Morilci Slovenije

Jože Biščak (Foto: osebni arhiv)

Oni dan, bilo je pred nekaj leti, sem se bolj po naključju kot ne znašel v pisani, da ne rečem mavrični druščini. Globalna finančna kriza, nogomet, aktualna politika so bile teme (običajnega) zamiznega “prepiranja” ob Ljubljanici, kasneje takrat pa tudi aktualni družinski zakonik. Bila sva dva heretika med progresivnimi, bolj ali manj sva bila tiho, ko sva poslušala modrovanja o definiciji družine, izenačevanju pravic istospolnih parov. Prav vsak je potegnil na plano kakšno raziskavo, ki je znanstveno dokazovala, da so homoseksualni pari bolj ljubeči, miroljubni, izobraženi, da bi bilo človeštvo brez njih osiromašeno. Človek se je moral počutiti majhnega ob vseh teh modrih glavah, težko bi karkoli oporekal, ni bilo razloga, da bi dvomil o dokazih, kakršnikoli so že bili.

A ni mi dalo miru, predlagal sem eksperiment, ki bi odpravil vse dvome: za 100 let bi na tri različne, povsem izolirane otoke pod enakimi pogoji naselili po 100 gejevskih, lezbičnih in heteroseksualnih parov. Potem bi na otoke priletela skupina neodvisnih strokovnjakov in ugotovila, katera družba bi najbolj napredovala, bila miroljubna, živela v sožitju in solidarnosti. Ko sem že pričakoval, da se bo usulo po meni, je sledilo presenečenje; razvnela se je nova debata, na koncu je prevladalo večinsko (ob vnovičnem dokazovanju z raziskavami) mnenje, da bi bili absolutni zmagovalci gejevski pari. Noč ni bila več mlada, ko smo se razšli, me je pa zjutraj čakalo kratko sporočilo: “Prasec homofobni!”

Prigodo sem opisal zato, ker kaže na tipično delovanje progresivnih; brez kančka zdrave pameti ne vidijo dlje od svojega nosu. Če ne bi bila edina lučka, ki jim utripa, tista v njihovem hladilniku, bi sprevideli, da gre narava vedno svojo pot, da so njihove sterilne teorije in visoko leteči pravičniški ideali obsojeni na neuspeh. Podobno bi se zgodilo ob predlogu, da bi Slovenijo razkosali na dva dela: na enega bi naselili desničarje, na drugega levičarje. Potem bi čakali in opazovali, kdo bo uspešnejši. Zgodovina nas uči, da bi naprednejša in pravičnejša družba zrasla na desni, kajti niti ena država, ki je eksperimentirala s socializmom, do zdaj ne samo da ni bila uspešna, celo preživela ni na daljši rok. Tudi zato progresivni ne želijo živeti “sami”, ampak za svoje parazitstvo potrebujejo gostitelja, tretje osebe, na račun katerih bodo živeli. Od ljudi pa je odvisno, v kakšni meri jim bodo to dopustili.

Na volitvah so to pokazali, jasno so izrazili voljo, da ne želijo živeti v nekakšnem suženjstvu, v katerem ti država pobere polovico letnega dohodka. Zato je zmagala SDS. Bile so vse možnosti, da se oblikuje desnosredinska koalicija, a je vmes posegla globoka država in dobesedno prisilila stranke v antijanševski blok, kar ne preseneča. Medtem ko je desnica za nekaj in za nekoga, levica vedno deluje po načelu proti nečemu in proti nekomu. In zdaj Sloveniji grozi groteskna nočna mora, tempirana bomba, ko bo premier Marjan Šarec, v vladi bo imel med seboj hudo zamerljive stranke, vladala pa bo v resnici Levica iz “opozicije” oziroma globoka država, ki stoji za njo. Zato koalicija ne bo 5 + 1, ampak bo v resnici 1 + 5 oziroma 1 + 1 + 5. In pomislite na to prefinjeno igro, s katero bodo izigrali večinsko voljo volivcev in do obisti zlorabili oblast. V ureditvah parlamentarnih demokracij nekateri nadzorni položaji pripadajo opoziciji, kot denimo komisiji za nadzor javnih financ ali varnostno-obveščevalnih služb. Po logiki, ki jo trosijo mainstreamovski propagandisti, je Levica opozicija, zato je možnost, da bi prevzeli vodenje obeh komisij, povsem realna. Ne samo da bodo prevzeli vlado, uzurpirali si bodo tudi položaje, ki pripadajo pravi opoziciji. In Levica to ni oziroma ne bo. Protokol, ki ga je sklenila s Šarcem, ji zagotavlja ugodje brez odgovornosti, čeprav ima večja pooblastila, kot jih bo imela vlada, saj v vsakem trenutku lahko blokira karkoli. In tako resnično vlada. Njihove zahteve se slišijo sicer lepo, a vse to je samo retorika, katere uresničitev bodo morali plačati drugi. In račun take vlade, ki ga bo izstavila pridnim podjetnikom in delavcem, ki nosijo največji del bremena polnjenja proračuna in ki jim zastavonoša militantnega levičarstva Miha Kordiš pravi “kramarstvo”, bo velik. Mogoče celo prevelik. Mogoče bo to celo smrt Slovenije.

