Bomo rešili etnično Evropo pred demografskimi migranti? Usoda stare celine je v naših rokah …

Tinkara Jecl (Foto: osebni arhiv)

Migracije so že od nekdaj del človeškega rodu. V preteklosti je do množičnih migracij večinoma prihajalo zaradi bodisi bega pred terorjem bodisi pomanjkanja, ki ljudem ni omogočalo preživetja. Vzrokov, zaradi katerih do migracij prihaja danes, je mnogo. Lahko gre prav tako za beg pred terorjem, naj bo to vojna situacija ali totalitarna oblast, ali za geografske razmere, ki onemogočajo preživetje. Lahko gre za iskanje kvalitetnejšega življenja tako zase kot za družino, lahko gre za delo ali pa tudi ljubezen. Takšne posamezne migracije, ki so v svoji osnovi tudi dobronamerne, niso nič posebnega in ne predstavljajo problema.

Problem nastane, ko so migracije množične in ko jih poganja agenda z zlonamernim ciljem. Takšne so migracije iz severnoafriških in bližnjevzhodnih držav v Evropo, kakršnim smo priča danes. Ti migranti ne bežijo pred terorjem ali se borijo za preživetje, niti niso to ekonomski migranti. V absolutno največji meri gre namreč za mlade “tipčke” (naziva moški niso vredni), ki prihajajo iz držav, kjer vojne sploh ni, večinoma so to muslimani, ki prihajajo iz držav, kjer vlada islam. Ekonomski migranti niso, ker niso delali niti doma niti nimajo interesa delati v evropskih državah, v katere prihajajo.

Oglejte si še: Dovolj je bilo statusa quo!

Kaj ti mladi arabski in afriški migranti počnejo po evropskih državah? Lahko bi rekli, da plenijo. Prisvojiti si želijo vse, kar se jim zahoče, in vsako žensko, ki si jo poželijo. Posiljujejo, spolno zlorabljajo in nadlegujejo, pretepajo, ropajo, razgrajajo, zažigajo … Besede niso potrebne, naj na stotine posnetkov govori samih zase.

Težko verjeti, da mladi tipčki z geliranimi frizurami, nakitom in pametnimi telefoni nimajo druge izbire
Med zdajšnjo množično migracijo in množičnimi migracijami v preteklosti obstaja bistvena razlika. Ko so ljudje oziroma narodi v preteklosti migrirali, so večinoma migrirali vsi. V prvi vrsti oboroženi možje, za njimi pa otroci, ženske in stari ljudje. Večinoma so migrirali zato, ker druge izbire niso imeli – ker doma niso imeli hrane in so si jo pač morali najti drugje. Težko človek verjame, da mladi tipčki z geliranimi frizurami, nakitom, s tisoči evrov in pametnimi telefoni v rokah nimajo druge izbire. V vojni, iz katere bodisi realno bodisi fiktivno “bežijo”, puščajo otroke, ženske, starce in onemogle.

Ilegalni migranti na poti v Slovenijo. (Vir: Nova24 TV, YouTube)

Seveda so med migranti tudi izjeme, med njimi se najde tudi kakšna sirska družina, za katero pa po navadi ni posluha, čeprav dejansko potrebuje pomoč, medtem ko je zagotovo ne potrebujejo plenilski zločinci, ki naj bi jim morali, ker so tako zelo ubogi, evropski ljudje vse prinesti na pladnju, tudi osebno svobodo in zasebno lastnino – vse, kar imamo, in vse, kar smo.

Pravi begunci si želijo domov
Večina prišlekov pač ni beguncev, to je lahko jasno vsakomur z eno samo možgansko sinapso. Pravih beguncev do Evrope migrira bore malo, večina jih ostaja v prvih varnih državah, kjer čakajo na konec konflikta v domači državi. Pravi begunci ne želijo migrirati drugam, temveč si želijo vrnitve domov. Pred vojno v domovini ti begunci bežijo v sosednje države, ki jim želijo začasno pomagati, med begunci pa so večinoma otroci, ženske in stari ljudje. Moški, predvsem mlajši, namreč ostajajo doma, da se borijo za vse, kar še imajo. Takšna je recimo situacija vsaj milijona prebivalcev Južnega Sudana, ki so se pred domačo državljansko vojno zatekli v sosednjo Ugando.

Marsikje za orožje poprimejo tudi ženske, ki se skupaj z moškimi bojujejo za svoje družine in domove, marsikje ženske nasproti prisili totalitaristične islamske oblasti s svojih glav simbolno snamajo hidžabe in nikabe, čeprav so s tem obsojene na desetletja zapora ali kaj še bistveno hujšega.

Gre za načrtno invazijo z velikim ciljem
Množična migracija v krepki večini razvajenih, agresivnih tipčkov v evropske države ni proces, do katerega bi prišlo po naravni poti, temveč je umeten konstrukt, ki ima za cilj več kot očitno uničiti evropskega človeka in njegov način življenja, saj mladi migranti brez najmanjših pomislekov pljuvajo po vsem, kar je evropskega – evropskih ljudeh, našem pravnem redu, naši kulturi. Da gre za načrtovano invazijo na Evropo z zlonamernim vélikim ciljem, je jasno. Kolikor toliko jasno je tudi, kdo agendo lansira in kdo jo dopušča, morda malo manj jasno pa, zakaj. Vedno manj jo dopuščajo Evropejci in Evropejke in vedno manj jo bomo dopuščali tudi v prihodnje.

Migranti, ki prihajajo, so kvečjemu demografski migranti, ki želijo povsem spremeniti etnično sestavo Evrope. V krepki večini nikakor niso potrebni naše pomoči, tistim, ki pomoč dejansko potrebujejo, pa je treba pomagati v izvornih, domačih državah, pri čemer bi morala vsaka država najprej lokalno poskrbeti za lastne ljudi, s humanitarno pomočjo pa bi morali vlagati v ustavitev konfliktov, razvoj posameznih držav in v omogočanje pogojev za delo tamkajšnjih ljudi, ki bi lahko z delom svojih rok poskrbeli za lastno preživetje.

