Islam v Molenbecku, zlo v Evropi v najčistejši obliki

Marco Gombacci je italijanski politični analitik in novinar. (Foto: Demokracija)

Belgija je država, umetno ustvarjena leta 1830, 30 let pred združitvijo Italije, da bodo stvari malo bolj jasne. Belgijska država je nastala z združitvijo Flandrije in Valonije, dveh med seboj zelo različnih pokrajin, vendar z enim splošnim skupnim imenovalcem: obe pokrajini sta bili katoliški. Vera je bila mnogo let uspešno lepilo, vse dokler niso nekateri ideologi iz belgijske socialistične stranke odločili, da ne bo imela vera več nikakršnega vpliva v javnem življenju pa tudi v zasebnem ne.

Učinki te miselne filozofije so vsem pred očmi: slavna judovska šola v središču Bruslja se je morala že pred leti zavarovati z blindiranimi vrati, kot da bi bila ameriško veleposlaništvo v Kabulu, pa si kljub takšni zaščiti judovski starši niso več upali vpisovati svojih otrok vanjo, zato so jo morali zapreti.

Oglejte si še: Uničujoča teorija spola

Med sprehodom po nakupovalni četrti belgijske prestolnice, ki ima v svoji notranjosti tudi igrišče, opazimo sliko na zidu, ki prikazuje Marijo, pobarvano s črno barvo in z arabskimi napisi. “Njen obraz smo morali prebarvati v črno,” mi je razložila Belgijka, ki me je spremljala na sprehodu, “in morali smo dodati tudi napise v arabščini  ‘Marija te ljubi’, ‘Marija te ima rada’, da bi se nehali metanje jajc v sliko Matere božje in drugi neizrekljivi vandalizmi”.

Kjer so se vsi teroristi radikalizirali in izučili
Če zavijete v uličice v bližini starega mestnega središča in Velikega trga, zagledate cerkev svete Katarine, droban dragulj v srcu Bruslja v hibridnem arhitekturnem slogu, na pol gotsko, na pol baročno, zgrajeno leta 1874. Če ne bi verniki uspeli s svojim protestom, bi bila ta cerkev na zahtevo občinskega vodstva spremenjena v živilsko tržnico. Druge cerkve pa so na žalost oskrunili in jih spremenili v diskoteke in parkirišča.

80 odstotkov prebivalcev Molenbeeka sestavljajo Maročani.

Foto: epa

A pojdimo še do četrti okrog kanala, pravih getov, kjer dobiš občutek, da si na kakšni alžirski ulici in ne v srcu Evrope. Napisi na trgovinah so izključno v arabščini, vse ženske so pokrite in v mesnicah prodajajo samo izdelke halal. Smo v Molenbecku, kjer so se lahko vsi teroristi − od atentatov na postaji Atocha leta 2005 pa vse do Bataclana v Parizu leta 2015 − radikalizirali, izučili, se od tam odpravili in se po opravljenem strahopetnem delu sem tudi zatekli.

Zaklal te bom kot halal jagnje!
Prav v teh četrtih je vzklila belgijska islamska stranka, ki ima v Belgiji svoje edino poslanstvo: spremeniti Belgijo v stoodstotno islamsko državo, uvesti šeriat in ločiti moške od žensk v javnem prometu. Predstavnik belgijske islamske stranke je med neko televizijsko oddajo celo zavrnil rokovanje z voditeljico oddaje, ker je bila pač ženska. Najnovejši primer pa je, ko je v debati, ki je sledila nekemu zapisu na Facebooku, predstavnik belgijske islamske stranke in prvi na listi te stranke za lokalne volitve v občini Woluwe-Saint-Lambert, ki je na samem vhodu v Bruselj, zagrozil enemu od piscev komentarjev: “Zaklal te bom kot halal jagnje!” Vsaj v tem primeru so tradicionalne belgijske stranke reagirale in pozvale k prepovedi ekstremistične islamske stranke.

