Niso nori transspolniki, nor je svet, ki se jim udinja

Ivan Šokić (Foto: Demokracija)

Moški, ženska. Ženska, moški. Dva spola. Stvar se zdi dovolj preprosta. Nobenih komplikacij. Če se je mati narava kdaj poigrala, je nastal še nenavadni križanec, ki je bil hkrati oboje in nobeno. Že stari Grki so tej neznatni skupini rekli hermafroditi. Zakaj neznatni? Zato, ker ni bila nekaj običajnega. Bila je nekaj neznatnega. Navadno take stvari sploh ne bi bilo treba dodatno pojasnjevati, a kaj moremo? Dobrodošli v krasni nori svet.

Če so bile še do nedavnega za “spremembo spola” potrebne operacije, pa je po najnovejši modi za to dovolj že sama odločitev, da se počutite kot moški ali ženska. Danes ste moški, jutri ste lahko ženska. Temu novemu pojavu “raznolikosti, ki bogati”, naj bi rekli transspolnost. Če ste danes ženska, ste lahko že jutri moški. Sama funkcionalnost od Boga danega orodja že dolgo ne igra nobene vloge.

Oglejte si še: Maska normalnosti

Toleranca se je sprevrgla v udinjanje norosti. Diskriminacija, ali po domače razločevanje, pa je postala umazana beseda. Reči, da je moški nor zato, ker trdi, da je ženska, te dni pomeni napad na “ranljivo skupino”. Nekako za ranljivo skupino nimajo drugih žensk, ki jih ta posameznik masakrira v ringu. V svetu, ki to dopušča, lahko z gotovostjo trdimo, da ni nor transspolnik, nor je svet.

Nekdo, ki si domišlja, da je kralj, je navaden blaznež in norec
Poskus Michela Foucaulta, da bi dosegel humano ravnanje z duševnimi bolniki, se je sprevrgel v občo norost sveta. Če so v preteklosti norce zapirali v norišnice, da bi si lahko domišljali, kako marginalizirani elementi družbe ne obstajajo, je danes družba privzela norost norcev, zato da bi se slednji počutili normalne. Iz ene skrajnosti smo zašli v še hujšo. Foucault se je v svojih delih rad skliceval na srednji vek, ko so norcem rekli norci in jih pustili, da blodijo po svetu. Dokler niso nikomur škodovali, so bili lokalna posebnost, ki so si jo ljudje, ki so imeli preveč prostega časa, z veseljem ogledali, se čudili, se ji mogoče nasmejali ali pa samo zmajevali z glavo.

Še Descartes v svojih Meditacijah mimogrede navrže, da je nekdo, ki si domišlja, da je kralj, navaden blaznež in norec, kot nekaj, kar naj bi bilo vsem jasno. A danes več ni tako. Če so nekoč posameznika, ki je zatrjeval, da je Napoleon in zahteval od drugih, da mu izkazujejo primerno spoštovanje, zaprli v norišnico, danes nekoga, ki je moški, a se počuti kot ženska, družba začne klicati z njej_mu ljubimi zaimki. Te nežne rožice so lahko ob najmanjši ignoranci za njihove zaimke nepopravljivo zaznamovane. Prav zares, znašli smo se v krasnem norem svetu, kjer se družba prilagaja blodnjam izbrane manjšine, vse v imenu sočutja in strpnosti.

Transspolniki na lepotnih tekmovanjih in celo v športih
Najnovejši prikaz te norosti v družbi prihaja iz Španije. Najlepša ženska v državi je v resnici moški. Na tekmovanju za Miss Universe Španije je tako zmagal transspolnik po imenu Angela Ponce. Ponce nastopa tudi na modnih revijah. Za moj okus abotno, a če ga želijo – za zdaj je še vedno prosti trg – tako modna industrija kot kupci, lahko počne, kar hoče. Vseeno se zdi absurdno, da je izbranec na tekmovanju, namenjenemu ženskam, moški, ki se počuti kot ženska. A kaj hočemo, tako je. Tako smo sami dovolili, da postane.

