Koga v resnici moti Nova24TV?

Aleksander Rant, urednik in voditelj. (Foto: Nova24TV)

Običajno pišem o temah, ki zadevajo našo družbo in so krovno škodljive za prihodnost. Pišem o lobijih LGBT, teoriji spola, uvajanju socialistične mentalitete v gospodarstvo in politiko, o tem, kako ministrstvo za družino uničuje družino, ministrstvo za infrastrukturo pa infrastrukturo. Kako nas, državljane, mediji pitajo z ideologijo kulturnega marksizma in uničujejo našo družbo, nato pa vpijejo, da gremo v prepad. Seveda, če so nas pa sem pripeljali. Tisti, ki uničuje družbo, ne more predlagati rešitev zanjo. In tu imajo mediji glavno vlogo. Tako pridem do naslova te kolumne.

Mediji smo, pravilno rečeno, četrta veja oblasti. Zakaj? Ker večina prebivalcev in volivcev volilne odločitve sprejema na podlagi spremljanja medijev, pa naj so to televizija, radio, spletni portal ali časopis. Zelo malo volivcev je takšnih, ki spremljajo seje državnega zbora, ki berejo fiskalne dokumente, ki analizirajo volilne programe. Zato smo mediji tisti, ki ljudem sporočamo novice. Pa ne samo novice, temveč tudi svetovnonazorske poglede.

Naš portal bere vsak dan več ljudi, našo televizijo gleda vse več gospodinjstev
Nova24TV ni nastala kot propagandno glasilo neke politične opcije, ampak kot nuja drugače mislečih po mediju, ki bo povedal drugače, ki ne bo ščitil tajkunov in kriminalcev. Ki ne bo iz propadlega socializma izumljal novih in novih različic in poveličeval prejšnjega sistema. Ki ne bo prek televizije ali portala vsiljeval svetovnonazorskega pogleda kulturnega marksizma. Nova24TV je nastala kot opozicija kaosu v družbi, kot opozicija razpadu družbe, kot jo poznamo. Naša ekipa je sestavljena iz desničarjev, levičarjev, katoličanov, ateistov, sanjačev, apolitičnih ljudi. Smo mavrica različnih prepričanj, ver in nazorov. A sobivamo in soustvarjamo. Zakaj? Ker se pri nas spodbuja dialog. Delamo veliko, veliko pa tudi razpravljamo, primerjamo stališča in kdaj tudi ugotovimo, da smo na drugem bregu. Lahko bi rekli, da živimo demokracijo. In iz tega se rodijo dobri odnosi in boljše novice, saj je demokratičen diskurz opravljen še pred objavo pomembnih prispevkov.

Imamo tudi zagnane ljudi, ki jih bolj kot politika zanimata gospodarstvo in družba. Oni se ukvarjajo s primeri drugorazrednih prebivalcev, ukvarjajo se s kriminalnimi zgodbami slovenskih politikov in gospodarstvenikov, ki jih branijo glavni mediji. Ukvarjajo se z dogodki v svetu, ki se ali se bodo dotaknili tudi Slovenije. Predvsem pa predstavljamo drugo lice slovenskega medijskega pola. In smo zasebni medij. Nikogar nič ne stanemo. Kdor nas noče brati in gledati, naj nas pač ne. Nismo RTVS, ki jo moramo plačevati, tudi če je ne spremljamo. Davkoplačevalcev pa nismo do sedaj stali niti centa. Predstavljamo pa drugo plat medalje. Medalje, ki je bila do sedaj popolnoma leva, z izjemo enega tednika, Demokracije. In kakšen je rezultat? Naš portal bere vsak dan več ljudi, našo televizijo gleda vse več gospodinjstev. Očitno v Sloveniji obstaja potreba po drugačnem poročanju, po drugačni svetovnonazorski usmeritvi.

Nova24TV je odgovor na kaos današnjega časa
Koga torej moti Nova24TV? Nova24TV levičarskih medijev ni motila, dokler je bila majhna. Ko so se še vsi posmehovali, češ da bo propadla. Pa ni. Šli smo skozi kar nekaj ognjenih krstov, da smo prišli do sem, kjer smo danes. Postali smo akter, postali smo opaženi. Bere nas več kot tretjina volivcev, gleda nas prav tako ogromno število ljudi. Zakaj? Ker delamo dobro. Ker nismo paž oblasti, ampak opozarjamo na zlorabe. A ker smo slišani, smo postali problem. Problem za tiste, ki že od časa prejšnjega sistema neupravičeno in nelegitimno vladajo, kradejo in profitirajo na plečih slovenskega ljudstva. Motimo tiste, ki se imajo za varuhe novega svetovnega reda. Zato smo moteči za Mirovni inštitut, Društvo Legebitra, Varuha načela enakosti in druge izpostave imperija Georgea Sorosa. Motimo tudi stare privilegirance, ker razkrivamo kriminal preteklega sistema. Moteči pa smo tudi za piškotarje tipa Savić, ki jih moti, da državne firme oglašujejo pri nas. Dragi Domen, toliko ljudi nas gleda, da se podjetjem pač splača oglaševati pri nas. Kapitalizem je hudič za ideološko oprane ljudi, ki menijo, da denar obstaja samo za financiranje njihovih preživetih in nevarnih idej.

Domen Savič (vir: STA)

Nova24TV je torej odgovor na kaos današnjega časa. Odgovor na poskus preoblikovanja človeka po meri komunistov. Odgovor na izginjanje morale in etike v družbi. Odgovor na ubijanje nerojenih otrok in uvažanje substitutov iz Afrike in Arabije. Odgovor na samosovraštvo zahodne družbe in uničevanje temeljev naše blaginje. Nova24TV je tukaj zaradi ljudi, in dokler nas bodo gledali in brali, se bomo borili za družbo blaginje, družbo pravičnosti in družbo, v kateri sta znanje in delo cenjena, ne pa omalovaževana in osovražena.

Aleksander Rant

 • O’Brien

  Soros, Mirovni inštitut … imajo samo toliko moči, kot jim dopustimo.

 • oto

  Jasno, da tudi levaki prebiramo vaše nebuloze, uboge pare, menda je že Kristus dejal: oprostite jim, saj ne vedo, kaj delajo…..

  • Mojca pokraculja

   Ne bos verjel, ker si pac levi, da velja tudi obratno. Grozljivo je brati in gledati kako ubogi opranoglavci komunisticnega rezima, zagovarjate kriminal, furate ideologijo rdeče zvezde in jugo zastav. Z razliko od desnih, tocno veste da boste vse pripeljali v samomor. Razmisli!

  • šmentanamuha

   Kaj drugega le lahko zapiše ubogo zdresirano levičarsko ščene z nadimkom “oto”, uboga pasja mrcina. In tarantela se s tabo strinja, saj je iz istega krdela.

 • Cucurbita Pepo

  “Pa ne samo novice, temveč tudi svetovnonazorske poglede.” Kar je problem, ko svetonazorni pogledi ne temeljijo na realnosti

  • šmentanamuha

   Vsak svetovno nazorski pogled je subjektiven, vendar realen za tistega, ki je to sprejel kot “svojo” razlago realnosti.

 • večni srb

  Biti veja oblasti pomeni, da ste sodelavci in ovaduhi režima.

  • šmentanamuha

   To je tvoja razlaga. biti oblast, pomeni, da lahko o nečem suvereno odločaš, ovaduhi in tajni sodelavci pa to niso. so le podaljšana roka (plačanci) neke veje oblasti.

 • Krtača 20

  S tem cajtngom se je jajo močno približal Pavlihovi pratiki…..

  • tarantela

   To je pa zato, ker je v časih, ko je še živel Pavliha, kandidiral za urednika tega tednika. No, niso ga sprejeli in Pavliha je umrčkal.

 • VERRZIFIKATOR

  Salmon Pravični

  LEVI IN RESNICA

  Judovski humor zna biti jedek,
  svojevrsten je, močno zadane,
  sled za njim premnogokrat ostane,
  vtisne se globoko, ker je redek.

  Blodil po puščavi Jud je Levi,
  vedel več s seboj ni kaj početi,
  Bogu mogel ni več dni odvzeti
  ne ponoči in še manj podnevi.

  Del sveta zlagan je do obisti,
  Levi vpil je, kot da se ga dere,
  laž resnico venomer da pere,
  vpil je, ker imel je s tem koristi.

  V nova vrata Levi se zaganjal,
  ki v puščavi zdaj jih je uzrl,
  vanje s težo vse se bo oprl,
  zle duhove nove bo izganjal.

  Tolkel Levi je po durih silno,
  laž na laž za njimi da je skrita,
  laž pretkana, laž nesramno zvita,
  tolkel in besnel je mož servilno.

  Zgornjemu da s tem postal bi všečen,
  bil darov njegovih bi deležen,
  tolkel je po durih ves nadležen,
  ker zaprta so, postal nesrečen.

