Nikomur znana marakeška deklaracija ali nevidna roka OZN, ki Evropi vsiljuje afriške migrante

Ivan Šokić (Foto: Demokracija)

Drugega maja letos je več kot 50 držav Evrope in Afrike podpisalo marakeško deklaracijo. Še eden od dokumentov, ki jih politiki tako radi podpisujejo, ne da bi jih kdo kadarkoli prebral. Največ, kar dobimo od medijev, so hvalospevi, kako gre za še en veličasten sporazum, zaradi katerega se nam bosta v prihodnosti cedila med in mleko. Nekateri nimajo časa, drugi nimajo volje, nekateri pa bi raje videli, da se plebs ne ukvarja z nepotrebnimi podrobnostmi, ki zadevajo evropske elite.

A tokrat je bilo drugače. Če so druge države EU podpisale deklaracijo, ki se zavzema za še več migracij v Evropo, so Madžari rekli ne. Mediji so obmolknili. Tako svetovni kot domači. Ko EU reče da, kdo je mala Madžarska, ki si drzne reči ne? Laže je stvar zamolčati in se delati, da se kaj takega ni zgodilo. Kaj pa je nasprotovanje ene Madžarske v primerjavi z drugimi članicami EU, ki so deklaracijo podpisale? Med njimi je tudi Slovenija.

Stare delitve na leve in desne izgubljajo veljavo
To nasprotovanje EU se bo s prihodom nekdanjega Breitbartovega izvršnega direktorja Stephena Bannona v Evropo samo še stopnjevalo. Bannon je namreč odločen, da enkrat za vselej redefinira stare politične koordinatne sisteme. Stare delitve na leve in desne, konservativne in progresivne, totalitarne in libertarne tako izgubljajo veljavo. So zastarele in neuporabne. Edina delitev, ki dandanes še kaj šteje, je delitev na populiste, ki jim je mar za lastne državljane, in globaliste, ki jih bolj skrbijo vsi drugi.

To se je pokazalo tudi na nedavnih predčasnih volitvah v Sloveniji. Migranti so bili tabu. Omenjanje prizadevanja bruseljskih evrokratov za več priseljevanja iz Afrike v Evropo in krepitev afriške diaspore na stari celini ni ustrezalo interesom, ki so takrat še vedno vztrajali pri “beguncih”. Cerarjeva vlada v odstopu je vztrajala, da z EU in Hrvaško ni sprejela nikakršnega tihega dogovora o sprejemanju migrantov v državo, po drugi strani pa krasi marakeško deklaracijo tudi slovenski podpis.

Zakaj dopuščamo, da nam skupina brezimnih strokovnjakov diktira, kako naj živimo?
Glavna točka omenjene deklaracije je ravno maksimiranje pozitivnih učinkov priseljevanja migrantov iz Afrike v Evropo in boj proti ksenofobiji. Zakaj bi bilo to sploh potrebno? Zakaj je nujno, da tako države Afrike kot Evrope izkazujejo podporo priseljevanju Afričanov v Evropo? Treba se je ozreti na samo sestavo ljudi, ki sodelujejo v tem globalističnem stroju Združenih narodov in si tako zelo prizadevajo za uveljavitev svoje izkrivljene ideologije enega svetovnega reda.

Foto: Twitter

Treba se je vprašati, zakaj dopuščamo, da nam skupina brezimnih “strokovnjakov” diktira, kako naj živimo. In brez dvoma počnejo prav to. Ni se začelo z marakeško deklaracijo. Ni se začelo letos. Začelo se je z nemarnostjo domačih politikov, ki so odločitve, sprejete v Združenih narodih, spremljali samo z enim očesom. Na takšen način ljudje še danes obravnavajo denimo volitve za evropski parlament. To je nekaj tam daleč, kar nas niti ne zadeva toliko, naj počnejo, kar jih je volja, se pogosto sliši.

Kako daleč od resnice! Kako zmotno! OZN in EU sta organizaciji, ki oblikujeta smernice svetovne in posledično domače politike. Organizaciji, za kateri so mnogi prepričani, da nimata nikakršne prave moči, držita v rokah vajeti, s katerimi oblikujeta javno mnenje. Zahodne države so to dopustile, ko so mesta v različnih odborih zaupali najglasnejšim ideologom.