Transspolnik Angela Ponce, Miss Universe Španije (Vir: Twitter)

Bolj zaskrbljivi od lepotnih tekmovanj so športi in borilne veščine. To, da neka sprevržena komisija zaradi lastne ideološke agende razglasi moškega za najlepšo žensko, je eno, drugo, veliko hujše pa je, ko olimpijski komite dovoli tekmovati moškim v ženskih disciplinah. Biologija je namreč jasna, zaradi tega sploh obstoj moških in ženskih disciplin. Še hujše je, ko borka mešanih borilnih veščin v oktagonu naleti na transspolnika, kakršen je Fallon Fox, ter izgubi v manj kot minuti. Kar naj bi bil pošten boj med enakovrednima tekmicama, se hitro spremeni v mesarsko klanje. Fox proti drugim moškim borcem v njegovi težnostni kategoriji ne bi imel možnosti. Ženske tekmovalke lahko nadvlada in se izživlja nad njimi brez najmanjšega problema.

Na žalost se ne bo končalo tukaj. Na žalost bodo v teh krvavih športih potrebne žrtve, preden bodo zavarovali tekmovalke pred nepravičnimi okoliščinami, v katere so pahnjene zato, da bi ugodili norostim manjšine. Nekako na koncu dneva najkrajši konec vedno potegnejo nedolžne ženske. A tokrat ni kriv zlobni patriarhat, temveč ponoreli intersekcionalni feminizem.

Ivan Šokić

 • šmentanamuha

  Ivam Šokić, keri Viking, OMG… ampak vse je res, kar je napisal. Moška Angela z umetnimi joški, kaj ima med nogami, niso poročali, je definitivno najlepša ženska … ker je ena komisija tko rekla. …e folk, tole bo šlo vse u kurac. Pardon, ker se sredi noči tako grdo izražam, ampak res bo šlo vse u pičko materno … ta prvi bojo transgenderji. Fuck off, golazen.

  • Zgornji

   V vagino ali v lulčka bo šlo ? Če bi se vsaj po Slovensko izrazil …

   • šmentanamuha

    Krščen Matiček, pa ne zdaj še ti …

    • Zgornji

     Jesi li ti naš ili ovaj južniji ???

 • Jan Kovalski

  Prvič slišal za tole Fallon Fox, pa šel pogledat kdo je, in kaj vidim, pretepla ga je ženska:

  https://www.youtube.com/watch?v=remsCdsLLJM

  • Ta se je lotla foksice z guštem, da pokaže kaj prava ženska zna. Dober ga je, pošteno.

 • Jaka

  Ta tip je tud trans, ker nosi babjo frizuro. Še malo pa bo tudi on priznal da je ženska.

  • Zgornji

   JAZ IMAM TUD PODOBNO GRIVO, PA VSEENO VEM KAKO BOLANI SO PEDRI !!! ! !!! EDINO SREČO IMAM , DA SEM DOVOLJ GRD, DA ME NEBI SLUČAAAAAAAJNO KAK BUTAST BEDAK ZAMENJAL ZA ŽENSKO … IN, TUDI TEMU IVANU JE OČITNO BOG DAL TO MILOST, DA NI PREVEČ LEP, ZATO, DA GA NEBI ZAMENJAVALI Z PEDROM, ALI PA DA SAM NEBI POSTAL PEDER, ALI PA DA SE GA NEBI KAKE BABJE KURBETINE PREVEČ PRIJELE ČE BI SE JIM POKAZAL KOT BOGAT. TO-JE-TO !!! ! !!! AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!!

   • Tone

    Obstajajo tudi grde ženske in nekateri se palijo ravno na take. Torej pazi, ker je videti, da se ne bi znal obranit.
    In, če bi bil ti malo lepši, ali misliš, da bi postal peder?

    Tako kot vsi nestrpneži, kvasiš neumnosti.

    • Zgornji

     Če bi bil lepši bi se me še več kurb – vlačug prijelo kot se me je že itak čim so denar zavohale . Problem bi le bil, da če bi bil lepši bi bila večja možnost da bi bil še Neumnejši kot sem in potem bi bila že Večja možnost da bi nasedel kakemu buziju !!! ! !!! To-Je-To !!! ! !!!

     • Tone

      Buzijem ne nasedejo tisti, ki so neumni, ampak tisti, ki jih to rajca.

     • Zgornji

      Pa nemočni otroci , na katere si očitno pozabil !!! ! !!!

 • if

  Armade bodo ostale brez moških, državo bosta branila FEMINIZIRANO LGBTOMIRANA NIČLA in VISOKA TEHNOLOGIJA, če jo država ima.