Tinkara Jecl

 • karlina

  Ni kaj dodati Tinkara ,dober in predvsem -RESNIČEN ZAPIS, oz. samo to bi dejala-Evrope ne bomo nikoli in nikdar več rešili pred ISLAMOM, je ze prepozno, kajti vsi ti mladi tipčki, ki so ze v Evropi , bodo tudi tukaj ostali-zakaj-zato , ker jih plačuje in brani SATAN SOROS, PIKA !!!!! Plačuje-pot v Evropo, daje zepnino, najnovejše mobitele-vse ostalo bivanje in futranje, bomo plačevali, oz. ze plačujemo mi-DRZAVLJANI EVROEPE, NIČ KRIVI, NIČ DOLZNI, KER NAS NI NIHČE, PRAV NIHČE VPRAŠAL ZA DOVOLJENJE !!!!! NAMENOMA KRŠIJO NAŠE-ČLOVEŠKE PRAVICE, NAMENOMA -TO JE ZLOČIN NAD EVROPSKIMI PREBIVALCI, ZLOČIN, KI BI MORAL BITI KAZNOVAN !!!!!! KDOR ŠE NI OPAZIL, TO JE 3. SVETOVNA VOJNA !!!! VOJNA JE ZATO, KER TE ZVERI PRIHAJAJO K NAM Z OROZJEM-PREDVSEM Z NOZI IN MAČETAMI, KDOR NAČRTNO UBIJA IN MORI DRUGAČE MISLEČE, PREDVSEM DRUGAČE VERNE, TO JE VOJNA, KAJ ČE BITI DRUGO, KOT VOJNA !!!!!!

  • večni srb

   “A ste vi ljudje, ali kaj ste?”

   Janez Drnovšek, Ambrus – https://www.mojvideo.com/video-drnovsek-pri-strojanovih/75c2b643afb4ecbfc8ec

   • macon

    Bizgec s solato na glavi je takrat namerno ignoriral, da so Strojani nedavno ubili enega domačina. Po njegovo (in ostalih levih), ki je imel rit lepo na varnem, je bila vse stvar inštitucij kot je sodstvo, ljudje naj pa kot roboti vse potlačijo in potrpijo.

    Domačini so se počutili ogroženi in frustrirani zaradi dolgih let ciganskega kriminala in nedelovanja ravno inštitucij katerim naj bi brezpogojno verjeli pa so eksplodirali. Danes levica seveda vse lima nestrpni desnici in nemarno laže.

    • večni srb

     Mislim, da zgodovinski posnetki dogodka povedo vse. Niti predsednik ni spravil bivalnih kontejnerjev do ciganov, pa si poglej koliko policistov je bilo v njegovem spremstvu.
     Kar se kriminala tiče, za vsakim ciganom stoji slovenski gospodar, ki jih usmerja in jim plačuje keš.

  • Krtača 20

   Državljani evrope smo fajn krivi. Če bi skočili u luft ko se je napadal bližnje vzhodne države in zmetal politike v areste, danes nebi blo beguncev. Tko smo bli pa tiho. Torej smo sokrivi. Očitno smo tudi mi pičke.

   • Mojca pokraculja

    Halooooo!To pa je tezka patologija!

    Diagnoza:
    SPLOSNA RETARDIRANOST
    SENILNOST,
    MEGALOMANIJA,
    BLODNJAVOST
    BOLSEVIZEM,
    KOMUNIZEM,
    SOCIALIZEM,
    MASCEVALNOST MAXIMA
    SAMODESTRUKCIJA
    KRIVDA DEX. et SIN.
    SUICIDALNOST
    Terapija:
    Počitek 24 ur/7/365…

 • večni srb

  “Prisvojiti si želijo vse, kar se jim zahoče, in vsako žensko, ki si jo
  poželijo. Posiljujejo, spolno zlorabljajo in nadlegujejo, pretepajo,
  ropajo, razgrajajo, zažigajo …”

  Tako smo včasih rekli za bosance. Dva bosanca, štirje tatovi ali kako že gre tista, čeprav se mi zdi, da smo rekli to za hrvate, mogoče tudi za šiptarijo. Kar se posilstev tiče, pa je dnevna črna kronika dovolj zgovorna sama za sebe, največji problem so tiste slovenske družine, kjer mož pred samomorom pobije še ženo in otroke, takih primerov je bilo pri nas že na stotine.

  Isto vedno trdi tudi ena polovica naroda za drugo polovico, med državljanskimi vojnami.

 • večni srb

  Tinkara očitno ne razume kako deluje vojaško policijska džamaherija, seveda totalitarna država noče pomagati državljanom tretjega razreda, pod posebno zaščito države, če jih je pa uničila prav zato, da čim bolj trpijo do prezgodnje smrti. To pa stane, rabijo tudi čim več zarukane govedine, ki jih rojevajo rodonosne razplodne krave.
  Edinim zunanjim poslovnim partnerjem nemcem je vseeno, saj nam je že Hitler lepo povedal, če hočemo od njih posle, diplomacijo in denar, potem se jim moramo pač prilagoditi. Nemci hočejo imeti pri nas mir, kar se dela za njih, mora potekati brezhibno, drugo jih pa ne briga. Isto se dogaja tudi v Afriki, kjer vojaška policija straži naftne vrtine bogatih šejkov in plantaže zahodnih imperialistov, sicer se bodo ustavili kamioni in ne bo več plastike. To je normalna posledica divjega kapitalizma, ki naj bi vodil v še bolj normalni kapitalizem, kjer je družba že dovolj razvita za idilični kapitalizem, kot ga opevata ta zasanjana kolumna. Niso pa vsi režimi enako totalitarni, večina narodov relativno hitro in mirno preidejo fazo zgodnjega kapitalizma, ker tudi hitro žanjejo svež kapital, ki pomaga očlovečiti in stabilizirati še tako razslojeno družbo, druge tonejo naravnost v brezno brez povratka, ker razpadajo in s kapitalizmom itak ne mislijo resno. Bojim se, da nihče noče še ene bosne pod Alpami, zato do kraljevine Jugoslavije nismo obstajali, saj nas ni v nobenih stari evropskih vizijah. Ena marionetna fašistična državica bo dovolj za vse slovanske katolibane na zahodnem balkanu, ostali bodo pač dobili nov pasoš in se učili tujega jezika.