  Skozi nova vrata zdaj je škilil
  in čez laž bentil že ves razjarjen,
  kukal je, bil vedno bolj poparjen,
  skozi režo vse bolj noter silil.

  Vse bolj silil skozi vrata nova,
  da spoznal bi vse laži tam skrite,
  da postale končno bi razkrite,
  hišo vso pretaknil bi do krova.

  Res doživljal Levi je krivico,
  razumeli ker so ga napačno,
  dušo rad nasitil bi si lačno,
  saj za vrati bo spoznal resnico.

 • Miha

  Ta tip se oblači in izgleda kot da bi živel v 60 letih v ZSSR. V bistvu celotna Nova TV izgleda tako.

  • Anton

   Točno slecimo jih in gole naterajmo z bajoneti v morje.

  • Common Sense

   Miha, topogledno se strinjam s teboj, da jim CGP malo šepa. Vsake oči imajo svojega malarja, a celotna scenografija se mi res občasni zazdi malo retro. Upam si trditi, da so “šparali” pri osvetlitvi studija. Pa verjetno bi se še kaj dalo narediti pri stylingu določenih voditeljic in voditeljev. To zadnje je še najceneje. No, na koncu vse stoji ali pade na denarju. Nova24TV se namreč NE financira iz RTV harača. Morda bi morali uvesti neko simbolično naročnino.

   • Vera

    Naročnino v znesku 12,75 evra plačujemo vsi , ki smo priklopljeni na elektriko , pa čeprav mogoče še kdo nima TV-ja . RTV SLO bi morala od tega denarja odvajati del vsem TV centrom in radijskim hišam. Ne vem , če se to res izvaja ?

    • Common Sense

     Se hecaš? :)

 • Gasper Zorman

  Redno vas berem, tako kot tudi levičarsko Mladino. Seveda se ne strinjam o vsem kar pišete, na trenutke, ali pa malo bolj pogosto kot zgolj na trenutke, ste ravno tako ekstremni kot pisci v Mladini, vendar me to ne moti, saj odpirate vprašanja, o katerih je vredno razmišljati, vsekakor pa vas ne kupujem kot suho zlato. Za moj okus vas občasno zanese ekstremno v desno, tako kot Mladino, sicer malo bolj pogosto odnaša ekstremno levo. Vsekakor pa pozdravljam, da obstajate. Osebno mi je od vseh političnih oddaj najbližje VV Faktor na TV3, redno spremljam tudi levičarski Studio City. V slovenskem medijskem prostoru pa manjka nek sredinski medij, VV Faktor je premalo. Pohvala tudi za forum, kjer dovoljujete debato. Edino kar me pri forumu moti, da se velika večina skriva za nicknamei, kar pa kaže na to, da so ljudje še vedno prestrašeni.

  • Primorec 81

   Lepo povedano

  • macon

   Nisem še bral ekstremno desnega članka ali kolumne na Novi. Ekstremno desno je pozivanje k nasilju in pobojem na rasni in/ali nacionalni osnovi. Taki pozivi v Sloveniji prihajajo samo iz leve strani.

   Drugače marsikateri zapis na Novi ni na profesionalnem nivoju, predvsem razni morbidni trači brez virov in konkretnih podatkov kje, kdo, kdaj. Treba je razumeti, da se bodo režimci zataknili v vsako slamico v opozicijskem očesu in ignorirali bruna v svojem. Konec koncev so v igri veliki denarji, ki jih dobivajo iz svoje nelegitimne družbene prevlade za katero se poslužujejo tudi odkritega kriminala.

   • Common Sense

    Exactly.

   • Simon Novak

    Ha ha ha, ves tvoj komentar je dobra šala, od prve do zadnje besede, zahojenec

    • macon

     Nesrečna mati, ki je skotila bebca kot si ti, debilček.

     • Simon Novak

      Vzemi predpisano dozo tablet, pa idi počivat…če pa tablete ne pomagajo, pa nazaj k veterinarju, naj ti predpiše kaj močnejšega, đešni zahojenec

  • Common Sense

   Gašper, se kar strinjam z vami. Dodal pa bi, podobno kot macon, da imam občutek, da je pri nas dojemanje “desnega” zamaknjeno v levo. Samo kot primer, SDS se v splošni javnosti “riše” kot ekstremna desničarska stranka. Če preberete njihov program, niti ni ekstremna. Pravzaprav je po zahodnim merilih konzervativno sredinska, v določenih podrobnostih pa pravzaprav levičarska. Če bi primerjali za kaj se zavzema, je v marsikateri podrobnosti bolj podobna ameriški Demokratski stranki (katero pa v svojih člankih podpira ekstremno levičarski časopis Mladina), v določenih pa republikanski (davki in migracije). A pri nas je dojemanje realnosti pogosto zelo zamaknjeno v levo, kar pa ne čudi.

   Nasploh smo se v Sloveniji navadili, da je desničar bolj kot ne psovka. Levo usmerjeni mediji in komentatorji si pogosto privoščijo zelo veliko, občasno celo odkrito spodbujanje k sovraštvu, A jim je vedno nekako “oproščeno”. Ko se podobno zgodi pri desno usmerjenem mediju, je pa cela “štala”. Kar pa ne opravičuje ne enih, ne drugih.

  • šmentanamuha

   Bravo, zelo dobro stališče, Gašper.

  • večni srb

   Ja, kje pa ti živiš, kdo pa še v današnjem času objavlja osebne podatke na javnih portalih, razne javnih osebnosti, ki imajo od tega konketno korist.
   Kaj misliš, kaj je ta slika na enkranu, je to list papirja, na katerem je roka s peresom in črnilom vlekla črke? Razmisli še enkrat, vse kar vidiš je samo igra svetlobe in elektrike, naprave pa so izdelane iz mozaika nepredstavljivega števila zelo drobnih in izredno natančno sestavljenih lego kock, ki jih ne moreš videti niti s povečevalnim steklom.

   • šmentanamuha

    Imaš prav, zaenkrat ni najbolj varno, da se javno izpostavljaš.

    • večni srb

     Pa ne samo zaradi režima, ljudje so žleht.

  • tohuvabohu

   Razlogov za “skrivanje” je več. Prvič, če to omogoča ogromna večina medijev po svetu, ne vidim v tem nič napačnega. Drugič, nick osebno uporabljam ne iz strahu pred represijo, ampak ker se tako lahko izražam brez bojazni, da bi potem trpel posmeh znancev, prijateljev in kolegov, češ kaj se greš, ali ti je tega treba, zapravljaš si strokovni ugled itd. Tretjič, raje vidim, da moje besede bralci upoštevajo zaradi prepričljivosti argumentov in ne zaradi mojega imena.

   • Gasper Zorman

    Z drugimi besedami, strah te je. Seveda pa ni nič narobe, če se pojavljaš pod nicknameom, it’s free world.

    • tohuvabohu

     Odvečen odgovor. Prvič, mislim, da sem razumljivo razložil, zakaj uporabljam nick. Drugič, dokler medij to omogoča, ga bom uporabljal, tudi če kdo meni, da je narobe.

     • Gasper Zorman

      Sprejemam in dodajam oz. malo pofilozofiram, da absolutni prav in narobe ne obstaja.

     • tohuvabohu

      Tega ne vemo, natančneje rečeno, jaz ne vem. Tudi če obstaja, nam ni dosegljiv.

 • MOSTISCAR

  Samo ta članek prebereš pa veš zakaj koga moti vaš obstoj. Tudi mnogo nas vas gleda in bere, ker ne more človek verjet kako vam je, bi človek milo rečeno rekel, kompas odpovedal.

  • Vera

   Bomo videli kako bo Ljubljančanom odpovedal kompas, če bodo volili koruptivnega pokvarjenega Jankovića iz Srbije .

   • MOSTISCAR

    Si zgrešila temo komentarja?

  • sodnikisozločinci

   Živimo v moderni dobi, kompas je rekvizit iz preteklosti, ki ga je čas povozil, zdaj uporabljamo saelitsko navigacijo, ki ne more odpovedati.

 • tarantela

  V Avstriji bi večkrat plačali kazen.

  • macon

   V Avstriji bi bilo par sto vodilnih slovenskih levičarjev ta trenutek v zaporu z jankovićem na čelu.

   • Simon Novak

    Vzemi predpisano dozo tablet, pa idi počivat…če pa tablete ne pomagajo, pa nazaj k veterinarju, naj ti predpiše kaj močnejšega, đešni zahojenec

  • Mojca pokraculja

   V Avstriji imajo demokracijo tako kot po EU, pri nas imamo diktaturo.To je ves point. Ne razumeš?!
   Cakam na odgovor izpred tedna.

   • merim

    Ne klici avstrije saj ves da so tam bli vsi obsojeni zarad patrij

    • Mojca pokraculja

     Kakšnih patrij, prvič slišim.

     • Simon Novak

      Verjamem, ja

   • Simon Novak

    Čakaj dalje

   • Friderik Peršič

    Diktatura česa …? Proletariata …?