Pa jim bomo to dovolili?

Jože Biščak

 • xtc

  Biščaku v razsvetlitev.
  A se kdor koli čudi ,da nakoncu vseh norosti vzniknejo EKO socislisti tipa Adolf?

 • Egon83

  Verjel bom v spremembo na bolje, ko bodo gorele banke, parlament in vladna palača. Izdajalci, kriminalci in morilci slovenskega naroda ter njihove kurbe pa bodo viseli na Kongresnem trgu kot Il Duce in Clara Petacci. Vej je dovolj. Da nas kdo iz Evrope ne bi obtožil, da smo necivilizirana drhal, bomo uprizorili hitro polurno sojenje (kot Ceausescuju in njegovi doktorici kemije, heh), potem pa bodo sodniki prikimali tožilcu in potrdili takojšnjo izvršbo kazni. Takrat bi Slovenija šele naredila prvi korak k demokraciji: z dekapitacijo parazitskih elit. Viseče na vejah bi pustil guncati še en čas, da jih malce kavsajo ptiči in načne sonce. V poduk.

  • Tudi jaz ne vidim druge rešitve kot pa je tvoj predlog. Zato večkrat marsikoga na desnici povprašam, naj mi da bolj “civiliziran” in miroljuben predlog za rešitev tega v kar je padla Slovenija. Žal do sedaj še nisem slišal nič relano izvedljivega, ker volitve ne bodo nikoli prinesle 2/3 ustavno večino. Levičarji še manj pa večina nevednega, opranoglavega, zmanipuliranega, skozi medije nahujskenga naroda ne bo nikoli spregledala in šla v spremembe.

   • janko

    Jaz pa še vedno upam, da bo z našim vztrajnim in glasnim razgrinjanjem resnice in ob hkratnem večletnem zaostajanju Slovenije vendarle kmalu prevagalo število nelevih volilcev. In potem bi se zadeve začele hitro spreminjati.

    • OK, jaz na ta ‘kmalu’ čakam že 27 let na 46 let podlage. Če se ne bi zanašal na ta “kmalu bo prevagalo”, bi že leta 1992 spakiral culo in odšel ven iz te “umobolnice” imenovane Slovenija.
     Zato mi prosim ne že spet s tem ‘kmalu’ …

    • Marija

     Motiš se z lepim ne bo šlo.

  • Lustrator

   Ne rečem, da ne bi bilo učinkovito in bi narodu prihranilo ogromno gorja, ki ga sicer danes zaradi neuspele kontrarevolucije (po zaslugi Angležev) trpi že 4. zaporedna generacija Slovencev, bi pa bilo nedemokratično, nekrščansko in neevropsko – zanikalo bi torej najvišje vrednote, ki nas sploh delajo drugačne od morilcev, tatov in lažnivcev na komunistični strani.

   • Z leti vedno bolj spoznavam, da je imel Machiaveli prav: “Cilj opravičuje sredstva”. Če hočemo Slovenci enkrat za vselej zaživeti v svobodi v svoji državi, bo potrebno storiti točno tako – “nedemokratično”, “nekrščansko”, “neevropsko”

    • Lustrator

     Kaj pa vem – sam kot kristjan v tem ne morem in ne smem sodelovati. Obramba ja, napad ne – razen če le ta lahko reši več življenj kot pasivno čakanje na usodo.

     • Če bi mi pred 10 letinekdo pokazal moje sedanje komentarje ne bi verjel da so to razmišlanja mene čez 10 let. Še posebej zato, ker sem v bistvo doumel misel Miltona Fridmana, da kadar “cilj opravičuje sredstva”, potem se na koncu vedno izkaže, “da sredstva postanejo cilj”. To se je v vsej svoji tragiki izkazalo ravno v komunistični revoluciji, ko je za dosego cilja (=komunizma) bilo dovoljeno vse (=pobijanje ljudi) na koncu je pa bilo pobijanje končni smisel vsega in je postala revolucija postranska stvar.