  Dejansko obstaja dva načina bega iz domovine, velika večina pusti dom doma, le največji obupanci in žrtve totalitarizma bežijo kot cigani, ki nimajo več ničesar na tem svetu in ne pripadajo več nikamor. Razlika je samo v tem, če imaš dom ali v njem prebivajo sovražni okupatorji in tujci, ampak take si vsak režim želi pokončati na licu mesta, ker sicer visijo na koncu po kandelabrih oni in njihove družine.

 • janko

  Namen vdiralcev je jasen: da islam zavlada vsemu zahodnemu, razvitemu svetu. Po moje so vsi ključni politiki v razvitih državah bajno plačani. Morda je že prepozno, ljudje stare celine smo vsi pomehkuženi in zakoni ne dovoljujejo izgona milijonov jutrišnjih neustrašnih primitivnih islamističnih morilcev. To je projekt islam uber ales Velt, ker je Mohamed tako zapisal in ga izvajajo. Vse bariere krščanskega sveta so pred islamom doslej vedno gladko padale! Tole zadnja leta je pa začetek katarze v naslednjih desetletjih.

 • Hun

  Tinkarca, tvoj golobradi “tipcek” potrebuje orng moskega

  • Tone

   Tinkarica pa upa, da njo.

 • Zaskrbljen

  Zakaj kar naprej smetite s temi migranti? Obrnite svoje pritozbe proti berlinu in bruslju, saj komanda prihaja od tam. Nam pa dajte mir, ker delate samo razdor in budite sovrastvo med ljudstvom.

  • Republic Commando

   Še en pezde, ki tišči glavo v pesek.

   • Zaskrbljen

    Svoj stavek si preberi se enkrat in malce globje razmisli.

    • Republic Commando

     Zakaj delajo sovraštvo med ljudstvom?

     • Zaskrbljen

      Verjetno po navodilih + prinasa jim dobicek. No, odgovor je denar.

  • Igor Kavalar

   Naša vlada je odgovorna da sprejema ali zavrača, naseljuje ali zavrača ilegalce na teritoriju rep. Slovenije. Lahko bi rekli NE odločitvam Bruslja, kot so to storili drugi, pa so prodali narod za denar in nam naložili, krvni davek!

   • Zaskrbljen

    Se strinjam, taksne masovne, neregulirane migracije prinasajo kaos in unicenje. Pojdi pred parlament in protestiraj. Ce bo kaj pomagalo.

 • Krtača 20

  Jest ne vem ampak včer so v Jemnu pobil cel avtobus otrok starih do 15 let. Zdej če je to ta prihodnost bližnjega vzhoda, verjamem da vsi bežijo. Libija je tud že osem let v vojni. Sirija tudi. Vse ostale države vezane z gospodarstvi na te države so v razsulu in logična posledica je da ljudje bežijo. Treba bo odpret oči in si enkrat na glas priznat da je za probleme kriva eu, nato in amerika sama.

  Desni ste pa itak eni butlni da tako politiko zagovarjate. In potem še upate da bo boljš. Evo, čist na simpl razložen da ste desni del migrantskega problema in ne rešitev.

  • luckyss

   Koliko teh iz Jemna si naštel med temi, ki silijo preko slovenske meje ?!
   In ne mešaj nezakonitih migrantov ter vojnih beguncev…

   • Krtača 20

    Sej sploh ni važen kle. Bežijo vsi kdor more. Tako kot v Sloveniji vsi iščejo delo v Avstriji kdor more.

    • luckyss

     Ja, tudi moj sosed dela v Avstriji…Ampak je ne vem zakaj šel tja s papirji in delat…
     Koliko od teh nepismenih afriških mladcev misliš, da je zaposljivih v %..raje napiši v promilih..?!

     • Krtača 20

      Par let vojne se pozna tud pri šolanju ja ker se to enostavno ne more izvajat in zato izobrazba pade. Drugo se je učit v urejenem okolju, spet drugo pa z bombami in v pomanjkanju. Sčasoma bi bla pa večina zaposljiva.

     • luckyss

      Vzem tablete…pa potem kaj realnega napiši..

     • Krtača 20

      Taka je realna slika. Like it or not. Če hočeš da bo mir pred migranti, nehejmo spuščat bombe pa drone itd, omogočmo jim normalen razvoj gospodarstev tam dol in ne bo več krize.

     • luckyss

      Tu se strinjam..pomagajmo jim tam od koder prihajajo, mi pa si pomagajmo doma…tako, da ustavimo nezakoniti tok migrantov..

     • Krtača 20

      Oboje pa ne gre. Se prav, pobijejmo jih v njihovih državah in pobijejmo jih kot begunce. To prav kliče po še večji nesreči. Uredit mir in začet postavljat njihove države nazaj pa bojo sčasoma sami šli nazaj. To pa ja. Kakšen bo tud ostal. Upam da ne bo kakšnega desnega zarukanca konc zarad tega.

     • luckyss

      Jaz osebno nisem vrgel nobene bombe…po tvoji logiki bi morali vsi v ZDA…

     • Tone

      Jaz osebno tudi nisem nobenega spustil čez mejo, pa me obtožujete, da jih vabim.

