Maščevanje levičarskih medijev Grimsu: Ta je razkril afero pranja denarja v NLB, oni pa nad njega z lažmi in podtikanji na najbolj osebni ravni

Poslanka Levice Violeta Tomić (Foto: STA).

Ko levičarski mediji kot lačni psi planejo po nepomembnih novicah in iz njih delajo naslovne zgodbe, je njim vse dovoljeno, ko to naredi drugače usmerjeni, ga je treba pribiti na križ. Če lahko ob tem na dno potegnejo še kakšnega od poslancev SDS, je zadovoljstvo mainstream medijev dvojno. Ob tem tragično ugotavljam, da se levičarska samooklicana elita spreminja v levičarsko drhal, ki ni nič manj lačna krvi, kot je je bila v povojnih pobojih.

Bližajo se volitve, na obrazih levičarjev je že čutiti potne srage, ko razmišljajo, kako bi oblast zadržali še nekaj let v svojih rokah. Tisto, kar jim je doslej uspelo pokrasti, očitno ni bilo dovolj, oni hočejo še več, oni hočejo VSE. Ob tem pa je seveda potrebna “najprej diskvalifikacija in potem likvidacija, če je potrebno tudi fizična”, kot je svojim levičarskim kolegom že pred leti zapovedal Milan Kučan. In očitno se tega držijo vse do danes.

S pasuljem jim ni uspelo, pa so izkoristili Violeto
Odličen primer tega je namreč zgodba o Violeti Tomić, ki sem jo pred nekaj dnevi napisala za spletni portal Nova24tv. Le nekaj dni pred tem so mainstream mediji hoteli diskvalificirati stranko SDS s pasuljem, ki naj bi jim ga na letnem taboru kuhala Slovenska vojska. A dejstvo je, da pasulj, ki so ga jedli člani in simpatizerji stranke, nikogar ne zanima. Še en dokaz, kako plehko delujejo mainstream mediji, ki narodu “prodajajo” pasulj, medtem ko je narod lačen. Miro Cerar neuspešno zavaja slovensko javnost, kako uspešen je pri reševanju problema brezposelnosti, medtem pa vse več ljudi odhaja na delo v sosednje države, predvsem v Avstrijo. Zaveda se, da mu je priljubljenost padla, da ga ena za drugo zapuščajo ženske, on pa je z vsako novo, s kateri se pojavi na sliki, videti bolj nesrečen. Kar poglejte za primerjavo fotografije Mira in Danice Cerar z začetka njune zveza in jih primerjajte s fotografijami s sedanjo, aktualno partnerico Mojco, ko večino časa delujeta, kot da bi bila na pogrebščini. Nekaj ne “štima” v Cerarjevih zvezah – in ni treba biti strokovnjak, da bi to opazil. Poleg tega se iz trenutne vlade in predsednika države Boruta Pahorja dela norca že “nad-norec” Damjan Murko, ko je ob klovnih, ki so napovedali kandidaturo za predsednika države, še on dodal svoj piskrček. In ne pozabimo, Murko je končal šolo za otroke s posebnimi potrebami, pa mu je jasno, kakšna je trenutna politična situacija v Sloveniji.

Zgodba o Violeti Tomić, ujeti na trajektu za Vis, pa je bila prava bomba. Čisto nasprotje levičarskega sranja. Ups, golaža ali pasulja, nima veze. Takšna, da so jo prebrali še vsi levičarski pisuni in jo priredili do neprepoznavnosti – večina jih vira ni navedla, Svet24 pa je šel celo dlje in je fotografije dobesedno ukradel Novi24tv. In potem se je sprenevedanje, zavajanje in laganje začelo …

Resnica bo prišla na dan v sodnih postopkih – če se bo poslanec tako odločil
Dejansko v tem tednu ni bilo levičarskega medija, ki ne bi pisal, da je Violeto Tomić na trajektu za Vis fotografiral poslanec SDS Branko Grims. Kar je čista laž. Prav tako so to zgodbo pograbile oddaje, ki se predstavljajo kot resne, istočasno pa poročajo o pozabljenih tekmovalcih iz Big Brotherja, hujšanju Špele Grošelj in ostalih samooklicanih, žal z medijskega stališča iztrošenih, zvezdnikih. Recimo Svet na Kanalu A, Pop TV in njihova paradna oddaja 24 ur, Danes na Planetu in podobne, ki bi morale informirati, ne pa načrtno in zavestno zavajati.

Kot avtorica prispevka, ki ji je uspelo pridobiti odmevne fotografije, zagotavljam, da fotografij ni posnel Branko Grims niti nihče od njegove družine.

Celotne govorice je sprožila kar Violeta Tomić sama, ko je na svojem Facebook profilu zapisala, da je srečala “Branka Grimsa s fotoaparatom”. Pozor, levičarski iskalci dlake, Violeta je zapisala, da je srečala Grimsa s fotoaparatom. Nikjer ni zapisala, da je on fotografiral ali da ga je videla fotografirati. Levičarski mediji, lačni novic kot Sahara vode, saj jim zaradi slaboumnih poročanj padajo naklade, branost in gledanost, pa so izkoristili Violetino izjavo in si jo priredili po svoje, da bi z njo lahko uničili Branka Grimsa in njegovo družino.

A avtor fotografij ni Branko Grims. Njegovi edini “napaki” sta, da je šel na otok Vis in da je imel pri sebi fotoaparat, ob tem pa ga je opazila Violeta Tomić. Da je imel s seboj fotoaparat, ni nič nenavadnega. Na dopust je šel s svojo družino in ni lepšega, kot gledati v mrzlih dneh fotografije iz toplih krajev. Vi tega ne počnete? Da avtor fotografij ni Branko Grims, lahko potrdim tako, da vam izdam pravega avtorja. Z imenom in priimkom. A ga ne bom, ker ne nasedam levičarskim provokacijam. Če želite ime in priimek avtorja teh treh fotografij, potem, levičarski mediji, ga boste spoznali v sodnih postopkih, če se bo poslanec Grims zanje tako odločil. Prav imate, javnost bi morala izvedeti ime pravega fotografa. S tem bi končno naredili konec lažem levičarskih medijev. A tega ne boste storili. Ker, ko bo resnica prišla na dan, bo vaša zgodba o “paparacu in vohunu Branku” ravno toliko verodostojna, kot je bila zgodba Dela, da ima kardinal Rode sina.

Podlo in pristransko: Levičarski pisuni namerno izpustili Brankove izjave
Medtem ko levičarski mediji molčijo o gejevski preteklosti Gašperja Tiča, pa so se odločili, da razmesarijo družino Branka Grimsa. Ker levičarjem ni nič sveto, še najmanj družina in družinske vrednote. Parada ponosa bi morale biti številčne družine, z dedki, babicami, starši in njihovimi otroci, ne pa tisto, kar nam vsiljuje levičarska do obisti pokvarjena družba. Samo spomnimo, kako se je Svet24 nagnusno in naravnost sramotno spravil na družinsko življenje Branka Grimsa, ko je po eni strani zatrjeval, da je Violeto Tomić slikal on, hkrati pa ponujal besedne zveze, da je bil z družino, da je družinski človek in podobno. Ob tem ne gre spregledati niti dejstva, da smo le nekaj ur po prvotni objavi Violete Tomič s trajekta na Novi24tv zapisali demanti, da fotograf oziroma avtor tistih fotografij ni Branko Grims, to pa je sporočil tudi on prek svojega Facebook in Twitter profila. Izjava je zagotovo prišla do levičarskih pisunov, ki pa so jo namerno spregledali in izpustili v svojih člankih. Seveda, ker potem novica ne bi bila več NOVICA. Ne bi bila udarna in če ne bi bila udarna, bi bila le še ena izmed mnogih.

Seveda pa so levičarski mediji kost, ki jim jo je kot psom vrgla Violeta Tomić, da je videla Grimsa s fotoaparatom, pograbili z razlogom. Eden od poglavitnih je ta, da se že dlje časa trudijo diskreditirati njegovo delo kot predsednika KNOVS-a, saj je pred nekaj dnevi napovedal, da bodo na Komisiji za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb pospeševano nadaljevali z delom. Prav Grimsova komisija je prva obravnavala pranje denarja v NLB, zdaj pa se mu levičarska elita očitno maščuje prek svojih plačanih pisunov.

Grozijo nam s cenzuro, a MI SMO V SLUŽBI RESNICE
Očitno je, da levičarske medije moti odlična branost našega portala. Tam, kjer so bili nekoč oni, se zdaj prebija spletni portal Nova24tv.si – in še višje! Z večjo branostjo pride večji vpliv. In medtem, ko mi pridobivamo na ugledu, se oni borijo na edini način, ki ga poznajo – z lažmi. Mainstream medijem, ki sta jim moč in vpliv očitno močno padla, je moralo na pomoč priskočiti še Društvo novinarjev Slovenije, ki je na Novo24tv poslalo nenavaden poziv k “varovanju človekove zasebnosti pred neupravičenim razkrivanjem v javnosti in spoštovanju domneve nedolžnosti”. Zdaj so očitno na vrsti nove poteze levičarjev, s katerimi želijo cenzurirati slovenske novinarje in medije, katerih osnovna naloga je objektivno, kritično in celostno poročanje ter obveščanje javnosti. Svoboda govora in obveščenost javnosti so pravice, na katerih temelji sodobna demokracija, cenzuriranje medijev ter selektivno poročanje pa ostanki prejšnjih, totalitarističnih sistemov. Več pa jutri na spletnem portalu Nova24tv.si.

Marjanca Scheicher

 • samsara

  Sezona razkrečenih Tomićk, kislega, da ne rečem jedkega obraza.
  Bo minilo…

  • primsek

   sezona pleše mehkoksihtnega Sluzkota Grimsa Paparacija, znamenito figuro izpod Beranekovega plakata za mobilizacijo kvizlingov. Tudi takrat je napisal, da so plakat prinesli levičarji, samo on se je s tistimi ljudmi objemal in smehljal, čeprav debilno kot se zna samo on. Sluzasti dvoličnež

   • tramal

    Spet ti je tovariš peder ušel ,da si tako slabe volje.

    • primsek

     Nakrmi se Piškotki Gorenaka, da ti bo še jutri lepo smrdelo po abrankih iz ust, dokler se lahko.In pazi, da ti ne pobegne!

 • janko

  “”Ko levičarski mediji kot lačni psi planejo po nepomembnih novicah in iz njih delajo naslovne zgodbe, je njim vse dovoljeno, ko to naredi drugače usmerjeni, ga je treba pribiti na križ. Če lahko ob tem na dno potegnejo še kakšnega od poslancev SDS, je zadovoljstvo mainstream medijev dvojno. Ob tem tragično ugotavljam, da se levičarska samooklicana elita spreminja v levičarsko drhal, ki ni nič manj lačna krvi, kot je je bila v povojnih pobojih.””
  Ne vem, če se kaj veliko spreminja – TAKŠNI SO!!

  • karlina

   TOČNOOOO

 • samsara

  “Nekaj ne “štima” v Cerarjevih zvezah – in ni treba biti strokovnjak, da bi to opazil.”

  Morda pa si je za zgled vzel starejšega, bolj izkušenega tovariša Tita Turnška? Morda goji intimno željo, da ga celo preseže? Pri kateri številki je že Tit zdaj?

  • karlina

   Ne bi rekla, vprašanje je, kdo ali kaj je všeč Cmerkotu

 • althar

  Jah, če režimski ne smejo pisat o Jankovićevih ovadbah, onesnaženju po požarih v kemičnih skladiščih, koruptnem gradbenem dovolenju za Magno, projektu 2. tir in drugih udbopizadrijah, jim tako ali tako ostanejo samo še kolone na mejnih preodih in kumarice Grims. Saj jih je treba razumet – nekaj pa morajo pisat.

  • karlina

   TOČNO

 • Zgornji

  HA, HA, HA, HA, … A PA RES MORM TO BUTASTO ZLOBNO FACO GLEDAT KLE GOR, HEH, HIH, HEH, … KEEEEERA MAŠKARA ZBLOJENAAA … HEH, … A JE TO IZMET OD BALKANA, AL KAGAA ?? ;-) :-P ;-)

 • FUCK COMMUNISM

  Tipicen komunajzlarski nacin: diskreditacija, eliminacija in likvidacija! Ne bo vam uspelo, konec se vam bliza!!!

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Borut Stari

  Ali je res Grims razkril afero pranja denarja v NLB? Nekako nisem prepričan v to. Nihče ni obtožen in obsojen. Vihar v kozarcu vode.

  • FUCK COMMUNISM

   Borut, preseli se v klet. Cas je!

   • Borut Stari

    Fuck your mind.

 • levičar in domoljub

  Tale portal postaja vsak dan bolj bolan…zato vas pa z veseljem berem !

  • Novakec1

   Je nevarno da tudi ti zboliš, glede na to da si levičar si podvržen temu. Drugače maš pa prav.

  • tramal

   Le tako naprej.Morda pa le postaneš razgledan.Sicer je malo upanja ,pa kar hrabro naprej.

 • rubec

  Eno tako nagrbančeno glavo bi danes rabil, da jo podložim pod zadnje levo traktorsko kolo. Spodrsava pa spodrsava.

  • xtc

   Pol bi ti pa gumo preribal.

 • primsek

  orbanovski tretjerazredni hlapiči mislijo, da je Grimsek Sluzko Paparaci na listi zaradi NLB? Ne, on je na listi zaradi kršenja vsakaršnih parlamentarnih, človeških in novinarskih standardov. Objavi sliko poslanske kolegice med spanjem na trajektu, potem pa twita, d aje ni videl, pa da je slikal samo psa in podobno. Gnus človeški, LAŽ PA NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA

  • sprehajalec

   Zavoličeš ti Janšu, milom ili silom….

  • rubec

   Si ti mazohist ko zahajaš na portal kjer ima večina diakilometersko nasprotno mnenje? Če želiš sebe spraviti s tega sveta ti svetujem rezanje žil. Mnogo hitreje.

  • Viktorh

   .Tik – tak, še 26 dni, pa…

  • xtc

   Da si bebec ni dvoma,novinarka ti je lepozapisala,da bo avtor fotografij znan na sodišču torej,takole najTomička dokaže,da jo je slikalGrims ali pa naj Grims toži Tomičko zaradi obrekovanja in krive obdolžitve torej na ssodniji bovse jasno,čemu se napenjaš?Dokazati,da si popoln idiot?

   • karlina

    TOČNOOOO

  • karlina

   Čakaj malo, nikjer nisem prebrala, da je gospod Grims dejal, da je slikal njenega psa, zopet vaše levičarske izmišljotine

 • učko

  Tomićkina luftarka bo dala Grimsiju še nekaj orgazmov, brez birige !!!!

  • xtc

   Si mislil nekaj dni groze in stresa kako izgledajo Jaws.

 • bednick

  Toliko reklame za Tomićko pa že dolgo ne.

  • tramal

   Če je pa to za tebe reklama si pa verjetno tako grd in tak bedak kot tale srbijanska pocestnica.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ mislim, da je ona bosanka

 • Gru

  Haha odlicen clanek , ki kaze vso paranojo desnice ;)

  Ps; novinarka M.S. zakaj pa se danes potpisujes z celim imenom?

  • levičar in domoljub

   Dej nehi pecat Marjanco ! :P :))

  • FUCK COMMUNISM

   “S”celim imenom… Levuharsko teslo!

  • Viktorh

   Tik – tak, še 26 dni, pa…

 • domovina mili dom

  NovaTV vi ste krivi, ker ste se spustili na nivo karbe in pogrošnega Dnevnika, Mladine, Dela….., ki so izkoristili to priložnost za promocijo komunistične….

  Vsak, ki ima ščepec delujočih sivih celic, bo vedel, da g. Grims ne bo lazil v komunistično dopustniško leglo.

 • Duhec

  Nehite jokat…. kaj ste pa pričakovali???

 • Antonius

  Film, Plesala je eno samo poletje smo pred šestdesetimi že videli, scenarij za gledališko monodramo Odplesala sem v enem samem mandatu si pa vsak dan sproti piše Violeta Tomić.
  Krstna predstava bo izvedena na prihodnjih državnozborskih volitvah ob 19-ih zvečer po preštevanju zbranih glasov.

  • Kosobrin

   Mislim, da si se malo zaštrikal ….

  • karlina

   PODPIS

 • AnzeG

  Poglejte, saj vem, da ta portal v osnovi ni ravno namenjem tisti populaciji, ki ima kakšno posebno kognitivno sposobnost globokoumne kritiške percepcije in nasploh bolj tehtno racionalno razmišljanje ni ravno primarni fokus na telem enosmernem koncu interneta, ampak, ko že misliš, da se razni pisci legendarnih intelektualnih umetniških del tipa “Srečen, ker sem moški”, ne morejo v lastnem diskurzu spustiti še nižje, ti hitro dokažejo, da temu ni tako. Hvala Nova24TV za salve smeha.

  • tramal

   Kaj si hotel povedati klovn.?

   • Olga

    Da nima kje razstaviti svoje “kapacitete”…

  • karlina

   Kaj pa ti delaš tukaj, samo vprašam

 • Duhec

  Ta izpoved je polom…. še bolj se bojo režali.

  • tramal

   Bedaki seveda pameten pa se bo zamislil

   • Duhec

    Ok…. men je vseen, sam tko ne bo šlo.