  Ta par bo obrambno funkcionalen le kratek čas, do ugasnitve družbe, ki bo posledica TRANSSPOLNEGA nesmisla.

  Naravno spolno funkcionalne družbe bodo v krajih ugasnjenih družb prevzele oblast, brez vojaških osvajalskih vojn.

  Zahod ZAHAJA v horizont norosti, ker uveljavlja kriterij KAČE “Jejta od Drevesa spoznanja, postala bosta kakor Bog”, kar je hkrati upor proti kriteriju Boga “Od vseh dreves smeta jesti, od Drevesa spoznanja ne, sicer bosta umrla”.

  V svoji oholosti zahodni človek igra igro “Postajam Bog” in nezavedno umira!
  To je očitno spolno normalnemu človeku!

  • Tone

   Trenutno tiste države, ki LGBT pravice spoštujejo, vojaško obvladujejo tiste, ki tem pravicam nasprotujejo.
   Torej ne kvasi neumnosti!

 • tarantela

  Hm, kako pa je bilo označeno kastriranje fantkov, da so potem lahko peli alt v cerkvenih zborih še, ko so odrasli? Pa še cerkev je to delala!!!

  • Bemu

   Joj, kako si ti tarantela pobožna. Tebe se je cerkveni Duh močno prijel.

  • Zgornji

   JA, CERKEV SE JE POKVARILA ZARADI VATIKANSKIH ZVERI TAM DOLI V RIMSKEM BRLOGU !!! ! !!!

   • O kakšnih vatikanskih zvereh ti tule pišeš ?

    • Zgornji

     O Tistih ta Naaajbolj Hinavskih iz Vatikanskega Brloga !!! ! !!!

 • Zgornji

  VSE TE PEDRSKOLEZBIŠKE SPOLNE IZTIRJENCE – POKVARJENCE JE NUUUUUUUJNO POTREBNO POSLATI NA ZDRAVLJENJE V SIBIRIJO ALI GRENLANDIJO !!! ! !!! Amennn !!! ! !!!

  • Zelo “krščansko” razmišljanje – ni kaj dodat ???

   • Zgornji

    … ja, za dodati bi morda bilo : Pospremiti jih z ljubeznijo , … Povratnike pa malo Bolj strogoljubeznivo obravnavati in takoj nazaj poslati !!! ! !!! AAAmeeennn !!! ! !!!

 • Ta slika zgoraj pa res ne kaže na žensko. Niti z najboljšim make upom ne more prekriti svojo moškost. Res, kdo ga je pa izbral, katera komisija je bila?
  Pa dejmo se vprašat je to prav? Vse lepotičke ženske je prekašal en moški. Te ženske, ki so “izgubile”, a veste kako jim more biti grozno! In potem bi vi OD NJIH pričakovali strpnost. Le zakaj bi morale biti strpne?

  • Vince Blake

   Le zakaj bi morale biti strpne?
   To vprašaj tovarišice feministke, ki vneto paktirajo s trans skupnostjo v “pravičnem boju proti grdi in diskriminatorni patriarhiji”. Kaj je zdaj feministke, a je bumerang priletel nazaj v glavo? Lahko se samo nasmiham nad takim razvojem dogodkov in govorim: “šleka pac, šleka pac.”

  • Tone

   Nobenih poročil ni, da bi bile nestrpne ali se pritoževale.

   • miila sem na ženske na splošno ki bodo nestrpne do teh “moških”.

    • Tone

     Že mogoče, da si mislila na ženske na splošno, pisala pa si o lepotnih kandidatkah: “Te ženske, ki so “izgubile”, …”