     • Soave

      No . . . no. . . . . no. . . . . . ?

    • boogin1

     Primerjati nelegalne migrante, ki izkoriščajo bolano levo socialno politiko in državljane EU, ki delajo v drugih državah, na primer SLO državljane, ki delajo na primer v Avstriji sploh ni primerljivo. SLO in EU državljani DELAJO, ne izkoriščajo socialnega sistema in ne živijo na račun drugih. Po trdem delu se vračajo v svoje domove. Ne dobijo zastonj stanovanj z opremo, temveč si ga morajo sami zaslužiti in kupiti.

    • Dragan Krstič

     Ti pa res nimaš sto pik.

   • mona lisa

    Begunec gre na prva varna tla nikakor pa čez šest ali več držav z najnovejšimi telefoni.

    • Krtača 20

     Če je telefon merilo prestiža, potem pa naj bo po tvoje….

  • Dragan Krstič

   In kaj ima EU skupnega z medsebojnim pobijanjem muslimanov v Jemnu? Butl.

 • luckyss

  Končno normalen članek na teh straneh….brez nepotrebnega pretiravanja..

  • Tone

   Kaj pa je povedala takega, kar ni prebrala v vaših komentarjih?
   Še ena beda amaterskega novinarstva.

 • mona lisa

  Ja gre za invazijo in načrtno islamizacijo Evrope. Naši butasti politiki pa jim pomagajo.

  • Olga2345

   ZA DENAR!

 • “Težko človek verjame, da mladi tipčki z geliranimi frizurami, nakitom, s
  tisoči evrov in pametnimi telefoni v rokah ….”
  Sem ravno pred par dnevi vi Ljubljani videl 2 skupini točno takšnih – mladi (cca.20let ali celo manj), oblečeni več kot solidno, urejen izgled, … skratka taki, ki jim nič ne manjka.

  • Tone

   Kako pa si vedel, da so begunci, migranti ali azilanti?

 • Borut Stari

  Vprašajte severnoameriške indijance, kaj se zgodi zaradi nekontrolirane imigracije.

  • macon

   To ni enako, ker je šlo za velik tehnološki prepad, ki ga danes ni. Je pa kulturni.

   • Tone

    Torej se po tvoje sme iztrebljati?

    • macon

     Ne in teh ljudi ni nihče načrtno iztrebljal. Konflikti so bili vedno lokalni. Če bi jih belci načrtno iztrebljali, jih danes ne bi bilo več, ker so imeli točno 0 možnosti proti belemu številu in tehniki. Lahko bi stokrat zmagali v obrambi svoje dežele, 101. bi izgubili in to bi bil njihov konec.

     Vi si te dežele predstavljate kot poseljene pa niso bile, bile so prazne. Indijanci so recimo ob reki postavili pet ali deset vasi po dva, tri km narazen s skupaj par tisoč ljudmi in to je bilo eno pleme, potem pa okoli ni bilo 100 km nič. Lahko tudi več.

     Ko so belci nekje pristali in postavili naselje, so prve indijance lahko srečali šele čez mesece. Belci so želeli nekje živeti in obdelovati zemljo, loviti ribe in živali, nekam so šli in niso vedeli, kaj se bo točno zgodilo in kam sploh gredo. Veliko jih je pomrlo že na poti. Upali so na najboljše in molili k Bogu.

     Zakaj pa Angleži niso kar postavili vasi recimo v Indiji, ki je bila več kot stoletje pod kolonialno upravo? Zato, ker je bila že poseljena, zemlja označena in obdelana. Napisal sem za plemenska ozemlja, ne za majhen civiliziran del Amerik v Andih in Mehiki. Tam je bil očitno beli pohlep po zlatu, ampak spet ni nihče načrtno iztrebljal staroselcev. Bolezni so bile mehanizem o katerem ni nihče imel pojma, kaj jih povzroča in kako se širijo. Govorili so o božji volji in o slabem zraku.

     • Tone

      Ti očitno gledaš samo črno-bele vesterne, ki naseljevanje divjega zahoda prikazujejo črno-belo. Poglej si še kakega barvnega iz 60 in 70-ih.

      Ti opravičuješ genocid, pa še nekakšen umetnik si baje.

      Torej, če bi te kdo nenačrtno upihnil z boljšim orožjem. bi mu bil še hvaležen.

     • macon

      Ti še nisi prerasel plemenitega divjaka, ki živi pristno življenje z naravo. Nekaj čvekaš pa ne komentiraš razlogov, ki sem ti jih navedel.

      Zemlja je bila prazna, razumeš? Po tvoje se noben ne bi smel naseliti na obali, ker bi v Kamniku živelo eno pleme, ki bi šlo parkrat na leto na obalo na ribolov, med obalo in Kamnikom pa ne bi bilo ljudi. Pleme je imelo vso možnost, da obrani svoj občasni obalni ribolov, belcev je bilo na začetku veliko manj kot indijancev.

      Poleg tega današnje predstave projeciraš na 16. in 17. stoletje.

     • Krtača 20

      Dej skrij se u lukno pa nehi z debilizmi.

     • macon

      A si bil že rojen debil ali si po štengah padel?

   • Borut Stari

    Pisal sem o posledicah nekontroliranega naseljevanja evropejcev na ozemlje autohtonih prebivalcev. Prepad zaradi kulturnih in tehnoloških razlik kar pozabi. Takrat, kot danes gre predvsem za klasično invazijo.

  • Dragan Krstič

   Če ne bi Evropejci naselili teritorih Severne Amerike bi danes imeli v Evropi še nekaj 10 milijonov
   Indijancev, ki bi jih morali preživljati, seveda poleg tistih nekaj dest milijonov, ki bi ostali v Ameriki.