Mošeja v Bruslju je ena največjih v Evropi. Z njo je do sedaj lahko upravljala, kakor je hotela, Savdska Arabija, a jo je po odkritju salafističnih besedil in zaradi ekstremističnih pridig svojim vernikom belgijsko kraljestvo takoj zahtevalo nazaj v upravljanje.

Krščanstvo v Belgiji je v nevarnosti. Celo krščanska združenja se odpovedujejo obrambi svojih vrednot in simbolov. Belgijski Rdeči križ se je na primer odločil, da v svojih prostorih prepove razpela, da ne bi diskriminiral ljudi, ki ne pripadajo krščanski veri. V Belgiji je med novorojenci najbolj priljubljeno ime Mohamed in na nekaterih reklamnih panojih na vhodu v belgijsko prestolnico so se pojavili napisi, ki veliko povedo: “Dobrodošli v Belgistanu!” Vse to v utripajočem srcu Evrope in v oglušujoči tišini večine mednarodne skupnosti.

Marco Gombacci

 • merim

  Eno stvar je pa prav povedu. Verovanja propadajo in tako je prav.

  • Dragan Krstič

   Sploh ni res.Čimveč muslijev bo v Evropi, več evropejcev se bo zatekalo h krščanski veri.

   • samsara

    Katere (RKC) vodstvo pa je uspešno prevzel sam Satan.
    Pripadnost tej religiji je začela ponovno upadati in trend se bo nadaljeval.

    • Steiermark

     S satanovim podanikom , na vrhu, ni nič čudnega, če v nekaj letih propade! Ampak čez par let, se izteka satanovo obdobje in takrat bo pesmica tudi za te izmečke, drugačna!

    • samotoje

     Pripadnost religiji ali cerkvi? Jaz sem v svoji biti kristjan in tega ne more spremeniti nobena institucija.Prednost krščanstva pred islamom je poleg vsega drugega tudi ponotranjenost krščanske biti, ki ravno zato ne potrebuje nobenih zunanjih religioznih demonstracij v obliki brad, rut, spalnih srajc in podobne navlake. In to bo islam v Evropi tudi pokopalo. Prepričanje, da lahko prevladajo s paradiranjem v burkah, metanjem na molilne preproge sredi ulic in podobne bedarije. Ravno ponotranjena človekova krščanska bit je tista, ob kateri si bo islam polomil zobe.

     • samsara

      V mislih imam predvsem religijo/cerkev (navsezadnje je to neločljivo povezano) kot institucijo. Pozunanjeno in odtujeno izvornim Jezusovim naukom… Da ne bom predolg…
      Sicer pa te razumem.

     • samotoje

      Saj imaš prav, morda sem imel in imam to srečo, da sem se srečeval s samimi krasnimi ljudmi, duhovniki in laiki, ki so moja krščanska prepričanja samo krepili, ali pa gre za dejstvo, da sem evangeličan, kjer cerkev ni tako institucionalizirana in centralizirana in je bistvo cerkve “gmajna”, torej ljudje.

 • večni srb

  A nima Erjavec v Belgiji družinsko klavnico?

  • soc

   Ne še, je pa očitno le vprašanje let.

   • večni srb

    Si prepričan, meni deluje kot navaden mesar, obnaša se pa itak kot, da je najmanj visok diplomat Bruslja.

    • Steiermark

     rhrjavec se ne obnaša kot kakšen visoki diplomat z Bruslja ampak kot neko balkansko budalo, ki so ga pomotoma spustili v parlament….ignorant in prepotentnež, kot dda bi bil srbin!

  • Franc Šink

   Njegov oče je imel mesnico.To je res.

 • soc

  Ko bom tak članek bral na internetni strani JAVNEGA medija, bom verjel, da živim v normalni državi.
  Tako pa v soboto ob 11h lahko slišim na prvem radijskem programu Javne hiše prenos (!!!) s srečanja ZZB NOB na Krasu in govor slavnostne govornice v stilu šestdestih let. Najdražja je komentirala celo, da ni bistvene razlike v načinu izražanja (razen kričanja) od Hitlerja…

  Kdo je odgovoren za ta odgovor Javne hiše na “Dežmanovo potvarjanje zgodovine”? Kakšni norci vodijo Javno hišo, da propagira Zvezo norcev?