    • tohuvabohu

     Udbomafije.

    • Mojca pokraculja

     Kriminala. Mafije.

 • Miccy

  Na mojo veliko žalost Nova24TV dejansko predstavlja drugo plat medalje, polno sovraštva, zaničevanja in nespoštovanja. Tako žaljivega, prepirljivega in pljuvaškega medija že dolgo ni bilo. Nasprotno, pričakovala sem, da bomo desni volivci dobili korekten, zanesljiv in zaupanja vreden medij. Nova24TV je daleč, daleč od tega.

  Najhujše od vsega je točno ta spletna stran, kjer se v komentarjih nahajajo grobe, primitivne in pritlehne žalitve. Večkrat sem opozorila, očitno zastonj, da ni primerno, da beremo, kako se nekdo drugim “poščije” v usta ipd. Oprostite, ampak to ni žalitev za neko domnevno nasprotno stran, to je žalitev za nas.

  Žalostno, res žalostno, kako nizko ta medij pada. Kar je posebej bedno, je vztrajno plasiranje #FakeNews. V tem ste res postali dobri, skoraj ne mone dan brez lažnih “novic”…

  • macon

   Kaj pa pošiljanje v jame in rove, te to tudi kaj moti?

   Po mojem ne, provokatorček.

   • Miccy

    Moti me marsikaj, ampak svojih mnenj ne izražam primitivno, nestrpno, žaljivo, prostaško ipd.

    Sicer pa, uživaj med enakomislečimi z enakimi “navadami” še naprej. Naj te v prihodnje ne motim. So tudi drugi mediji, kjer lahko vsakdo izrazi svoje mnenje, ne da je pri tem tarča žalitev…

    • tohuvabohu

     Nihče ti ne ukazuje, KAKO moraš izraziti mnenje. Če pa se ne odzoveš na totalitarne grožnje levičarjev, te upravičeno sumimo, da si “enakomisleča”.

     • Miccy

      Že razumem. “Odzvati se” pomeni pisati prostaško, primitivno in vulgarno, žaliti in blatiti, preskočiti #FakeNews (morda jih celo pohvaliti)? Če tega ne počnem, potem me “upravičeno sumite”, da sem “enakomisleča”?

      Če ti to pomaga, @tohuvabohu, če ti je bonton neznano čtivo, potem ti debata z mano res ne bo koristila.

     • tohuvabohu

      Figo razumeš. Ti se na leve podleže ne odzivaš na noben način, ne lep ne grd, kar je zelo povedno.
      O izbiri bontona pa odloča vsak sam in za to odgovarja. Če misliš pridigati kot Cmero o morali, etiki in podobnih štosih,
      se zavedaj, da smo v socializmu morali neprestano poslušati moralnoetične parole iz ust največjih zlikovcev in da tega nismo več pripravljeni poslušati.
      Z madžarščino si pa močno brcnila v temo, sirota.

     • Miccy

      Madžarščine nisem nikjer omenjala. Podtikaš mi nekaj, česar nisem nikjer nikoli zapisala.

      Kar nadaljuj. Morda sem še kod drugod zapisala nekaj, česar nisem…

     • tohuvabohu

      Eh, daj no. Boldano besedilo je madžarsko. To je posledica površne uporabe Gooooglovih storitev.

     • Miccy

      Tudi “boldano” madžarsko besedilo vidiš…

     • tohuvabohu

      Gre za uporabnika, ki z menoj nima nobene zveze.

     • Miccy

      Seveda, povsem razumem… Bereš, kar ni zapisano, menda boldiram, sem sirota… Navadno se takim ljudem umaknem in tudi tebi se ravnokar umikam…

     • tohuvabohu

      Bilo je boldano in nekaj po madžarsko. To si naknadno popravila, zdaj se pa delaš francoza.
      Zaradi mene lahko odideš, ne bom potočil solze.

     • Miccy

      Aha… Najprej sem bila “sirota”, potem je bilo tu madžarsko besedilo, celo boldirano, kar je menda posledica površne uporabe Gooooglovih storitev, nato je bil uporabnik, ki s tabo nima nobene zveze, nakar sem menda vse to popravila in se delam francoza, celo odidem lahko… Vse našteto v “službi resnice” ali posledica česa drugega?

     • tohuvabohu

      Ne blefiraj, nesreča. Na svoje oči sem videl, česar ne vidim več.
      In zakaj cviliš, sama si rekla, da se umikaš.

     • Miccy

      Ah, kaj ko bi za začetek nehal lagati in podtikati? Ne bi škodilo tudi, če nehaš žaliti. Ali pač ne moreš brez tega?

     • tohuvabohu

      Poslušaj, avša, če ti lahko lažeš meni v obraz, se nimaš pravice pritoževati.

     • Miccy

      Daj že enkrat sprejmi dejstvo, da si se zmotil. Ampak če ti bo odleglo, če se boš bolje počutil, če drugače ne znaš, potlej kar nadaljuj z žaljivkami na moj račun!

    • macon

     Se opravičujem za provokatorčka. Navajen sem biti vse živo razen človek in potem tudi sam uporabljam “našponan” jezik. Vsekakor imaš prav.

     • Miccy

      Hvala! Vse dobro želim!

  • Lea Pralines

   B R A V O !!!!!!!!!!Točno tako je kot si napisala.Prava resnica!!

   • Miccy

    Žal. Znanec, dololeten član SDS, ki je bil navdušen, ko je začela NovaTV oddajati, je po kakih dveh tednih skrušeno dejal, da za leve ne more voliti, za desne si več ne upa. Točno temu Nova24TV služi – pasivizaciji dela desnega volilnega telesa, ki ni ekstremističen, ni sovražno nastrojen, ni prepirljiv. Takih oseb je kar precej in na zadnjih volitvah se je jasno videlo, da se volitev sploh niso udeležili.

  • šmentanamuha

   Daj nehaj se cmerit. Za komentarje smo odgovorni mi sami, komentatorji in nihče drug. Sem proti taki cenzuri, saj jemlje avtentičnost, ki pa je bolj dragocena kot prisilno leporečje, saj nehote pove več, kot besede same. Polemiziraj s komentatorjem, ne pa da kličeš urednike na pomoč. Če se nisi sposobna sama ubranit, te tudi nihče drug ne bo. Medtem ko nas preplavljajo nasilni LGBTQ levičarji in protislovenski aktivisti, bi ti rada tu nekaj mijavkala. Spravi se k sebi, razen če je ta tvoj komentar navaden twist in si dejansko agentka z druge strani (v preobleki, seveda).

   • Miccy

    Zakaj bi polemizirala z osebo, ki je primitivna, hujskaška, žaljiva ipd.?

    Vsekakor, meni nekaj manjka. Takoj me je potrebno žaliti, mi podtikati in me etiketirati, češ, domnevna “agentka” sem, mijavkam ipd. Tudi prav…

    • šmentanamuha

     No, vidiš, to je zdaj to mijavkanje. Medtem pa te bodo požrli bulmastifi, ki jim je kaj malo mar za tvoje tožbe, kaj šele da bi te resno jemali. Če ne želiš polemizirati, pač ne bereš, ne pišeš in to je to. Nihče te v nič ne sili.

     • Miccy

      Mijavkanje, bulmastifi…. Si ti na kakih zdravilih ali je to tvoje vsakodnevno stanje?

  • terminalar

   Mici,
   razumljivo, da se mnogim Nova24tv zdi predrzna, groba, žaljiva etc.., ker do predkratkim podobne tv postaje sploh ni bilo na sceni in ker tako kritičnega pristopa publika enostavno ni vajena.
   To je zunaj že davno normalno, pri nas pa v zaplankanem peskovniku še vedno KP mediji gonijo enako kot pred 70 leti.
   Ampak enkrat je tudi tu treba reči bobu bob in dreku drek, ane?

   • Miccy

    Tudi s #FakeNews, ki jih Nova24TV redno plasira?