 • Olga2345

  Bravo Tinkara! Za vsem pa stojijo Soros in komunistična svojat, od Kučana do Fajonke in ostalih skorumpirancev v evropski politiki! Gre za korupcijo brez primere! Koruptivnega je treba spraviti za rešetke in jim onemogočiti delo v politiki DOŽIVLJENJSKO!

 • Franc Šink

  Tako imenovane begunce iz predvsem severno afriških držav kot so Tunizija, Alžirija, Maroko….Lahko brez slabe vesti poženejo nazaj čez morje.
  Ravno “begunci” iz teh držav bodo ustvarjali največ težav po Evropi.
  Samo kaj ko ni več časa za uspešno akcijo!

  • Dragan Krstič

   V bosanskih časopisih je zaslediti članke da je stanje v Vel. Kladuši in Bihaču na meji vzdržnega. Domorodni muslimani imajo poln kufer teh migrantov ker je med njimi velika večina kriminalcev, še posebej iz Maroka in Alžirije, ki so pobegnili zaradi storitve kaznivih dejanj.Ta kretenska vlada, ki se nam obeta bi pa še ograjo na meji odstranila. Samo še čakamo lahko kaj bo storila Merklova za tiste migrante, ki jih je Cerarjeva vlada spustila v državo leta 2015 in 2016 ter jih popisala. Še vedno je možnost da nam jih da na razpolago, to pa pomeni konec Slovenije.

 • althar

  “Gre za načrtno invazijo z velikim ciljem”

  Dobro napisano. A zakaj se ne sme napisat, kdo organizira to “načrtno invazijo”?

  Sionistični kapital na splošno in Soros konkretno press

 • lado

  EJ , A VAS NI SRAM , DA VRTITE GOFLE PO PORTALIH , NAMESTO , DA BI VZELI ZAKON V SVOJE ROKE IN POTOLKLI TO KAMELJO GOLAZEN IN VAŠE RDEČE MORILCE NAAAAŠEEEGAAA NAAROOODAAA !!!!! ZARADI VAAAS SE TO DOGAJA , GOBCI NESPOSOBNI , LENI , O POLICIJI PA NIMA SMISLA , KER SO ŠE VEČJI GNOJI ;MAH , JEBITE SE , NE BOTE VEČ DOLGO ZARUKANCI VENEZUELSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Tone

   Kaj samo vrtiš gofljo po portalih, ZAČNI ŽE ENKRAT IN DAJ ZGLED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Tiste tri neoborožene azilante, ki ostanejo pri nas, boš ja lahko pospravil.

   • Soave

    Za vraga Tone, no ?? Dajte že od sebe tiste točne podatke o številu, zaposlitvah in ” oh in sploh ” le teh, ki jih tako zagovarjate.
    Zakaj samo drugim kar naprej nekaj očitate ?

    • Tone

     Jaz nikomur nič ne očitam, samo opozarjam na stvari, ki se mi zdijo netočne ali lažne ali nedosledne.
     Jaz ne zagovarjam beguncev ali migrantov, ampak civiliziran, zakonit in human odnos do njih. V tem je največji nesporazum, ki ga ne razumem, ker ni povezan z inteligenco, ampak s političnimi strastmi.
     Tistih podatkov se mi ne ljubi iskati. Poleg tega pa je popolnoma vseeno kako se ima tistih nekaj primerkov, ki so pri nas uspeli dobiti azil. Slovenija je najbolj restriktivna na tem področju, Nova 24 pa dela lažni vtis, kakor da jih kdo na silo žene v Slovenijo. Celo na Madžarskem sprejmejo več azilantov na 1000 prebivalcev kot Slovenija.

     Vi pa mislite, da ste našli mojo šibko točko in boste zdaj to ponavljali.
     Saj si sami lahko poiščete te podatke, če vas zanimajo, na portalu ministrstva za notranje zadeve. Pa tudi na portalu Slovenske filantropije.

     Glavni vzrok pa je v tem, da sem sklenil, da se na vaše komentarje ne bom več odzival, ker ne razumem vaše logike.

     • Soave

      Prav , me veseli. Vendar vaši komentarji tudi niso ravno vzgled komentiranja. . . . . . .

      ” Ti, pacient, prenehaj že s temi pokvarjenimi kretenizmi. Ali imaš v lobanji drek namesto možganov? “

     • Tone

      Ta komentar si je pa primerek prislužil. Kako bi pa vi označili modela, ki otroke vleče v politične komentarje in želi njim in očetu vse najslabše.

      Ali vi tudi desne komentatorje opomnite, pri takih in še mnogo hujših komentarjih?
      Nisem opazil.

     • Soave

      Priznam ,da malokrat. Vendar se spomnim vzroka za take sedanje komentarje.

     • Tone

      Torej jih opravičujete? Zakaj ne bi tudi mojega?
      Se ne jezim, samo poštene doslednosti pogrešam.

     • Soave

      Ne opravičujem, pač pa razumem. Se dobro spominjam kako je bilo , ko se je portal odprl! Bilo je prav ” svinjsko “. In sedaj se vraca. Ni lepo. . . .

     • Soave
     • Tone
     • Soave

      Dober orglavec ! Seveda je pa tudi izbira dobra.

  • Soave

   Ne se jezit. Pa še ti kaj dobrega prilepi, no ! Saj druge moči nimamo, kot vidiš.

  • večni srb

   Zakaj, saj migrirajo proti Nemčiji in civiliziranih deželah, ne vidim razloga, da bi jim mi morali pomagati pri logistiki in transportu.

   Morda pa le, odkar tovorimo ljudi, se nam je popravil BDP, zaradi povečanih namških naročil.