 • Caesar

  Transspolnost ni normalno stanje, temveč anomalija, ki pa je ne gre obsojati. Prava transspolnost je prirojena napaka, kjer se spol možganov in telesa razlikujeta, vendar je ta pojav v naravi redek. So pa tudi ljudje, ki so sicer povsem usklajeni, vendar čutijo, da so nasprotnega spola, pri čemer gre za mentalne motnje identitete, torej bolezen in te osebe potrebujejo ustrezno pomoč psihiatrov. Bolezni tudi ne gre obsojati, ker lahko vsak zboli. Norosti teorije spola in ostale blaznosti pa ne gre pripisati tem osebam, ker je transseksualnost kot prirojena napaka absolutna negacija teorije spola, pa tudi sicer jih je daleč premalo in nimajo nikakršne finančne ali drugačne moči, da bi lahko kakšno norost vsilili ostali družbi. To je načrt precej višjih nivojev, ki se počasi izvaja že več desetletij. Te elite so s programi načrtovanja družin, abortusov in ultrazvoka dosegli, da se je v zadnji generaciji rodilo okoli 200 milijonov deklic premalo. To se ni zgodilo čez noč, to poteka že skoraj 30 let in skoraj enako dolgo prodira tudi LGBT ideologija, ki jo podpirajo z zastrupljeno vodo in hrano, kjer je veliko kemikalij, ki v telesu delujejo kot ženski hormon estrogen. Gre za načrt zmanjševanja človeške populacije, ker manj ko je žensk, manj je otrok in rast prebivalstva se upočasni. Propagiranje LGBT ideologije in transspolnosti ima jasen namen, saj bo moral velik del mlade moške populacije prevzeti vlogo žensk, ki jih ni, ker se niso rodile. S prihajanjem vse večjega števila mladih moških migrantov v Evropo, se podira tudi ravnovesje med spoloma v Evropi, zato tudi elite vse bolj potiskajo v ospredje ne samo homoseksualce, temveč tudi transseksualce in transvestite kot novo normalno, s čimer bi zmanjšali napetosti zaradi pomanjkanja žensk. Z norostjo transspolnosti želijo zgolj blažiti posledice še večje norosti genocida nad nerojenimi deklicami.

  • Cucurbita Pepo

   Te elite so s programi načrtovanja družin, abortusov in ultrazvoka dosegli, da se je v zadnji generaciji rodilo okoli 200 milijonov deklic premalo… malce si zašel iz realnosti

  • večni srb

   Če družba trdi, da je lahko oseba brez maternice ženska, potem je treba take debile seveda obsojati oziroma takoj demantirati, sicer narod res ni kriv, da verjame v oslarije, ki jim jih servirajo razne dvomljive avtoritete.

   • Tone

    Torej, če ženski odstranijo maternico, dobimo – kaj?

 • Slovenec 33

  Saj niso nič posebnega.

  To so izrodki, enako kot je štiriperesna deteljica na travniku posejanem z deteljo.
  Napaka narave, gentska deformacija in nič več.
  Med ljudmi tudi obstojajo izrodki, ki so genetsko deformirani in izrojeni.
  Tudi komunistični verski blazneži so izrodki, ki so si v nekem obdobju vzeli oblast in rezultat njihovih blodenj je več kot 600 morišč po slovenskih deželah, ko so izvajali genocid nad slovenskimi rodoljubi.
  Zato je potrebno storiti vse, da izrodki spet ne pridejo do oblasti, ker bo težka.
  Ostati morajo na margini, brez možnosti vpliva, kamor tudi spadajo, ker ne pomenijo napredka človeške vrste, ne biološkega še manj pa umskega, so samo izrodki.

  • Cucurbita Pepo

   A so vse izražene lastnosti posledice genoma?

 • Bandit123

  Šokić, glede na sliko, bi rekel, da si Kristusov brat, torej vsespolnik.

  • šmentanamuha

   Tvoje mokre sanje.

  • večni srb

   Jaz bi pa rekel, da je še en slovenec, ki je po rodu hrvat.

 • Vlado77

  Mnogi komentarji tukaj so žaljivi in niso razumeli smisla zapisanega. Kakšno vezo ima slika avtorja? Bistvo članka je to da nas manjšina -posebneži, transspolne osebe in druge s nenavadno spolno umerjenostjo -hoče komandirati in spreminjati svet po njihovi meri. Kot razumem avtorja je problem , da so kar naenkrat oni tisti ,ki določajo kako naj se ravna večina. Politike v mnogih državah se spreminjajo v pravi absurd – teorijo spola . Nikoli nisem razumel parad ponosa. Zakaj morajo zganjat ogabne sprevode po ulicah mest? Postali bomo svet kjer je drugačen ( homo,lezbijke, transspoliki ) v resnici normalen in spoštovanja vreden- ostali pa tiho ,ker bomo hitro fasali očitek kakšnega zlobneža. Morda celo tako daleč , da bodo imeli prednost pri iskanju službe in podpori družbe ( sociala) – totalno izrojena družba. To postaja Švedska, Norveška, ali vsa Skandinavija, Španija, Francija …) Če boš normalen “ops” heteroseksualen potem bo bolje , da si tiho