      PS: Se priporočam za REALEN civiliziran način/metodo kako se osvoboditi tega zla. Do sedaj mi še noben ni znal podati trezen, razumen, realen, izvedljiv, … predlog kako? Fantazijske, utopične, hipotetične predloge že v kali raztrgam. Torej??

     • Lustrator

      Preprosto – zbuditi se! Zavedati se, da je pokvarjena rdeča oblast POSLEDICA in ne VZROK neinformiranosti in uspavanosti širše javnosti, ki bi v situaciji v kakršni smo, morala voliti ravno nasprotno kot voli, udeležba na volitvah pa bi morala biti nad 90%. Širjenje resnice povsod, kadarkoli in na vse možne načine – biti kritičen in aktiven državljan na družabnih omrežjih, forumih, v službi, med sorodniki, prijatelji, znanci, pa tudi na ulici, če je potrebno. S pismi in dopisi pritiskati na vsejavne škodljivce, naj se zavedajo, da še nismo vsi v kolektivni hipnozi in nam ni vseeno koliko našega premoženja in svobode se bodo polastili.

      Vsaka oblast, ki se z nasiljem rodi, se z nasiljem tudi konča.

     • Marija

      Zla se rešiš tako,da ga uničiš,drugače ne gre.

     • Marija

      Branimo se 28 let.In kam smo prišli?Tu ne bo izbire.

 • VERRZIFIKATOR

  Jože nad nekom se je pritožil,
  ki mu pisal bil je anonimno,
  sporočilo skrivno, shizotimno,
  revež z njim do zob se oboróžil.

  Homofob, to vendar je pohvala,
  prasec tisto, kar se nanjo veže,
  je oboje brez najmanjše teže,
  ko izreče ju levak, budala.

 • Mara

  Joža nihče v EU ne mara sodelovati s skrajno desnico, tako ne v Nemčiji, kot v npr. Franciji.

  • Franjo Trojner

   V SLO vladi pa skrajna levica????
   Mare v Nemčiji in Franciji med domorodnimi dobesedno vre, Merklovi se močno trese stolček, Macron pa v Franciji velja za strel v prazno.
   Daj preberi kdaj še kdaj kak resen
   EVROPSKI časopis, ker tej naši levičarski medijski salati ni nič za verjet, same fake novice jih vkup držijo. Od tod izvira ta vaša samo levici lastna levičarska omejenost, nerazgledanost.

  • Mojca pokraculja

   Desnica in levica sta pri nas zamenjani, kdo sofasisti in kdo antifasisti tudi. Dokazov kolikor hoces. Ne JJ je kronski dokaz izkljucevanja, sovrastva in prevladivanja. To je fasizem, oziroma novodobni rasizem na podlagi ideologije. Komunisticne, ki je pa v evropi ni vec nikjer. Zato se ne tolazi stem kako je drugje. Ce ne razumes stopi pred ogledalo, tvoja leva roka bo v ogledalu desna.

  • dob

   Orban je demokrat, Salvini je demokrat, Janša je demokrat.
   Fačistokomunist je diktator kučan.
   Ti se pa goni v tri pizde materine!

 • Pred leti sem tudi jaz večkrat predlagal, da se razdeli Slovenijo na ‘levo’ in ‘desno’ polovico, ker se očitno samo kregamo in bi razdelitev enkrat za vselej rešila večno prerekanje o tem kako naj živimo.
  Idejo sem si “sposodil” pri nastanku Indije, ko so jo razdelili na muslimanski (Pakistan, Bangladeš) in hindujski del (Indija). Žal selitev muslimanskih indijcev v v ta nemen ustanovljeni državi ni bila sto odstotna, pa ima hinduistična Indija še vedno težave zaradi tega. Je pa že ta nepopolna delitev pokazala, da je odpravila obilo konfliktov zaradi “ideoloških” razlik.
  Aja, še to. Pri predlogu razdelitve Slo sem predlagal še en pogoj: ko se nekdo enkrat odloči za svojo “polovico”, nima potem (npr. po par letih) več možnosti preselitve v tisto drugo polovico. Zanimivo, da je bil moj predlog zelo žolčno napaden ravno s strani “progresivnih”, “strpnih”, “človekoljubnih” levičarjev.