 • Soave

  + + + + + + Bravo !! Dobro napisano.
  Jaz pa dodajam nekaj v spomin ob dogajanju ob Kolpi !! Da na rit padeš.
  https://www.youtube.com/watch?v=Agt7OF42CTk

  Takole so se pa nekateri ” ven metali “. . . . . vse za gledanost !
  https://www.youtube.com/watch?v=oiAISa_MKrk

 • Mali princ

  Ne razumem zakaj ne kritizirate bogatih arabskih držav ,ki niso sprejele niti enega promila beguncev ,pa so vsi ti begunci njihove gore listi ? Glede naivnega pljuvanja po EU ,češ da smo mi sokrivci navala beguncev pa je to privzeta parola plačanih novinarjev in bedakov s takšnim mišlenjem in je to bla,bla,bla!!!! Za največje financiranje oborožitve islamskih upornikov priteka denar iz bogatih arabskih držav !!! Toliko v vednost bedakov ,ko govorijo ,da smo mi krivi za val beguncev ker…………!!!!

  • Tone

   Ti, ki prihajajo v Evropo, v Emirate in Arabijo nočejo iti, ker bežijo ravno pred radikalnim islamom.
   Zato so teorije o namerni okupaciji Evrope toliko bolj smešne.

   • Mali princ

    Verjamem,
    da mladi tipčki z geliranimi frizurami, nakitom in pametnimi telefoni ne da nočejo
    ,ne mooooorejo iti v bogate arabske države ,ker jih tja enostavno ne spustijo
    !! A je to tako težko razumeti ? No in ker se jim v teh arabskih državah (oprostite
    izrazu) je….be za kvazi solidarnost,strpnost in vse te izraze novodobnih
    humanitarnih euro osebkov imamo to kar imamo
    in imeli bomo še več , ker so tipčki pogruntali da to gre!!!Tukaj ne govorimo o beguncih ,temveč o ekonomskih migrantih ,ki so v večini.

   • Slovenski štor

    Tone,prepričan sem,da ti sam ne verjameš v to,kat si zapisal.Večina migrantov ne ve, kaj je radikalni islam.Kaj pa je sploh pojem radikalni islam?Ta pojem so si zmislili sami islamisti,da bi vsaj malo pomirili duhove v Evropi.Vsem “vejam” islama je skupna značilnost:agresivnost.V Koranu je v bistvu opisano življenje Mohameda.In njegova pot so osvajanja in spreobračanja.
    Vsak pravi islamist-musliman bo rekel,da temu ni tako,ker Koran govori o resnici in edinem bogu Alahu.Seveda,nobenega ne “silijo”,vendar edini bog je Alah.
    Teorija o osvajanju(ne okupaciji in osvajanje ni isto!) ni smešna.Namen ni samo verski,ampak ,zelo pomembno,gospodarski.Vero potrebujejo za nadzor in poslušnost,gospodarstvo je bogastvo(Evropa to ima).Muslimani imajo v Koranu in drugih navodilih,lepo opisane načine in strategije kako to narediti.Seveda,vse je potrebno prilagoditi času primerno.
    Evropa je želja in cilj!Pot je, prvi koraki na POTI so že narejeni.
    Če ne vidiš,potem lažeš ali pa si buhtelj.

    • Tone

     Dobro si si dal oprat možgane.

     • Mali princ

      Živel sem v eni od arabskih držav malo manj kot pol leta in mislim da sem malo bolje spoznal miselnost ,karakter, obnašanje in prepričanje tamkašnjih ljudi in povem ti dragi moj Tone ,da imajo radi take ljudi kot si ti , ker jih z lahkoto vrtijo okoli prsta. Če je po moje , si prijatelj , če ni po moje , si sovražnik !!! To izhaja pa iz časov ,daleč,daleč pred tem ko so kavbojci in europejci odkrili področja z nafto in tega ne bomo spremenili še tisoč let. Naivno prepričanje ,da se bodo ti ljudje asimilirali se kaže na vsakem koraku v Europi !!

   • Felikss_AH

    Holly Shit… Vsakojake idiotizme že videl in slišal a v samo dveh stavkih si prekosil skoraj vse ostale!

    BLEKNEŠ 1 – “Ti, ki prihajajo v Evropo, v Emirate in Arabijo nočejo iti, ker bežijo ravno pred radikalnim islamom” – ???

    A – Torej ker bežijo pred “radikalnim islamom” ga zato prinašajo v Evropo – Kdo koga tu posvaja – Tone trčenost ali trčenost Toneta – ?

    BLEKNEŠ 2 – “Zato so teorije o namerni okupaciji Evrope toliko bolj smešne” – ???

    A – Teorije – ? … Coudenhove-Kalergi Plan, Soros, Peter Sutherland, Charlemagne Prize za promocijo Evropske in zdaj še Euro-Mediteranske Unifikacije, priznanje Barbare Lerner Spectre, Vse deklaracije od Barcelonske do Marakeške kjer se govori o Euro-Afriški Uniji, “Reševalno” POBIRANJE “imigrantov” izpred Libijske obale in MASOVNI PREVOZI v Evropo, namesto nazaj v Libijo, PRISILNA “SOLIDARNA” prerazporeditev tako UVOŽENIH “imigrantov”, KVOTE… in t.d. in t.d.

    Kot posebnost pa izstopa da je 95% teh ubogih “begunčkov” in “imigrantov” mladih moških in precej je tudi “mladoletnih” fantkov od 20 do celo 35 let… in VEČINA prihaja iz nevojnih območij.