 • Jefferson Vendski
 • Olga

  Dvoličneži iz društva novinarjev naj se ukvarjajo s sabo in svojimi člani! Spomnijo naj se, kaj so delali z družinama Janša in Grims! Violeta pa ni noben otrok, kot so otroci omenjenih družin, je odrasla oseba, poslanka! Torej bi morala prenesti, da jo kdo slika, tudi v nedamskem položaju! Očitno je obsedena z Grimsom in se poskuša malo medijsko izpostaviti in prikazati kot žrtev! Kakšna le?!

  • karlina

   TOČNO, sicer pa-kakor se obnaša v poslanskih klopeh, tako se povsod-“gospa” Tomić, itak je po rodu neslovenka

 • Kosobrin

  SE RES NE ZAVEDATE, DA TUDI VI PRIBIJATE DRUGAČE MISLEČE NA KRIŽ!??

  • karlina

   Ne bi vedela

 • črnaovca

  Grims dopustuje na Hrvaškem, sram ga naj bo ali si s svojo poslansko plačo ne more privoščiti kaj drugega

  • xtc

   Kolikor vem je izbira dopusta zasebna stvar a si ti še kar vkomunizmu?

   • karlina

    Ja, očitno levičarje moti, da hodijo na Hrvaško dopustovati tudi desničarji, da ne bi slučajno videli, kako se obnašajo, oz. v kakšnih vilah svojih komunističnih prednikov bivajo, itak

  • karlina

   A bejz no, ti očitaš gospodu Grimsu, da je šel na dopust k sosedom, med tem, ko imajo vsi vaši levi politiki na Hrvaškem vile od svojih komunističnih staršev in prav zaradi teh vil, so prodali Hrvatom piranski zaliv

 • Duhec

  Levi kradejo, uničujejo, fukajo vse živo in mrtvo, se drogirajo, opijajo do nezavesti, se slačijo itd…. in pol nardite zgodbo iz ene pijanke, ki spi na trajektu?! Noroooo…. pejte v pm, ko bi lohk premikali gore.

  • xtc

   narobe pišeš levi krademo,uničujemo………………

   • Duhec

    Nič ne pišem narobe…. in pol jokajo zarad tožb?! Pa men je Proplus pisu, da me bo tožu…. še za Slaka vem kdo ga poriva. Pa Petro, pa droge itd… sm Cenetu kr napisala in si je premislu. Ma ne morš v rokavicah, če bi te utopil v žlici vode.

    • xtc

     Ne vem uredi dokaze panaj tožijo.

     • Duhec

      Ne bojo…. so si premisli. Zabavo so mel…. kt da sm bla tam. Ni kdo ni na belem… Petra pa una Lađička pa pijanki. Spijeta za 10 moških in hodita.

 • Aresnica

  Venezuelsko rdečo gravžo JE POTREBNO za laži TOŽIT.-To je golazen, ki se valja po parlamentu.
  _________________
  Lep pozdrav

  P.s.:
  Kaj je že rekla Venezuelska slinarka-mislim, da nekaj podobnega (naj me
  nekdo popravi, če sem se zmotil):- Poslance na minimalce.

 • Kosobrin

  Največ ste krivi vi, g. Marjanca in tisti, ki vam je dovolil objaviti tako nizkoten prispevek, s še bolj nizkotnim naslovom, s fotografijami osebe, ki take objave ni hotela! Sram vas je lahko! In vesta, velika branost vašega portala, če je to sploh res, ni posledica tega, ker ste dobri, temveč ravno obratno – ker ste zanič, najslabši medij, kar jih premore Slovenija, brez duše in osnovnih človeških manir!

  • Kosobrin

   In svoboda govora ni tisto, kar si vi razlagate! Ni poniževanje in zasmehovanje ljudi! Za svobodo govora smo vsi, toda, vse ima svoje meje!

 • Duhec

  SDSovci ste zgubli kompas… z Novo vred.

  • Olga

   Pejte na Hanzi!

   • Duhec

    Vedno sm Duhec in Duhec ne more oddat komentarja in vse moje poste kopirajo… še kaj???

 • Krtača 20

  Ne vem no. Vse sorte sem pričakoval – padec SDS zaradi drog, zaradi pasulja, zaradi podkupnin, zarad laži, na koncu bo šlo pa vse skup v maloro zarad Violetinih gat….

  • Duhec

   Ja…. grozaaaaa.

  • Olga

   Levaki bojo šli v maloro. Pa ne zaradi Viloetinih gat…. ker nimajo kaj pokazati! Vse kar imajo je “antifašizem”, za katerega pa tudi vidimo, da je ena sama laž! So navadni kriminalci in morilci!

   • Michael

    Ja res, levaki bojo šli v maloro, ampak šele takrat ko JJ-a ne bo v vrhu SDS. Dajte si enkrat dopovedat da ljudje ne volijo levakov ampak volijo PROTI JJ.

    • Olga

     Spet eden Ljudmilin in Milanov?

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Krtača 20

  Bergle, svečke, črtice, pleničke, na koncu so bile usodne Violetine gate in Grimsovo slikanje.

  • Duhec

   Ne naslajaj se…. pač ne znajo.

 • Olga

  Levajzerji, kdo vas sploh še šmirgla? Trudite se skriti Violetino in Zoranovo mednožje…. Pa vam ne rata…

  • karlina

   TOČNO

 • tramal

  Odličen članek Marjanca.

  • sveta preproščina

   Imaš prav. S tem luftanjem tamale je prišla v ožji izbor za novega zlatega st(r)ojana.

 • antimur

  Komplet levaška drhal je nekaj tako pokvarjenega, da se jih moramo v Sloveniji na vsak način znebiti, posebno pa takšne čefurske drhali kot je Tomićka.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Kosobrin

  Pravzaprav ni toliko pomembno, kdo je slikal. Dober urednik bi moral tako skropucalo ustaviti. Toda, naj to pričakujemo od Nove?

  • Duhec

   Petku je očitno vseen za Novo…

  • Olga

   Dober urednik bi še plačal! Ja, kdo pa je Tomićka, da ne bi smeli objaviti njene slike?!!
   Resnica je na dlani: bila je tam, ležala je kot krava!

   • Duhec

    Aja…. pol Petek dela zastonj???

    • Olga

     Očitno ne, če ste vsi tako zrevoltirani!

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Jezus Kristus

  1. Božja zapoved:

  LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA!

  • Veni vidi vici

   Tebi tudi bog ne more več pomagati

   • karlina

    podpis

 • Še pomnite tovariši

  Pride Branko k psihiatru.
  Psihiater: “No, gospod …. kakšne težave imava pa midva?”
  Branko: “Ljudje pravijo, da sem perverznež, seksualni manijak ….”
  Psihiater: ” Ja nič …. bova preverila …”
  In psihiater vzame list papirja, nariše trikotnik in vpraša Branka: ” Kaj vidite?”
  Branko: ” Pizdo ….”
  Psihiater vzame nov list papirja, nariše kvadrat in ponovno vpraša: ” Kaj vidite?”
  Branko: “Pizdo ….”
  Psihiater ponovno vzame list papirja, nariše krog in še enkrat vpraša: ” Kaj vidite?”
  Branko: “Pizdo ….”
  Psihiater: ” Človek božji, pa vi ste res seksualni manijak ….”
  Branko pa razburjeno: ” KAJ, JAZ? VI STE, KER TAKŠNE SVINJARIJE RIŠETE!!!”

  • karlina

   Ti si pa eno navadno titoistično p….e

 • Janez

  Bravo ga. M.S. !
  IZKUŠNJE S POROČJA
  LAHKOTNEGA REVIJALNEGA TISKA – OČITTNO KORISTIJO !
  TOLE
  PA JE POVZROČILO PRETRES MOŽGANOV “NAŠIM ” EX KOMUNISTOM !
  Še
  celo tisti,
  KI JE PONUJAL ” DIGITALNE SLEDI ” – JE KAR – NEKAM IZGINIL ! L.r. J. KOMENDA

 • VERZIFIKATOR

  ZMIJOLETA ALI MISTERIJ ŽENE

  »Misterij žene« je naslov romana,
  morda nekoč ste ga celo prebrali,
  a ženske v njem pač niste prepoznali,
  ki v rimah teh pozornost ji bo dana.

  Misterij po slovensko je skrivnost.
  In kdo je ženska torej ta skrivnostna?
  Morda se odlikuje kot krepostna,
  morda je poosebljena modrost?

  Ni reči moč, da ženska je prijetna,
  gotovo je prav daleč od modrosti,
  na njej še trohice ni veselosti,
  deluje kakor ultravioletna.

  Je od idej zablodnih vsa prevzeta,
  ves njen nakit sovraštva so simboli,
  zato se ne nasmehne prav nikoli,
  ime primerno nosi: Zmijoleta.

  Zaščitni znak njen kačje so oči,
  z jezikom prav sekantno vedno sika,
  kar ne srbi je, v to se rada vtika,
  prikupna da se takšna komu zdi?

  Zmijoleta je in ne Zmajoleta,
  kot kdo narobe je nemara slišal,
  tako visoko bi je ne povišal,
  ne leta namreč, le pri tleh opleta.

  Ozira sicer k zvezdam gor se vneto,
  ko mesec se pojavi, ona sveti,
  v veselje ji drugačne je prekleti,
  totalno njeno bistvo je zagreto.

  Za druge ji je kajpak malo mar,
  bi vse na minimalca brž poslala,
  razliko sama v levi žep pobrala,
  pomeni namreč bistvo ji denar.

  Kaj žensko vendar najbolj odlikuje?
  Gotovo njena znana hudobija,
  saj drugo vse je čista polomija,
  le misli zlobne sladostrastno snuje.

  Kaj torej Zmijoletin je misterij,
  od kod vsa negativna energija?
  Tu najbrž je posredi korozija,
  posledica nesrečnostnih bakterij.

  Bila bi ženska karseda povprečna,
  ujetnica zgolj sivega povprečja,
  ko z uporabo kvazi-leporečja
  kazala ne bi, da je res nesrečna.

  In če črviči vas najmanjši dvomič,
  o kom beseda pravzaprav je tekla,
  v odgovor pesem zdaj se bo iztekla:
  objekt bila je Zmijoleta Zlomič.

 • Še pomnite tovariši

  Metka • 20 minut nazaj

  Kot kristjanko me zelo moti prostaški slog ki ga piše novinarka Marjanca. Menim tudi da ne bi smeli zaposlovati porno igralcev in ljudi podobne branže. Koneckoncev se deklarirate kot desni krščanski medij, svojo podobo pa gradite samo na prostaškem in vulgarnem izražanju. Sram vas je lahko.

  • Anthon

   Kot kristjanka udbofarizejskega tipa lepo sodiš k Ljudmili Novakovi, zato pojdi pod njen medij, kolikor ga kaj ima. Substitut zanjo je pa Mladina. Običajni kristjan nima tu nikakršnih problemov. Komentarji pa izražajo globoko totalitarno poškodovanost ljudi, ki jo Novakova perfidno poglablja.

   • sveta preproščina

    Tabletke, Anthon, tabletke.

    • karlina

     Aha, si povedala, da si zamešala svoje tablete

   • karlina

    podpis

  • sveta preproščina

   Vas povsem zastopim, ga. Metka. Če je tole novinarstvo, za povrhu pa še na strani resnice, nismo daleč od sodnega dneva.

 • Duhec

  Zdi se, da je urednica in edina novinarka na Novi kr Marjanca… zato pa so vse možne kombinacije začetnic avtorjev člankov. Polom….

 • sveta preproščina

  A na Nora24tv so vsi vsak kolikor toliko diht vodilni v službi? Tale Strojanova Marjanca vam dela medvedjo uslugo.

 • Roman

  Branko Grims perverznež in pedofil.

  • Olga

   Ker slika staro babo?

   • Duhec

    A pol jo je res on???

    • sprehajalec

     Ker se je pojavila po naključju stara baba v kadru, ko je slikal panoramo….

    • Olga

     Jaz ne vem, vi ste očitno bolj informirani! Očitno Romanu ni nič jasno!

  • karlina

   Kaj je pa s tabo narobe, samo vprašam

   • samotoje

    Nekje je videl oba izraza in ju malo napisal. Kar tako, za hec.

 • Olga

  Bravo Nova! Kar tako naprej! Levaki so prišli s svojo težko “oborožitvijo”! Laž, kraja, podtikanje, diskreditacija… Že videno! Jim nič ne nuca, ker so jih ljudje spregledali!

  • Prle

   Agent Grims je en velik pravokator in lažnivec.

   • karlina

    DOKAZI

  • karlina

   TOČNO

 • Janez

  TOLE !
  JE BILO PA KOT V filmu “SAM DOMA”
  Nebodigatreba
  VLOMILEC – POTEGNE VRVICO ZA SVETILKO – IN NA GLAVO MU ZGRMI OMARA !
  “Delo”
  “NAŠIH” PROVOKATORJEV JE PA RES STRESNO ! A je TUNNKA RES “FRŠLOK” ? L.R.J. KOMENDA
  P.s.
  Na? Zdaj pa je nagajiva, ok ga. M. S.
  ŠPIKNILA V OGROMNI BALON – N A P U H A ( pok – je počil, zdaj je le cunjica)
  NAŠIH AROGANTNIH IN NESRAMNIH PROVOKATORJEV !
  No !
  Fotke zdolgočaseno ppolegajoče ge ZL SO JIM – NA DOLGO OGLEDOVANJE. L.r. J. KOMENDA

 • Michael

  Bjoda je bjonda pa obračaj kokr češ. Sicer je na tem mestu njen članek sprejemljiv, saj odraža njeno osebno mnenje (kar kolumna naj bi bila). Je pa v poskusu svojega opravičila naredila pravi pasulj Kar pa se pasulja tiča, pred leti je šef policijskih specialcev kplegu ki je priredil zabavo posodil služben šotor, da pa je šlo vse gladko, so ga postavili kar specialci sami, Šef je bil zaradi zlorabe položaja pravnomočno obsojen.

 • Duhec

  Zakaj niste pisali, da je Carlova tožla Marjanco???

  • sprehajalec

   In, kje jo je tožila? Scena bo podobna kot v pravljici o hudobni mačehi in pepelki….

   • Prle

    Ti boš pa spackal scenarij. a ne?

    • sprehajalec

     Aj na spavanje Prle, mangupišeš se več dugo danas….

     • Prle

      Ova noć je moj dan.

     • sprehajalec

      Ko kod one Violete a Prle?

     • Prle

      Ma ne, ko kod Cimeta.

     • sprehajalec

      Nisam ti tako duboko u sceni prle, Cime, Violeta, Prle? Neki trokut, kako se zbori?

     • Prle

      Jebi ga, nisi u trendu.

     • sprehajalec

      Ti i Cime, a Violeta pravi fotke telefonom…

     • Prle

      Nisi ti tako glup, kako se čini od prve.

   • Duhec

    Ja, jo je in sta se poravnali.

    • sprehajalec

     Že danes, kar iz Visa ali kako, iz Titine Špilje?

     • Duhec

      Joooj…. zaspan si, pejt spat.

 • Janez

  “NAŠI PROVOKATORJI”
  SO
  GROZNO UŽALJENI : fotke so izgledale – kot “klobasa” ! Vonj, videz klobase !
  Ampak !
  V TEJ KLOBASI NI NOBENEGA – MESA. LE ŽAGOVINA ! L.r. J. KOMENDA
  P..S.
  “NAŠI PROVOKATORSKI MESOJEDCI – KOLNEJO”: še klobase niso več, kar so nekoč bile.

  • Prle

   Žagovina je v tvoji zmedeni glavi.

 • sprehajalec

  Jaz vidim zgodbo hudo zapleteno in ne tako preprosto, saj gre za težko zaroto ter vohunsko zgodbo v stilu Bonda. Morda bo nekoč posnet film na to temo.

  Violeta, se odpravi pod pretvezo dopustovanja in Parlamentarnih počitnic na Vis, v iskanju sledov sperme pokojnega Maršala na zadnjem znanem prostoru, kjer je bival. Preden je ušel Angležem iz Visa in so ga Rusi naskrivaj ukradli ter odpeljali v Beograd, saj je tam že bila rdeča Armada. Zadnji znan kraj je bila Pećina oz. Špilja, Violetina naloga pa je bila da poišče morebitne sledove maršalove sperme, za morebitno ekstrakcijo DNK in kloniranje pokojnega Maršala z umetno oploditvijo pa vstavitev v telo nadomestne oz prave matere Violete kasneje na Ginekološkem oddelku UKC Ljubljana. S tem bi se Violeta kot druga v zgodovini vpisala kot “brezmadežna spočela in rodila”. Pa ne vsakogar.

  Grims je izvedel za to nalogo, vedel je, da Maršal ni ljubil v trdi Pećini/Špilji, ampak v Hotela ISSA na Visu, kot se za Maršala spodobi. Šel je odstranjevat morebitne sledove sperme in DNK, da ne bi prišli v Violetine roke.

  To je vsa zgodba….

  • sveta preproščina

   Uau… Noro hud scenarij, ampak, drži se svojega osnovnega poklica – električnega pastirja.

   • sprehajalec

    te je streslo danes preproščina 220V? Čudno se vedeš, pa še bolj čudno komentiraš…

    neke vrste igralec?