Gre za ideologijo Frankfurtske šole
Namesto da bi službo zaupali posameznikom, ki bi znali zagovarjati interese svojih državljanov, je tako OZN prepolna strokovnjakov specifične ideologije, ki se je razvila iz Frankfurtske šole. Iz zbrane druščine se je pozabaval Owen Stanley v satiri The Missionaries; njegova zgodba spremlja jalove poskuse uglednih strokovnjakov OZN pri vpeljavi napredka med domorodci namišljenega otoka blizu Avstralije, ki je ravno pridobil svojo neodvisnost.

Navkljub vsemu se zdi, da se stvari končno počasi spreminjajo na bolje. Začetnik te spremembe je bil ameriški predsednik Donald Trump, ki je z odstopom od pariškega sporazuma o podnebnih spremembah enkrat za vselej prerezal gordijski vozel deklaracij Združenih narodov. Od takrat naprej noben sporazum ni več dokončen, nobena deklaracija zavezujoča. Pomembno je postalo samo eno vprašanje: ali delate dobro za svoje državljane ali za tuje interese in tuje denarje.

Ivan Šokić

 

 • Djuro Sumar

  Nobenega komentarja. Za desničarje je tema prezahtevna.

  • Soave

   Imaš lahko posebno čast in si med prvimi !!

   • Djuro Sumar

    So me že prehiteli.

  • stane

   Psihopatski levicarji, ste za normalne desnicarje, s svojimi insinuacijami, res nemogoci in prezahtevni.

   • Djuro Sumar

    Na žalost ne poznam nobenega normalnega desničarja.

    • šmentanamuha

     Le kako naj nenormalni levičar prepozna normalnega desničarja? To preprosto ni možno.

     • Djuro Sumar

      Ti si vzorčni primer desničarja.

     • šmentanamuha

      Vsekakor boljše kot levičarja. Tudi levičarstvo se da pozdraviti, vprašaj mene. Prav ponosna sem, da si me razglasil za desničarko. Super!

     • Djuro Sumar

      Saj te nisem razglasil, to počneš sama neprestano.
      Nič ni narobe, če je človek desničar, če je vse v mejah normalnega dialoga.

 • Lisjak

  Ivan Šokić, če že omenjaš marakeško deklaracijo,potem vsaj napiši glavne poudarke te deklaracije,da bodo ljudje vedeli kaj piše v njej.

  • tasilo

   Jahh … ampak to bi od tegale Šokiča vendar zahtevalo že poznavanje časnikarskih pravil in pravil foha, pravil sporočanja, pisanja in logike …!

   Čisto preveč zahtevaš od njega, ubogega “profesionalca”.

   PS: plačo ma pa gvišn dobro.

   • Lustrator

    ?? Še vedno neuspešno iščem en sam tvoj komentar, ki se bo dejansko nanašal na TEMO prispevka in ne razna “časnikarska pravila” in pravopisne picajzlarije. Če misliš, da ob tem izpadeš intelektualec, se krepko motiš – učinek pri treznih sokomentatorjih je približno tak, kot ob Cmerarjevem jecljavem pravniškem nakladanju brez kakršnekoli vsebinske substance.

   • šmentanamuha

    Zdaj pa res malo pretiravaš. Šokić je okej. Rajši kaj povej na temo članka.

 • Krtača 20

  Jah, pa tko mal bi blo treba da bi bil mir. Recimo Libije nebi razsul, pa Sirije, Jemna, Afganistana, Pakistana, Ukrajine…. Zdej ko so posledice tu, pa jok in stok….

 • Caetano

  Res je! Samo se slabse bo, vec migracije vec islamizacije in jihada. G. Bannon naj pride cim prej!

 • Soave

  Pa si le preberimo malo to sijajno deklaracijo. Nič kaj dosti nismo slišali o njej, ali ne ? Kot po navadi, gredo take ” neugodne ” zadeve za naše rdečkarje, kar lepo, tiho mimo !!
  https://uporslovencev.wordpress.com/2018/06/22/evro-afriska-deklaracija/

  • Lisjak

   Glavni namen te marakeške deklaracije je ta,da se izenači migrante z begunci.

   • Soave

    Ja, res je. In zato, ker vsi vedo kam pes taco moli, se o tem ne piše in ne govori. Zopet vladajo z preizkušeno metodo. . . . . . MOLK !

 • Srce

  Nikomur znana?
  Twiter vrvi od nje.