  • Tanja Bor

   Odlična ideja.

   • Ideja je sicer mogoče všečna, a žal neuresničljiva. Je pa kot taka izredno zanesliv “lakmusov papir”, ki pokaže resnično moralno narav vsakogar, ki mu povem to zamisel. Do sedaj sem pri pravih levičarjih naletel vedno na žolčen odziv. Ideja je namreč vseč le strpnim ljudem, medtem ko skrajno nestrpni levičarji doživijo napad “stekline” ko to slišijo.

    • Tanja Bor

     Moram poskusiti. Moj doma se z razdelitvijo strinja, ampak ni levičar.

 • Franc Šink

  kateri del Slovenije naj bi bil desni , in kateri levi.

  • stajerc5

   Mocvirje in posavje levo,vse ostalo pa desno!

   • lokec

    zasavje!!!!

    • stajerc5

     Ja,to tudi.

 • Boris_j

  Zmeden tekst do amena, začne se s homoseksualci, konča pa z visokimi prispevki v proračun. Proti takim besedilnim revščinam je že Mladina pravi učbenik logike.

  Biščak naj raje ne bo reden kolumnist, ampak naj piše le takrat ko se česa pametnega spomni. Torej enkrat na kaki dve leti.

  • Lustrator

   Je Biščak kriv, da si funkcionalno nepismen in nisi povezal prvega dela z zaključkom, čeprav imaš vmes v modrem še vse nadrobno razloženo za telebane?

   Dejstvo je ugotovljeno: komiji ne razmišljate na podlagi logike, dokazov, argumentov, ampak izključno čredno – to vam omogoča neomejeno vladanje (dokler je seveda čreda dovolj sistemsko poneumljena).

   Ključno vprašanje pa je kako dolgo časa bomo demokrati še tolerirali, da narod vodijo pokvarjeni lobisti, ki to vašo neumno naivnost s pridom izkoriščajo.

 • bednick

  Vse kar ta-desne boli je samo to, da niso pr korit.
  Slovenija, domoljubje… – blef!!

 • Hun1978

  tok oguljena tematika, da se Biščak ne ve več kaj bi nasral v tekst..oguljena seratorska Bisčakova rit

 • Krtača 20

  Biščak k je Michel Obama zmerju z opico….en dan bo sam zginu….bedak.

  • Lustrator

   Še ena obama, ki ni dojela preproste vzporednice in komijevskih dvojnih vatlov?

 • Mihael Ankh

  Morilec Slovenije je narod sam, narod je politika, sistem.

 • Ryuk

  Danes Evropa praznuje dan spomina na žrtve totalitarnih režimov (fašizma, nacizma in komunizma). Pri nas pa se je oblikovala vlada, ki je sestavljena iz osebkov, kateri ne priznavajo Resolucije o evropski zavesti in totalitarizmu – podpornikov totalitarnih režimov.

  • RATATA

   Do Lendave so se zapeljali na judovski britof se poklonit žrtvam naci(1)fašizma(2) so rekli.
   Ko bi vsaj omenili nacional socializma.
   Žrtvam komunizma se pokloniti ne morejo tisti, ki žrtve še vedno povzročajo.

 • Olga2345

  To bo fašistična vlada šestih kucanovih TOZD-ov!

 • Zvone Cernac

  Račun bomo seveda izstavili kapitalistom, ki ne želijo spoštovati zakonov in plačevati delavcev.

  Janševik pohlevni.

  • macon

   Vau, račun boste izstavili levim tajkunom, ki so dobili firme kot darilo od rdečega bratstva, jih izropali, ne želijo spoštovati zakonov in plačevati delavcev.

   Aja, zakoni za vaše pomembneže ne veljajo. Tuji kapitalisti se vam režijo v faco, torej bo naj,bal mali do srednji obrtnik in podjetnik. Bo pač več sivega trga, več odhoda kapitala in ljudi v tujino in manj denarja v državno blagajno, saj vendar to želite.

   Če bi ti lahko razumel, kaj pišeš, bi se zgrozil kak debil si.

 • Lustrator

  Vse povedano, ni kaj dodati – edino storiti!

 • dob

  Poglejte, kako razmišljajo zdaj ameriški levičarji:
  https://www.facebook.com/Upworthy/videos/2358445164196328/

  (tole zdaj kroži po levičarskih ameriških portalih, in levičarji ter socialisti pri nas razmišljajo enako kot ameriški in evropski!)