    Naj parafraziram – drek je še vedno drek in smrdel bo enako, tudi če je zapakiran v “pakungo” desne opcije. Pa tudi, sodeč po Nova24TV smo desno usmerjeni volilci potemtakem primitivci, skregani z vsem? Enostavno nismo. Sicer pa, saj bodo kmalu volitve. Me zelo zanima, koliko desno usmerjenih volivcev sploh ne bo prišlo na volitve denimo v Ljubljani. Zaradi zarote vsekakor, levi pol bo spet kriv, nekdo bo kriv, ker je drugačen, pa vsi s Fužin bodo krivi…

 • Fedor Anton Umek

  Bravo gospod Rant! Natančno v tem je problem slovenske družbe.Javni mediji dobesedno klapljajo v možgane ljjudi levičarske ,pro-homoerotične,globalistične in slovenstvu škodljive ideje.Tu ne gre samo za novice in komentarje,tu gre tudi za izbor in poreklo filmov,ki jih vrtijo na televiziji,za glasbeni program ,ki ga slišimo na radiju za zakone ,ki jih sprejemamo,za sistem šolanja,za način zdravljenja .Tistega ,ki je sit ostankov komunistične preteklosti pa po hitri poti kriminalizirajo ,poskušajo podtakniti poslovne goljufije in ga javno onemogočijo.Želim vam veliko uspeha pri vašem delu.Prvi korak bi bil že narenjen s tem,da bi Novo TV 24 videi na javni televizijski mreži v okviru 1.modula

  • Simon Novak

   Vzemi predpisano dozo tablet, pa idi počivat…če pa tablete ne pomagajo, pa nazaj k veterinarju, naj ti predpiše kaj močnejšega, đešni zahojenec

   • Tomi

    A ti še znaš kaj drugega, kot pametnejše od sebe, kar so mimogrede skoraj vsi, pošiljati k veterinarju po tablete?
    Ti je to kdo napisal in zdaj kopiraš in lepiš pod vsak post? To kaže na to, da si nepismen. Kaj če bi pa ti raje kot veterinarju začel hoditi v osnovno šolo.

    • Simon Novak

     Sedi.

 • merim

  Upam da se policija zgane in zapre ta hujskaski rasisticni portal

  • Common Sense

   Merim, za začetek ga lahko zapustiš:) It’s (still) a free country! :)

  • totex39

   To bi komunistom pasalo, da se ne bi izvedlo kakšne svinjarije še v tem času počenjajo. Novo24 bi bilo potrebno še denarno podpreti in to od prispevka RTV, ki ga moramo nasilno vsi plačevati.

   • Simon Novak

    Saj pa lahko donirate, nihče vam ne brani, več boste dali, bolje bo…pa ne samo tukaj komentirati, dajte jim denar iz žepov, potem pa se trkajte po prsih

  • šmentanamuha

   Mogoče pa bodo zaprli tebe, malo še počakaj.

  • boogin1

   MERIM
   Fašisti ste komunajzarji in mediji, ki podpirate hujskaštvo in to kar javno:
   Komentar na redno tedensko oddajo LABIRINTI SVETA dne 10.8.2018 zunanjepolitičnega uredništva Radia Slovenija.
   Kdor je volil stranko SDS je označenl kot: nagnusneg, sovražni povamirjeni homofob in klerofašist. Iz kometarjev novinarja Mateja Šurc-a je bilo nedvoumno razbrati, kateri politični spekter in stranko je s tem mislil. Sporno oddajo je mogoče še vedno poslušati na spletni strani: https://4d.rtvslo.si/arhiv/labirinti-sveta/174555953.
   . Menim, da novinar Matej Šurc, RTV Slovenija in na žalost Vlada Republike Slovenije kot lastnik, objavlja in širi totalitaristične, izdajalske, lažnive, komunistične in fašistične ideje, izkorišča režimske medije in z močjo medija širi bolane izdajalske, fašistične, komunistične, protislovenske in protievropske ideje proti drugače mislečim, predvsem desnim demokratičnim in domoljubnim strankam. Za totalitarne režime, kot je primer Slovenija, velja za sovražni govor in nestrpnost vse kar izrečejo domoljubne desne stranke, preganjanje vseh, ki so proti socializmu in komunizmu, skrajne leve stranke pa si lahko poleg ogrožanja lastnih državljanov, privoščijo sovražni govor, žaljenje in norčevanje iz državljanov, ki moramo te žalitve celo prisilno plačevati.
   Za dodatno stopnjevanje nestrpnosti, žaljenja, norčevanja in izzivanja je bilo v oddaji poskrbljeno še z glasbenimi vložki partizanske pesmi, kar da vedeti, da novinar oziroma avtor te oddaje živi in je ostal še vedno v nekem preteklem času totalitarizma, goji nostalgične spomine in si pravzaprav želi te totalitaristične čase.

   • šmentanamuha

    Merim ne vidi na to oko.

 • Bandit123

  Na Novi ste vse kar od vas zahteva Janša. Svetovni nazor vam on dirigira. Če slučajno je vaš drugačen ste ga zatajili. Tako kot Janez ga tudi vi lahko obrnete v popolnoma drugo smer. Me pa zanima poimensko kako se novinarji sami opredeljujete, če si upaš napisati.

 • Common Sense

  To je čisto zdravo, da vsaj nekaj medijev, Nova24TV in recimo še Požar report, predstavljata drugačen pogled, in drugo plat medalje. Odkrivajo to kar so ostali, hote ali nehote, zamolčali. Mogoče je kdaj kakšen članek preveč senzacionalistično napisan (kot npr. da se ena urednica od nekega medija “valja” po neki jahti), a verjamem, da boste to še “spilili”:) Taki vam ne delajo dobre usluge. Na trenutke si želim več raziskovalnega novinarstva in manj kričečih naslovov. Za to bi bil pripravljen tudi plačati mesečno naročnino. Seveda bi mogoče kazalo razmisliti o zmerni moderaciji komentarjev. Občasno so namreč res na precej nizekm nivoju. V splošnem pa vas podpiram. Nova24TV, keep going.

  • Simon Novak

   Vzemi predpisano dozo tablet, pa idi počivat…če pa tablete ne pomagajo, pa nazaj k veterinarju, naj ti predpiše kaj močnejšega, đešni zahojenec

  • Vera

   ” Šenkanemu konju, se ne gleda v zobe ” ! ( star ljudski pregovor ) . Jaz pa naredim raje, da kakšnega perverzneža, nestrpneža do drugačnih , osebo ,ki piše vugarnosti, raje blokiram , pa imam mir . Včasih imam celo stran z napisi : ” Uporabnik je blokiran ” . Pa kaj ? :)

 • Simon Novak

  Nova24TV je torej odgovor na kaos današnjega časa NE, NI

  • macon

   Levi ga proizvajate, Nova in Nove odgovarjajo. Ti si tipičen konfuzen levičarček brez mnenja in vedenja o čemerkoli, brezveze drekaš in se usajaš.

   • Simon Novak

    Vzemi predpisano dozo tablet, pa idi počivat…če pa tablete ne pomagajo, pa nazaj k veterinarju, naj ti predpiše kaj močnejšega, đešni zahojenec

    • macon

     Fašistek, razložil sem ti že, kaj pomeni tvoja uporaba đ-ja. Pojdi k nekomu, da ti bo razložil še pomen.

     • Mojca pokraculja

      Ta iđiot še ni prišel v azbuki do črke S!

     • Simon Novak

      Đ imate prilepljen, odkar ste se valjali z Dijano ĐuĐić pod odejo

     • macon

      Zakruli smrt fašizmu in se obesi na radiator.

     • Simon Novak

      Vzemi predpisano dozo tablet, pa idi počivat…če pa tablete ne pomagajo, pa nazaj k veterinarju, naj ti predpiše kaj močnejšega, đešni zahojenec

     • Tomi

      Ta cepec se sigurno zastonj zdravi pri kakšnem veterinarju ali pa je bil pri njem zastonj skopljen, za protiuslugo nas pa vse pošilja k veterinarju. “živinče” Simon Novak

     • Simon Novak

      Zahojenec

     • Tomi

      A nisi Simon Novak? Prav, pa bodi zahojenec. A zahojenost tudi zdraviš pri istem veterinarju?

     • Simon Novak

      Sedi, Tomica

  • Olga2345

   Odgovor je udbomafija s sedežem v Murglah in Hanzi?

 • Rotar Jakob

  kurćanov rdeči agitprop bo kot goebels končal v gnilem komunistričnem smradu!

 • Olga2345

  Nova 24 je blagoslov za Slovenijo in slovensko demokracijo! Moti pa seveda udbomafijo z Murgleonejem na čelu, ki preko Sorosovih plačancev želijo narod izropali in uničiti z uvozom tujerodnih divjakov, da bodo lahko naprej kradli in vladali v stilu Venezuele, severne Koreje, Kube!
  Ne dovolimo jim! Zato Nova 24, pogumno naprej!

  • merim

   Bog vse vidi ne pozabi olgica ce bi rada v nebesa obnasaj se svetemu pismu primerno.

   • Tomi

    Torej le verjameš v Boga….

    • večni srb

     Ni to rekel, pravi samo, da vse vidi in vse ve.

  • Lea Pralines

   ne vem če to drži kar pišeš…poglej se v ogledalo!Misliš da imaš debelo rit za to ker slabo živiš…

   • Olga2345

    Je to vaša rit ? Jaz ne hodim na vaše portale in ne kupujem vaših časopisov…Torej, kdo slabo živi in ima “debelo rit”?

  • večni srb

   Vsako leto uvozijo 40.000 hrvatov, bosancev in albancev, to so uradne statistike.

  • žogica

   Bog vse vidi, Bog vse ve, greh se delati ne sme! Te je kaj strah pekla?