  • Prle

   Še enkrat več si dokazal, da si velik nakladač, agent Grims ima nalogo da poseksa Violeto, če jo bo dobro kresnil, mu bo Ivan dal ministrsko mesto.

   • sprehajalec

    Agent Grims se nikoli ne bi spustil tako nizko…

    Bolje khurac u ruci, nego Violeta na klupi…

    • Prle

     Bolje .urac v Violeti, nego u tebi.

     • sprehajalec

      kako se kaže Prletino “Prijatno”.

      To je više kleveta i laži, Violeti je Prletov kurac miliji i draži….

     • Prle

      Pa to se zna, vama Jaševicima diže se samo pritisak.

     • sprehajalec

      Ni boljih od desničarjev Prle. desničarji vemo kako.

      Levičarji rabijo za dvig pripomočke in pomočnike, geje, pa trans, pa quer…

     • Prle

      Vi pa duhovnike in otroke.

     • sprehajalec

      Da te nije Pop karao Prle nesrečo, dok si dete bio?

     • Prle

      Pa zna se, da je karao tebe, od tad voliš, da drugima ulaziš u dupe.

     • sprehajalec

      Kopiraš Prle, daj izvirnije. Sve ponoviš što ja kažem. Neka papiga u tebi ili šta. Ili si pak Glup. Izvirnije Prle, pokaži najbolje…

     • Prle

      Pa glup ti je mali šetač, što ga stavljaš u dupe svom mužu.

     • sprehajalec

      Pederčino si Prle, sad se razotrio. Pod nujno moraš dati ostavko, iz higijenskih razlogov….

     • Prle

      Pa znam, da si ljubomoran na svog muža, ne boj se neču mu ja ništa.

 • sveta preproščina

  Ko bo general Ivan prebral, kaj je njegova pionirka M.S. sčarala, bo ornk perje letelo.

  • Krtača 20

   Ne bo to za stojana ja.

  • rubec

   Težko verjamem. Ivan Dolničar je umrl 2011.

   • xtc

    Za njega je še živ ura mu je obstala v petdesetih.

 • Krtača 20

  Ampak Grims je pa ja velik moralnež. Dve leti nazaj je za podobno provokacijo tožil Mladino za sto jurčkov:
  http://www.rtvslo.si/crna-kronika/zdaj-mladino-tozijo-tudi-grimsovi-otroci/367234

 • Prle

  Reševanje vojaka Grimsa z Visa je v teku, Ivan je izdal ukaz, da se ga reši, kajti policijo na Visu močno zanima, da je bila Violeta samo pretveza in da se v njegovem fotiču nahaja še vse kaj drugega. Preti mu zapor do sedem dni.

 • Mamas & Papas

  Posluš ti mene, Marjanca. Drž se Stojana – novinarstvo ni zate.

  • sprehajalec

   Ti se pa primi kuhalnice pa kuharske knjige, da bo možek zadovoljen….

   • karlina

    Ne, rajši učenja in pisanja SLOVENŠČINE !!!!!

  • xtc

   Ja ob takih kot si ti pa je res to edini izhod,kratek,majhen pa še impotenten.

 • Mamas & Papas

  A si predstavlate, da vam lastna hčer pripelje domov janšista?!! Kakšna sramota za družino …..

  • sprehajalec

   Tvoja zasluži Afganistanca iz Kotnikove. Oni so še pravi desci….

   http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/09/01/14/2BE00DAE00000578-3218325-image-a-56_1441115715294.jpg

   • Prle

    Tudi ti se ne bi branil Afganistanca.

    • sprehajalec

     Ostalo u glavi ono od Popa Prle? Zavoljeo si….

     • Prle

      Pa ti si stvarno neki blesavi Janez, voliš muške guze.

     • sprehajalec

      ja ne Prle, a ti ot Popova…

     • Prle

      A ti od župnika i od svih minstranta.

     • sprehajalec

      Ne Prle, volim lijepe bijele guzice od žena. Župnik pa ministranti nisu ko popovi…

     • Prle

      Pričaš mi priču, bez veze.

    • xtc

     Glej tvoje intimne fantazije zadrži zase,so abnormalne.

     • Prle

      To so fantazije sprehajalca, lahko se povežeta, pa te bo on podučil kako in kaj.

  • karlina

   Sramota si samo ti in tvoji na našem portalu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • xtc

   In kaj naj bi to bilo,kaj za na kruh namazat.Ja nič hujšega če ti hči domov privleče levaka,še štiri rodove sramote boš imel.,da si se z bando družil.

 • Mamas & Papas

  Bizarno: Šef parlamentarne komisije za nadzor varnostno obveščevalnih služb skrivaj slika spodnjice turistk na Hrvaškem, ter jih objavlja na spletu.
  Bizarno, ej ….

  • Prle

   Pod nujno mora odstopiti.

   • sprehajalec

    A koga bi ti nama doveo Prle, Šešelja, vojvodu od Haga?

    • Prle

     On mora obavezo ostati bez svih funkcija, predlagat ču u parlamentu, kad se vratim sa odmora, ne brini, vojnik Grims je prošlost.

     • sprehajalec

      Šešelj Slovecima onda a?

   • karlina

    Kdo-samo vprašam, ampak vi levičarji ste res zloba od zlobe

  • sprehajalec

   Kaj bi dal/dala, da kdo slika tvoje….

  • karlina

   DOKAZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Mamas & Papas

  “Trpeče počitnice vohuna Branka.” – tale pa zmaga. De sm jst janšist, bi se šou u tisto Titotovo lukno na Visu skrit za par let, dokler se tale bruka ne poleže. Pa to se ti ja cela Slovenija smeji. Sramota, ej ….

  • karlina

   Če bi bil ti pravi SLOVENEC, bi pisal po SLOVENSKO, da bi te vsaj razumeli

   • Mamas & Papas

    Ti me itak nauš razumela tud, če ti napišem …

 • Aresnica

  (R)- Venezuelsko rdečo gravžo JE POTREBNO za laži TOŽIT.-To je golazen, ki se valja po parlamentu.
  _________________
  Lep pozdrav

  P.s.:
  Kaj je že rekla Venezuelska slinarka-mislim, da nekaj podobnega (naj me
  nekdo popravi, če sem se zmotil):- Poslance na minimalce

 • dež

  Ali je Branko Grims fotografiral mednožje poslanske kolegice Violete Tomić na trajektu za Vis ?
  Očitno NE, sam to zanika, tega ne trdi niti Violeta, tudi se ni odzvala na njegovo trditev, da jo na dopustu sploh ni srečal. Če bi se res pozdravila, kot je trdila, bi bil že ogenj v strehi ob njegovi izjavi, da jo sploh ni videl. Očitno so vse skupaj napihnili novinarji(ke) nekaterih medijev.
  Zato vsem tistim, ki pljuvate po Grimsu svetujem, da s tem prenehate, da ne bo koga razneslo od napenjanja. Vsem tistim novinarjem, ki stojijo za njegovo diskreditacijo pa, se začnete ukvarjati s čim drugim, ker vam novinarstvo ne gre od rok. In manj berite Lažnivega Kljukca.

  • Prle

   Ve se, da je Grims velik pravokator, policija mu je zasegla sporen fotoaparat. Ugotovili so, da je on strašil po trajektu.

   • dež

    Očitno ob tej pozni uri tvoja glava ni več dovolj bistra. Jutri zjutraj še enkrat razmisli. Lahko, da je Grims provokator, a njene p…. ni on slikal.

    • Prle

     Ugotovljeno je bilo, da so fotke narejene z njegovim fotkičem, končno je slikala lahko tudi njegova žena, ker pa je imel službeni fotkič je krivec on.

    • xtc

     Po parih šnopčkih je vse glih al krava,koza,ovca,cucek,kura,tele saj poznaš PrleškegaTunneka,mar ne?

 • Mamas & Papas

  Medtem, ko se varnostno obveščevalne službe razvitega sveta ukvarjajo s hekerskimi vdori na spletne strani političnih nasprotnikov, se tale naš Branko, šef parlamentarne komisije za nadzor varnostno obveščevalnih služb, ukvarja s likanjem spodnjih gat političnih nasprotnikov …. in to, PAZI!!! … s fotoaparatom. Ta še za prenosni telefon ni slišal. 100 let za Botsvano …… sramota, ej.

  • karlina

   Oprosti, mi starejši, nad 50+, smo še iz našega otroštva vajeni slikanja s fotoaparatom in mimogrede, kje pa imaš ti in vaši levičarji res dokaz, da je slikal gospod Grims, Tomićevo-ker dokaza NIIIIII

   • Prle

    On je vojak Branko Grims, ne pa vojak gospod Grims.

   • Mamas & Papas

    Oprosti ampak verjetno sem starejši od tebe pa slikam s fotoaparatom …. sploh fotke “baj d uej”, kot so tele … janšisti ste pač 100 let za Botsvano, to nam je vsem znano.

 • ljubinica

  Violeta na trajektu je postala za levicarske presstitute nekaka priloznost, da znova zagotovijo, da so “nasi”, pravoverni in si zasluzijo piskotek …
  Tako je piskrcek pristavil tudi Salehar na Valu 202 …
  Potem, ko se je ze oglasil Grims, ko je izvor fotografij pojasnila Nova24 …
  Biti presstitut slovenskih MSM je najbolj sramotno delo.

 • Mamas & Papas

  Kako naj dopovem prijateljem iz tujine, da naš šef parlamentarne komisije za nadzor varnostno obveščevalnih služb slika “anderkover” še s fotoaparatom?

  Kera sramota, ej ….

  • sprehajalec

   Glup si ko točak, copy paste danes že 50tič….

   kako se pa sploh sporazumeš s prijatelji iz tujine? Srpski?

   • Mamas & Papas

    Kera sramota, ej ….

    • sprehajalec

     katere tujine pa Srbija, bosna?

  • xtc

   A boš to tudi uradno podkrepil z dokazi na sodišču?

   • Prle

    Janševiki ja ne priznavate slo. sodišč.

 • Mamas & Papas

  Čuj, Branko …. dej vpraš Jankovića kako se slika s telefonom …..

  Mislim …. pa kje jst žvim, no ….

  • xtc

   Vpriporu naHrvaškem očitno.

 • karlina

  Spoštujem portal NOVA24 , tudi sem aktivna na forumu od samega začetka, vendar oprostite, mislim, da ste naredili veliko napako, da ste objavili slike , ki vam jih je nekdo poslal, mogoče celo namerno, da bi naredil škandal in s tem tudi vse, kar je sledilo in verjetno še bo. Ni bilo vredno se mi zdi, saj v bistvu nikogar od nas , ki smo na tem portalu ne zanima ta nič od Tomićeve, škoda res , da je zaradi nje prišlo do vsega tega.

 • Mamas & Papas

  Marjanca Stojan Šajher pa še kr naklada, naklada in naklada ….

  Pa kwa teb ni jasn, Marjanca? Usrala si motku, zdej je pa to težko priznat, ke ne? Ko 5-letni otrok, ko ga dobiš s čokolado umazanga okrog ust pa prau, da čokolade še vidu ni …..

 • RATATA

  Teta violeta je busanc. Sploh ne paše na trajekt, ne na morje in niti v Slovenijo.

  • Prle

   Branko Grims je manijak in kot tak bi moral imeti prepoved uporabe fotoaparata.

   • sprehajalec

    A ti interneta prle….

    • Prle

     A ti računala šetač.

     • sprehajalec

      Nervozan prle a?

      Toliko laži proširo danas…

   • xtc

    A ti sodiš druge po sebi,baje soteHrčki aretiral ,ko si po plaži slikal gole otroke?

    • Prle

     Vojak Grims je bedak, ker so ga odkrili pri tej raboti, naredil je sramoto celi stranki, zato mora odstopiti kot poslanec.

     • sprehajalec

      Prle se uz k*rac puzao
      Da bi li se raja dočepao
      Nit’ tu raja, nit’ od k*rca kraja!

     • sveta preproščina

      care… SDS ima najboljšega čefurja. Svaka čast, majstore, kako ti obvladaš južne jezike. Pravi domoljub.

     • sprehajalec

      Obvladam tudi severne Simplicus Simplicisimus. Pravzaprav več, kot ti veš za njih….

      Z vsakim komuniciram v materinem. I sa tobom po naški?

     • Prle

      Vojak Grims je bedak,
      ki mu je le malokdo enak,
      sprehajalec mu je predan,
      ker je sam zelo bolan.

     • sprehajalec

      Bolje na srpskom piši rime Prle. Na slovenačkom nijesi najbolji u tome..

     • Prle

      Ha,ha,zate sem gospod doktor.

     • sprehajalec

      Doktor Prle? Braća Karić fakultet Prištin?

     • Prle

      Pogrešio si, pojma nemaš, ali ipak pozdravi muža.

     • sprehajalec

      Ćale kupio doktorat Prle?

     • Prle

      Jebi ga, rat je rat.

  • Mamas & Papas

   Zato sem pa jst hčeri lepo povedal, da mi je vseen s kom se bo poročila ……. sam, da ni busanc al pa janšist. Drgač pa vseen …

   • sprehajalec

    Verjetno ni največja lepotica a? Vprašanje če boš kdaj dedi….

   • xtc

    Sm ,da je socialist pa tud ,če je Nacional socialist ampak socialist in iz istega gnezda pa je le.

    • sprehajalec

     Bogi ženin, pa četudi je socialist…

 • janez55

  Marjanca, ti si res zlata kura Nove24TV.

  • Mamas & Papas

   Kura, v glavnem ….. farba ni važna ….

   • janez55

    Njen petelin ima pa modro in rumeno perje.

   • xtc

    Če sodiš po sebi taki zakjučki niso presenečenje.

  • xtc

   Hm?
   O zlatih kurah je v zgodovini bolj malega znano,več je slišati o zatih teletih,ta navadno pritičejo avtokratom,progresivcem ipd čudakom vključno z socialisti,komunisti,nacional socialisti in fašisti.

 • Extreme Pain

  Če bi na tanko narezal SSKJ, ga pojedel namočenega v hrbtenično tekočino Marjance Scheicher in ga potem v obliki usrane driske izsral na vroč asfalt, počakal da se posuši, ga dal usrani podgani in jo prosil, naj prebere ostanke besed na suhi driski, bi povedala boljši članek, kot je ta.

  • montyamp

   Nekaj takega lahko napiše samo vzgojen od udboovaduškega morilca .

   • sveta preproščina

    domobranček, get a life.

    • sprehajalec

     Rugljev pijanček?

     • Prle

      Ti si ja Ivanova ovca, zdaj si pa razkril, da si še pijanček in to Rugljev. Hik.

     • sprehajalec

      Ko muva si prle, ali neka glupa i dosadna muva….

     • Prle

      Nemoj ti ovako sa mnom, nisam ti ja Ivan Janez TwITO.

     • sprehajalec

      Nisi ni J od Janeza Prle. ne brini…

     • Rožle

      Iz kje si pa ti tole uletu ..?

     • Prle

      Ejga direkt sm uletu z Visa, kva pa ti.

     • Rožle

      Pol maš pa že nove fotke ….

     • Prle

      Ja Grimsa na Violeti, kako ji leze v hlačke.

  • sprehajalec

   Ti serješ drisko tudi brez SSKJ. Kamor koli položiš svoj prst na tastaturi….

 • Mamas & Papas

  Darwin se obrača v grobu, ko vid, da je njegova evolucijska teorija pri janšistih totalno zatajila. Tile se ne bojo razvil …. še naslednih milijon let ne ….

  • janez55

   Taki spadajo na Galapagos.

   • sveta preproščina

    Ubogi Galapagos…

   • Mamas & Papas

    Al pa Guantanamo ….. tam maš tud take živalske sorte.

 • Mamas & Papas

  Janševa porno novinarka piše o janšističnem voajerju Brankotu. In to ti je že tretji dan udarna novica na SDS-ovem režimskem portalu.

  Janšisti ste totalno izgubil kompas.

  Kera sramota, ej ….

 • Janez

  “PROVOKATORSKA KLOBASA”
  fotke
  s trajekta – tja do Visa.
  Ta “klobasa”
  VIDETI JE BILA – VSA DIŠEČA IN MESNATA !
  fotke ZL ” dive” in poslanke !
  Grimsa vidijo
  – tam na trajektu in se začne potrata
  provokatorskega časa za pisanje
  in režijo – digitalnih sledi teh fotk !
  So od fotk sledi
  – le v njih nič GRIMSA – NI !
  SE KLOBASA POLNI : LE POTVORBE, PISNA ŽAGOVINA !
  ŽAGOVINASTA KLOBASA
  – ČISTO – JE ZANIČ !
  Le – polegajoča ZL tovaršica VIOLETA,
  STVAR POSTAJA ŽE PREKLETA !
  PROVOKATORSKO KLOBASO JE POŽRL
  – KAR – HUDIČ !
  PROVOKATORJEM – OSTAL JE – PRAZEN – NIČ ! L.r. Janez KOMENDA
  P.s.
  VZGOJNA PESEM ZA NAŠE
  LENE, PRIMITIVNE PROVOKATORJE
  – OD FRAJERSKEGA ELVISA –
  pravi, Elvis !
  da so za večno obsojeni na primitivizem !

  https://www.google.si/search?q=polk+salad+elvis&oq=polk+salad+elvis&aqs=chrome.0.69i59j0l2.26485j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • sveta preproščina

   Janez, na levi imaš tipko CAPS LOCK. Izogibaj se je kot butl zdravega uma.