  Na videz vse ok. V resnici pa…
  V resnici pa Slovenija ni Amerika! Slovenija ni 100 različnih narodov, plus vse rase zmešane in združene pod slovensko zastavo, tako kot so Američani pod ameriško!

  Mi smo posiljeno internacionalizirani s kučanovo idejo o tem, kakšna naj bo ta družba!
  In tako postajamo mednarodna mineštra jugo socializma, ki se povezuje z Islamom, ki ga kučanizem uporablja kot orožje proti avtohtonemu krščanstvu in seveda slovenskemu in vsakemu drugemu antikomunizmu.
  Vsi skupaj prfuknjeni in združeni pod jugoslovansko zastavo z rdečo zvezdo smo potisnjeni v kučanovo raznarodovalno mašino.
  Sinatrov govor iz petdesetih let, ko je vse to, kar je Sinatra povedal, za ZDA tudi držalo, zdaj že dolgo ne drži več! Danesd je samo en kurčev izgovor, ki ga levičarji uporabljajo z zamikom šestdesetih let, ne da bi pri tem mislili na to, kaj vse se je tačas spremenilo v človeški družbi in civilizaciji spremenilo.
  Homoseksualnost, ki je od časov mladega Franka Sinatre postala epidemična (takrat ni bila!) se je zavihtela na oblast, in zdaj tako v ZDA kot pri nas misli, da je njena človekova pravica pisati zakone za druge, ki se jih večina mora držati. Vključno s to pravico, da morajo drugi držati jezik za zobmi, ker je zdaj na vrsti njihova pravica svobodnega govora! Ta pa pravi, da njihova pravica svobodnega govora sega tako daleč, dokler ne zadene ob moj sovražni govor, ki ga bodo pa oni prepovedali. In tudi to je njihova pravica! Jasno, saj so na oblasti in oni pišejo zakone.

  Pred šestesetimi leti Islam še ni vdiral v Evropo, komunizem pa je imel dovolj dela že s tem, da je preganjal, mučil, zapiral v koncentracijska taborišča ter ubijal svoje lastne ljudi. Zato takrat še ni potreboval Islama kot izgovora, da ubija njihove politične nasprotnike zanje in namesto njih. Hkrati pa to imenuje “humanost” do migrantov iz Tretjega sveta. Češ: poglejte, kaj je Evropa delala kolonijam, zdaj pa vi plačajte to zgodovinsko krivico.
  Ne spomnim se, da bi imel kaj od kolonij, ne spomnim se, da sem jim kaj odnesel (tam nisem niti bil!), spomnim pa se, da me je ta ideologija, ki zdaj to Krivdo uporablja za svoj ščit, izkoriščala, mojega dela ni plačevala. Delal sem za mizerno plačilo, kadar sem ga sploh dobil. kučanov socializem me je okradel, me imel za sužnja, ki zastonj dela, zdaj zato živim z bedno penzijo in LGBT ideologija mi piše zakone!

  In jaz naj zdaj poravnavam zgodovinske krivice Tretjemu svetu, ker da sem jaz ne vem kaj vse storil kolonijam?!

  • večni srb

   Avtohtono krščanstvo je nastalo s pristnim in skrajno brutalnim inkvizicijskim nasiljem nad avtohtonim poganstvom.

   • dob

    Avtohtono krščanstvo je nastalo s pristnim in skrajno brutalnim inkvizicijskim nasiljem”

    za razliko od komunizma, ki je pobil 160 milijonov ljudi v sto letih svojega miroljubnega obstoja in prijaznega nagovarjanja ljudi naj privzamejo to prekrasno religijo.

  • večni srb

   Mislim, da se motiš glede Sinatre, največji porast homoseksualcev so doživeli med izgradnjo železnice, ko so jo gradili tisoči kitajskih mladih dečkov.

   • dob

    Niso homoseksualci pisali deklaracije neodvisnosti in vladali v ameriškem parlamentu. Morda v angleškem.

 • Wizeman

  je ta človek tako nerazgledan ali pa se samo dela butastega. Kako lahko poveže levico in militantne levičarje? Sploh pozna pomen besede militantno?

 • večni srb

  Masovni evgenični eksperimenti na ljudeh so strogo prepovedani.

