fbpx

Maščevanje levičarskih medijev Grimsu: Ta je razkril afero pranja denarja v NLB, oni pa nad njega z lažmi in podtikanji na najbolj osebni ravni

Poslanka Levice Violeta Tomić (Foto: STA).

Ko levičarski mediji kot lačni psi planejo po nepomembnih novicah in iz njih delajo naslovne zgodbe, je njim vse dovoljeno, ko to naredi drugače usmerjeni, ga je treba pribiti na križ. Če lahko ob tem na dno potegnejo še kakšnega od poslancev SDS, je zadovoljstvo mainstream medijev dvojno. Ob tem tragično ugotavljam, da se levičarska samooklicana elita spreminja v levičarsko drhal, ki ni nič manj lačna krvi, kot je je bila v povojnih pobojih.

Bližajo se volitve, na obrazih levičarjev je že čutiti potne srage, ko razmišljajo, kako bi oblast zadržali še nekaj let v svojih rokah. Tisto, kar jim je doslej uspelo pokrasti, očitno ni bilo dovolj, oni hočejo še več, oni hočejo VSE. Ob tem pa je seveda potrebna “najprej diskvalifikacija in potem likvidacija, če je potrebno tudi fizična”, kot je svojim levičarskim kolegom že pred leti zapovedal Milan Kučan. In očitno se tega držijo vse do danes.

S pasuljem jim ni uspelo, pa so izkoristili Violeto
Odličen primer tega je namreč zgodba o Violeti Tomić, ki sem jo pred nekaj dnevi napisala za spletni portal Nova24tv. Le nekaj dni pred tem so mainstream mediji hoteli diskvalificirati stranko SDS s pasuljem, ki naj bi jim ga na letnem taboru kuhala Slovenska vojska. A dejstvo je, da pasulj, ki so ga jedli člani in simpatizerji stranke, nikogar ne zanima. Še en dokaz, kako plehko delujejo mainstream mediji, ki narodu “prodajajo” pasulj, medtem ko je narod lačen. Miro Cerar neuspešno zavaja slovensko javnost, kako uspešen je pri reševanju problema brezposelnosti, medtem pa vse več ljudi odhaja na delo v sosednje države, predvsem v Avstrijo. Zaveda se, da mu je priljubljenost padla, da ga ena za drugo zapuščajo ženske, on pa je z vsako novo, s kateri se pojavi na sliki, videti bolj nesrečen. Kar poglejte za primerjavo fotografije Mira in Danice Cerar z začetka njune zveza in jih primerjajte s fotografijami s sedanjo, aktualno partnerico Mojco, ko večino časa delujeta, kot da bi bila na pogrebščini. Nekaj ne “štima” v Cerarjevih zvezah – in ni treba biti strokovnjak, da bi to opazil. Poleg tega se iz trenutne vlade in predsednika države Boruta Pahorja dela norca že “nad-norec” Damjan Murko, ko je ob klovnih, ki so napovedali kandidaturo za predsednika države, še on dodal svoj piskrček. In ne pozabimo, Murko je končal šolo za otroke s posebnimi potrebami, pa mu je jasno, kakšna je trenutna politična situacija v Sloveniji.

Zgodba o Violeti Tomić, ujeti na trajektu za Vis, pa je bila prava bomba. Čisto nasprotje levičarskega sranja. Ups, golaža ali pasulja, nima veze. Takšna, da so jo prebrali še vsi levičarski pisuni in jo priredili do neprepoznavnosti – večina jih vira ni navedla, Svet24 pa je šel celo dlje in je fotografije dobesedno ukradel Novi24tv. In potem se je sprenevedanje, zavajanje in laganje začelo …

Resnica bo prišla na dan v sodnih postopkih – če se bo poslanec tako odločil
Dejansko v tem tednu ni bilo levičarskega medija, ki ne bi pisal, da je Violeto Tomić na trajektu za Vis fotografiral poslanec SDS Branko Grims. Kar je čista laž. Prav tako so to zgodbo pograbile oddaje, ki se predstavljajo kot resne, istočasno pa poročajo o pozabljenih tekmovalcih iz Big Brotherja, hujšanju Špele Grošelj in ostalih samooklicanih, žal z medijskega stališča iztrošenih, zvezdnikih. Recimo Svet na Kanalu A, Pop TV in njihova paradna oddaja 24 ur, Danes na Planetu in podobne, ki bi morale informirati, ne pa načrtno in zavestno zavajati.

Kot avtorica prispevka, ki ji je uspelo pridobiti odmevne fotografije, zagotavljam, da fotografij ni posnel Branko Grims niti nihče od njegove družine.