   • Mamas & Papas

    Tale je živ dokaz, da Darwin nima prav ….

   • sprehajalec

    Janeza ti nikoli ne boš razumel. Verjetno si zato pa srečnejši.

 • Mamas & Papas

  A ti si jo sploh kdaj preluftaš, Marjanca? Drgač pa žajfa tud obstaja ….

  • sprehajalec

   Krtača, ti se svojega WCja drži, pusti Marjančino.

   Morda je Violetina zate.,…

  • janez cepec

   predrajsa si jo s Stojkotom

 • Mamas & Papas

  Prvo slike Erjavčeve hčere, pol Cerarjeve, zdej še pa gate od Violete. Pa kwa ste janšisti že vsi po naravi perverzni al je to pogoj za vstop v stranko?

  Mislim, kera sramota, ej ….

  • sveta preproščina

   Babe imajo pa doma skrite v gvantih in z rutami. Podalpska varianta burk in nikabov.

   • sprehajalec

    Bolje to, kot pa takšno kot imaš ti doma kazat okoli.

 • Mamas & Papas

  Ta bolš prjateljici od Marjance Stojan Šajher sta La Toya in Damjan Murko …….. a je treba še kje dodat?

  Mislim ….. kera sramota, ej ….

  • janez cepec

   Marjanca usak večer turira z vrečo na glav po Slovenski cesti, upajoč, de bi jo kešn mirant žvajznu, pa ni nubenga, banda migrantska, razvajena, polej gre pa domu, pa Stojko stop u akcijo

   • sprehajalec

    Da nau tebe kakšn Afganistanc Janez, tm nek bliz ustanove so u Begnah. Tm nek jih majo u lesch.

    • janez cepec

     ti že veš, zgleda, de ti Afani pašejo, ka-li?

     • sprehajalec

      Men nč n pašejo Janez, ti bi jh rt nauleku sm. Pa tvoji.

     • Prle

      Jasno ti že imaš moža.

     • sprehajalec

      Najebo sam se ja pički, koliko ti u životu njih video nisi Prle. Jadnik, Pop te karao pa ostalo u tebi…

     • janez cepec

      ma ti pičke okusu nisi, če te mat ne bi dojila, še joškov ne bi vidu, kašno pičko neki

     • Prle

      He,he,he,dobro si mu povedal.

     • janez cepec

      ja, tko j’ to

     • sprehajalec

      Našli se Janez i Prle. Pa pričaju viceve, ha, ha, ha….

     • Prle

      Najebao si se ti muških pički, koji ti je po redu ovaj zadni muž, peti ili osmi. Stvarno si jih mnogo karao.

  • sprehajalec

   Bolje, kot pa tvoja koza doma v hlevu…

 • xtc

  Ne vem zakaj napenjanje Violeta naj vloži tožbo in predloži dokaze,da jo je Grims slikal osebno,težava pa je ker je potniški krov javni prostor,Violeta pa javna oseba in Grims naj vloži tožbo zaradi,krive obdolžbe in zavajanja medijev,kajti Violeta je govorila le o Branku,ki naj bi imel pri sebi fotoaparat nič pa o slikanju,kajti lahko gre za lažno obdolžbo,ki ji sledi tudi civilna tožba.Sktatka zakaj se napenjati ,če so zadeve enostavne in zelo hitro dokazljive. in to uradno.

  • sprehajalec

   Oni spodaj se vržejo na vsako malenskost, spomni se, kako so planili na berglaša Ibrota. Oni to potrebujejo, diskreditacijo in napad imajo v krvi, od Maja 1945 leta naprej.

  • sveta preproščina

   še en, ki ne obvlada slovnice: kaj pa presledki?! Uredi malo, da te lahko sploh dam v google translator.

   • sprehajalec

    Tudi tebi ne gre slovenščina najbolje. Spodaj sem te povabil, da lahko uporabljaš svoj materin jezik….

    Na Novi so do tega tolerantni.

    • Prle

     Zakaj si ga povabil, verjetno bi ga rad zlorabil.

    • sveta preproščina

     a bejž, no? Kaj pa sem ga usral? Drugače je pa materni jezik. Materin jezik namreč še ni nujno, da je tudi materni. Capish?

     • sprehajalec

      Srpski pričaj, od majke i zavičaja… Ko Prle dole.

 • Mamas & Papas

  Čuj, Marjanca ….. tisti Zlati Stojan je za v vitrino, ne za v luknjo.

  Sej veš …. blond, pa to ….

 • hle

  No o tem kdo je kot lačen pes planil na nepomembno temo bi se dalo diskutirat to da je violeta prava lisica mislim da ni dvoma in namesto da bi si priznali da vas je nadmudrila gonite isto mantro v nedogled in si delate sramoto

 • sodnikisozločinci

  Nova24tv, bodite malo bolj natančni v svojih člankih. Napišite kaj je to Svet24, da bodo vsi razumeli, aja, da ne pozabim, kje pečejo te čevapčiče?

 • Mamas & Papas

  “18. avg. 2010 – Pisateljica Marjanca Scheicher je danes na vrhu Nebotičnika uspešno opravila promocijo svoje najnovejše knjige Kešpička.”

  Pisateljica? Kwa je biu pa pol Ivan Cankar?

  S-R-A-M-O-T-A!!!!

  • sprehajalec

   Marjančina ima vrednost.

   Ti pa zastonj daješ po Kotnikovi novim državljanom…

 • sodnikisozločinci

  Marjanca Scheicher, ne se sekirat zaradi žalitev rdečih majmunov na tem forumu. Prvič so stopili z drevesa pa se šele privajajo hoji z dvema nogama.

  • janez cepec

   ti si še več idijot, kot ta, pod kero sliko se predstavlaš

   • sprehajalec

    Spat pejt janez, lej kuko pišeš…

  • Prle

   Ti si pa kot vidim še kar na drevesu in imaš tri noge,ha,ha,ha.

   • sprehajalec

    Zamešal si prle, to smo desničarji. Tri puta oko vrata, pa nam još visi ko kravata. To je tvoja tretja noga. Levičarji brez, pa quer, pa dvo, tro, quatro spolni, pa potem ne prepoznate, kar nam je narava naklonila…

    • Prle

     Jasno tebi je desnica poklonila moža, ki se ga sramuješ, ko pa si z njim v postelji si pa pravi razvratnež.

     • sprehajalec

      Saj nisem levičar Prle. Mi desničarji to počenmo kot se zagre.

      To so tvoje in vaše fore, quer, pa dvo, pa tro, pa quatro spolniki…

    • janez cepec

     ti, če z desno drkaš, poj še ni rečen, de si desničar

     • sprehajalec

      Kwa ga zej serješ janez, a zej b biu pa rt duhovit a kwa? pejt že spat dost te majo tm pr taučar nasprot ustanove.

 • Janez

  Hm !
  KAKŠNA UŽALJENOST NAŠIH PROVOKATORJEV – KOT POLITI CUCKI SO.
  PA?
  Saj imate možnost
  ogledovati si ZL GOSPO ALI TOVARIŠICO VIOLETO. Saj je ok 53 let gospa. L.r. J. KOMENDA

  • janez cepec

   mau si jo pogledu, poj pa kuj na skret, pa na “rokomet”. to ti pa bolj paše, kot butnskala, a?

   • sprehajalec

    Janez a si probou tist, da sediš na rok da utrpne, pol ga pa na roko vržeš. da mislš da je en drug. Pa še po ustanou u Begnah mau fantm puvej…

    • janez cepec

     ti to obvladaš, kr ti jim pokaž

     • sprehajalec

      Tis tm, js nism…

 • Mamas & Papas

  Čuj ti, “pisateljica” Marjanca ….. Slovenci pišemo nemški “SCH” enostavno “Š”. Pisateljica in ne veš tega?

  Zgleda, da tako kot La Toya ljubi in Murko poje, ti pišeš …….

  S-R-A-M-O-T-A!!!!

  • janez cepec

   kašna pisateljica neki je Marjanca. če je enkat nastavla, pa če jo ni hotu nubedn žvajznt, pa je iz tega knjigo napisala, še ni pisatlca. tko kot velki vodja, k ma partisko knjižco, pa misle, de je pisatl

   • Viktorh

    .Tik – tak, še 26 dni, pa…

    • janez cepec

     štrik te čaka

 • Mamas & Papas

  U glaunem – SDS bo zopet izgubil volitve. In to ne zarad nekega Kučanovega novega obraza ampak zarad Violetinih gat. Grims si pa itak lohk da sam še gate na glavo pa štrik okol vratu.

  Ne morš verjet, če ne vidiš ….

  • Viktorh

   Tik – tak, še 26 dni, pa…

  • sprehajalec

   Tik-Tak iz Banke Slovenije odmeva. Obresti na kredite, s katerimi levičarji kupujejo svoje volilce, pa socialno. 2 milijardici letno, bo kmalu.

   Potem bo pa župca hudo vroča….

   • Prle

    Človek pusti banke pametnješim od sebe. ne vtikaj nosu v nekaj za kar nimaš niti najmanjšega pojma.

    • sprehajalec

     Kat to kaže Doktor sa Fakulteta Braća Karić Prištin, onda če valjda tako biti…

     • sveta preproščina

      Fakuljtet Prishtinë? Ha, ha, look who is talking now.

     • sprehajalec

      Si tudi ti tam dobil diplomo? Kar za nekaj levičarjev sem slišal, da so za teden dni šli tja doli….

      Fajonka vodička v Prištin, doma pa fino napredovanje v javni službici…

     • sveta preproščina

      Ojoj, veva, kdo je eden in edini, sljaščičar iz Grasupljega. Pa pohodi v Kumrovec… Oh, to so bili časi… Zdej se mora po cerkvah vlačit, čeprav ga fari ne marajo. Enkrat komi, vedno komi.

     • sprehajalec

      Misliš na komunističnega disidenta Ivana janeza, ki je za Slovenijo to, kar je Saharov pa Solženicin za Rusijo? Ki ga je partija izgnala pa 2x zaprla?

 • sveta preproščina

  Za volilno kampanjo je SDS najel Rona Jeremyja.

  • Mamas & Papas

   Hu da fak is Ron?! Še Chuck Norris jih ne reši poraza.

  • janez cepec

   pa še La Toyo, al pa Čičolino, poj so pa tuti kompeti

   • sprehajalec

    Kwa s ti use porniče u žiulen pugledou janez, kr je blo pusneth?

    • janez cepec

     tiste, kjer tebe flodrajo sm spustu

     • sprehajalec

      Ha, ha, takh pa nauš najdu Janez. To vi drajsate met sabo levičarji, kje usen kvas za enga spola. Kver, bres, dvo, tro pa quatrospolniki…

  • sprehajalec

   Tudi Ron bo ok, važno pa je, da sta Trump in Melanija na strani desnice….

   • sveta preproščina

    Melania – prosim, da upoštevaš željo prve dame po imenovanju.

    • sprehajalec

     Ko je slišala Edija Žitnika, je bila njena odločitev takšna. Spoštovanje dežele in jezika gostitelja.

     Ne pa kot ti pa Prle, ki se nikoli ne asimilirate….

 • Mamas & Papas

  “Poslanec SDS Branko Grims obsoja nivo Nove24TV.”

  http://www.zurnal24.si/slovenija/grims-obsodil-porocanje-nove24tv-295112

  Pazi ti njega! Prvo jim pošlje slike pol jih pa obsoja. Podgane že bežijo iz potapljajoče se ladje …

 • Mamas & Papas

  Na spletnem naslovu http://danesjenovdan.si/razglednica-z-visa/ so predstavili analizo teksta, ki sta ga oba “akterja” napisala na svojem Facebook profilu. Gre za analizo po metodi SCAN, ki jo za iskanje nedoslednosti v izjavah uporabljajo številne preiskovalne agencije po svetu.

  Rezultati zame niso presenetljivi in desnica bo zaprmej našla zaroto tudi v teh rezultatih. Kaj so torej prinesli rezultati?

  Na podlagi faktorjev, ki jih kot indikativne definira preiskovalna metoda SCAN, je mogoče skleniti, da je izjava Violete Tomić bistveno bolj dosledna od izjave Branka Grimsa.

  Vas zanima kako so prišli do teh rezultatov?

  http://danesjenovdan.si/razglednica-z-visa/

 • Rožle

  Zakaj se Tomićka vedno smeji, ko udari strela?
  Zato ker misli, da jo fotografirajo …

  • Mamas & Papas

   Ti pa res ne veš več kwa bi še pisu …… pa sej nikol nisi ….

  • AIRWAYS

   Hahaha! Dobra!
   Je blond! :D

 • Rožle

  Zakaj Tomička pije Substral?
  Da bi še zrasla…..

 • Mamas & Papas

  Izsledki metode SCAN;

  BRANKO GRIMS
  “Nobena laž ni levičarjem dovolj umazana, ko hočejo oblatiti sočloveka… Violete Tomič na dopustu niti opazil nisem. Z njeno “sporno” sliko ter njeno objavo v medijih nimam popolnoma absolutno NIČ! Za celo kolobocijo sem izvedel šele danes, po objavi v medijih. Laž je nesmrtna duša levičarjev!! (p. po: Vaclav Havel).”

  Izjava se začne v nikalni obliki. Negacija se nadaljuje skozi celotno izjavo, saj je ta v več kot 80 % v nikalni obliki, kar kaže na avtorjevo nezavezanost k vsebini.
  V kritičnem delu izjave se spremeni jezik, ki označuje dejanje, od katerega se avtor ograjuje: dvakrat uporabi besedo objava, enkrat pa kolobocija. Ponavljajoča beseda objava je sidro, vsaka sprememba jezika pa je odraz spremembe odnosa do realnosti.
  V izjavi je kršeno generalno pravilo metode SCAN, ki pravi, da če subjekt očitanega dejanja ne zanika eksplicitno in direktno, tega ne moremo storiti namesto njega.
  Izjavo zaznamuje nemotivirano pojasnjevanje. Avtor ni eksplicitno izzvan oz. obtožen, eksplicitno tudi ne zanika očitka, pač pa se trudi zanikati stvari, ki jih nihče ni zatrdil.
  Avtor v izjavi po nepotrebnem pretirava v ključnem delu, ko ponovi dva pomensko enaka pridevnika, stavek pa konča z velikimi tiskanimi črkami in klicajem.

  Opomba: Avtor je izjavo od izvirne oblike, ki jo analiziramo, še dvakrat spremenil oz. dopolnil, kar je indikativno samo po sebi. Naslednje verzije zaznamujejo zunanji dogodki (objave v medijih itd.), ki so vplivali na artikulacijo.

 • Mamas & Papas

  Na podlagi faktorjev, ki jih kot indikativne definira preiskovalna metoda SCAN, je mogoče skleniti, da je izjava Violete Tomić bistveno bolj dosledna od izjave Branka Grimsa.

 • Mamas & Papas

  LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA!

 • Rožle

  Se v avtomobilu peljeta Violeta Tomić in Alenka Bratušek. Nato pa avto obstane, obe izstopita.
  Šivilja reče: “Uh, zmanjkalo nama je bencina…”
  Violeta pa: “Madona si ti pametna, jaz bi se še kar naprej peljala !” …

 • Rožle

  Zakaj Tomićka leži sredi ceste ?
  Peca ležeče policaje….

 • Rožle

  Kakšna je razlika med Tomićko in likalno mizo?
  Pri likalni mizi je potrebno dati noge narazen….

  • Mamas & Papas

   Zakaj Rožle piše stare vice. Zato, ker še novih ni slišal in ker ne prenese resnice o Grimsu in Marjanci.

 • Mamas & Papas

  Kako se imenuje statut stranke SDS?
  Grimsove pravljice….

 • Bozz

  Ne morem si kaj, da ne bi razmišljal konspiratorno.

  Violeta Tomič na dopustu, nakar jo nekdo slika in čisto naključno je tam bil tudi domnevno nič hudega sluteči Branko Grims.

  Mislim, a so levičarji to planirali, da se jim je tako dobro izšlo? So vedeli, da bo Branko Grims na tem trajektu? Ali ste se na Novi24tv ujeli kar sami na limanice, ko ste objavili slike in začeli razpihovati to zgodbo s perverznimi rumenimi naslovi vaših novic, nakar so jo povzeli levičarski mediji, ki vam seveda niso ostali dolžni in izkoristili ponujeno priložnost, da se spet spravijo nad desnico in show se lahko prične.

  Ali je to vse zmenjeno, ali pa je to naključje, vi pa kekci.

  • Mamas & Papas

   Kekci in Rožleti ….

  • sveta preproščina

   tako je. Mene bolj čudi, da dovoljujejo, da jim M.S.dela tako štalo.

 • Janez

  ŠE JAZ SEM – RAZOČARAN !
  AMPAK
  – NAD NEBISTROUMNOSTJO NAŠIH PROVOKATORJEV !