 • večni srb

  Socializem se je razvil iz zahojene, primitivne in brutalne, v kali ideološko in tehnično popolnoma zavožene fevdalistične družbe. Posledica je globalizacija, ki jo poganjajo regulirani svetovni trgi in socialna omrežja. Danes ne obstaja več niti ena družba, ki ni v svojih temeljih nekje socialna.
  Kapitalizem je najhujša oblika izkoriščanja, ko posamezniki vsiljujejo svojo voljo ostalim ter si ekonomsko podredijo celo družbo za resničevanje svojih osebnih, večkrat popolnoma zblojenih in brezveznih ciljev. Generična napaka je v kapitalistični miselnosti, da je svet pravzaprav zelo enostaven naravni stroj, s katerim je mogoče marsikaj početi. Napaka ni v ideji temveč v mentalnih in fizičnih sposobnostih posameznika, ki živi vse bolj odtujen, v svojem lastnem svetu iluzij, obkrožen z raznimi materialnimi dobrinami, ki dokazujejo pedvsem, da nič ni dovolj dobro za umrljivega, krhkega in zavestnega, nenazadnje ne preveč bistrega človeka. Nazadnje vse odpove in tega ne more zaustaviti noben čudež v celem znanem vesolju. Problem tiči v lastnosti človeškega uma, ki si ne una predstavljati fizikalne narave lastnega telesa,ki sevedani nekaj v nečemu ampak se skupaj s celotno živo naravo neprestano spreminja. Ne obstaja spomin v naših glavah temveč si možgani vedno znova predstavljajo približno enako iluzijo, ki jo dojemamo vedno drugače, saj se možgani spreminjajo in zatotvorijo drugačne spomine, tudi sami jih drugače občutjo, verjetno zato, ker so se medtem zamenjali vsi atomi telesa in je cel človek popolnoma nov. Lastnost možganov je tudi, da se sami sebi vedno zdimo nekako domači in isti, itak.

  Kult homoseksualnosti je zgolj eden od zunanjih znakov razkroja levičarske interpretacije socializma, anomalija je simptom hujše duševne bolezni, ki je nastala s kaosom popularne znanstvene misli. Ne pozabimo, da nihče ne razume kvantne mehanike in relativnosti, torej je norost edini način za preseganje omejitev lažne narave starega newtonianskega,desničarskega sveta. V praksi seveda še vedno uporabljamo Newtonove zakone, za katere smo se sicer nedvoumno prepričali, da ne zdržijo eksperimentalnega preverjanja, čeprav so principi načelno točni in nespremenljivi v vsem znanem vesolju, saj očitno zgleda enako na vse strani in nikjer ni zaznati nobenih drugih posebnih čudežev, predvidenih z naprednejšimi teorijami.
  Nihče še ni videl galaksije, ki bi sepojavila anenkrat, iz nič in v hipu preskočila na drug konec vesolja, recimo. Vemo pa, da je celo vesolje nastalo iz Velikega poka, pred katerim ni bilo nič in ni mogoče pojasniti svobodnega gibanja več kot dveh teles naenkrat. Vemo tudi, da energija lahko nastane iz nič, ker je celo vesolje sestavljeno iz posameznih polj valovanja energije, ki niso materialne narave, zato tudi nimajo nobene dimenzije in lahko zasedejo poljuben prostor. SIcerlahko razumemo, da je v New Yoirku zamahnil metulj s krili in je zato v Evropi deževalo, ne moremo pa pojasniti gibanja vsake molekule posebej, kako točno in kdaj je tista kapljica prelila rob. Drugače povedano, Newtonov naravni kapitalizem je bil od nekdaj kaos, ki smo se ga skozi tisočletja razvoja civilizacije, nekako naučili spraviti v nek navidezni red. Nima veze z naravo, vendar jo odlično posnema in skoraj ne občutimo več bistvenih razlik. Kapitalizem je laž, ki preverjeno deluje, na dolgi rok.

 • Get Smart

  SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=FEVDALIZEM = …
  so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
  ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE = SUŽNJELASTNIŠTVO.

  Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
  = FORUM 21
  =
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
  predsednik je pa MILAN KUćAN,
  ki je tudi predsednik
  PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.

  • Get Smart

   Pomni, kaj so ti položili v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
    =
    detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

    transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
    kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
    ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
    sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
    poznate PODTIKANJA o fovšiji =
    fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
    ženskih bolečin in užitkov,
    fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

    pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
    kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
    kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
    ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
    ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
    potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
    ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
    kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
    samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

    in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
    =
    enako velja za ostale -izme =
    = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
    … =
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)
    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
    ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
    osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!