  In ljudje, kdaj neki bo kdo razpustil Javno hišo in poslal njene lene, pogoltne in mentalno hendikepirane agitpropovce končno delat?

  • večni srb

   Isto lahko rečemo tudi za Mein kampf, najprej se objavi odlomek in knjige sadističnega psihopata, potem pa mu mora slediti par strani kritičnih komentarjev, šele tako človek dobi dober občutek za temo.

   • Steiermark

    In ti si prebral Mein Kampf? Še slovenske (kulture) ne razumeš, kajšele, da bi razumel, kaj je napisano v Mein Kampfu! In da ti bo malo bolj jasno, zapomni si dobro, da so bili v Sloveniji , predvsem, tam kjer partizanov nikoli ni bilo, raze nekih banditov – raztrgancev, ki so ropali in posiljevali po osamljenih kmetijah in so jih zato Nemci preganjali, ker niso trpeli divjaštva in tako ščitili ljudi pred temi zvermi, ki danes ponovno dvigujejo svoje zločinske glave…..Edini sadistični psihopat pri nas , je bil tito s svojimi hlapci, kot je kardel, dolanc in druge , najprej nacistični Hitler Jugend, kasneje pa titovi pionirčki, ki so bili dobro šolani, kako (to danes počnejo islamci) povzročiti trpljenje Ljudem, kako jih z nožki rezati, žive, na koščke, jih slačiti iz kože ter jih mazati s soljo itd. In vse to je tvoj, sadistični psihopat, posiljevalec in množični morilec ter ropar, tito, počel s srbsko ruljo, ki je po njegovem ukazu, po končani vojni prihrumela v Slovenijo in začela uresničevati njihove “obljube”, da ko bodo prišli v Slovenijo, bo slovenska kri tekla v potokih (čisto po njihovi turški kulturi, kulturi turških osvajalcev….) . Če zgodovine ne poznaš ali pa je nočeš poznati, potem se ne oglašaj v zvezi z sadističnim psihopatskim ravnanjem, ki so ga izvajali komunisti pod titom!

  • samsara

   Najbrž si opazil vihranje vsaj dveh jugoslovanskih zastav na dolgih palicah, medtem, ko sloveniskih na prispevku režimskega TV medija (slučajno opazil na obisku, sicer ne tega TV podna ne gledam) ni bilo opaziti. Ti zastavi je pokazalo vsaj dvakrat vmes pa neposredne udbokomunistične produkte in protagoniste v obliki npr. sluzastega nevretenčarja Boruta Pahorja, žal v vlogi predsednika države namesto v vlogi zapornika, s pogledom uprtim nekam v tla.
   Poleg njega novopečeni premier in najnovejši kučanov daljinsko vodeni produkt Marjam Šarec Küçanoglu, z igrano pozo zatopljnenega poslušalca in gledalca dogajanja na odru.
   In nenazadnje, največjega antislovenca in uničevalca Slovenije zadnjega pol stoletja, zadnjega udbokomunističnega predsednika in prvo predpostavljenega zličinski in teroristični Udbi, veletovariša milana kučana, ki se je zdel kar nekako poživljen ob vihranju njemu tako dragih jugoslovanskih zastav. Državnih, slovenskih ni bilo videti v njegovi bližini, Morda zaradi previsokega zdravstvenega tveganja, ki bi ga to lahko povzročilo, saj je vsem znano, da samostojna Slovenija nikoli ni bila njegova niti najintimnejša opcija in o čem takem sploh ni mogel razmišljati.

   • sodnikisozločinci

    Najintimnejšo opcijo rdečuhov že poznamo, to so psi.

 • večni srb

  Marija je bila temnopolta afričanka, njena pisava je bila zelo podobna današnji arabski, če je bila sploh pismena.
  Je pa zelo pametno vandalizirati lasten spomenik in potem trditi, da so te v to prisili migranti, ker nisi mogel drugače oddati sporočilo.
  Celo Sveto rimsko cesarstvo germanskih narodov, ki jim je vladal nori papež je bilo katolibansko, inkvizicija je po vseh evrospkih deželah požigala čarovnice in križala infidele, kako so potem sploh lahko nastali socialisti in zakaj bi zgledni katoliki dovolili zapiranje itak praznih cerkva, vedo samo posvečeni izbranci, ki jih zanimata recimo razsvetljensktvo in industrijska revolucija.