  1. NEKDO JE ZLOBNO TRDIL,
  DA IMA DIGITALNE SLEDI TEH FOTK – KJE JE ZDAJ – S TEMI SLEDMI !?
  2.
  FOTOGRAFIJE SO POSNETE IZ CCA 10 M DISTANCE. VSI VEMO, DA BI

  – GA. ZL VIOLETA – NIKAKOR NE BI – TAKO MIRNO, LENOBNO POLEŽAVALA, ČE BI VSEGA
  – 10 M OD NJE !
  SEDEL
  G. GRIMS IN JO CCA VSAJ – 10 MINUT SLIKAL.
  – NA ENI
  SLIKI CELO LEŽI IN DREMLJE. Gotovo ga. ZL Violeta T. ne bi leže dremala, če bi 10 m
  SEDEL G. GRIMS IN JO SLIKAL. To razume vsak normalen človek.

  AMPAK !
  NAŠE PRVOKATORJE REALNOST – NE ZANIMA.
  Zanima jih njih zlobni namen. Škoditi demokraciji, ohranjati stare KP monopole. L.r. J. KOMENDA

 • Mamas & Papas

  Se srečata dva prijatelja …
  Prvi: “Posluš, a s ti res stopu u SDS?”
  Ta drugi pogleda podplat svojega čevlja in pravi: “Kam sm stopu?”

 • Bald Eagle

  Marjanca Scheicher, odličen članek, v katerem si do obisti razgalila vso levičarsko bedo in bedo levičarskih pisunov!
  Tukaj ni kaj dodati. Le tako naprej, da bo mogoče ta naiven narod vendarle spregledal in doumel, kdo so tisti, ki mu že celo večnost lažejo in katerim vrednote temeljijo na čisti laži in manipulaciji.

 • sveta preproščina

  Vglavnem, če bo Nova24tv nadaljevala v takem slogu, se bo dejansko lahko preimenovala v Nora24tv. Ratingi bodo sky rocket, ker boljše zabave levičarji še nis(m)o našli. Entertainment zagotovljen. Nisem pa prepričan, da šefom tak porast branosti godi.

 • Mamas & Papas

  Blondinka Marjanca pride iz sprehoda po Tivoliju na Trstenjakovo in pove Janezu: »Janez, v parku je prišel k meni stric Milan in rekel, naj mu ga popušim in mi bo dal čokoladico!«
  Janez skoči pokonci: »Kaj, kako, kakšno čokoladico?!«
  Marjanca: »Evo, tole….. «

 • Janez

  V TEJ
  ZADEVI
  SO PA NAŠI PROVOKATORJI – RES DOKAZALI – SVOJO – N E B I S T R O U M N O S T !!!
  Svoj
  PRIMITIVIZEM PA TAKO IN TAKO DOKAZUJEJO – VSAK DAN ! “Delajo” za nas. L.r. JJ. KOMENDA

 • Mamas & Papas

  Po metodi SCAN laže Branko Grims in ne Violeta Tomič.

  Na podlagi faktorjev, ki jih kot indikativne definira preiskovalna metoda SCAN, je mogoče skleniti, da je izjava Violete Tomić bistveno bolj dosledna od izjave Branka Grimsa.

  http://danesjenovdan.si/razglednica-z-visa/

  Ali po domače: LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA!

  • Janez

   JE ŽE OK !
   Te
   SEVERNA KOREJA – VABI !
   Tudi
   DELAVSKA STRANKA UBOGIH KURDOV – RABI – TVOJO POMOČ.
   TUDI !
   PRAZNE POLICE TRGOVIN V VENEZUELI
   – TE VABIJO, DA JIH ZAPOLNIŠ .
   SEVEDA
   NE !!!
   S TVOJIMI BOLANIMI STALIN KOMUNISTIČNIMI P A R O L A M I ! L.r Janez KOMENDA

 • AIRWAYS

  @svetapreproina:disqus – (Za komentar, ki je bil izbrisan).
  —————————————————————————-
  Ja, očitno je zoofilija med levičarji kar razširjena. Še živali premorejo več “spodobnosti”. Vaše bolne prakse zadržite zase!

  • sveta preproščina

   daj, priznaj, da je bil hecen. Saj ne bomo ljubljeni vodji povedali, da si se hihital.

   • AIRWAYS

    Vsak si sam določi nivo. Predlagam ti, da pričneš zdravit svojo multiplo osebnost. Lahko prenehaš z duhovičenjem. Lp.

 • Janez

  Kje?
  SO ZDAJ – DIGITALNE SLEDI – FOTOGRAFIJ S TRAJEKTA ?
  Kdo ?
  jih je vsiljeval – “povezane” z g. B. Grimsom?! KJE SE SKRIVAŠ VSILJEVALEC ? L.r. J. KOMENDA

  • Mamas & Papas

   Naj Grims nese svoj fotoaparat in mobitel skupaj z originalnimi slikami, ki jih je prejela Nova24TV na policijo, če je res nedolžen. A misliš, da bo? Bo moj Q, ovca zavedena ….

   • Janez

    G. Grimsu !
    TO RECI – ZAKAJ NAKLADAŠ TO NAM?
    Me ni bilo zraven, ampak teh fotk sigurno ni posnel g. Grims . L.R. J. KOMENDA

    • Mamas & Papas

     Te ni bilo zraven, ampak sigurno veš, a ne? Ovca zavedena …

 • Rožle

  Fuknt jo iz 10 štuka …pa, da vidmo, če coprnice še letijo …
  če pa ne letijo…pa tut OK

  • Mamas & Papas

   Tole s pa že najmanj 100X napisu …

  • karpelec

   …ji bodi v 5 štuku posodili metlo.

 • Mamas & Papas

  Za vesoljno Slovenijo je vse jasno, za Rožleta, Janeza iz Komende in ostale Ivanove kekce pa itak nikdar ne bo. Katera sekta v zgodovini pa ni bila zavedena? Slepci, pač ….

 • Mamas & Papas

  Naj Grims nese svoj fotoaparat in mobitel skupaj z originalnimi slikami, ki jih je prejela Nova24TV na policijo, če je res nedolžen. A mislite, da bo? Bo moj Q, ovce zavedene, lažnive ….

  • Janez

   RECI TO G. GRIMSU!
   Ni nas bilo zraven, ampak?
   SKRAJNO NELOGIČNO BI BILO.
   GA. ZL V. T. SE G. GRIMSU NE BI TAKO MIRNO PUSTILS SLIKATI !
   In
   Zakaj – naj bi jo on – slikal ? Ni motiva pri g. Grimsu.
   Kaj bi on imel od teh fotk.
   ZL dama na dopustu poležavva. Nič posebnega.. Bo MNZ. POVEDAL. L.R. J. KOMENDA

 • Mamas & Papas

  Kako je končala sekta sociopata J.J.-ja:

  https://www.youtube.com/watch?v=zKe3G1zMZ6A

 • chico

  udbovska posla.

 • Janez

  Ja?
  TIPU “MAMAS&PAPAS” SE VERJETNO FECLJA?
  Kakšen motiv pa ima g. Grrims – slik ati ZL damo, ki je na dopustu. Ležeča. L.r. J. KOMENDA

 • Rožle

  V lokalu sedita Alenka Bratušek in Violeta Tomić in se pogovarjata:
  – Ej, včeraj sem delala test za nosečnost.
  – Ja? Pa so vprašanja bla težka? …

  • Janez

   ++++
   Smešno. Lahko noč. L.r. J. KOMENDA

 • cosmosjasnovidec

  In spet fotografija z podobo čefutarske severno korejske podgane z zategnjenimi očmi in gobcem.
  Razumem,da smo si ljudje različni ampak,da te spake z takim frisom ni sram pojavljati se v javnosti pa ne razumem.

 • Rožle

  Kaj imata skupnega sonce in Tomička ?
  Nobenega ne moreš dolgo gledati! …

  • Alois Kuhelj

   Jezus Marija,prou imas,Ta baba je pa tok grda,tudi ce bi me prosila,da jo nategnem,no way,sej bi se prej kozlou,kot bi mi prslo,tudi ce bi imela skrnicel,cecez tikvo!!

  • karpelec

   Hi, hi,hi…

 • Rožle

  Se šeta Tomička po cesti, pa se ustavi pri obcestni luči. Na drogu je obešen letak na katerem piše ODDAJAMO STANOVANJE. Pa Tomićka potrka na drog. Čaka, čaka pa nič. Mimo pride Alenka pa vpraša Violeto:
  “Ja kaj pa počneš?”
  “Tukaj piše da oddajajo stanovanje. Trkam, pa se noben ne oglasi.”
  Šivilja pogleda navzgor pa pravi: “Ja, to je pa res čudno. Zgleda, da so doma, saj imajo prižgano luč.” …

  • VRHOVNI SODNIK

   +++++++++++++++++++++++++++++ , čista + 10

 • Rožle

  Kakšna je razlika med telegraf štango in Tomićko.. ?
  – Štanka je zabita v zemljo …ona pa v glavo …

 • VRHOVNI SODNIK

  A je Šeytana pobral, ko je šel na scan.

 • Rdeče zvezdaš Zoran
 • Rožle

  Pride Tomička v knjigarno in pravi: “Končno imam počitnice. Sedaj bi pa rada eno knjigo za prebrat.”
  Knjižničarka ji odgovori: “Nekaj lažjega predvidevam, za vas.”
  Pa Tomička nazaj: “Ne, ne, ni treba. Imam voziček seboj.” …

 • Rožle

  Zakaj spada Tomićka med Kanibale ..?
  Ker je na njenem jedilniku kura ..

 • Rožle

  Tomićka fura sončne špegle z enako obliko kakršno ima tudi glavo ..
  http://nova24tv.si/wp-content/uploads/2017/08/violeta-tomi%C4%87-2-768×1024.jpg

 • leva desnica

  avtor fotke je znan. To je gospod Majer

  • Mico Mitic

   Tista prikazen iz vaših praznih glavah ?

  • Cenzoriran 4x

   Misliš naročnik fotke?

 • Borut Stari

  Primitivizem, kar kipi v mesecu kislih kumaric iz niza Marjance Scheicher o Violeti Tomić in že presega vse meje dobrega okusa.Med violeto Tomič in slovensko zvezdnico resničnostnega primitivizma Mirelo tako rekoč ni bistvene razlike. Vse, kar se zgodi, se zgodi le za potrebe šova. Potreba vsakega šova pa je rating. Če je era homo politicusa sploh kdaj obstajala, je s prispevki M.S.in slovensko zvezdnico definitivno končana. Dobrodošli v epohi najslabšega populizma.

  • m&m

   “.. Primitivizem, kar kipi v mesecu kislih kumaric iz niza Marjance Scheicher…..”
   Kako pa si do tega prišel Stari ?

   • Borut Stari

    Enostavno sem nekoliko pretresel peške v lubenici. Vse je odvisno od kriterijev dobrega okusa. V nizu prispevkov M.S. jih večinoma ne najdem.

    • tohuvabohu

     Eh, počasi. Punca je jezna in takrat se pozabi na okus. Itak pa o okusih ni okusno razpravljati.

 • Darth Vader

  levičarji so res duševno in intelektualno omejena bitja, resnica je, da je Janez Janša interdimenzionalni demon, kateri je izkoristil trenutek nepazljivosti so-pohodnikov v neki skriti dolinici v Julijcih, in se teleportiral skozi čas in prostor na trajekt za Vis, kjer je s svojim bioničnim očesom posnel omenjene slike medtem ko je pridno malical pasulj, oko katero je mimogrede tudi super-ločljivostni inter-dimenzionalni časovni spektrograf za valovne dolžine svetlobe, vse skupaj pa ima opremljeno z wifijem in je tako direktno lahko poslal tudi na svoj twitter profil ter v podatkovne baze nove24tv…..pravzaprav so levičarji res neumni, če ne opazijo, da je Janša sposoben tudi metamorfoze fizične oblike. Tako ga lahko, navadnemu smrtniku seveda prikrito, vedno gledate, kako hodi mimo Vas po ulici, mimo Vas po pisarnah mimo Vas na hodnikih javnih ustanov, mimo vas v gozdu, sedi poleg Vas na letalu, vozi taxi katerega ste najeli v Bruslju, da se pripeljete v Charleroi palačo, gleda Vas globoko v oči in v vašo “dušo”…..tako, to je levičarska resnica glede tega dogodka, vse ostalo so izmišljene pravljice za brezplačni P.R. kateri na državnih medijih nima več efekta…..

 • Krtača 20

  A vas še kar boli Nova, da ste ga tkole pihnil?

  • Anton

   kaj ni dovolj, da imamo že enega cepca(beri janez cepec), a sedaj mu boš hodil v konkurenco še ti?

   sarkazem press

  • Aron

   Z vsakim prispevkom na to temo si kopljejo večjo jamo. Majmuni :)))

  • Aurelius

   Kako pa kaj tvoj večvrednostni kompleks, podnpiršna?

 • if

  Marjanca Scheicher: “Kot avtorica prispevka, ki mi je uspelo pridobiti odmevne fotografije, zagotavljam, da fotografij ni posnel Branko Grims niti nihče od njegove družine. Levičarski mediji boste pravega avtorja spoznali v sodnih postopkih, če se bo poslanec Grims zanje tako odločil.”
  Izjava z jamstvom! Demokratično!

  Fotografije dokazujejo, da poslanka slovenskega parlamenta Tomićeva ne obvlada osnov kulturnega obnašanja odrasle ženske v javnosti!
  _______________
  Tomićeva tudi ne obvlada osnov demokracije. To dokazujejo poudarki iz njenega parlamentarnega pojasnila zakaj bo glasovala za prootiustavni odvzem poslanskega mandata JJ. Tomićeva je antidemokrat!

  Tomićeva: “Vaš predsednik (JJ) in stranka (SDS) si lahko privoščita najboljše odvetnike in oni naj rešujejo to koliko je on kriv in koliko ne, ampak dokler je pravnomočno obsojen, nima kaj početi v Državnem zboru.
  Parlamentarna pravna služba: “Odvzem bo protiustaven.”

  Tomić: “Spoštovani. JJ ni politični zapornik, kot ste tam napisali, ampak je politik v zaporu. Tako kot kolega Brelusconi in Sanader. Pika.”
  Ustavno sodišče: “Soglasno smo odpravili sklep DZ o odvzemu poslanskega mandata JJ.”

  Tomićeva: “Zaradi teh besed bom, tako kot vsakič, že naslednji dan v vseh vaših medijih
  in če ne boste ničesar našli, si boste pa izmislili. Kot je že povedal kolega
  Trček, na spletu grozijo celo s smsrtjo nam poslancem, ki bomo glasovali za to, da JJ mandat preneha. Pred DZ in slovensko javnostjo razglašam, da bo JJ osebno kriv, če se karkoli zgodi meni ali komurkoli od nas, kajti po svoji vesti bom glasovala, da mu mandat preneha. Osebno nimam kaj proti njemu, tako bi glasovalo v vsakem drugem primeru.”
  Nazor Vilolete Tomić&Njenih je vzrok zapora JJ, linča njegove družine in stranke SDS, in vzrok nastanka trajnega škodnega vira za demokracijo in blaginjo RS!

  • Kosobrin

   Se je kaj zlagala? Res je bil politik v zaporu.

   • if

    Le cela slika izraža resnico!
    JJ je politik, ki je bil v zaporu zaradi nedemokratične odličitve političnih naspotnikov, zato je bil tudi politični zapornik!
    Tomićeva je s poudarkom “je politik v zaporu” in glasovanjem za protisutavni odvzem mandata dokazala, da je članica nedemokraičnega dela slovenske družbe.

    • PRIČEVALCI

     A so v Avstriji tudi politično zapirali ljudi v aferi Patria? Kaj je Cekuta tudi “politični zapornik”? A je Patria na Finskem, Avstriji in Sloveniji bila “politični proces”?

     Seveda ne.

     LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA!

     • Štalmajster

      Kaj kokodakaš, ti je koruze sfalilo ??
      https://www.dnevnik.si/1042591837

     • Hun

      ti so samo dobro plačani Janševi posredniki vredni zsupanja…

     • if

      Hunu in Preičevalcem: “Sem svobodno misleča oseba.”

     • tohuvabohu

      Ti si mi pravi rdečkar! Rdečkar vedno in v vsaki situaciji najprej pomisli na denar.

     • Hun

      kot Trump pravi kapitalist

     • tohuvabohu

      Pravi kapitalist skrbi za svoj kapital. Denar mu je postranska stvar.

     • Hun

      pravi kapitalist budno bedi nad kvaliteto izdelka…da te podučim..za take informacije bi mi moral plačevat

     • tohuvabohu

      Za to imamo podjetnike, menedžerje in nadzornike. Kapitalist skrbi samo za oplemenitenje svojega vložka.
      It’s the economy, stupid.

     • Hun

      hahaha podjetnik, menedžer, nadzornik, kapitalist…je lahko vse ena oseba kar se tice ekonomije in to je boss sploh ce je firma na ravni obrti oz. mikro podjetje…res si dlakoCepc

     • tohuvabohu

      Ti si res biser. Seveda je lahko ena oseba, ampak se vedno ve, v kateri funkciji kaj počne. Gospodarski subjekti so lahko zelo različnih oblik, ne tako kot v socializmu, ki je poznal samo eno. Pozabil si tudi, da velike firme (vključno z multinacionalkami) večinoma nimajo enega (večinskega) lastnika, ampak so d.d.

     • Hun

      ko vse to osvojiš teoretično…dojameš da rabš še vizijo in muda da štartaš…a je tko al boš pamet solil kar si prebral na internetu…”desničar”

     • tohuvabohu

      Tako delamo demokrati. Rdečkar raje išče Janševe plačance. Pa smo spet na začetku debate.