Celotne govorice je sprožila kar Violeta Tomić sama, ko je na svojem Facebook profilu zapisala, da je srečala “Branka Grimsa s fotoaparatom”. Pozor, levičarski iskalci dlake, Violeta je zapisala, da je srečala Grimsa s fotoaparatom. Nikjer ni zapisala, da je on fotografiral ali da ga je videla fotografirati. Levičarski mediji, lačni novic kot Sahara vode, saj jim zaradi slaboumnih poročanj padajo naklade, branost in gledanost, pa so izkoristili Violetino izjavo in si jo priredili po svoje, da bi z njo lahko uničili Branka Grimsa in njegovo družino.

A avtor fotografij ni Branko Grims. Njegovi edini “napaki” sta, da je šel na otok Vis in da je imel pri sebi fotoaparat, ob tem pa ga je opazila Violeta Tomić. Da je imel s seboj fotoaparat, ni nič nenavadnega. Na dopust je šel s svojo družino in ni lepšega, kot gledati v mrzlih dneh fotografije iz toplih krajev. Vi tega ne počnete? Da avtor fotografij ni Branko Grims, lahko potrdim tako, da vam izdam pravega avtorja. Z imenom in priimkom. A ga ne bom, ker ne nasedam levičarskim provokacijam. Če želite ime in priimek avtorja teh treh fotografij, potem, levičarski mediji, ga boste spoznali v sodnih postopkih, če se bo poslanec Grims zanje tako odločil. Prav imate, javnost bi morala izvedeti ime pravega fotografa. S tem bi končno naredili konec lažem levičarskih medijev. A tega ne boste storili. Ker, ko bo resnica prišla na dan, bo vaša zgodba o “paparacu in vohunu Branku” ravno toliko verodostojna, kot je bila zgodba Dela, da ima kardinal Rode sina.

Podlo in pristransko: Levičarski pisuni namerno izpustili Brankove izjave
Medtem ko levičarski mediji molčijo o gejevski preteklosti Gašperja Tiča, pa so se odločili, da razmesarijo družino Branka Grimsa. Ker levičarjem ni nič sveto, še najmanj družina in družinske vrednote. Parada ponosa bi morale biti številčne družine, z dedki, babicami, starši in njihovimi otroci, ne pa tisto, kar nam vsiljuje levičarska do obisti pokvarjena družba. Samo spomnimo, kako se je Svet24 nagnusno in naravnost sramotno spravil na družinsko življenje Branka Grimsa, ko je po eni strani zatrjeval, da je Violeto Tomić slikal on, hkrati pa ponujal besedne zveze, da je bil z družino, da je družinski človek in podobno. Ob tem ne gre spregledati niti dejstva, da smo le nekaj ur po prvotni objavi Violete Tomič s trajekta na Novi24tv zapisali demanti, da fotograf oziroma avtor tistih fotografij ni Branko Grims, to pa je sporočil tudi on prek svojega Facebook in Twitter profila. Izjava je zagotovo prišla do levičarskih pisunov, ki pa so jo namerno spregledali in izpustili v svojih člankih. Seveda, ker potem novica ne bi bila več NOVICA. Ne bi bila udarna in če ne bi bila udarna, bi bila le še ena izmed mnogih.

Seveda pa so levičarski mediji kost, ki jim jo je kot psom vrgla Violeta Tomić, da je videla Grimsa s fotoaparatom, pograbili z razlogom. Eden od poglavitnih je ta, da se že dlje časa trudijo diskreditirati njegovo delo kot predsednika KNOVS-a, saj je pred nekaj dnevi napovedal, da bodo na Komisiji za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb pospeševano nadaljevali z delom. Prav Grimsova komisija je prva obravnavala pranje denarja v NLB, zdaj pa se mu levičarska elita očitno maščuje prek svojih plačanih pisunov.

Grozijo nam s cenzuro, a MI SMO V SLUŽBI RESNICE
Očitno je, da levičarske medije moti odlična branost našega portala. Tam, kjer so bili nekoč oni, se zdaj prebija spletni portal Nova24tv.si – in še višje! Z večjo branostjo pride večji vpliv. In medtem, ko mi pridobivamo na ugledu, se oni borijo na edini način, ki ga poznajo – z lažmi. Mainstream medijem, ki sta jim moč in vpliv očitno močno padla, je moralo na pomoč priskočiti še Društvo novinarjev Slovenije, ki je na Novo24tv poslalo nenavaden poziv k “varovanju človekove zasebnosti pred neupravičenim razkrivanjem v javnosti in spoštovanju domneve nedolžnosti”. Zdaj so očitno na vrsti nove poteze levičarjev, s katerimi želijo cenzurirati slovenske novinarje in medije, katerih osnovna naloga je objektivno, kritično in celostno poročanje ter obveščanje javnosti. Svoboda govora in obveščenost javnosti so pravice, na katerih temelji sodobna demokracija, cenzuriranje medijev ter selektivno poročanje pa ostanki prejšnjih, totalitarističnih sistemov. Več pa jutri na spletnem portalu Nova24tv.si.

Marjanca Scheicher