  • Clemen J.

   Marija je bila Izraelska, in pisava hebrejska!

  • Steiermark

   Večni srbin, pa ti kdaj prebereš, kaj nakracaš (če si sploh pismen, in to v svoji hieroglifčini srbskega izvora) ? Če, ja, potem pač ne razumeš ničesar, kar prebereš – si tendenciozen in širiš laži ter kontradiktoren!

 • Franc Šink

  Ker država se je to moralo zgoditi.Pol “Belgije ” je francoske in pol nizozemske.

  • večni srb

   Tudi mi smo verjetno sestavljeni skupaj iz tretjerazrednih hrvatov, madžarov, italijanov in avstrijcev.

   • Franc Šink

    Iz različnih kultur Poglej samo to balkansko sranje.

    • večni srb

     Balkansko sranje ni nikjer bolj očitno kot prav pri nas, kjer se meša še z mongolskim, vikingškim in ciganskim.

     • Franc Šink

      Saj je Slovenija tudi balkanska !

     • dare326

      Poglej si DNA. Spadamo v sredjo Evropo skupaj s Slovaki, Čehi in Poljaki.

     • Steiermark

      Slovenija nikoli ni bila in nebo balkanska, res pa je, da je onesnažena z balkanci!

   • Steiermark

    Kdo vi? Vi srbi, s Avstrijci, Italjani, Madžari in tudi Slovenci, nimate nobene zveze, razen tisti srbi, ki ste se uspeli podtakniti v našo ddeželo, ki tukaj živite in uživate v privilegiji, kar se bo pa kmalu končalo, ker komunistično soroševa svojat mora z našim denarjem poskrbeti za uvoz in nastanitev ter vzdrževanje v luxusu, muslimanske drhali, kar se pa že dogaja……

 • večni srb

  Všeč mi je, če so res prepovedali neumne križe, ker to pomeni, da tudi ni butastih polmesecev in drugih okultnih simbolov.

  Lepo vas prosim, pod križem je nazadnje zmagoval cesar Konstantin, belgijsko buržuazijo je zaradi njega skoraj doletel holokavst, ker so poslušali asdističnega psihopata namesto zdravo pamet.

  • Morala

   Prepovedali so križe, ostalih simbolov drugih ver pa ne…

   • večni srb

    V Sloveniji deluje preko 40 vestkih skupnosti in sekt, nihče nas ni pomagal izdati in okupirati, nenazadnje iztrebiti, razen katolikov.

    • moon

     O kom ti sedaj pises? O “silnih” zmagah Srbiv v zgodovini? Aja, ti nisi Srb, si najbrz kosovski siptar, kateri iztrebljate na drugacen nacin..

   • samotoje

    Nihče ne more ukiniti cerkve. Cerkev na Slovenskem je preveč zraščena s slovenskim narodom in jo le narod lahko zapusti. Le streljaj iz Ljubljane je treba iti in se takoj vidi., da ljudje svoje cerkve ne bodo dali. Niti ni potrebe, da bi bili križi kar tako obešeni kjerkoli. Vsak pravi kristjan dobro razume, kaj križ pomeni, zato ga najdeš v vsaki krščanski hiši, predvsem pa v vsakem srcu. To je potem pravi simbol. Tako je od nekdaj. Tako je bilo tudi, ko je na vsaki drugi steni visel morilec Tito. Po krščanskih domovih Tita ni bilo,bil pa je in je tudi zdaj križ. Tako je to.

   • AlternativaZaSlovenijo

    Tega filma ne bodo gledali!!!!

  • Dragan Krstič

   Če ne ti, se bodo pa tvoji otroci ali vnuki zagotovo zatekali pod krščanski križ in upali da jih muslimani ne izženejo iz svojih domov ali celo likvidirajo. Druga opcija pa bo postati musliman.