    Ko se ti postreže s podatki je tvoj običajni odgovor – “Dobro si si dal oprat možgane”

    TUDI TALE TVOJ STAVEK JE EPOHALNO BLESAV – “Jaz nikomur nič ne očitam, samo opozarjam na stvari, ki se mi zdijo netočne ali lažne ali nedosledne”

    A – Saj prav v tem je problem tvojih “opozoril” – tebi se vse samo ZDI, ne veš ali pa nočeš vedeti ničesar kar se tebi ne zdi

    TOLE JE PA KRONA TVOJEGA – “Jaz nikomur nič ne očitam, samo opozarjam” – “TISTIH PODATKOV SE MI NE LJUBI ISKATI”

    A – Če se ti NE LJUBI ISKATI, koji kurac pa potem tu sereš s svojimi “opozorili”… kaj ima ena Levuharska SPRENEVEDAVA gnida ki se ji NE LJUBI ISKATI podatke potem srati pod vsakim malo bolj konkretnim komentarjem. A nimaš nadzora nad svojimi OSLARIJAMI ki jih trosiš vse po prek in sam sebe prikazuješ kot neko zmedeno muhasto ščene ki samo “opozarja” nase z brezzveznim bevskanjem… kot majhen cucek ki ga nihče živ ne jebe v realnem lajfu. A je tudi tale tvoj Negroidni gravatar podzavestni simbol lastne identifikacije s temi brez vrednimi “imigranti”

    • Tone

     Povej, ali misliš, da obstajajo takšni podatki, ki bi tebe prepričali, da so teorije o namerni muslimanski okupaciji Evrope smešne in netočne? Mislim da ne. Zakaj bi si jaz potem dajal delo s tem?

     Nimam namena tebe ali koga drugega nič prepričati, ker vem, da je to nemogoče, vera je preveč trdna. Se mi pa zdi prav, da vsaj malo zmotim idilo enoumja na tem portalu.

     • Felikss_AH

      Kot kaže Edino Idilo ENOUMJA predstavljaš prav ti sam z lastnim ti maloumjem… nisi pa še uspel “odkriti” samega sebe… in ne se niti matrati… enoumnim idiličarjem te zadeve nikoli ne ratajo

     • Tone

      Me prav zanima, kaj boste, ko se vaše prerokbe nikakor ne bodo hotele uresničiti. Jehovci pričnejo na novo računati konec sveta, kaj boste pa vi? Upali, da se bo vendarle nekoč izkazalo, da ste imeli prav? Upanje umre zadnje, pravijo. Prav zanimivo bo gledati vaše ksihte, ko Evropa ne bo postajala šeriatska, ampak bodo šeriatske države postajale vedno bolj evropske.

     • Felikss_AH

      Blagor se tistemu ki znori mlad … celo življenje mu mine v “veselju”. Za tebe bi sklepal da te “veselje” daje že kar od rojstva

     • Tone

      Živi bili, pa videli. Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje.

      Tako zelo si želeti, da bi Evropa postala šeriatska, kot si ti želiš, je pa vseeno malo sprevrženo. Se ti ne zdi?

     • Felikss_AH

      S tem zadnjim stavkom si samo potrdil da si biološko pogojena gnida ki je avtentinčni klinični pravzorec Levičarske patologije

     • Tone

      Ne moti me, če se ti gnusim, samo da se strinjaš z mojim mnenjem.

  • večni srb

   Saj ne financirajo upornike temveč fašistične lokalne milice,ki skrbijo za red in disciplino na strateško pomembnih območjih,ko tam ravno ni več države. Zdaj je tak red in mir…

 • rubec

  Zdaj sem pa v dvomih na katero stran se postavit. Karmen Dvojni V Švegl je oni dan poročala da je ameriško izraelska bomba zadela kamion poln plišastih kamel ki so zdaj ožgane tako da po moje vojna tam je.

  p.s. pri Švegl ni napaka. Sem preveril in je samo enojni V.

  • Felikss_AH

   LOL…
   S temi plišastimi medvedki si me spodbodel da grem pogledat “naokoli” kdo sploh je ta Karmen W Švegl… in blagi bog… v neki pogovorni oddaji na KTV (Tv Ormož) na YouTubu sem dobil malce vpogleda v njeno bistvo – še ena iz Levih logov ki v 17 letih po Muslimanskih fukojebinah ne zna ali noče razlikovati med pravimi begunci in temi faliranimi “MLADI TIPČKI Z GELIRANIMI FRIZURAMI, NAKITOM IN PAMETNIMI TELEFONI” kot ih je duhovito pravilno identificirala Tinkara.

   Pravi dvojno VVerdamana Šveglova da je hodila med tistimi “begunci” po tračnicah ko so se horde GELIRANIH TIPČKOV nasilno valile v Evropo… in vsi so bili samo VVbogi “begunčki”, pri tem pa nikoli ni razložila kako to da so tako nasilno vdirali čez meje držav Evrope ki so jih prečkali, POSRALI, ZASRALI in nato zapustili v smeri njihove v naprej obljubljene im Merkel-Đermani.

   Zveni mi kot Arabizirana dvojčica z ono mestno 24kurno dopizdnico iz New Yorka ki je pa obsedena z Temnopoltimi Mladeniči. Vse te krule iz Levih medijev so kot da bi bile klonirane iz ene same ultra-Leve kure…

   • rubec

    Hehehehe. Moj namen je itak bil da bi te en mečken spodbodo bio. Tukaj je brez tebe anmau dolgčas.

    • Nšo-či

     :) jst pa všečkam vse kar napišeš. Kdo bi si mislil, da spremljaš pogovorne oddaje tv ormoža. Kolk si me…no..ja na morju je lepo.. veš.

 • Get Smart

  Vsegliharsko nabijanje, da naj bi MUSLIćkultije uvažala EU, je seveda izdelek kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNE propagandne akcije,
  ki jo otroci hitro pograbijo in brez razmisleka ponavljajo.
  Torej, EU je tudi in PREDVSEM vsak pošten ČLOVEK v EU,
  toda
  v EU, razumemo, v EU (isto kot MESSI in RONALDO sta v Španiji, nista ŠPANSKA)

  je tudi kaviarŽIDO KOMINTERNA, ki uvaža muslićkultije za svoj projekt,
  za dokončno zasužnitev ljudi = “Nov svetovni red”.