  • KP

   Jaz bi nekako razumel parado sramu ,mogoče bi jih v tem celo podpiral,ampak parada ponosa? Ponosni na kaj že? Da nas posiljujejo s tem? Jaz bi se rajši skrival…

  • Tanja Bor

   Ne komandira nas manjšina, ampak aktivisti Mirovnega inštituta, ki so si vzeli pravico, da govorijo v imenu te manjšine, čeprav niso bili izvoljeni.

 • KP

  Kako takoj po komentarju vidiš,kaj je kdo in kako je z njim. Ter pa,ali ga je že fasal od enga takega stvora,ali bi ga rad,ter pa,ali se ti gabiji,kot meni. Prav poučno. Drugače pa ja. Niso krivi transformatorji,niti tisti ki se jim udinjajo,pač pa mi,ker vse to ponižno prenašamo in dopuščamo.

 • Get Smart

  Svet ni ne nor ne normalen, svet je tak, kot je.
  Na svetu pa je ČLOVEK in so kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNE kreature in njihovi SERBUSI, za SERBUSE rojene kreature.
  Tukaj seveda MURGL JUGOKOMUNIZEM.
  Transićizem je AGENDA KOMINTERNE, tako kot KOMUNIZEM, SOCIALIZEM, LIBERALIZEM, FAŠIZEM, MUSLIćKULTIZEM … pedrizem, lezbizem, pedofilizem, pasjejebizem …

  Če govoriš o transićih, moraš ločevati vsaj med kakimi pobebavljenci, ki so si polnoletni dali odstraniti miceno mekano curo in kar spada zraven ter si naredili pussiko ali pobebavljenke, ki so si zopet polnoletne odstranile ženska rodila in prišile fejk kurčka nje,
  ter med transići, ki jih jih kaviarŽIDO KOMINTERNA še kot otroke kastrira in jih goji s hormoni nasprotnega spola.
  Taka primerka sta BARBI POHARKA, MARJANKA ŠARAC i tako dalje do tokija.
  Slediš, Šokiču?
  Ne gre za to, da si ti dovolil, saj te gotovo niso vprašali in tudi če so te, pri zadevi nimaš besede, ne odločaš, pač pa o zadevi odloča CENTRALNI KOMITE.
  OLIMPIJSKI KOMITE je pod totalno KONTROLNO KOMINTERNE,
  tako kot je OLIMPIJSKI KOMITE v Sloveniji pod totalno kontrolo tukajšnje KOMINTERNISTIČNE IZPOSTAVE, torej MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE.
  .
  Kao KRIVDA oz. samokrivda, kot si jo oprani ljudje pripisujete, ni in ne more biti vaša krivda, če seveda niste storili česa krivičnega.
  KRIV je vedno samo in le KRIVEC, torej tisti, ki zaKRIVI (KRIVIČNO) dejanje.
  KP-ji, Šokiči idr. ste ŽRTVE, ne pa krivci.
  Ste pa pogojno rečeno krivi za to, ker ponavljate POTURJENE vam floskule, da ste si sami krivi.
  .
  Odpreti morate oči in začeti spoznavati RESNICO.
  .
  »Po njihovih delih jih boste spoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.«

  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi.«

  • Get Smart

   OLIMPIJSKI KOMITE v Sloveniji je vsa leta vodil KUćANOV namestnik tovariš KOCIANCHICH nje, ki so ga najprej nastopili na mesto SD-ja,
   (SD = “nov obraz” KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji),
   ko je KUćAN kao zamrznil knjižico in najprej predal posle Ribićiću, ta pa Kocijanćiću. Ta je prevzel neke KOMINTERNISTIČNE funkcije, za predsednika OLIMPIJSKEGA KOMITEJA pa je MURGL KOMI JUGOSLAVIJA nastopila “nov obraz”, ki je skoraj gotovo Bogdanka nje.
   Pač preveriš DEJSTVA, Šokič,
   in pusti mišele fukoje in podobne kaviarŽIDO KOMINTERN agitprop kretenizme.