 • Olga2345

  Zgleda, da Novo tudi levaki množično gledajo, saj so njihovi napadi izraz hude bolecineb ki jo povzroča RESNICA!
  Zato imajo dežurnega udbaši, ki v obliki raznih Nickov poskuša diskreditirati komentatorje in diskreditirati njih in Novo!
  Ne bo šlo, tovariši!

 • Centrist

  Mislim da je dovolj delitve na leve, desne, rdeče, bele. Čas je, da Slovenci stopimo skupaj in združimo glave v obrambi etnokulture naše domovine in pozabimo na preteklost. Prevečkrat smo bili priča pogrevanju zgodovine in je čas, da jo postavimo za sabo, ter se uzremo v prihodnost. Čas je, da se zavzamemo zase in ne pustimo evropskim lutkarjem, da nas vodijo in pričnemo gledati nase. Sliši se egoistično, vendar je edino prav.

  • Mojca pokraculja

   Bi delal samomor? Kar daj, saj točno v to te pelje “stopimo skupaj”. Skupaj naj stopimo s kriminalci ?Tistimi kriminalci, ki tukaj vladajo in te fopajo, da so za njihove rabote krivi drugi, lutkarji v EU, po potrebi celo Američani, Trump itd !

   • merim

    Ne vi kar ostanite na obrobju. Tja spadate

    • Mojca pokraculja

     Tišina merime, pokaj v jugo!

  • terminalar

   hehe, koliko časa si pa ti na tem svetu? Daješ vtis, kot da si ravnokar padel z Marsa.

   • šmentanamuha

    Si poslušal Pahorjev govor na obletnici TO? Povedal je prav to, vendar v bolj državniškem slogu. Bil je naravnost odličen.

    • terminalar

     Ja, on je znan po sajenju rožic.

     • večni srb

      Ni težko, če si opravilno nesposoben.

     • šmentanamuha

      Pa si poslušal to “sajenje rožic” ali navrgel samo nekaj na pamet?

   • Simon Novak

    Vam đešnjakom se verjetno res zdi tako

  • Centrist

   Na obeh straneh kopica ozkogledih komentatorjev, ki kradejo prihodnost nam mladim. Vi kar pogrevajte zgodovino, ne bo vam koristila na dolgo žogo. Ne domobranci, ne partizani, nihče v NAŠI zgodovini ni imel čistih rok in tu je konec pravljic. Gledate na sonarodnjake kot na kriminalce, VI vsi, ki tako gledate ste največji kriminalci. Vse se da rešiti preko civiliziranega dialoga, ki ga očitno nobena od strani ni zmožna začeti, kaj šele končati. Pa živela Slovenija.

   • Vera

    Dialog z levico ni mogoč . To si zapomnite za vedno . Lažejo, kradejo itd.

    • Grog

     Tudi z desnico ni mozen , zato pa vsi za sredino ;p

 • dk

  Nova24TV, samo tako naprej. Nič naj vas ne zaustavi. Edino kar me pa pri tem spletnem portalu moti je to, da dovoljujete slikovne like raznim nickom z simboli bivšega represivnega in zločinskega režima. To bi morali onemogočiti, ker nima nobene zveze z demokracijo. To je isto tako kot, da bi se kdo lahko prijavil na portal pod zastavo kljukastega križa. Vsi pa vemo, da to pomeni poveličevanje neke ideologije katero je cela Evropa obsodila kot diktatorsko in zločinsko. Predvsem pa je v posmeh vsem borcem in padlim v vojni za osamosvojitev Slovenije.
  Upam, da boste tudi na to posvetili v bodočnosti pozornost.

  • večni srb

   O čem pa ti govoriš, kakšni totalitarni simboli in zločinski režim, tudi Slovenija je bila del Jugoslavije in enako zločinska kot ostale republike.
   Zločin bi bil, če rdeča zvezda ne bi kaznovala zločinov svastike in ustaškega U, da ne rečem tudi križa.

  • šmentanamuha

   Ljudje smo pač simbolna bitja. Simboli imajo prav toliko moči, kolikor jim jo sami pripisujemo. Tudi kljukasti križ ima vsaj dva različna pomena in izvorni pomen je bil sončni simbol. Simbol sam ne bo naredil nič, ljudje pa.

  • Simon Novak

   Vzemi predpisano dozo tablet, pa idi počivat…če pa tablete ne pomagajo, pa nazaj k veterinarju, naj ti predpiše kaj močnejšega, zahojenec đesni

   • šmentanamuha

    Dragi, ali lahko prosim zamenjaš nabor svojih dveh stavkov. Vljudno te prosim v imenu bralcev. Hvala.

    • Simon Novak

     Kdo pa ti je dal pooblastilo, da prosiš V IMENU BRALCEV…ta dva stavka dam v odgovor, ko si komentator zasluži, ker v vsakem primeru velja isto

     • šmentanamuha

      Lej, dolgočasen si, to je.

     • Simon Novak

      Kako šele ti

 • METULJ

  NOVA 24 TV, SLOVENCI GLEDAMO VAŠ PROGRAM Z VESELJEM IN NAVDUŠENJEM, NA PRAVI POTI STE, RESS!!

  ZAKAJ SLOVENCI DESNEGA IN LEVEGA POLITIČNEGA STALIŠČA GLEDAMO REDNO ALI OBČASNO VAŠ PROGRAM?

  PROGRAM NOVA 24 TV GLEDAMO SLOVENCI ZATO, KER JE NOVA 24 TV VODILNI SLOVENSKI RAZISKOVALNI MEDIJ, KI ODKRIVA NAM SLOVENCEM Z ARGUMENTI – Z ARGUMENTI VSO GNILOBO LEVUHARSKE PARAZITSKE ZLOĆINSKE RDEĆE BANDE, KI VODI SLOVENIJO V RDEĆI DREKK!!

  TUDI VEĆINA POLITIČNO NEOPREDELJENIH, ZALEŽANIH ALI OPRANOGLAVIH SLOVENCEV V RDEĆI VAŠMAŠINI, POČASI DOJEMA PARAZITSKA DEJANJA RDEĆE UDBOMAFIJSKE BANDE NAD NARODOM SLOVENSKIM!!

  VEDNO VEČJI DEL SLOVENCEV, POLITIČNO LEVO ORIENTIRANIH SPOZNAVA NAPAKE, KI JIH JE DELALA IN JIH ŠE DELA RDEĆA BANDA, KI VODI DRŽAVO!! IN SE DISTANCIRAJO OD TEGA!!

  SLOVENCI, POMETIMO Z RDEĆO PARAZITSKO BANDO!!

  • merim

   A si na drogah?

   • žogica

    Težkih!

  • večni srb

   Z veliki črkami smo se učili pisati v 1.razredu.

   • žogica

    Saj dlje od 1. razreda ni uspel priti, je kar obtičal!

  • Simon Novak

   Vzemi predpisano dozo tablet, pa idi počivat…če pa tablete ne pomagajo, pa nazaj k veterinarju, naj ti predpiše kaj močnejšega, zahojenec

 • terminalar

  Podpiram!!… konkurenco in vas voditelje, ki se trudite in razdajate za boljši jutri.

  p.s. Edino kar me moti je, da decimalnih števil ne navajate pravilno. Povsod je “cela” namesto ena cela, dve celi, tri cele, štiri cele, pet celih … 102 [sto dve] celi …

 • večni srb

  Pazite, da ne boste še vi gojili golobe ali kaj podobnega.
  Kar smejte se, saj Vočkova tudi ni verjela sama sebi, mogoče je mislila, da jo boste vsaj na Novi zaščitili pred državnim terorjem. Kdo bo zdaj ščitil pa vas?

 • boogin1

  Najbolje je smrdljivim komunajzarjem, ki smetijo na tem portalu ne odgovarjati in replicirati. Oni bi vse domoljube in drugače misleče tako ali tako najraje pometali v jame. Krtača20, Tweety Bird, UDBA, Merim… so pravzaprav pobegli primati-šimpanzi, katere so znanstveniki poizkusili naučiti simbolne pisave, nato pa ugotovili, da sporazumevanje z ljudmi ni mogoče, ker je vzrok v njihovih možgamih. Poizkušajo enako še na opicah MAKAKIH, kjer so rezultati obetavnejši.
  Pobegle šimpanze še iščejo.