     • Kosobrin

      Wolfa imajo zopet v preverbi!

    • m&m

     zato naj se odpelje dalje v njej najljubšo destinacijo Venezuelo.

    • Kosobrin

     Žal, If, me ne prepričaš!

    • janko

     Jedrnato povedano in obrazloženo!

   • m&m

    Po nedolžnem obsojen. Brez utemeljenih dokazov.

  • PRIČEVALCI

   Janša je bil politik v zaporu. In to dvakrat. Dokazano!

 • PRIČEVALCI

  Po metodi SCAN laže Branko Grims in ne Violeta Tomič.

  Na podlagi faktorjev, ki jih kot indikativne definira preiskovalna metoda SCAN, je mogoče skleniti, da je izjava Violete Tomič bistveno bolj dosledna od izjave Branka Grimsa.

  http://danesjenovdan.si/razglednica-z-visa/

  LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA!

  • m&m

   ubožec, kje te nabolj boli, da te malo pokrtačim.

  • Snorri Sturluson

   Človeška duša in um sta preveč barviti ,da bi lahko po nekem ključu ukalupili vse ljudi

  • tohuvabohu

   Po moji demokratični metodi (ID, idiot-detektor) si pa ti brez dvoma prepoznan kot navaden kreten.

 • PRIČEVALCI

  Naj Grims nese svoj fotoaparat in mobitel skupaj z originalnimi slikami, ki jih je prejela Nova24TV na policijo, če je res nedolžen.

  • m&m

   prinesi ti tvojega na novo24tv pa, da vidimo tvoje sranje.

  • komar marko

   sistem sodišč TOTALITARNIH sistemov očitno še deluje. jat te obtožim, torej si kriv!

   • janko

    Grims je bil z družino tam, in sugurno ni slikal svoje politične nasprotnice, že logika pove….

  • Kosobrin

   Je že izbrisano.

 • PRIČEVALCI

  Grims obsodil poročanje Nove24TV

  http://danesjenovdan.si/razglednica-z-visa/

  Seveda je obsodil, ker se boji sodnega procesa, ki ga bodo sprožile klevete in laži Marjance Stojan Šajher.

  • m&m

   ej, si prismoda

   • komar marko

    in to na četrto dimenzijo!

  • tohuvabohu

   A na tako sranje se ti opiraš? Metoda SCAN, haaaaahahahaha, krepneš.

 • Še pomnite tovariši

  Bizarno: Šef parlamentarne komisije za nadzor varnostno obveščevalnih služb skrivaj slika spodnjice turistk na Hrvaškem, ter jih objavlja na spletu.
  Bizarno, ej ….

  • komar marko

   ekološko ozaveščen človek. Onesnaževanje narave ni DOVOLJENO, tako kot je bilo v totalirizmu!

   • Še pomnite tovariši

    A ti to mogoče govoriš o klimatskih spremembah in o ZDA?

 • Hun

  Tomička ma ostro faco ni čudn da ne mara moških…Nova24tv je tokrat pljunila v lastno skledo ko je dreznila med noge Tomički…še Grims pizdi na Novo24tv..
  rezultat je v prid Tomički..

 • Cenzoriran 4x

  Predlagam da Grims prizna, da je slikal in da Marjanca prizna da je objavila žaljiv članek.

  • tohuvabohu

   Predlagam, da priznaš, da si kreten.

 • Cenzoriran 4x

  A kdo verjame v zgodbo, da je slikal nek Kitajc in pomotoma sliko poslal na Novo24tv?

  • Vera

   Slikal je nekdo , ki je opazil, kako se Tomićka nepravilno obnaša v nasprotju z drugimi ljudmi , ki so kot je videti iz posnetkov povsem normalni !

   • sveta preproščina

    Nepravilno obnaša? A je tebe tvoj desc sploh že kdaj odpeljal kak kilometer iz vaše vukojebine? Na trajektu več kot očitno še nisi bila.

    • Vera

     Ženska v javnosti ne sme biti z nogami narazen ! Moški nasproti njej je bil tudi v kratkih hlačah, vedar si je mednožje zakrival s kovčkom . Violeti še veliko manjka do normalnega obnašanja . Zame te pa naj ne skrbi !

     • m&m

      Tako se govori z neotesancem.

   • Kosobrin

    To je bilo sproščeno, počitniško obnašanje na vročini 40 stopinj C!

  • tohuvabohu

   Vesel bodi. Če bi jo poslal v Renmin Ribao, bi jo videla milijarda!

 • Hun

  Janša se najde na neznanem kraju ob neznanem času..Grims se je pač našu na ne pravem kraju ob ne pravem času..

  • Gavnar

   Grimsy ni slikal, Marjanca pa ni napisala.
   Za vsem je Tomaž Mayer !

   • m&m

    Si pa res gavnar !

  • m&m

   Enako je s teboj !

 • Janez

  “N E K A
  V I S I – P E D R O ” !!!
  za
  VSE JE KRIV ” TUKAJŠNJI PROVOKATOR S TISOČ VZDEVKI J. CEPEC&ITD”
  KI
  JE TRDIL, DA
  “JE DIGITALNA SLED FOTK” POVRZANA Z MOBITELOM G GRIMSA ” !
  Se
  je USTRELIL V
  KOLENO
  TAKO HUDO, DS BO VSE ŽIVLJENJE – ŠEPAL !!!?
  Ga
  PROVOKATORJA – SEVEDA
  – “SAMOUSTRELJENO ”
  KOLENO – HUDO BOLI – PA JE JEZEN NA – VSE ZLASTI NA go M.. S. !
  Je
  VSE V STILU PREGOVORA : ” KDOR DRUGEMU J A M O KOPLJE SAM VA NJO PADE ”
  Skratka?
  NA
  P R A N G E R !!!
  S PROVOKATORJEM – ” DIGITALNE SLEDI FOTK” !!! “NEKA VISI PEDRO” L.R. Janez KOMENDA
  P.s.
  PROVOKATORJA ” DIGITALNE SLEDI FOTK”
  NA
  PRANGER : ” NEKA VISI PEDRO” jer “SVEGA KRIV JE ON”

  https://www.google.si/search?q=neka+visi+pedro&oq=neka++visi+pedro&aqs=chrome..69i57.21302j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • hle

  Kaj zdaj a danes ne bo nadaljevanja parodije o violetinih gatah da moramo včerajšnji prispevek komentirat

  • Janez

   Ja ?
   A ne ?
   KAKO ŽALOSTNO
   IN USMILJENJE BUDEČE
   GLEDA
   – GOSPA – PARDON TOV. ZL VIOLETA T. – na tej fotki. Uboga V.T. ! L.r. Janez KOMENDA
   P.S
   “NAJ VISI !
   PROVOKAATOR ” DIGITALNE SLEDI ” – VSEGA KRIV JE ON !
   GROZEN JE – ” NAJ VISI “!!
   Tudi žalostno-nesrečnega pogleda – ge. V. T. iz ZL.

   “4 M” – “NEKA VISI PEDRO”
   https://www.google.si/search?q=neka+visi+pedro&oq=neka++visi+pedro&aqs=chrome..69i57.21302j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • m&m

   Kdo pa te sili ?

  • tohuvabohu

   Počakaj, da Violeta konča z dopustom in se odpravi nazaj.

 • Olga

  “Uboga” ZL je ostala samo še Violeta s svojim mednožjem….. Haha!

 • tarantela

  Je pa Janša resnično nizko padel s svojim portalom. In to naj bo voditelj desnice. Čakam na pravo desnico!!!

  • m&m

   Ti kar čakaj – pa ne tule, da ne kvasiš neumnosti še naprej !

  • Olga

   A na Milanovo “žlahtno” desnico? Malo morgen!

  • PLavi-mil

   Si spet pozabila jutranji BRIHTOLIN vzeti?

  • Cenzuriran 4x

   Se popolnoma strinjam. Ni več kaj komentirat.

   • Aurelius

    No, hvala bogu! Vsaj eden podn komentator manj!

  • Johan

   Ti to iz tal govoriš

 • TOML

  Komunjare so pozabile, da so Grimsu enkrat že plačale odškodnino.
  Po moje jih bo še enkrat slekel.
  Grims daj jih!

 • m&m

  Se pa zelo malo ceni tale Vijolica, da se takole nizko spozabi.

 • Janez

  PROVOKATOR !
  “DIGITALNE SLEDI – FOTK”

  Ja ?
  ZDAJ PA ” REŠUJ ” ŽALOSTNO
  IN OD GARANJA ” V PARLAMENTU UTRUJENO POSLANKO ZL GO. PARDON TOV. VIOLETO T. !
  Tam !
  Na trajektu za Vis
  JO JE BOLJ NEMARNO POSEDAJOČO IN LEŽEČO – NEKDO SLIKAL !
  Ona je “fotografa”
  videla
  In se ni nič zmenila zanj: kaar ulegla se je in zadremala.
  Ti?
  PA SI NAREDIL TAK CIRKUS IN TRDIŠ, DA JO JE SLIKAL G. B. GRIMS !?
  Zdaj?
  Pa potolaži žalostno gospo Violeto – glej , kako proseče te gleda ! L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  LEPA PESEM O VIJOLICAH,
  NE O GOSPE VIOLETI !
  https://www.google.si/search?q=prodajalka+vijolic&oq=prodajalka+vijolic&aqs=chrome..69i57j69i59j0l2j69i60l2.20125j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • Johan

   Kje vidiš gospo, jaz ne vidim nobene, vidim samo izkoriščevalko Slovencev

 • Samir Bamirovič

  SAMO JANEZ JANSA LAHKO RESI TO SLOVENIJO IN CELO EVROPO PRED KRIMINALOM IN KOMUNIZMOM (KAR JE ISTO)!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Taxi

   Ali ti to resno misliš?

   • komar marko

    še res je. Rdečuhi se ga bolj bojijo kot hudiča. zato taki montirani procesi, kot leta 52!

    • Taxi

     Misliš, da se ga bojimo?

   • Samir Bamirovič

    DA! KOMUNIST!

    • Taxi

     Haha :), Nismo vsi, ki drugače mislimo kot vi komunisti.

     • Samir Bamirovič

      PREKLETI KOMUNIST!

     • Taxi

      Ti si sveto prepričan, da sem jaz komunist, nismo vsi, ki smo proti vam komunisti. Na svetu je veliko različnih političnih opcji. Tega ali sem komunist ali ne ti ne veš, me pa kot vidim zelo rad zmerjam. In kakor vidim tudi nisi prav razgledan.

     • Taxi

      Ti si sveto prepričan, da vsi, ki smo drugačnega političnega mnenja kot ti, da smo komunisti. Poleg komunizma in desne strani obstaja še vsaj ducat drugih političnih strank in smeri.

 • Johan

  Gadna je ko pas

  • Olga

   Pes je lep!

  • Gavnar

   Gadna, ko pas a naš Grimsy pravi lepotan !

 • Johan

  Brišite iz portala to najbolj grdo žensko

 • hle

  Najbolj žalostno pri vsej zgodbi je to da se bo najbolj očrnilo Branka Grimsa za kogar menim da resnično ni čisto nič kriv tegale verjamem da se on na tako nizek nivo ne bi spustil nikdar in je bil v bistvu samo v napačnem času na napačnem kraju

  • Aron

   Bil je na pravem kraju ob pravem času, zato je kritika njegovih gnusnih dejanj upravičena.

   • Olga

    “Gnusna” sta le laž in podtikanje levakov! Violeta je Grimsu zadevo podtaknila, saj računa, da mu škodovala! Vaših zgodbic smo navajeni, tako da bo edina, ki bo dobila “nagrado”, Violeta sama!

    • Aron

     Kaj mu je podtaknila? Napisala je le, da ga je srečala na trajektu s fotoaparatom :)

     • komar marko

      in zakaj ti trdiš da so njegaova dejanja GNUSNA. ali zato ker je odkril kako rdečkoti perete IMPERIALISTIČNI denar!

     • if

      …, ker ne loči med gnusnim in negnusnim!

     • komar marko

      rdečkoti obsojajo slikanje neke MESEČNICE! Dejanje šerifa pa hvalijo, čeprav vedo, da ima še prste MEHKE. Torej, je edino z jezikom kaj naredil. To me pa ne moti, če počisti za nami!

     • levičar in domoljub

      Kolikor vem nihče od poštenih levičarjev ne hvali dejanj šerifa. Meni se smili njegova soproga. Pa da ne bo pomote, smilijo se mi tudi soproge vaših junakov.

     • traktor

      V Sloveniji se pošten levičar še ni rodil.

     • levičar in domoljub

      To ti misliš, kar še ne pomeni, da je res.

     • traktor

      Mogoče imaš prav. Ampak, vseeno ga do sedaj še nisem srečal.

     • levičar in domoljub

      Povej kdaj greva na pivo ? Jaz bom pil haniken, saj veš, zaradi zvezde, ne zaradi okusa, ti pa kar hočeš. Aja pa ti plačaš ker ste desničarji full uspešni pa bogati, mi levičarji smo pa bol revni in leni pa to.. :)

     • traktor

      Na pir, lahko. Tvoj opis desničarja je btw popolnoma zgrešen in vsaj v Sloveniji levičarja, ravno tako. Ravno obratno je v Sloveniji, vsaj, kar se denarja tiče. Levičarji lažje pridete do denarja, s posli po vezah, pa s korupcijo, medtem, ko si moramo desničarji v enem od najslabših podjetniških okolij v Evropi denar zaslužiti s svojim znanjem, sposobnostjo, odgovornostjo in s hojo po noževi konici.

     • Aron

      Saj neveš o čem govoriš. Premalo veš o geopolitiki, da bi lahko na temo nakazil iranskih sredstev na določene bančne račune sploh odpiral gobček.

     • Andreja Knego

      Kaj mu je podtaknila??? Reče da je vidla Grimsa s FOTOAPARATOM (!!!) in nek Aron se sprašuje kaj mu je podtaknila???
      Človek a si ti ok?

    • levičar in domoljub

     he he hoteli ste potunkati violeto, pa ste potopili grimsa, hoteli ste potopiti čuša pa ste potopili svoj nakokiran podmladek….vi kar tunkajte, same sebe potapljate ! ;)

    • levičar in domoljub

     A si bila ti mogoče v prejšnjem življenju Sladka kot med ? A si to ti ? :)))

   • komar marko

    nisem te zasledil, ad bi kritiziral GNUSNA dejanja šerifa. ja to je v familiji. KANEDE!

    • Aron

     Si ti kritiziral Grimsa? Nisi, zato najprej pometi pred svojim pragom, pometač.

   • hle

    Kolikor mi je poznano ker imava nekaj skupnih prijateljev je Branko časten in pošten človek vsekakor pa toliko inteligenten da sebe v takole gnojnico ne bi postavil ker bi reakcijo violete predvidel že v naprej

    • Aron

     Pac ga ne poznas dovolj dobro, ni tvoja krivda.

     • hle

      Mogoče glede poštenja ker je že kar nekaj časa v politiki in to v slabi družbi res glede inteligence pa se sigurno ne motim sicer pa je tudi sama violeta napisala da ga je srečala z aparatom v roki ne pa da jo je slikal tam je bilo še mnogo takih z aparatom v roki

  • Kosobrin

   Ubožček! Violeta pa ravno ob pravem času na pravem kraju, kajne?

  • Vera

   Narobe je to, da je Violeta javno razkazovala mednožje . Ženšče naj bo sram !

   • levičar in domoljub

    Full je pa razkazovala, sam po klopci na trajektu se je valjala. Kaj pa to, da je poročen moški v družbi družine slikal mednožje svoje sodelavke ? Meni se zdi to bolj sramotno. Kaj ti meniš ?

 • herman

  Marjanca Šajzer, za tole pisarijo boš pa še dobila kakšnega SDS-ovega stojana.

  • komar marko

   saj jaz se večkrat sprašujem, ko bomo mi omagali kdo bo vse porihtal. Rdečuhi so že tako nisko, da tudi KUŽITI že bevskajo in tudi GRIZEJO! Slučaj?????????

  • levičar in domoljub

   Pa še mojga lahko dobi !! :))

 • učko

  Kwa je, tega levuharskega sranja je že tolk, da gre že levuharjem na živce !!!!!

 • Olga

  Violeta, adijo, najšibkejši člen!

 • Olga

  Bravo Marjanca!

  • levičar in domoljub

   Da ! Bravo, da je spravila ta portal še na nižji nivo ! Bravo !! Če bi imeli še avdio prenos, bi me slišala, da ploskam ! ;)

   • FUCK COMMUNISM

    Levicarji se nikoli niste bili domoljubi. Baraba lazes ze v svojem nicku, kaj sele drugace…

    • levičar in domoljub

     Zame je Slovensko domoljubje to, da ne počepneš pred nobenim tujcem, TUDI pred hitlerjem ne…… prisega na plečnikovem stadionu je bila največja sramota !

     • if

      Vaš Tito je bi lojalen Hitelrejevemu Stalinu, šefu Kominterne in Titu.