   Pamet v glavo.

   • večni srb

    Ti nisi preveč pameten, a ne.

 • Ponosen Slovan

  Ja, Ivan Šokić, zgledaš kot pička v resnici si pa kurac. To je problem. Se strinjam.

  • Sadako

   Tisto je bila Ronda Rousey in ne Ivan Š.

 • Sadako

  Zakaj nimajo za dopingirance in transije tretjega spola? Imeli bi kategorijo čisti moški, čiste ženske in za dopingirance, transije ostali.

 • Sadako

  Ronda Rousey se ni hotela boriti z moškim (Fallon Fox) namesto z žensko. Ali je Američanka pametnejša od Srba?
  https://www.kurir.rs/crna-hronika/3084607/trandza-ubica-u-panici-oduzet-mu-telefon-pun-porno-snimaka-sa-deckom-moli-da-mu-se-vrati-nazad

 • Miran

  Ta tip je itak feget.

 • večni srb

  Stari grki so bili za današnje pojme zelo zarukani, izmislili so si cel kup besed, ki ne pomenijo nič stvarnega in pravil, ki v naravi kot taka ne obstajajo. V tem ni nič napačnega, dokler ločimo mite in oslarije od nedvoumnih dejstev.
  Dvojni spoli ne obstajajo, ker se šeni rodil človek, ki bi imel penis in maternico, obstaja dober naravni razlog zakaj tako bitje preprosto ne more obstajati.

  Transeksualci so nori, svet je vsega hudega vajen in pač tolerira kar se večine ne tiče in ne pomeni neko hudo, neposredno grožnjo. Kdor ima maternico, je ženska, kdor pa penis, je moški, tako preprosto je to.

 • Felikss_AH

  Dober članek in naslov ki pove vse!

  Transspolniki, Homosi, Lezbe, Pedofili, Nekrofili, Sado-Mazohisti, Feministke in bog si ga vedi kaj še ne gre tu zraven so pač bio-psiho anomalije s proizvodnega traku Mamice Narave, neka vrsta uporabnega škarta… “fucked but good”. Malce satirično rečeno – industrijski škart zavržemo pod obvezno ker je neuporaben ali celo škodljiv, “humanoidni škart” pa (za razliko od Špartancev) družba ne zavrže ampak pusti v obtoku, in do tu je še vse v redu.

  RESEN PROBLEM nastane ko take skupine postanejo prevzetne in se organizirajo v prave Cosa Nostre ter se načrtno implantirajo v oblastne strukture. Tako funkcionira klasičen kriminal, zato bi se tudi to vrsto organiziranosti moralo razumeti podobno, ker je naravnana v pridobitev POSEBNIH koristi za skupino, na škodo širše družbe.

  Vsako gibanje ima svojo inercijo in tale LGBTQ pošast se že približuje meji ko bo prišlo do nekega socio-tektonskega premika in bo hudič vzel vsako šalo in kot po vsakem potresu se razvaline enostavno počisti… do naslednjega… razen če hudič ne odnese celotno civilizacijo v izginotje in pozabo

 • Get Smart

  Mamica narava in očka Bog Stvarnik tu ne igrata vloge.
  Teh kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNIH kreatur nista naredila “Stvarnik” in “Narava”,
  ampak jih je naredila kaviarŽIDO KOMINTERNA.
  .
  Na svetu je ČLOVEK in so kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNE kreature in njihovi SERBUSI, za SERBUSE rojene kreature.
  Tukaj seveda MURGL JUGOKOMUNIZEM.
  Transićizem
  je AGENDA KOMINTERNE, tako kot KOMUNIZEM, SOCIALIZEM, LIBERALIZEM,
  FAŠIZEM, MUSLIćKULTIZEM … pedrizem, lezbizem, pedofilizem,
  pasjejebizem …