  Komunajzarji ste vredni manj kot podganji iztrebki. V zgodovini ste pobili največ nedolžnih žrtev pod rdečo zvezdo. Pravijo, da vsaj 100 Milijonov. Menim, da je ta številka prenizka in bog ve koliko je jam in brezen po bivši JUGI in po svetu, kjer so med nedolžnimi žrtvami otroci in ženske. Komunajzarji ste že po naravi primitivci najnižjega razreda, najbrž se parite med seboj in kotite gensko poškodovane potomce. Hitler je bil po številu ubitih, preganjanih, mučenih,… napram komunajzajev nedolžno dete. Tudi zločini, ki so jih zakrivili domobranci so proti zločinom komunizma zanemarljivi. Komunajzarjem nobeno število nedolžnih žrtev ne pomeni nič, milijon, deset, sto in več milijonov, krvi pijanim komunajzarjem ne pomenijo nič.
  https://www.finance.si/192580
  Mao Ce-tung, ki naj bi bil odgovoren za smrt petdesetih milijonov ljudi.
  Drugo mesto zaseda ruski diktator Josip Stalin, ki naj bi imel na duši smrt štiridesetih milijonov ljudi.
  Avtorji članka so na deseto mesto postavili pokojnega predsednika Jugoslavije Josipa Broza Tita, saj naj bi bil v času 35 letnega predsedovanja odgovoren za smrt milijona ljudi.
  Sledijo Japonec Tojo Hideki (tri milijone), zloglasni Pol Pot (dva milijona), osmi je etiopski diktator Mengitsu (dva milijona) ter predzadnji Pakistanec Yahya Khan, ki naj bi bil odgovoren za smrt milijona ljudi
  50 + 40 +1 + 3 + 2 + 2 + 1=99 milijonov.

  • večni srb

   Vsak dan je nek vojaško policijski režim odgovoren za trpljenje in smrt nedolžnih.

  • Simon Novak

   Vzemi predpisano dozo tablet, pa idi počivat…če pa tablete ne pomagajo, pa nazaj k veterinarju, naj ti predpiše kaj močnejšega, đešni zahojenec

 • Ana Job

  Nova moti razvratne, pokvarjene in moralno oporečne izmečke, ki so povrh vsega še nacionalno NEZAVEDNI in zanikajo svoje slovenske korenine.

  • večni srb

   Dokler vladajo, ne moti nikogar.

  • žogica

   Tole je pa zelo grobo, Ana Job! Seštela in odštela si pa prav, Nova moti 90% ljudi v Sloveniji, 10% je pa takih, kot jih zgoraj opisuješ, med katere očitno spadaš tudi ti!

   • šmentanamuha

    Oh, že spet ti in tvoja matematika.

    • žogica

     Kaj je muhica, matematika te moti, vsaj seštevat do deset se nauči…

     • šmentanamuha

      Bom, obljubim:) Vidim, da sta s Simonom sorodni duši.

     • žogica

      A ni to fajn, muhica?

     • šmentanamuha

      Seveda, vama privoščim:)

     • žogica

      Kaj pa?

     • macon

      Marogica, pusti matematiko, ker ta ni zate. Pojdi se občutke in kaj se ti zdi, ker nisi ne racionalna, ne koncizna, ne konsistentna, ne artikulirana, ne zanimiva.

   • boogin1

    Komunajzarska logika pravi, da kar komunajzli izjavite je to resnica in nobena druga, pa čeprav morate za svojo resnico pospraviti 100 milijonov nedolžnih ljudi.
    Kako si prišla do teh številk ? Sprašujem, ker ste komunajzli znani po kratki pameti, matematika, vam pa sploh povzroča težave.

    • Simon Novak

     To je đešnjaška logika, zahojenec

     • boogin1

      Ne to je vaša podganja komunajzarska logika.

     • Simon Novak

      Đešnjaška, zahojenec

    • žogica

     Ubogim v glavi, kot si ti, “komunajzarji” še vedno brnijo v glavi!

   • von Rhein

    Klobasaš neumnosti,verjetno samo zato,ker moraš nekaj “rečti” (napisati).Le zakaj se trudiš,če te moti in spadaš v navedeni procent.Mene je motila Mladina in od takrat,ko me je pričela motiti preko sprejemljive meje je ne kupim,ne berem in se z njo in Repovžkom ne ukvarjam.Na čase me res kakšen članek kje spomni,da še obstaja,v glavnem pa se ne zavedam,da je nek medij.Torej,ravnaj po mojem vzorcu in klobasaj neumnosti tam kjer boš dobil-a aplavz.

    • žogica

     Bog ne daj, vaših aplavzov si pa res ne želim, rada imam iskrene, dobrosrčne ljudi, kar pa VI niste, čao!

   • Ana Job

    Mene svoboda govora ni nikoli motila, moti le komuniste, ki še vedno živijo v totalitarnih časih, kjer so te zaradi ostrega jezika odvlekli na policijo od koder si se vrnil v pocinkani trugi.

    • žogica

     Očitno te je življenje “zaznamovalo”, postala si taka, kot si, le kdo bi ti zameril!

     • Ana Job

      Delam s talentom prirojenih veščin uvida in bogu sem hvaležna za to.

   • Ana Job

    Kaj pa so drugega ljudje, ki nam vladajo? Obetajo podražitve, sovražijo podjetnike , poveličujejo nenormalnost, tajkunskih lopovov pa ne kaznujejo.. . To vsekakor niso dobri ljudje in ne zmorem zanje uporabiti bolj primernega izraza.

  • šmentanamuha

   Izmečki nimajo nacionalnosti, ker je njihovo stanje duha na nivoju kanalizacijski podgan, pa se bojim, da delam podganam krivico. Proces oblikovanja narodne zavesti o pripadanju neki etnični skupini z razvojem jezika in kulture traja nekaj tisočletij in je zame nekaj najbolj fenomenalnega. Namesto da nasilno razgrajujemo narode, bi morali to raznolikost negovati in se spoznavati v različnosti in jo častiti. Snovalci človeške apokalipse zelo dobro vedo, zakaj so sprožili proces mešanja in raznarodovanja. Vendar jim ne bo uspelo. Božanski zakoni so nad njihovimi pritlehnimi demonskimi nagoni. Vendar je potrebna OZAVESTITEV tega, kar se dogaja. Pokončnost in pogum. Vsak narod je dragocena diverzifikacija v pahljači človeške družbe, vendar ne sme početi tega na račun drugih narodov. Dogaja pa se prav slednje. Zato se bo nekje zalomilo.

   • Simon Novak

    Idi počivat

    • šmentanamuha

     podganca, saj ti nič slabega nočem. Upam, da bo prišel čas, ko boš razumel, kaj sem napisala.

     • Simon Novak

      Ti še sam sebe ne razumeš, kako lahko to pričakuješ od drugih, zahojenec

     • šmentanamuha

      Vem, da je to pretežko zate.

     • Simon Novak

      Pa zate tudi

    • Republic Commando

     Idi crknit , govno zaostalo.

   • Ana Job

    Odlično si tole napisala. Vsekakor bo dobro premagalo zlo, v to trdno verjamem.

  • Simon Novak

   Bejži, no

 • šmentanamuha

  Npovi24Tv, čestitam za učinkovit medijski prodor v to zatohlo komunajzarsko novinarsko sceno. Vedno več ljudi vas bere in posluša, kar pa ne pomeni, da ne morete biti še boljši in da se ni treba več truditi tudi z lepim jezikom in vsem ostalim. Režimci so ugotovili, da jim čoln pušča vodo in zdaj je zavladala panika.

  • merim

   Ob taki desnici je lahk 20 metrska luknja v colnu pa se coln ne bo potopil

  • Simon Novak

   Ha ha ha

 • janez cepec

  Rant velilo piše o LGBT, pedrih in podobnih “anomalijah”. sej uhka, je od “foha”. Če bi mu fotr dau ime BUZA, bi biu taprav BUZA RANT

 • if

  Nova 24 TV, ta hip ste na pravi poti. Po njej stopamo skupaj, demokrati seveda, levi, desni, katoličani, ateisti, teisti …, vsi, ki demokratično mislimo in živimo.

  To pot berejo tudi pohodniki, ki pravijo “Nova 24 TV niste pravi poti”.

  Dokler ti in taki hočejo brati to pot, naj jo, so svobodni.

  Nedoraslost demokratičnim normam jih onemogoča, prežema jih besnilo mulca nedemokracije, zato tolčejo demokracijo vključno s slovenstvom, ki je načelni suveren v RS.

  Slovencov porodnico, Deželo našo živi Bog. Prost, ko je bil očakov Naprej naj bo Slovencov dom!

  • Simon Novak

   Vzemi predpisano dozo tablet, pa idi spat…če pa tablete ne pomagajo, pa nazaj k veterinarju, naj ti predpiše kaj močnejšega, đešni zahojenec

  • Herby

   Kateri bog? prosim ne reči mi, da je krščanstvo temelj slovenske kulture ker te pri tej priči skurim na grmadi.

 • Vera

  Tisti IIIIIIIĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆIIIIIIIIIIIIIIIIII, ki so zlahka prišli do slovenskega državljanstva , niso se vklopli v naše navade , našemu govoru, naši kulturi , naj raje spokajo in gredo nazaj tja od koder so prišli ! Tu nas ne bo nihče ustrahoval !

 • Marcos Kače

  Mene recimo motite, pa nisem ne priviligiranec prejšnjega sistema, ne član društev, ki jih naštevate in tudi piškotar (karkoli že to pomeni) zaenkrat nebi vedel da sem.