     • Janez

      NE , NI BILA SRAMOTA !
      SAMOOBRAMBNI UKREP PRED GROZOTNIM NESODNO MORILSKIM NASILJEM !
      KI SO GA IZVAJALI
      KPS STALINISTIČNO VODSTVO IN NESODNO MORILSKI VOSOVCI IN KP STALIN PARTIZANI -NAD SLOVENCI, SOROJAKI !
      SLO KPS, KPJ STALIN KOMUNISTI – SO SRAMOTA , IZDAJALCI. MORILCI
      NAS SLOVENCEV
      IN SLO NARODA – V CELOTI ! Dejstvo. Stalinovi plačanci od 1935. dsalje. L.r. J. KOMENDA
      P.S.
      ČLANI VODSTVA KP SO SE “IZUČEVALI” V MORJENJU LASTNIH NARODOV .
      Na STALINOVEM “GESTAPU”=NKVD, KARDELJ JE BIL ČLAN NKVD. Dejstvo.
      Prisega v Bežigradu ?
      JE POSLEDICA IZDAJE SLO NARODA
      S STRANI
      STALIN KOMUNISTIČNEGA VODSTVA KPS VOSOVCEV IN KPS STALIN PARTIZANOV !
      Dejastva. KPS izdaja slo naroda, od 1935. dalje. Od Stalina plaččana. DEJSTVA !

     • FUCK COMMUNISM

      Nobena sramota ni bila! Sramota je bila lizanje s sovjetskimi komunajzarji in grozovito pobijanje sonarodnjakov! To pa JE sramota!!

   • Olga

    Očitno je dosegla svoj namen, ker ste tako živčni! Vam je Violeta žlahta?

    • levičar in domoljub

     Nesramna si kot Sladka kot med, pa sem pomislil da si res ti ona, saj ni važno. Sem že peta generacija na naši Slovenski domačiji in ti mi boš o tem ali sem v sorodu z Violeto ?!!! Sicer pa mene ne moti njeno poreklo, tako kot tebe očitno ne moti poreklo vašega enega in edinega, tako da mi lahko daš mir :)

     • Olga

      Svoje frustracije pripisujete meni! Hvala!

   • Gavnar

    Če pogledaš njeno kariero, ne vem kako bi njej lahko šlo še nižje ?

 • Rožle

  Malo se morete zavedat, da ima Violeta tudi igralsko akademijo …

  • FUCK COMMUNISM

   In?!? Kaj pol?! Kaj bi rad s tem povedal?!?

   • Olga

    Da je “zaigrala”, da jo je Grims slikal…?

    • Jovo Jamnica

     Nekateri mediji so na temelju njenega čivka sklepali, da jo je Grims fotografiral. Nič drugega! Obupanemu odzivu Grimsa pa je mogoče slediti na njegovem profilu!
     ———————–
     https://twitter.com/BrankoGrims1

     • Rožle

      Čivkala je ona sama, da jo Grims slika ..!

     • Jovo Jamnica

      Kje? Nisem zasledil.

     • Andreja Knego

      Z navedbo da je videla Grimsa s fotoaparatom!

     • Jovo Jamnica

      Ja in??? Merebiti ga je v istem trenutku držal v rokah in oprezal za primernim kadrom. To bi lahko vsakdo presenečeno izpostavil ob percepciji javnosti znane osebe na povsem nepričakovanem mestu.

     • Rožle

      Potem se končno namestim. ko zagledam Branka Grimsa s fotoaparatom. Pa si mislim:
      “Ova noč nije moj dan”…

    • Rožle

     Itaq …

  • Olga

   …da je zlorabila avtorsko delo “kolegice” iz Zagreba…. Micka Kovačeva, pila nič plačala….

 • Janez

  Gospa M. S. !
  JE ŽE OK, KOT OSEBA IN KOT SODELAVKA NOVE24TV !
  NEHAJTE JO ŽE BREZ SMISLA ŽALITI, OK MLAJŠA MAMI JE,
  Z UREJENIM OSEBNIM ŽIVLJENJEM, IZKUŠNJE IZ LAHKOTNEGA TISKA,
  JI SAMO KORISTIJO, SAJ TAKOJ UGANE ČENČE IN RESNICO.
  DELA OK POGOVORNE ODDAJE.
  Tale
  OBJAVA DOPUSTNIŠKIH FOTK – ZL POSLANKE VIOLETE T. SAMA PO SEBI – NI SPORNA.
  JE
  PA
  SPORNO TO,
  DA NAM JE NEK PROVOKATORSKI KOMENTATOR ! VSILJEVAL KOT – ORIGINALNE
  IN
  KOT
  – NEPOTVORJENE – PODATKE O T.I. ”
  DIGITALNIH SLEDEH FOTOGRAFIJ ” s trajekta ! PISNO JIH JE PRIKAZAL !
  KOT
  – DIGITALNE SLEDI – Z MOBITELA – SDS POSLANCA G. B. GRIMSA.
  cca dan nazaj.

  To
  VSILJEVANJE “AVTORSTVA” TEH FOTOGRAFIJ – GOSPODU B. GRIMSU !
  TISTI
  KOMENTARJI Z
  FOTK ZAPISANIMI
  “DOMNEVNO AVTENTIČNIMI NA G. GRIMSA USMERJENIMI “DIGITALNIMI SLEDMI”
  PA
  SO
  POTREBNI IN NUJNI URADNE POZORNOSTI, PREISKAV – KO GRE ZA AVTORJA IN ZA
  – NAMERNO
  EVENT. POTVORJENOST IN
  – DIREKTNO G. GRIMSA “BREMENEČIH” NAVEDBAH DIGITALNIH SLEDI.
  SE
  RAJE
  OSREDOTOČIMO
  NA VSEBINSKO – POMEMBNE VIDIKE !! TE OBJAVE FOTOGRAFIJ. L.R. J. KOMENDA
  P.s.
  EVERGRIN PESEM
  – KDO TU “PRODAJA VIJOLICE” ?
  https://www.google.si/search?q=prodajalka+vijolic&oq=prodajalka+vijolic&aqs=chrome..69i57j69i59j0l2j69i60l2.20125j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • Olga

   Saj veste, levakov ni dovoljeno preiskovati (tudi Kučana), njihove barabije se pometajo pod preproge, če pa že pridejo na sodišče, jim “sodijo” za zaprtimi vrati!
   Desnim se pripiše vse, kar niso storili, “naši” mediji pa “sodbe v imenu ljudstva” (Murgl) objavijo, še preden so vrocene dotični osebi!

   • levičar in domoljub

    Vaše pa na prostost spusti ustavno sodišče. In kaj sedaj ?

    • Olga

     Do tedaj, dokler bodo politični procesi in zlorabe sodstva za obračun levičarjev s političnimi nasprotniki, ki so za njih sovražniki! Zakoni in ustava levaskim sodnikom ne pomenijo nič, važno jim je, da izpolnijo naloge, za katere so nato nagrajeni!
     Resitev je lustracija! Odgovornost sodnikov tudi materialna! Striktno spoštovanje zakonov in ustave! Enakost pred zakonom, kar zdaj ni niti slučajno!

   • Janez

    Ja!
    ARHIVIRAJMO,
    BODIMO POZORNI
    NA ZAPISE
    TISTEGA KOMENTATORJA-PROVOKATORJA ,
    KI
    NAM JE VSILJEVAL PISNO, TU NA TEM PORTALU
    – KOT AVTENTIČNE “DIGITALNE SLEDI TEH FOTOGRAFIJ” – DA SO Z MOBIJA B. GRIMSA !
    Te
    NAVEDBE IN NJIH EVENT. VERODOSTOJNOST – JE NUJNO TREBA URADNO PREVERITI !
    Okoliščine
    KAŽEJO, DA SLIK NI SLIKAL G. B. GRIMS !
    Gotovo
    ZLONAMERNEGA IN VERJETNEGA POTVORJEVALCA “DIGITALNIH SLEDI’ TEH FOTK
    JE
    TREBA POZVATI – URADNO !
    NA PREISKAVO IN
    – NA PREVZEM ODGOVORNOSTI ZA VSILJEVANE NAM PODATKE!? L.r. J. KOMENDA
    P.S.
    KDO ?
    Torej tu – “prodaja vijolice”
    Pesem o vijolicah – ne o ZL V.T. !
    https://www.google.si/search?q=prodajalka+vijolic&oq=prodajalka+vijolic&aqs=chrome..69i57j69i59j0l2j69i60l2.20125j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Mamas & Papas

  Kako spoznaš janšista:

  1. Nikoli ne prizna svojih napak
  2. Laže, ko ga dobite z rokami v marmeladi
  3. Nikoli ne bo izrekel žal besede o drugem janšistu pa tudi, če je le-ta dokazano kriminalec
  4. Tehnično podpovprečno izobražen
  5. Splošna razgledanost pod povprečjem
  6. Slabo obvlada slovenski jezik (pri pisanju dela veliko slovničnih napak)
  7. Vsakega, ki se ne strinja z janšistično ideologijo smatra za svojega osebnega sovražnika
  8. Edini vir dogajanj doma in po svetu sta mu vaški župnik in Nova24TV
  9. Rad žali drugače misleče, jim grozi in jih preklinja
  10. Prepričan je, da je janšizem edina prava pot v svetlo prihodnost Slovenije (podobno, kot so svoje dni bili prepričani komunisti)

  • levičar in domoljub

   Sam to je vse res.

  • Janez

   A?
   SI TI TUDI – “PRODAJALEC VIJOLIC”.
   SUMLJIVIH,
   PRETIRANO “ČUSTVENIH” in VPRAŠLJIVO AVTENTIČNIH SPOROČIL ! L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   PRODAJA VIJOLIC JE ?
   – ŽALOSTNO OPRAVILO?! A ne?
   https://www.google.si/search?q=prodajalka+vijolic&oq=prodajalka+vijolic&aqs=chrome..69i57j69i59j0l2j69i60l2.20125j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • if

   11. … in so danes prepripačni neokumuisti Pahor, Brglez …

  • m&m

   A še vedno prepisuješ z istega listka ?

  • radames

   Daj krajše. Janšist je tisti, ki ob vsaki priložnosti omeni Janšo. Če toča sklesti ves pridelek na 1000 in 1000 ha, je kriv Janša. Če levičarjem kaj ne gre, je kriv Janša. Janšisti brez Janše ne morejo. Janša umre, janšisti izginejo.

  • T-Rex

   na točki 8 zamenjaš nova z rtv , na točki 3 zamenjaš “janšistu” z “levičarjem” , 7 “janšistično” z “levičarsko” in 10 zamenjaš “janšizem” z “komunizem” in dobiš popolni opis levakov :))

 • Extreme Pain

  Marjanca Scheicher – Šajher je uspela iz Nova24TV narediti še večjo greznico kot je bila prej. Pa je to izgledalo nemogoče.
  Pičkino govno Šajher pogreva stare teme, ker njena zafukana dreka polna lobanja ni sposobna napisati enega samega konstruktivnega teksta.
  Vseeno pa vam, NOVA24TV, moram biti hvaležen, da ste najeli Šajherco, ta nepofukljiv vaginalni izcedek, saj je relevantnost vaše strani sedaj res 0 (matematično).
  Njuz in Onion imata članke z več resnice.
  Torej: Hvala, Šajher, govno glivično usmrajeno!

  • Jovo Jamnica

   no,no,no…

   • Nata

    Jovo, s tem človekom se ne da normalno razpravljati.Pustimo ga pri miru. Naj sam sebe zmerja. Neverjetno piše. In Nova to dopušča.

  • T-Rex

   Ja ker je violeta je pa izredno “pofukljiva” hahahah levaki bogi

   • Extreme Pain

    Kdo (razen tebe) pa primerja pofukljivost teh dveh žensk?!
    Govno zafukano. Saj če nimaš kaj napisati ni treba, pizduh izdajalski.

    • T-Rex

     kakšna lepa levičarska kultura :) vi ste vsi bolani

    • FUCK COMMUNISM

     Ti si tko mrtev, da se ti niti sanja ne

     • Extreme Pain

      Lej, kurac usran. Počasi bo te besede treba udejanjit. Ne moreš samo usranga smrdljivga gobca otresat.
      V realnem svetu bi jih že davno dobil po pički. Tebe je samo gobec brez jajc. Jasno!? Kurac mali usrani.
      Zapomni si tale pregovor “Če potegneš pištolo, moraš tudi streljati.”
      A štekaš, kaj to pomeni, pička usrana gnijoča?! To pomeni, da samo gobcanje ni nič. Naredi kaj. Verjetno pa nimaš kurčevih jajc za to, usran desničarski keyboard warror.
      Zdaj pa zapri gobec. Ali pa kaj ukreni. Jasno? JASNO!?!!!?

     • T-Rex

      TI SI LEVIČARSKI RETARDIRANI KEYBOARD WARRIOR Z MAJHNIM PENISOM UKRIVLJENIM V LEVO :)

  • Janez

   Ti!
   TOLE !
   JE PA. – PODN !
   Od tvojegs – PODNA !
   Si
   SE UJEL – SAM NA SVOJ TRNEK. Bolečine od trneka v ustih !PA – SI BESEN NA CEL SVET,
   NAJBOLJ PA
   NA ČISTO OK GOSPO M. S. !
   Ni te ujela na trnek ona !
   TI SI VRGEL TRNEK IN SE SAM UJEL – NA SVOJ LASTNI TRNEK !
   Tisti
   VERJETNO ?TVOJ ?
   “ZAPIS DIGITALNIH SLEDI FOTK S TRAJEKTA”, ki naj bi jih posnel g. Grims – kot ?
   verjetno
   TI trdiš – bodo že pregledali – netangirani experti ! Ne skrbi. Vse bo po resnici. L.r. J. KOMENDA

  • Andreja Knego

   Na ostalih “relevantnih” levičarskih, liberalnih, svobodomiselnih in strpnih medijih tega ne bi objavili, dobr da mate Novo!

   • Jovo Jamnica

    Ja. To pa je res presežek, ki nam ga ponuja samo Nova…

    • Andreja Knego

     In jo še kar naprej pridno klikajte!

     • Jovo Jamnica

      Upanje bojda umre zadnje…

     • sprehajalec

      Če bi imeli več možnosti oziroma svobode govora tudi drugje, bi klikali tudi tam….

    • m&m

     Čuden desnak si ti ?

  • janko

   Tole je pa ena velika slika HD tvoje osebnosti!!

   • sprehajalec

    Ne gre za njegovo, gre za tipično reakcijo levičarja, ko se razjezi. kar spomni se Ivana Mačka Matije in njegovega besednjaka, ko se je razjezil… Tale Pain zgoraj vsaj pobija ne, verjamem pa da bi, če bi mu dal priložnost (nekoga zvezanega poležal pred njega).

  • levičar in domoljub

   no, no, no…. tole je pa res neukusno, razen če kakšen janševec fejka tvoj profil…česar vsi vemo, da so sposobni…

  • FUCK COMMUNISM

   Greznico imas ti v glavi, mozgane pa v riti, cefur zabit!

 • Jana učak

  Pa to je res neverjetno kaj vse sklobasate!!! Za vas so vse vase nesramnosti, laži , demokratična svoboda govora, vsi drugi pa so režimski !! Res si tako lažete, da si že verjamete!!!!

 • Vincec Jezovnik

  Mamas&Ppapas,Bog ti pomagaj!! Takim vsaka terapija ne pomaga niti zamenjava krvi.

 • Pezde

  2 šusa (pok, pok) v oči te javne prezračevalke mednožij.

  • FUCK COMMUNISM

   Fak, si nagravzno smesen! Hahaha

 • tarantela

  Ljubi orto desni! A sploh dojemate, kaj in kako nekateri pišete, pejte k spovedi, vsaj tisti, ki prisegate na Jezusa.

  • m&m

   Kdaj si bila zadnjič ?

 • Tetka iz ozadja

  Kaj je gnida “grimsova” še kot zarodek se nisi prvilno razvil.

  • sprehajalec

   Vseeno se je razvil v nekaj boljšega od tebe…

  • Rožle

   Ti se sploh še nisi …

  • m&m

   Kako se izražaš ? Bodo to Grimsovi otroci brali.

  • Janez

   O!
   Glej ga ,
   STARI ZLOBNI “KOMUNISTIČNI FAŠIST” !
   Še si
   zvest sam sebi : tečen, zloben itd!
   Daj!
   Povej no!
   ZAKAJ EX KOMUNISTI “ROMAJO” – NA – OTOK – VIS !
   Saj
   zločinca Tita – tam že davno ? NI VEČ.
   SPLOH PA ?
   Maršal TITO
   – sploh ni bil kovinar iz Kumrovca pač pa poljski ŽID WALTER J. WEISS. L.R. JANEZ KOMENDA

   • mimi loli

    Boga Tomičeva, nič kriva Kot vsak normalen človek se je usedla na trajekt.Še na dopustu si ne dajo miru, tako desničarji kot levičarji. Kdaj bo napočil čas, ko bomo pustili zanetljivo zgodovino ..

 • Janez

  GLEDE ” DIGITALNI SLEDI FOTK” S TRAJEKTA !
  Jih
  TE DIGITALNE SLEDI – PRIPISUJE PROVOKATOR Z VZDEVKOM

  – ” G R U ” – PRIPISUJE – S SKLICEVANJEM NA “SCAN” METODE – TE FOTKE – G. Branku GRIMSU !

  – “GRU ” TRDI , DA SO NA FOTOGRAFIJAH S PODOBO – ZL VIOLETE T. !

  DIGITALNE SLEDI – MOBIJA ZNAMKE SAMSUNG – V LASTI SDS POSLANCA G. Branka GRIMSA !