  To te kreature počno vseskozi (babilonija, perzija, egipčija, bizanc, rim …)
  vse to so sužnjelastniške tvorbe teh kreatur, ki vedno in povsod vzpostavijo svoje sužnjelastništvo, ko ljudje zaspijo in spijo kakor spanje pravičnega.
  Oni delajo nje, toda delajo za svojo KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO,
  KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA (JOSEPH BROZ TITOVA) je njihov izdelek,
  kao KRALJEVINA JUGOSLAVIJA (KARA = črni po turško Ðorđe) je njihov izdelek,

  in v trenutni Sloveniji, ki pa smo jo ustanovili ljudje,
  je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA njihov oddelek,
  seveda z vsemi pododdelki: ŠARAC SHOLETS bratušak LEVI DeSUS SMC …
  SD = formalno-pravno (je de iure in de facto) KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE,
  LDS = formalno pravno (je de iure in de facto) SKOJ = Savez KOMUNISTIČKE omladine JUGOSLAVIJE,
  “zares” in ostali “novi obrazi” MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE so le maske = teater paradižnik = lutkovno gledališče murglsko.
  .
  .
  Jezus Kristus:
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste resnico in resnica vas bo osvobodila.«

  • Get Smart

   Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili
   svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
    detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
    sviranje kurtzu, prodajanje magle
    skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
    transićizem,
    feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
    globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
    (
    SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«

    • večni srb

     Napiši še enkrat kaj o Piranskoj uvali, vseh krajih ob meji z nekdanjo ustaško in naši nuklearki.

 • Felikss_AH

  Tinkara Jecl … Na žalost še nisem vedel za to ime… a bolje kadar koli kot nikoli… skratka, v neizmerno zadovoljstvo mi je zdaj vedeti da obstajajo v Slovenistanu tudi tako MLADE INTELIGENTNE ter Nacionalno Zavedne Slovenke. Članek je spisan vrhunsko… je kot dokument ki bi moral biti viden v avlah, hodnikih in prostorih vseh državnih ustanov, cerkvah, šolah in celo vrtcih.

  • sodnikisozločinci

   Ni edina, takih je mnogo, samo nočejo se javno izpostavljati. Vloga bojevnika je moška vloga, zato prava ženska to vlogo prevzame le takrat ko nima druge izbire.

  • Tone

   No za vrtce nič ne rečem. Poišči v njenem članku kako misel, ki je ne bi mogel prebrati v komentarjih na tem portali vsaj leto nazaj.

   • Felikss_AH

    Zaradi tegale stavka – “…MLADI TIPČKI Z GELIRANIMI FRIZURAMI, NAKITOM IN…” je njen zapis unikaten in izstopa od vseh ostalih ki so/smo kar koli pisali na to temo

    • Tone

     Verjamem, da ti je všeč, saj piše tako kot ti misliš. Modrec pa je rekel: Če dva mislita enako, je eden odveč.

     Bolj verodostojen bi bil, če bi navedel kako misel, ki je ne bi mogel prebrati v komentarjih na tem portali vsaj leto nazaj. To, kar si navedel, je stilna figura, ne misel o problematiki, ki jo obravnava.

     • Felikss_AH

      Ti sam si zanikalna stilna figura problematike MultiFukalne Kolorizacije Evrope… da nisi mogoče mešanček Bele premogarke in Črnega rudarja

     • Tone

      In zakaj se tako razburjaš, ko pa je situacija tako enostavna. Ti imaš eno mnenje, jaz drugačno, lahko bi samo ugotovila, da se ne strinjava in čao. Toda ne, tebe vrže iz tira, da jaz mislim drugače. Ne preneseš drugačnega mnenja, čeprav je zmotno.

      Še najbolj enostavno pa bi bilo, če bi v zgornjem prostem spisu poiskal en stavek ali samo pol stavka, ki problematiko obravnava malo drugače kod do sedaj, ali postreže s kakim novim podatkom.

      Meni se zdi Nova kot Stražni stolp, pri katerem je vseeno katero številko vzameš v roke – vse so enake. Vernikom pa se zdijo vse različne. Tako je tudi tebi všeč ta članek, ki je obnova vsega, kar je avtorica lahko prebrala na Novi. Pa še mlada, perspektivna moč je.
      Jaz pa se čutim dolžnega, da na to opozarjam, ker se mi zdi škodljivo za naš kulturni in politični prostor.

     • Felikss_AH

      Bluziš o neobstoječem… kakšno razburjanje, kakšno mnenje…jaz pišem o PREVERLJIVIH dejstvih, medtem ti kot si sam priznal imaš svoja DOZDEVANJA… zdi se ti pa vse zaradi tega ker se ti kao ne lup raziskovati. Ne zdi se tebi nič… ti si samo ljigavi HomoLevuhar… ljigav in sluzast da se kar cedi od tebe. Ti si ne zaslužiš niti milostne evtanazije… tebe bi bilo za potunkati v greznico in zapreti pokrov. Še računalniku si se zagravžal… signalizira mi da se bo izklopil če se ne neham zajebavati s tabo…

     • Tone

      To je pa zanimiva novica za računalničarje, uspelo ti je računalnik okužiti s svojo nestrpnostjo.

      Sicer pa me ne moti, da se ti gravžam, samo da se strinjaš z mojimi stališči.

 • Valter BraniSlav

  Le zakaj naj bi migrantom pomagale drzave izvora ko pa pod Alpami zivi narod poniznih hlapcev ki bo to storil zastonj namesto njih?

 • Korl

  Tinkara je tud priseljenka iz Bosne.

 • Hribouc

  Ga ni novinarja/ke , ne junaka, ne herojine , ki bi se lotil vloge papeža Frančiška & Vatikana ter slovenskih velikih dušebrižnikov v tej navezi, ki že tako smrdi do neba, da težko razumeti kaj je to kaos!

  Se bo kdo na NOVI24 lotil tega oreha?

  • Tone

   Ne bo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!