  Motite pa me zaradi tega ker:
  1. uporabljate populizem mešan s trači, da podpihujete jezo ljudi
  2. ker ste dejansko samo enosmerno politično trobilo, na nivoju spam letaka za lesnino.
  3. ker se kljub točki 2. imenujete medij v službi resnice
  4. ker služite kot propagandni kanal za slaboumne teorije zarote
  5. ker vse to delate samo zato, da naberate politične točke na račun ljudi, ki verjamem, da imajo dobre namene
  6. ker vas ne briga kam to pelje

  Če bi imeli vsaj malce integritete, bi tale joke od portala že zdavnaj zaprli, se zazrli vase in si rekli, lahko sem boljši človek kot to.

  • šmentanamuha

   No, vidiš, dobil si svojih 5 minut, da si se izkašljal. Mi na Mladini ali MMC in ostalih rdečih medijskih greznicah te možnosti nimamo.

   • Warrior princess

    Točno tako. Komur ne paše, mu ni potrebno svetiti tukaj.

   • Marcos Kače

    V bistvu kar lep odgovor šmentanamuha, hvala. Sicer pa, saj je komentiranje na Siol, MMC, Delo (ostalih ne poznam toliko) ravno tako možno. Tudi glede na vsebino komentarjev, ne zgleda, da bi katero stran pretirano zatirali. Domnevam pa da bolj striktno moderirajo komentarje, ki pozivajo k nasilju, kar je seveda prav.

    • pajac debeli

     Razen ko pozivajo k nasilju levaki, takrat je pa vse OK

     • Simon Novak

      Itak, debelinko

     • Zgornji

      A TI JE ZDAJ PRERESNIČNO NAPISAL ? A TE RESNICA BOLI ? ;-)

    • šmentanamuha

     Pa kaj ti res misliš, da vsak ki se ne strinja z levimi, že poziva k nasilju? Men so zbrisali celo pohvalen komentar za film Rudar, ki govori o najdenih posmrtnih ostankih v rudniku po vojni pobitih. Najprej so ga objavili, čez nekaj ur pa zbrisali. Madonca, kdaj se vam bodo že končno odprle oči?

     • Marcos Kače

      Kje je rečeno, da kdor se ne strinja z levimi, poziva k nasilju?

     • Zgornji

      HJA, GLEDE NA TO, DA SO MU IZBRISALI KOMENTAR KI NI POZIVAL K NASILJU , JE LOGIČNO , DA SE LEVI NISO STRINJALI Z RESNICO IN SO SAMO ZATO BRISALI .

     • Marcos Kače

      Aha, točno tako. Če tako reče muha v komentarjih na netu, res nimamo druge kot da v to slepo verjamemo.

     • Zgornji

      KAJ JE SEDAJ Z TEBOJ NAROBE DA NE RAZUMEŠ POVEDANEGA ??? MAR NISEM PODAL DOVOLJ LOGIČNE RAZLAGE ??? RAZEN ČE NIMAŠ TI KAKE DRUGE BOLJŠE RAZLAGE … PA POTEM KAR TAKOJ NA DAN Z NJO !!! ! !!! HVALA .

     • Marcos Kače

      V čem nisem bil dovolj jasen? Druga razlaga je, da si je šmentanamuha izmislil/a, da so ji/mu zbrisali nek random omentar o rudarjih, oz da je povedal/a polresnico.

     • Zgornji

      Ja, seveda, vse sorte izgovore boš sedaj našel … :-P

   • Grog

    Mate mate , sam obnasat se neznate ;p

   • Zgornji

    DOOOBRO OPAŽENO + POVEDANO !!! ! !!! RESNICA JIH PA NAJBOLJ ZADANE !!! ! !!! :-))

  • Simon Novak

   Mene ne motijo, ker tako normalni vsaj vemo, da smo normalni, ko beremo umotvore zahojenih đesnjakov

   • Zgornji

    E PA ĐEEEEE SI ZEMOOOO … ;-) :-P ;-)

 • ĐĐ Style

  Nova služi SDS-su kot medisko trobilo in reklama. Kopirajo FOX-news, ki ga je Bush ml. dobro izkoriščal za zastraševanje lastnega naroda. Prikazal je sliko, da Iračani imajo kemično orožje in , da so bili umešani pri napadu na WTC. Kasneje se je odkrilo, da Irak ni imel ničesar z 9/11, od kemičnega orožja so našli le kemične svinčnike in prisesali svoje pipice na naftovod.

  • Republic Commando

   Si že plačal ta mesec položnico za vaše trobilo, rtv prispevek?

   • pajac debeli

    RTV je treba definancirat, zato ker ne znajo biti politično nepristranski.

    • Simon Novak

     Ja, tako kot je NoraTV

   • ĐĐ Style

    Si še na bolniški, nisem vedel da si bil tako prizadet. Naročnino sem pa plačal, tako kot ti.

    • Republic Commando

     Prizadet od česa? Tvojih in Simonovih umotvorov? To bo ja :))))

  • učko

   Kemični napad si ti dobiu direkt u glavo, zdej’s pa totalen kreten.

 • Warrior princess

  Portal moti samo prisklednike komunističnega režima, ki bi nas radi utišali, saj jih moti svoboda govora. V Titovih časih so ljudi pobijali, če niso bili v skladu s sistemom in ljudje si niso upali na glas izraziti nezadovoljstva, levičarji pa si želijo, da se časi ponovijo.

  • Simon Novak

   Kdo bi te rad utišal? Samo bruhaj dalje iz tvoje greznice

   • Warrior princess

    Temu se reče SVOBODNO IZRAŽANJE, česar pa komunisti niste vajeni sprejemati, ker še vedno živite v Titovih časih.

    • Simon Novak

     Ti se samo svobodno izražaj skozi tvojo greznico, kdo pa ti brani

  • Zgornji

   TOOOOOOOČNO TKOOOOOOO !!! ! !!! AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!! VSE ZLOBNE DUŠE ŽELIJO UTIŠATI MANJ ZLOBNE DUŠE ( BOLJŠE DUŠE ) KAJTI MOTI JIH RESNICA KI SE JIM JO POVE IN JIM TAKO OBELODANI NJIHOVO SKRITO ZLOBO !!! ! !!!

   • Warrior princess

    Hvala. Res je tako, kot praviš.

  • Goran Hvala

   svoboda govora? :-) .. pol pa ne bit uzaljena ce ti recem da skoda da niso bli komunisti bolj temeljiti pa mal bolj tist barbara rov nafilal. dans bi bil cist mir. ..:-)…se ene 50.000 bi vas v jarke zmetal pa danes noben nebi fantaziral o komunistih…:-)

   • Warrior princess

    Hvala, dokazal si da si prvovrstni izmeček! Tako izjavo lahko, da samo levičarski ljudomrznež in ubijalec po duhu.

 • pajac debeli

  Hvala bogu za novo. Edin portal, ki ne cenzurira svobodnega govora in ne skriva levičarskih svinjarij. Drugi portali imajo že ekipe cenzurjev na forumih, ki brišejo vsako politično napačno izjavo, tako da zgleda cel forum enostransko levičarski. Ponoči ko gredo domov spat, pa zaklenijo forum za komentiranje. FUJ GOLAZEN.

  • Simon Novak

   Vzemi predpisano dozo tablet, pa idi počivat…če pa tablete ne pomagajo, pa nazaj k veterinarju, naj ti predpiše kaj močnejšega, đešni zahojenec

  • Stric iz ozadja

   Zato pa lahko tu izlivas svoje frustracije.

  • Grog

   Tko mim grede , tudi Nova cenzurira , sam to desni se niste opazili ;)

 • Marija

  Čestitke samo ostanite takšni kot ste zdaj.

 • Grog

  Jaz pa sem vesel , da obstaja Nova. Tko vsaj vidimo pokvarjenost SDS-a in kako unicuje desnico ;)

  • Zgornji

   JAZ SEM PA ŠE TOLIKO BOLJ VESEL, IN SICER ZATO DA PO KOMENTARJIH VIDIM DO KAM SE JE PREPOKVARJENI DEL NARODA ŠE BOLJ POKVARIL .

 • Jožef

  Trenutno je Nova v Sloveniji edini TV in internet medij, ki je najbliže resnici. Tisti, ki tega ne vidite, slišite ali drugače spoznate, ste žrtve komunistične ideologije in vam ni pomoči.
  Torej, gospodje tovariši iz leve strani, prav vam bodi da trpite, plačujete vsako leto večje davke, v zdravstvo vsak naslednji dan bolj dolgo stojite v vrsti. Prav vam bodi, da ste predstavniki gnilega dela Slovenije. Kam vodi gniloba, še niste ugotovili, a ko boste imeli mrzle noge, bo prepozno.
  Resnica je samo ena in edina in na Novi jo lahko videte in slišite.

  • Simon Novak

   Vzemi predpisano dozo tablet, pa idi spat, Jožek…če pa tablete ne pomagajo, pa nazaj k veterinarju, naj ti predpiše kaj močnejšega, đešni zahojenec

   • šmentanamuha

    Mislim, da se je tebi nekaj zaskočilo v glavi, že cel dan trajbaš isti stavek.