   • večni srb

    Brez skrbi, ne bodo, ker takrat ne bo več nobene pomembne religije na globalno civiliziranem planetu.

  • KP

   Neumen križ? 2000 let je bil v redu in sedaj nam boš ti razložil da ja butest? Mrš,golazen čefutarska.

   • večni srb

    Odjebi gnoj, križ je bil simbolj vojne in smrti, Novo zavezo so si izmislili propadli rimljani, 300 let po kristusovi smrti. A je Jezus kdaj ukazal komu, naj časti križ? Idiot!

    • Steiermark

     daj, ne vztrajaj na “večnem srbu”, saj se izdajaš za navadnega bedaka, kot sovražnika evropske kulture, ki bazira na krščanstvu! Kar se pa tiče Sv. pisma, nove zaveze, pa ti naj povem, da si v hudi zmoti in ti kraljuje rdeči mrak v glavi! Pravtako ti ignoranca ne dovoljuje , tako kot vsem komunistom in tistim drugih religij, ki jim gre krščanstvo v nos in ga ne sprejmejo, ker bi si s tem podrli svoj zasužnjevalski sistem normalnega razpravljanja o krščanstvu in o “sv križu” – ki pa ga nihče ne časti ampak se časti edino Boga ……. Res, ne vem, ali spadaš med muslije ali si pa že od rojstva tako obdarjen z ignoranco in nepoznavanjem krščanstva in tudi evropske kulture….

    • KP

     Daj,čefutar zarukani,umiri se. Ne veš,kaj blebetaš. Al pa lepo spokaj nazaj,če ti kaj ne paše.

  • Soave

   Pomota ! Velika pomota ! Pa menda ja ne verjameš v to, kar si napisal ??

 • xtc

  Stvari še niso dovolj eskalirale ko bodo,,se prenapeti muslimani ne bodo več veliko grozili ,ampak pokali kufre z komunisti,socialisti in multikultarji vred-,ki so za stanje ki bo izbruhnilo najbolj zaslužni.
  Kam bo ta norost pripeljala je še slepcu jasno.

 • Sloven”c

  Delal sem v Belgiji…..država-kaput sami , Turki in ostala nesnaga, da ti gre na bruhanje.

  • Dragan Krstič

   Zato pa moramo zagotoviti in izvoliti takšne politike, ki bodo preprečili vstop migrantom, obenem pa krepiti vojsko ker jo bo Slovenija čez nekaj let krepko potrebovala, tudi nepoklicno. V zahodni Evropi se bodo v roku 10 let začele krvave državljanske vojne med prišleki in staroselci.

  • večni srb

   Praviš, da se v gnili Sloveniji živi in zasluži bolje…

   • moon

    Hmm.se pa zato v vseh kalifatih.. kajne? Islam ne prinasa napredka, pravzaprav je to pot v preteklost.. in to ne tako bliznjo. Je pa mogoce taka streznitev kar poterbna, glede na norosti, katere se rojevajo v glavah kvazi naprednih intelektualcev.

 • samsara

  Nazoren opis ‘obogatitev in oplemenitenja’, kakršnega nam tudi v Sloveniji želijo in pripravljajo levičarski veleizdajalci v kolaboraciji z psihopatskimi globalisti.

  • večni srb

   To ne vem, verjetno pa ima tvoj sosed nekaj za bregom.

 • rubec

  Kar nekaj krat na leto obiščem Belgijo. Ko srečam smrduha na glas izrečem čarobno kratko besedo: maršjebemtimaterčefurfajonalahovskodatijebemmatermuslimanskokitejerodilamuhamedansko ne me gledat. Ne lažem, človek se takoj počuti bolje.

  • Steiermark

   Upajmo, da neboš naletel na kakšnega boskota, muslija, ki bo pa pravdobro razumel njihove kletvice……. potem pa ne vem, ali boš dovolj hiter, dda pobegneš!

   • rubec

    Eden od teh je res pobegnil. Na vlak za Maroko kamor jaz to vsa Belgija ve nikdar ne zaidem.

