mista Machete! Nekaj časa te ni bilo okrog, pa upam, da te bo kaj več. Torej kvečjemu dobrodošel nazaj ti! (Hanibal Lector – Sizif je pa vseskozi kje v bližini in neutrudno vali skalo proti vrhu hriba :)

 • Janez Novak

  Največji problem fanatičnega feminizma, ki vidi v moških sovražnike, je v tem, da je dejansko odpravil imunski sistem zahodnih družb oziroma držav. Varnost in varovanje družice, družine, plemena, države je vedno bila domena moških in v skladu z moškim principom. Zahod je zdaj popustil podivjanim feministkam in se odrekel svoji lastni varnosti. Zato se dogaja masovna demografska preobrazba zahodnih družb. Dejansko gre za zamenjavo avtohtonega prebivalstva s prišleki z vseh vetrov. Feministke to pozdravljajo, čeprav Evropejce nadomeščajo ljudje, ki ne priznavajo enakopravnosti spolov in imajo ženske za sužnje, tudi dobsedeno, saj imajo prišleki poleg več žen lahko še legalne spolne sužnje.
  https://www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw&t=59s

 • dob

  Spoštovani Jože Biščak, prosim, nikar mi ne zameri, če se šlepam na tvoj krasen članek!

  Nekatere stvari je treba pač povedati. Predvsem jih je treba povedati zato, ker je večina ljudi zdaj v dvomih, če čuti prav, če upravičeno čutijo ta neznosni hlad, ki prihaja od tistih, ki ves čas blebetajo o “ljubezni”. A ti prst zmrzne, če se jih samo dotakneš!!!

  Ta hlad se zdaj vali po planetu in zase trdi, da je “human”.
  Humanost se še nikoli nikomur ni vsiljevala, ti pa se vsiljujejo in grozijo!
  Približno tako, kot se “svoboda” vsiljuje na proslavah v Dražgošah.
  Ali pa kot nam bo Makabrovička vsiljevala svojo “mladost” 25. maja v Ljubljani.

  ŽENSTVENOST JE NAJVEČJA GROŽNJA FEMINIZMU IN VSEM DIKTATURAM
  https://obstajajoljudje1.blogspot.si/2018/03/zenstvenost-predstavlja-groznjo.html

 • Štalmajster
 • Štalmajster
 • Get Smart

  Feminizem je le en od KOMINTERNISTIČNIH -izmov.
  Cilj feminizma je ustvarjanje FEJK sovražnika = “Deli in vladaj”!
  PROPAGANDA vceplja ženskam in predvsem deklicam
  sovraštvo do moških.
  VSE zločine nad ženskami, kot tudi nad moškimi, izvajajo SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
  = KOMINTERNA in njene izpostave, kot je MUSLIćKULTIZEM itd.,
  gre skratka za SUŽNJELASTNIŠTVO divjakov, ki NISO moški,

  ampak so mekanocurni nastavljaći dupeta gazdi, ki jih gazde enkrat z vazelimom, drugič pa
  brez, kot je potožil mekanocurni pussić nje,
  ki ga KOMINTERNA s pomočjo propagande (TOTALITARISTIČNA obvlada medijev in ŠOLSTVA)
  turi in poturi ljudem — pomni:
  JUGOKOMUNJARA VEDNO PODTIKA SVOJE ZLOČINE,

  v primeru feminizma predvsem moškim.

  Moški ne zlorabljamo žensk, jih ne posiljujemo, jih ne režemo, jih ne koljemo, jih ne
  betoniramo živih,
  jih ne pokrivamo z vrečami, jim ne odmerimo namerno nižjih plač za isto delo …
  še več, nič od naštega ne delamo niti tovarišicam MURGL JUGOKOMUNJARICAM nje.

  MOŠKI in ŽENSKE smo naravna danost in v KULTURI ŽIVLJENJA, skupaj ustvarjamo
  življenje in pogoje za prijetno bivanje.

  • Get Smart

   Pogledaš, kdo je ustanovil ta kao gibanja nje.
   Ustanovila jih je KOMINTERNA. VSE ustanoviteljice, kao voditeljice nje
   so bile kaviarŽIDO KOMINTERNACIONALKE — VSE.

   DEJSTVA, ljudje Božji, DEJSTVA.

 • Get Smart

  Razumemo?
  BISTVENA delitev sveta je:

  LJUDJE (moški in ženske) vs. “SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI” (kot si sami pravijo drugovi i drugarice).

  • Get Smart

   Razumemo?

   KULTURA ŽIVLJENJA vs. “KULTURA SMRTI” (laž rop umor posilstvo uničevanje …)

 • Get Smart

  DEJSTVA:

  POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Kaj pa MURGL JUGOKOMUNJARE?
   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,

   vsi ti -IZMI so
   AGITROPAGANDA KOMINTERNE = pranje možgančkov, laž, zavajanje …

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

 • Get Smart

  Pomni: Marija Terezija je bila nadvojvodinja, kraljica, pa cesarica cesarstva samo in le
  po SLOVENSKEM PRAVU,
  ki je edino predvidevalo
  enakost pred zakonom in v dedovanju,
  kar je Ćarli “pragmatično” uporabil nje.

  Pomni:
  BISTVENA delitev sveta je:

  LJUDJE (moški in ženske) vs. “SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI” (kot si sami pravijo drugovi i drugarice).

  Moški in ženske SKUPAJ gradimo, ustvarjamo življenje = KULTURA ŽIVLJENJA,
  medtem
  pa
  drugovi i drugarice MURGLJUGOKOMUNJARE oz. KOMINTERNACIONALCI
  skupaj ROPAJO morijo UNIČUJEJO zasužnjujejo posiljujejo … = KULTURA SMRTI.

  Pamet v glavo.

 • tramal

  Ne vem zakaj v športu nimamo samo ene mešane ekipe v katerim bi se ženske borile proti moškim,naprimer v boksu,šahu,skakanju biatlonu in nasploh v vseh delih.Smo enakovredni,toda Bog je naredil ženske za nekaj kjer so boljše od moških in moške kjer so boljši od žensk.Te feministkinje pa sploh ne vedo kaj bi rade.

 • Machete

  Feminist is just a woman with no experience with sexual God Machete!

 • Kosobrin

  Papir marsikaj prenese. Enakopravnost po zakonu je nekaj, v resničnem življenju, tudi v Sloveniji, pa čisto nekaj drugega.
  Naletimo tudi na take ženske, ki s feminizmom pretiravajo. Feminizem ne zavrača moških, zavrača pa nasilje in nadvlado nad ženskami, kar je popolnoma nedopustno. In to, da ste se, Jože Bišček, spravili debatirati še o debelosti, pove vse o vas. Mene s tem člankom pač niste in ne morete prepričati!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!