    • Simon Novak

     Ne, ti ne misliš, ker to ni odlika đešnjakov

   • Jožef

    Simon Novak, imam zdravilo proti gnitju, da vam zaupam, to je blokada. Če vas ne vidim, ne slišim in čutim, me ne boli.
    Čao, janšemrznik !

    • Simon Novak

     Pa pa

    • Simon Novak

     Vzemi predpisano dozo tablet, pa idi spat, Jožek…če pa tablete ne pomagajo, pa nazaj k veterinarju, naj ti predpiše kaj močnejšega, đešni zahojenec

  • Iztok Kresnik

   Bravo Jožef

  • Goran Hvala

   ehh. jest nism levak pa placam v proracun glih tolk kot slovenski jansevik. oziroma dosti vec ce uppstevam da ima slovenski jansevik place 500e…jest pa delam po svetu tak da dobim sam za malco 500e..kjeje se vse ostalo…placa me pa kitajc…partijec..tip je vsaj 10x bolj transparenten kot jansevikica romana tomc ki noce niti pokazat kam gredo vasi evrcki ki jih prejme za cohanje cesplje v eu patlamentu. :-)

   • Jožef

    Običajno negativnim komentatorjem ne odgovarjam in jih takoj blokiram. Goranu Hvali pa moram vseno povedati oziroma mu svetovati, naj svoje pisarije nekajkrat prebere ali prečita, če tako hoče. Udeleženec v komentiranju, ki ne upošteva ali ne zna slovenskega knjkižnjega jezika, je tako ali tako nevreden prebiranja. Nevreden je slovenskega državljanstva in je v skrajnem primeru vreden pomilovanja.
    Torej, gospod Goran, zadnjič je zasijal vaš komentar v mojem računalniku.
    Blokirani ste in enega čitalca manj imate.
    Naj se vas Bog usmili in razsvetli pamet, kajti do tedaj tako ali tako ne boste doumeli vaše pisarije.

 • Goran Hvala

  vasa ekipa sestavljena iz levicarjev?? dej dej. . pa zakaj stalno lazete? a to je ta resnica? itak da vas bere vedno vec ljudi.. se sam delim vase clanke sam da se lohk vsi rezijo prfliknjenosti jansevikov.

 • Zgornji

  SAMO TA PREPOKVARJENE LJUDI MOTI RESNICA !!! ! !!! IN RAVNO TAKE SPAKE SO TUDI NAJBOLJ PROTI SVOBODI GOVORA , ZA KRINKO PROTI SVOBODI GOVORA PA ZLORABLJAJO FRAZO “SOVRAŽNI GOVOR” !!! ! !!! POZNAMO ZDAJ NJIHOVE ZLOBNE POKVARJENE SPLETKE, JA !!! ! !!!

  • abc

   Kakšna resnica? Da na meji s Slovenijo čaka 50 000 migrantov. Pa za vsakim grmom se že skrivajo. In vsa posilstva, ropi,kraje, nadlegovanja, ter ostala slaba dejanja v Sloveniji zakrivijo samo migranti, komunisti , udba , levaki ( katere še kar vidite, čeprav smo že 17 let samostojni ). Za vse kriviti druge, to je POKVARJENOST !

   • Zgornji

    Ja, imaš prav – Ne za Vse, temveč Za Tovrstna Zlodejstva kriviti večinoma le pokvarjence ki to Daleč Najbolj Pogosto delajo !!! ! !!! In to so Mohamedanski Migranti !!! ! !!! Že vrabci na strehah to čivkajo , le tebi še nekaj okrog tega ni jasno . Lp do tedaj ko ti bo .

    • abc

     čiv, čiv, čiv, pa veliko sreče.

 • Osti jarej

  …mene moti zoprni in fanatični ranta

  • janez cepec

   če bi mu dau fotr ime BUZA, bi biu taprau BUZA RANT

   • Osti jarej

    :-)

  • Beličič

   Dobri zapisi.Lahko bi Biblijo na novo napisal.Će je en sam tako hudo pameten, je to noro.Spoštovanja vredno.

 • Get Smart

  Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
   sviranje
   kurtzu = prodajanje magle=
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
   transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
   .
   Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Get Smart

  Moti novi svetovni red kaviarŽIDO KOMINTERNE oz. njene tukajšnje izpostave MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE,
  saj parazit lahko parazitira na človeku le s pomočjo laži, s katero prikriva svoje kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNE oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE ZLOČINE proti človeštvu.

 • Get Smart

  @Rant

  Dober prispevek. Za tokrat izpostavimo le zadevi.
  1. Ko in če govoriš o poturjeni floskuli, kot je “kulturni marksizem”, moraš pač povedati, kaj naj bi to bilo.
  Ker gre za kaviarŽIDO KOOMINTERNISTIČNO floskulo, v katero oni namečejo, kar se jim v danem treutku zljubi, postane postopek pojasnjevanja dolg, saj moraš najprej našteti njihove laži in onanije ter jih postaviti na mesto.
  Namesto njihovih onanij tipa marsizem izem izem izem … raje uporabljaj stvarne (in POMENLJIVE) pojme:
  V zgornjem primeru bi to pomenilo, da MURGL JUGOKOMUNISTIČNI mediji razglašajo:
  – UMOR človeka kot dobro,
  – KRAJO denarja ljudem kot dobro,
  – MURGL JUGOKOMUNISTIČNO UNIČEVANJE Slovenije kot dobro,
  – naseljevanje muslićkulti divjakov kot dobro …

  .
  2. “Naša ekipa je sestavljena iz desničarjev, levičarjev, katoličanov,
  ateistov, sanjačev, apolitičnih ljudi. Smo mavrica različnih prepričanj,
  ver in nazorov.”

  Takih stavkov ne piši!

  Lahko se sicer dojemate kot taki, vendar to ne pomeni, da taki tudi ste.
  Slediš?
  LEVIćI in DESNIćI je kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNA poturancija,
  je floskula, ki izenači ČLOVEKA in komunistične stvore.
  Stvori se zaradi propagande sicer res delijo na:
  – LEVE = kao avantgarda, kao rdeča garda,
  – DESNE = kao konzerve, kao bela garda nje =
  =
  “Bela garda mora biti, ker jo potrebujemo.
  Če je ne bodo ustvarili kleгikalci, jo bomo morali organizirati sami.”
  Prosto po KUćANU: “Rabimo ŽLAHTNO DESNICO.”

  • Get Smart

   Še 2.
   Ateizem je prekompliciran bulšitizem, na kratko pa gre za gibanje, ki ga je izumila kaviarŽIDO KOMINTERNA za nasprotovanje BOŽJEMU – božje tisto, kar je tako, kot mora bit (da je dobro ZA ČLOVEKA).
   Odsotnost tega (to je tisti “a-” pred Theosom = BOGOM),
   pač pomeni NAROBE SVET = na glavo postavljen svet = KOMUNIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = pedrizem = transićizem = pasjejebizem = UMOR = ROP = LAŽ =
   skratka, kot celo sami pravijo:
   “smrtno neprijateljstvo do ljudi”-

   • Get Smart

    Še 2.

    Vere, nazori … je vse bla bla bla, če posplošuješ.
    Vedno moraš povedati, kakšne vere, katere.

    Vse kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNE KREATURE so hudi VERNIKI:
    – verujejo v njihove kao stare babilonsko mezopotamsko egipčanske itd. kao bogove,
    uradno pa drkajo, da kao niso verniki nje, kar je seveda samo in le KOMUNISTIČNA LAŽ.
    Poglej “u Stošče nje”:

    Za koga? Za Partiju!
    Za koga? Za Tita?
    Za koga? Za Jugoslaviju?
    “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
    “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
    “Evviva communismo!”
    “Bandiera rossa la triumfera!”

    Slediš?
    KaviarŽIDO KOMINTERNIZEM je satanizem =
    je ne le vera v satana, ampak vseskozi tudi izvajajo satanistične obrede UMOROV LJUDI, GENOCIDE nad NARODI, posamezne umore motečih elementov, otrok, celo svoje otroke žrtvujejo, celo svoje otroke pohabljajo, kastrirajo, iz fantkov delajo punčke, iz punč fantke …

    Pamet v glavo.

  • janez cepec

   a maš ti, kretenu jedan, samogovore? no ja, če se sam s sabo pogovarjaš, ti nubedn ne ugovarja, pa misleš, de maš use prou, pa de si pametn. eee wrong, idijot si

 • primoz

  Se popolnoma strinjam z prispevkom!

  • Kosobrin

   Ne S?

 • Kosobrin

  LASTNA HVALA – CENA MALA!

 • Kosobrin

  Vedno več jih morda res bere vaš portal, a le zato, da vidimo, kakšne laži in obtoževanja ste si spet izmislili, ne pa, da bi se z vami strinjali! Takih je največ! Z mano vred, priznam!