  • Mojca pokraculja

   hahahaha…..pa to je čarovnija, veš da se zdej tud jst boljš počutim

  • abc

   Potem se pa zbudiš z roko v kahli

 • Olga2345

  Bolj so hlapci hlapčevski, bolj so gospodarji gospodovalni! Evropo bomo normalizirali, če bomo iz evropskega parlamenta nagnali Sorosove plačance, s Fajonko na čelu in jih zaradi korupcije in terorizma postavili pred roko pravice! Vsem prišlekom, ki se ne nameravajo prilagoditi, je treba pokazati vrata!

 • dob

  Muslići so isti kurac kot Janković! Oni se nikomur ne prilagajajo, pač pa se vsi morajo njim prilagoditi. In vsi bi bili župani, ker bi vsi radi ukazovali.
  Komunizem in šerijat je isti kurac. Dogma je eno in dogma je drugo!

  • xtc

   Samo dve vrst i verskih fanatikov obstajajo Islamski in socialistilčni oboji so psihični in duševni bolniki.

   • večni srb

    Samo v vajinem preprostem mikro svetu.

   • dob

    Imajo isti vzgojni vzorec. Razvajeni in z občutkom večvrednosti.

 • Jan Kovalski

  Evropejci ukinjajo katoliške cerkve, muslimani svojih ne bodo!

  • večni srb

   Kdaj si bil nazadnje v cerkvi in zakaj nimaš časa za te oslarije?

 • Frank Novak

  IN SEDAJ HOCE ISTI BRUSELJ TO SRANJE VSILITI SE VSEJ PREOSTALI EVROPI.
  DRZITE SE VISEGRAJCI… Skoda da imamo vlado ki ni vredna pol kurca. Slabic sledi slabicu….

 • Republic Commando

  To imajo levi radi . ŠE ZMERAJ MI NOBEN LEVUHAR NI ODGOVORIL ZAKAJ PODPIRAJO MIGRACIJE

  • Frank Novak

   Zato ker:
   1) Smatrajo muslimane za naravne zaveznike proti kristjanom.
   https://www.youtube.com/watch?v=gAcu0Rsfi6I
   2) Z uvozom muslimanom bodo dobili nove volilce.
   3) Levaki niso zmozni produkcije nicesar, oni uspevajo samo v kaosu. Oni hocejo kaos. Ker ni vec Hitlerja pred katerim bi nas scitili bodo uvozili nekompatiblne ljudi in zakuhdali drzavljansko vojno iz katere upajo da bodo izsli kot zmagovalci.
   4) Levaki so precustveni in pretupi da bi dojeli da muslimani ne sovrazijo nikogar bolj kot prav levakov. To pa zato ker so levaki ateisti in ker zagovarjajo enkopravnost spolov in spolnih orientacij, torej tri stvai ki se muslimanom najbolj gnusijo, prav v tem vrstnem redu.
   5) Levaki ne marajo realnosti, zelo malo levakov studira ekonomijo, matematiko ali ostale naravoslovne znanosti. Namesto tega vsi hitijo na rdeco madraso: FDV kjer se izucijo custvenega izsiljevanja delavksega razreda za katerega se kobajagi borijo.
   6) Levaske teorije so super vendar le do trenutka ko jih financira nekdo drug…
   https://www.youtube.com/watch?v=RWsx1X8PV_A

   ROJEN SEM BIL V KOMUNISTICNI DRUZINI KARDELJ MACEK, LETA 1977 PA ODSEL V ZDA… Oba sistema zelo dobro poznam.