  Ta trditev
  – ” GRU” PROVOKATORJA – SE NAHAJA V

  – ZAVIHKU Z NASLOVOM :
  – ” VIR S SLAVNEGA TRAJEKTA … ” 2 URI NAZAJ GLOBOKO V KOMENTARJIH TEGA ZAVIHKA !

  Prosimo
  – za ARHIVIRANJE TEH KOMENTATORSKIH ZAPISOV

  – “G R U ” PROVOKATORJA- KOMENTATORJA !

  ” GRU” – JE TOREJ NA TEM PORTALU Z ” D O K A Z I D O K A Z O V A L ” – DA JE

  – AVTOR. – TEH FOTOGRAFIJ
  G. Branko GRIMS,
  – GRIMSOVA OSEBNA LAST NAJ BI BIL TUDI “MOBI”
  – SAMSUNG MOBI APARAT – S KATERIM SO BILE FOTKE POSNETE !

  Torej !
  Nihče si ne izmišljuje:

  “GRU” &COMP PROVOKARTORJI

  – SO RESNO
  – KOT ” Z DOKAZI” – PRIPISOVALI FOTOGRAFIJE G. B. GRIMSU !
  Dokazljivo so ga proglaševali – za avtorja – fotografij s palube trajekta ! L.r. JANEZ KOMENDA

 • MEFISTO

  Nagradni natečaj!

  Kdor ugane, kdo se skriva za Ekstreme Pain, ima možnost, da pride do ene izmed treh bogatih nagrad.

  Tretja nagrada: fotografija oblečene Violete Tomić

  Druga nagrada. fotografija Violete Tomić zgoraj brez

  Prva nagrada: fotografija gole Violete Tomić.

  • Rožle

   Nič ne bom ugibal …, ker so nagrade naravnost katastrofalne …

   • RATATA

    Nagrade so kazni

  • Beno Cizelj

   Nič ne bom ugibal, ker se bojim, da bi zadel prvo nagrado in bi me potem mučila mora, tesnoba, zagrenjenost, verjetno bi mi šlo še na bruhanje…..ne…hvala

  • Janez

   Jaz!
   OPOZARJAM NA NUJNO
   – VARNOSTNO ARHIVIRANJE ZAPISOV

   ” GRU” – JA – tistih njegoviih zapisov, v katerih govovori ?
   O
   “DIGITALNIH SLEDEH FOTOGRAFIJ ” – KI DA “DOKAZUJEJO, DA JE SLIKAL ?
   G. B. GRIMS – z njegovega mobija znamke Samsung.
   TALE
   STVAR S TEMI FOTOGRAFIJAMI !
   ZNA DOŽIVETI SVOJ EPILOG – NA SODIŠČU.

   Glede – glasovanja ?

   “Extreme Pain” – je verjetno tisti tisti tip,

   “Foggloff Tunnek”, ki je govoril o kozi Juliki.
   SEVRDA:
   UGOTOVITE ,
   KDO JE GROZLJIVI ŽALJIVEC “EXTREME PAIN” . Obupen je. L.r. J. KOMENDA

  • Janez

   Ni ?
   VELIKEGA INTERESA PO SLIKAH Z L V. T. ? Čudno ?! L.r. JANEZ KOMENDA

  • Extreme Pain

   Jaz vem, Ajde nagrado, pizda zgonjena. HITRO!!!!!!
   Dejmo!!! ČOP ČOP!!

   • MEFISTO

    Povej!

    Morebiti bo žirija usmiljena, pa boš dobil fotografijo oblečene Violete.

    Sicer pa, kaj bo tebi slika gole ženske!?

 • Janez

  Ja ?
  PROVOKATOR
  “EXTREME PAIN, “GRU”, ” TUNNEK” ali kar pač že si !
  Dobronameren nasvet !
  Ne navadnih slik
  bolj nemarno posedajoče poslanke ZL
  gledati skozi “politične oči” – in jih takoj izrabiti za polt boj!?
  Sam si si kriv !
  – zdrava pamet pove, da bi V.T. iz ZL
  ne posedala in celo leže flegma dremala – če bi videla !
  cca 10 m nasproti sebe g Grimsa, ki naj bi jo slikal.
  ZL VIOLETA T. BI ZNORELA – ČE BI VIDELA SDS g. GRIMSA – DA JO SLIKA !?
  Slikal jo je nek poslanki nepoznan človek – se razume !

  ZA LAHKO NOČ !
  Nekaj lepe glasbe in lepih in pametnih misli,
  Ki so nam jih podarili “otroci cvetja” iz 1960. let.
  ISKALI SO LEPOTO IN RESNICO – IN JO IŠČEJO ŠE DANES !
  Iz Kanade
  L. COHENA – SUZANNE
  https://www.google.si/search?q=joni+mitchell+circle&oq=joni+mitchell+circle&aqs=chrome..69i57j0l3.20929j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
  IN SUZANNE VERDAL
  – ŠE ŽIVEČO PLESALKO IN PESNICO !
  in JONI MITCHEL
  https://www.google.si/search?q=joni+mitchell+circle&oq=joni+mitchell+circle&aqs=chrome..69i57j0l3.20929j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • Nata

   Uh. . . lepa muzika !!

 • Extreme Pain

  »Svoboda govora […] so pravice, na katerih temelji sodobna demokracija.”
  — Marjanca “Ne bi je dirao štapom za govno” Scheicher

  Torej, Marjanca, kurba usrana zafukana gnijoča. Saj nimaš nič proti svobodi govora, a ne pička zasmrajena gnojna? Kurba smrdljiva.

  Dajmo spomnit tvoje »zveste« bralce, da si ponosna dobitnica Zlatega tiča:
  https://govori.se/traci/domaci-traci/marjanca-scheicher-ponosna-lastnica-zlatega-tica/galerija/marjanca-scheicher-in-mateja-malnar/

  A ne, Marjanca? Gnoj pofukani.

  In kako si se zalizovala z Matejo Malnar, ko ti je predala zlatega kurca:
  https://govori.se/traci/domaci-traci/marjanca-scheicher-zlati-stojan-je-koncno-njen/galerija/marjanci-je-kipec-izrocila-mateja-malnar/

  Pa ne izzivaj, ker je tvoj usran arhiv prevelik in tvoja smrdljiva gnojna preteklost zelo zabavna. Pička usrana hipokritska desničarska.

  Če pa komu še ne gre na kozlanje, pa tale fotka:
  https://govori.se/traci/domaci-traci/la-toya-grozijo-ji-s-ceferinom-in-matozom/galerija/marjanca-scheicher-in-la-toya-2/

  • T-Rex

   hahahahahhahahaahha

 • MEFISTO

  Tunneka ni več.

  Proč so ga spravili njegovi bratje in sestre.

  Luckyss prosi za pieteteten, moralen in etičen odnos do njegovega papela.

  Tunnek je mrtev, živel Extreme Pain!

  • Nata

   Hm. . . ? Si prepričan ?? Potem pa je to res extremni Tunnek.
   Mislim, da ni on.

   • Janez

    MISLIM,
    DA
    SPODAJ PODPORNIK STRANKE ” Z L ” DELA. ” PROMOCIJSKO REKLAMO” – za ZL !
    čisto ok
    gospa M. S. , ki jo tako grdo zmerja – naj se ne zmeni zanj, za “EXTREME PAINA”
    Jezi
    se v bistvu sam nase : ZELO NERODEN JE BIL V SVOJIH KOMENTARJIH !
    V
    KOMENTARJIH V ZAVIHKU Z NASLOVOM
    ” VIRI
    S SLAVNEGA TRAJEKTA …” S SCN- DIGITALNIMI SLEDMI FOTOGRAFIJ,
    NA
    KATERIH JE GA. OZ TOV. VIOLETA T. IZ ZL STRANKE – NAMREČ TRDI,
    DA
    SO TE FOTOGRAFIJE Z MOBITELA GOSPOA SDS POSLANCA B. GRIMSA !
    Zdaj
    pa ima – HUD PROBLEM – ta “naš” “Extreme Pain” , ki je verjetno “preoblečeni GRU” !!!
    Kaj?
    Če bo epilog objave teh fotk s trajekta doživel EPILOG NA SODIŠČU ?! L.r. Janez KOMENDA
    P.S.
    Pod vzdevkom “GRU ” je “EXTREME PAIN” NEPREVIDNO !
    Z VŽIGALNIKOM
    POSVETIL V – SOD BENCINA ?!
    In ?
    Zgodil se je problem !!! EKSPLOZIJA ” SODA BENCINA ” !!!
    Škoda bo
    Z ZAMIKOM ZNANA – ŠELE PO VERJETNI OBRAVNAVI NA SODIŠČU !? Se zdi.

    • Nata

     Tale je dobra. . . . . . Z VŽIGALNIKOM
     POSVETIL V – SOD BENCINA ?!

     • Janez

      Ja?
      ” GRU” JE V PREJŠNJEM ZAVIHKU “DOKAZOVAL”
      DA
      DIGITALNE SLEDI FOTOGRFIJ S TRAJEKTA
      – KAŽEJO NA MOBI V LASTI SDS POSLANCA G. GRIMSA !
      Kar?
      NE MORE BITI RES OZ
      “NAJ “GRU””-JEV “DOKAZ” PREVERIJO – URADNE OSEBE. A NE ? L.r. J. KOMENDA
      P.S.
      BI SE REKLO !
      “Gru” je z vžigalnikom posvetil – v” sod bencina”

 • tarantela

  Nekaj me čudi: pred časom ste objavili fotko, na kateri je Primc, zraven njega sedi njegova gospa tajnica s precej visokim razporkom na krilu, tako, da kaže kar precej stegenčka. Noben se ni obregnu ob ta razporek in bleščanje stegna!!!

  • Olga

   Zakaj pa niste vi komentirali?

  • Janez

   A?
   “GRU” =EXTREME PAIN ITD.”
   SE TAKO MALO OGLAŠAJO ?
   Ker morda ” PREDELUJEJO – digitalne sledi fotk ZL – V.T.. Ali kaj?
   NA KOGA JIH PA PREDELUJEJO? Kdo naj bi bil po novem – fotograf teh slik?
   A je
   F. TUNNEK – RES “POKOJNI”?!
   Skrbi nas – za te !
   Sicer neprijetne provokatorje. Navadili smo se nanje. L.r. Janez KOMENDA

  • Kosobrin

   Saj se tudi ne bo! V teh cajtengih ne, se ve, zakaj, v drugih pa tudi ne – se prav tako ve, zakaj!

 • Rožle

  Se v avtomobilu peljeta Violeta Tomić in Alenka Bratušek. Nato pa avto obstane, obe izstopita.
  Šivilja reče: “Uh, zmanjkalo nama je bencina…”
  Tomićka pa: “Madona si ti pametna, jaz bi se še kar naprej peljala !” ….

  • Kosobrin

   Ne bo držalo, ker to sta bili dve blondinki.

   • Darth Vader

    a si siguren, da poznaš njihovo naravno barvo las?

   • Rožle

    Itaq….total blond ..

 • cosmosjasnovidec

  Vidim,da se nekateri sprašujete,če je še kozojebec “foglof tumpek”živ ali ne.
  Še je živ in se še vedno nahaja na poškodbenem oddelku v bolnišnici,ker ga je dobil v roke lastnik koze “JULIKE”katero je hodil naskakovat v štalo.
  Po kratkem pogovoru je “fogla”odpeljal rešilec z nekaj polomljenimi kostmi in nabitim ročajem od lopate v njegovo analno odprtino.

 • Janez

  NAVDIH – INVENTIVNOST !?

  Izgleda,
  DA “NAŠIM”
  PROVOKATORJEM ZMANJKUJE – NAVDIHA, INSPIRACIJE !
  Za?
  KOLIKOKOR TOLIKO SMISELNO PISANJE !
  Zdi se, da
  “TUNNEK=PRIČEVALCI=NAJPLEMENITEJŠI=GRU ITD.” – O D N E H U J E J O !?
  NIMAJO
  VEČ FANTAZIJE, INSPIRACIJE , N A V D I H A ! Brez M U Z E – ni navdiha.

  POLITIKA JE SLABA – MUZA. Saj se ve, da je “kupljiva”, gre z vsakim … itd
  “Naši”
  PROVOKATORJI –
  imajo srečo, da konkretno jaz
  Janez KOMENDA — sodelujem – na tem portalu..
  Kot ex ok knjižničar – marsikaj vem.

  V ZDA, v Kaliforniji – še živi zelo slavna, realna ženska “MEGA- MUZA”
  Tako
  pravijo gospe
  SUZANNE VERDAL – ŽENSKI, KI JE BILA – NAVDIH-MUZA !
  ZA SLAVNO PESEM POKOJNEGA
  L. COHENA : gre za esem z naslovom

  – “SUZANNE”
  V
  LINKU, ki ga pripenjam
  – gospa SUZANNE Verdal – napamet in lepo in natančno pove !?
  KAJ. JE ?

  – PRAVI ŽIV NAVDIH – IN KAJ .
  JE
  MUZA. Ki spodbudi in sprošča NAVDIH, DA JE – TVOREN . Torej?
  Pozorno glejte in poslušajte pravo, živo
  MEGA-MUZO – gospo Suzanne VERDAL.
  Zelo zanimivo, točno pove vse glavne stvari – o tvornem navdihu. LAHKO NOČ. L.R. J. KOMENDA
  P.s.
  tudi ZL ga. V.T. je v nekem intervjuju potarnala, da se je kot igralka ” izpela”
  SMO OPAZILI, DA TUDI NJENI POLIT NASTOPI ? Niso ravno rezulta – kreativnega navdiha.
  Torej !
  ZA VSE : ” MEGA-MUZA” gospa SUZANNE VERDAL, pred cca 6 leti, Venice Beach, CA

  https://www.google.si/search?q=suzanne+verdal&oq=suzanne+verdal&aqs=chrome.0.69i59j69i60l2j0l2j69i60.12360j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • OPERACIJA SMRT

  Torej, desničarska drhal. Prišel je čas plačila. Prišel je čas, ko ne boste mogli več tako mirno spati.
  Našli vas bomo, razkrinkali vas bomo. Vsakega posebej. Prihaja čas, ko bo Nova24TV zamenjala blog comment hosting service Disqus z lastnim servisom.
  Ta je ranljiv, to smo že preizkusili. Takrat vam ne bo lahko. Čakamo vas.

  594f552057494c4c2042452044455354524f5945442e20594f5552204c494645532057494c4c2042452044455354524f5945442e20594f55522046414d494c49455320544f524e2041504152542e

  • miha57

   Kdo je ta idiot ?

   • Janez

    Ja?
    A KDO JE TO? EN TA PRAV ” NACIST, FAŠIST, RASIST” – TAKO GOVORI ! L.r. J. KOMENDA

  • Osti jarej

   …korajžen si pa fejst…a upaš namesto izmišljenega nick nejma,pod svojim pravim pisat?……

   ja,jaz upam

  • Pezde

   Prihaja čas, ko noben blog in noben disqus več ne bo igral vloge, ker bo ljudstvo konkretno poračunalo z levičarsko mafijo. Vtakni si ti svoj hosting service nekam, ker boš kmalu lahko hostal samo še batine.

  • Darth Vader

   glej glej…..sovražni govor antife……kolikor gledamo strežnike bele hiše, vam grozi,da boste razglašeni za teroristično organizacijo, ker se je v 10 dneh nabralo krepko preko 100.000 potrebnih glasov za to, da se vas razglasi……potem pa začnemo z vami malce drugače :)

 • marinabong

  Večsektorskem investitor skupine iščejo zanesljivo projekt prevozniki. Smo sklad donosne projekte v kratkem, srednjeročno in dolgoročno. Bomo raje sektorjih: – industrija – uvoz-izvoz-Real estate-promet-telekomunikacije-ect…

  Pišite nam na naš e-mail: [email protected]
  kmalu se vidimo…

  • Silka

   Kaj bi rad povedal, ti ne gre Slovensko?

 • Osti jarej

  ….ok…je javnosti povedal,da so prali iranske milijarde….ampak trajalo je pa hudo dolgo…..

 • Pezde

  Zakaj moramo spet brat o tej smrdljivi ogabni pički? A se bo treba oglasit na vratih stranke ZL, pa jim malo zbistrit um? O pranju denarja preko NLB se je govorilo nekaj dni, potem je pa vse potihnilo, kot je že navada pri levičarjih. S Patrijo so nas pa terorizirali 10 let.

 • Kosobrin

  Svoboda govora, gospa Marjanca, je čisto nekaj drugega kot žaljenje ljudi in sovraštvo. Vse to kar kipi iz vašega prispevka!

 • Občasni Komentator

  @Marjanca Scheicher kaj pa je bil namen vaših objavljenih slik kot pa blatenje osebe na osebni ravni

  ena stvar je utemeljeno povedati, zakaj nekaj ni v redu tako, da poveš s čim točno se ne strinjaš in kaj bi storil sam, drugo pa je napisat, da si neka gospa lufta spolovila, ker pač ležerno sedi na trajektu na poti na VIs. Št. 1 Who cares? Št. 2 Kdo pa ste vi, da norme določate in poveste, kaj je narobe v očeh Boga Št. 3 Malo spominja to na moralno policijo iz Irana ali Islamske države. Če je to vaše merilo in zgled za desnico, pa se kar k stranki gospe Tomič prepišite ga. Marjanca Scheicher