  Če govoriš o transićih, moraš ločevati vsaj med
  kakimi pobebavljenci, ki so si polnoletni dali odstraniti miceno mekano
  curo in kar spada zraven ter si naredili pussiko ali pobebavljenke, ki
  so si zopet polnoletne odstranile ženska rodila in prišile fejk kurčka
  nje,
  ter med transići, ki jih jih kaviarŽIDO KOMINTERNA še kot otroke kastrira in jih goji s hormoni nasprotnega spola.
  Taka primerka sta BARBI POHARKA, MARJANKA ŠARAC i tako dalje do tokija.
  .
  Odpreti morate oči in začeti spoznavati RESNICO.
  .
  Btw, naslov je vsegliharsko SPREVRAČANJE krivde iz KRIVCA na ŽRTVEV.
  .
  Kao KRIVDA oz. samokrivda, kot si jo oprani ljudje pripisujete, ni in ne
  more biti vaša krivda, če seveda niste storili česa krivičnega.
  Recimo, čpe se Šokič “udinja” kaviarŽIDO KOMINTERN transićem,
  potem je seveda sokriv, sicer pa ne; enako velja za ves ostali “svet”.
  .

  KRIV je vedno samo in le KRIVEC, torej tisti, ki zaKRIVI (KRIVIČNO) dejanje.
  KP-ji, Šokiči idr. srečkoti ste ŽRTVE, ne pa krivci.
  Ste pa pogojno rečeno krivi za to, ker ponavljate POTURJENE vam floskule, da ste si sami krivi.
  .
  Odpreti morate oči in začeti spoznavati RESNICO.
  .
  »Po njihovih delih jih boste spoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.«

  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi.«

  .

  .
  »Po njihovih delih jih boste spoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.«

  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi.«

  • Get Smart

   Tudi floskule tipa ta je nor, tisti je nor bla bla bla bla so škodljive in v velikanski večini primerov niso skladni z resnico.
   .
   Norost = odklon od NORMALE = od NORME neke družbe.
   .
   Torej,
   seveda so kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNE = MURGL JUGOKOMUNISTIČKE = muslićkultističke itd. kreature =
   SMC SD ŠARAC LDS zares LEVI bratušek SHOLTESI i tako dalje do tokija
   odklonjeni OD NORME tvoje družbe,
   torej ODKLONJENI od SLOVENSKE DRUŽBE,
   ki neguje POŠTENOST, PRAVIČNOST, RESNICO, SVOBODO …
   ker
   te zadeve NISO njihova opcija in jih ne morejo smisliti,
   vendar pa
   oni NISO člani tvoje družbe,
   ampak so ČLANI SVOJE DRUŽBE = KOMINTERNA = tu
   MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA =
   =
   njihove NORME, njihova NORMALA, zapovedi njihove družbe so:
   LAŽ ROP UMOR pedrofilizem pedofilizem vukojebizem itd.,
   torej, kot lahko vidite,
   se niti za pikico ne oddaljujejo, odklanjajo od NORM svoje družbe,
   torej NISO NENORMALNI PO NJIHOVI POSTAVI,*
   ampak do zadnje pikice
   sledijo vsem kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNIM oz.
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNIM zapovedim
   in ti “u STOŠČAH nje” celo prisegajo, da s te poti ne bodo skrenili.

   Pamet v glavo.

   • Get Smart

    * –
    10 komunistično socialističnih stožiško MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH zapovedi:

    1. Ne imej drugega boga kot JOSEPHA BROZA TITA.
    2. Ne delaj si podob ničesar, kar ni podoba pedofila JOSEPHA BROZA TITA in njegove kaviar
    satanistične zvezde.
    3. Ne izgovarjaj po nemarnem ime klavca in pedofila J0SEPHA BROZ TITA.
    4. Spominjaj se JOSEPHA BROZA TITA predvsem 25. 05., po njem imenuj ulice, trge, ceste.
    5. Spoštuj klavca in pedofila JOSEPHA BROZA TITA in njegove apostole kućana, jankovića,
    golubića, pahora, šoltesa, maslešo, semulića, isajlovića, mišića, jakića, pličanića,
    lukšića i tako dalje do tokija.
    6. Ubijaj Slovenke, Slovence in njihove otroke, ali pa jih žive betoniraj.
    7. Nečistuj s psi po garažah.
    8. Kradi Slovencem in ostalim poštenim ter delavnim državljanom.
    9. Laži in pričaj po krivem proti ljudem.
    10. Želi si in ukradi vse, kar pripada poštenim ljudem.

    .
    Preveri, če katero od točk ne spoštujejo! Kot rečeno, spoštujejo vse točke kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNIH oz.
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH zapovedi = NORM.
    .

    Pamet v glavo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!