   • večni srb

    1. nekoč pred davnimi, davnimi časi, za tisočerimi gorami, sta v severni Afriki živela dva brata, iz enega je pognalo hebrejstvo, iz drugega pa islam. Iz hebrejcev je nastalo krščanstvo, iz islama pa muslimani.
    2, Niti en arabec noče ostati pri nas, naši novi državljani iz Hrvaške, bosne in Albanije jih ne marajo.
    3. Načrt Hitlerja je bil najprej prečistiti lasten narod, potem pobiti vse jude, na koncu pa še vse slovane, razen drugorazrednih katolikov, z nacističnim državljanstvom na odpoklic, če bi ga kaj srali in jim ne bi pomagali pobijat svoje sestre in brate.
    4. sodobno levičarstvo je izrojeno v fašizem, kar je posledica zgodovinskega poraza v hladni vojni.
    5. naša levica izobrazbe sploh nima, če so prišli v šolo, so dobili vsaj dvojko. Vedno vzamejo zraven vsaj enega, ki res zna in je pošten, da ne moremo trditi kako so vsi isti gnoj.
    6. današnji komunisti so največji kapitalistični gnoj, vseh časov.

    Če si se leta 1977 odselil v ZDA, potem si šel ravno, ko se je obnova do tal porušene Jugosloavije počasi zaključevala i nso se lahko začele revolucionarne spremembe, iz katerih so nastale današnje samostojne na papirju republike.

    • Frank Novak

     Vsako poletje pridem v Slovenijo in vidim ogromen odstotek ljudi ki samo sanjari… kofetkali bi cel dan in z neumnimi debatami resevali svet….
     Tudi v ZDA obstajajo taki ljudje vendar jih je v ZDA vsak 10 krat manj kot v SLO.
     Zanima me ce mogoce veste zakaj?

     • Dragan Krstič

      Enostavno, če delavec gara v proizvodnji dobi 600.-€ netto, tisti ki noče delati pa 380.-€ pa še malo Karitasa in plačil stanarine, elektrike, vode, nekaj ur dela na šverc pa je ta socialec na boljšem.

     • Steiermark

      Ja, res je, in to je naredila rdeča vlada, ki ljudi uči, nespoštovanja samih sebe ter si jih kupuje – glasove tako, da jim pove, da so pa prav neumni, če delajo za mizerijo, če jim pa oni omogočijo životarjenje z 380 evrov in brez dostojanstva, ki ga proddajo za 380 evrov……

     • Novakec1

      To je pospešila osamosvojitev slolandije od Slovencev

     • Steiermark

      kaj flancaš neumnosti….

     • Novakec1

      Zamisli se nad mojim postom in boš videl da imam prekleto prav, zaenkrat prevladujejo Yugo čefurji v vseh porah slolandije , kmal bodo pa še kameltrajkberji.

    • Novakec1

     ADD 2 točki, ti yugosi tudi sloovc ne marajo.

 • Dragan Krstič

  Voice of Europe sporoča da tudi v Južni Koreji demonstrirajo proti migrantom iz muslimanskih držav.

 • RATATA

  Tole je bilo pa pravo sadomazohistično branje.
  Glede na to, da so se v Sloveniji na odločevalskih položajih po občinah, upravnih enotah, državnih firmah, sodnijah, direktoratih in ministrstvih “kar naenkrat” znašli ćefutarji bo tako kot je v Belgiji mim grede tudi pri nas, če se bo vsak brigal le za svojo lenuharsko nezavedno egoistično pizdo!

 • mona lisa

  Ali hočemo vso Evropo tako? Skrajni čas je da se upremo in hermetični zapremo meje za to golazen tiste ki so tu pa pošljemo po hitrem postopku v matične države. Samo tako bi bilo še upanje da zaustavimo islamizacijo evrope.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Zahodna Evropa tone v pogubo. Višegrajska ima še upanje, samo bojim se, da bodo butale to izpustile iz rok. Bomo videli ali je Črnčec može besede ali samo teoretik.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Vse bolj sem zato, da se priključimo Višegrajcem potem po Orbanovem planu naredimo neprobojni zid, še prej pa gremo iz te gnile EU vun. Tole ne pelje nikamor več naprej. Levičarji so navadni grobarji Evropske civilizacije.

 • Wqx Htr

  levičarji so destruktivni… uničil nas bodo. antifovci so itq anti withe!!!! pomoje do konca stoletja belcev ne bo več samo še črnci in arabci!

 • piko8

  Do kdaj še bomo Kristjani to tolerilali!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!