 • Mediteranska unija, članica tudi Slovenija, migracija in integracija ljudi,
  primorska univerza brez študentov, desni biser, je sponzorirala projekt mediteranska unija s preko milijon evrov

 • Še posebej neznana predvsem desničarjem je pa resolucija 1973, zaradi katere je prišlo do tega sranja

 • Caetano

  V območju Benue v Nigeriji, kjer delujejo islamistični Fulani je bilo v novem napadu ubitih devet ljudi ob napadu na vas Che Ujoh.

  https://www.thisdaylive.com/index.php/2018/08/10/9-killed-in-fresh-attack-on-benue-community/

 • Felikss_AH

  Marakeška Deklaracija je samo ena v deklarativnem nizu vseh mogočih deklaracij že od Barcelonske deklaracije… in tej so predhodile še druge “deklarativne” konstrukcije od Francozishe Revolucion pa Coudenhove Kalergi Plan, pa Ustanovitev EEC/EC pa Frankfurterji pa “deklarativni preustroj” Vzhodnega Komunistično-Socialističnega Zajeba ki se je “revitaliziral” v NOVI Zahodno-Socialistični “IZPOPOLNJENI” ZAJEB znan kot EU. Intelektualni Arhitekt obeh zajebov je isti – Kosher Nostra Interantional.

  Pri omenjenem pojmu “zajeb” je treba vedeti da se ta izključno nanaša na zajebano Evropsko Ljudstvo, nikakor pa ne na kreatorje tega zajeba!

  Evropska komisija (ES) je institucija Evropske unije, pristojna za predlaganje zakonodaje, izvajanje sklepov, podpiranje pogodb EU in upravljanje vsakodnevnih dejavnosti EU. Komisarji prisegajo na sodišču Evropskega sodišča v Luksemburgu in se zavezujejo spoštovati pogodbe in BITI POPOLNOMA NEODVISNI PRI OPRAVLJANJU SVOJIH DOLŽNOSTI MED SVOJIM MANDATOM.

  Komisija deluje kot vladna vlada s 28 člani Komisije (“KOMISARJI”). Obstaja po en član na državo članico, VENDAR SO ČLANI ZAVEZANI S SVOJO PRISEGO DA BODO PREDSTAVLJALI SPLOŠNI INTERES EU KOT CELOTE, NE PA NJIHOVE MATIČNE DRŽAVE

  In kaj je to SPLOŠNI INTERES EU – ??? – anybody – ?? … predvsem me zanima kvalificirano mnenje tu vedno prisotnih Levuhcev-Napuhcev-Napihcev…

  Kakor koli že, praksa in dejstva kažejo da je “SPLOŠNI INTERES EU” pravzaprav konkretni interes Rotschild (International) Centralnega Banksterizma ki ga v EU izvaja preko Goldman Sachsa. Dokaznih evidenc temu ne manjka – José Manuel Barroso na primer, nekdanji “Komisionarski” El Presidente di EU je po končanem “mandatu” TAKOJ dobil počasno pozicijo – Non-Executive Chairman at Goldman Sachs International.

  Dobri striček Soros – Rotschild-sov Frontman, Finančni “Kriminalist” in redni Imigrantishe EDUKATOR EU Komisarskih prvošolčkov… več ni treba, vsi ga poznate

  Peter Denis Sutherland (hvala bogu pokojni) – Übermensch Goldman Sachs-a, UN Special Representative for International Migration, Director-General of the World Trade Organization. European Commissioner for Competition … same exotične funkcije, ena bolj od druge.

  Mario Draghi – Finananc Übermensch Goldman Sachs-a in zdaj President of the European Central Bank – Oh Mein Gott … pa prav Centralishe Bankishe der Rotschildishe … verjetno “golo naključje” in vsako namigovanje na intimno Bankishe Rotschildishe povezavo bi bilo zlonamerno!

  Federica Mogherini – Italienishe Comunistishe … Ultra Levuhinja in trenutno še vedno – High Representative of the European Union for Foreign Affairs and Security Policy … vedno deklarativno prisotna pri vseh teh deklarativnih deklaracijah.

  Da zdaj ne razvlačim v nedogled, teh Lojev je za eno Živinsko Vlakovno Kompozicijo ki bi ih vse morala peljati v kakšen “rekreativni” kamp za oblikovanje kamna in skalovja. To so Super-Loji ki skrbijo da nihče ne zajebe skrbno izdelanega načrta Kosher Nostra Interantional za Kolektivni Zajeb Afro-Evropske Deklarativne Ovčereje.

  • Soave

   + + + + + no, od onih levuhcev – napuhcev pa nimamo kaj konkretnega za pričakovati.
   Lojev je pa kar nekaj !! In ti so zafurali EU

  • šmentanamuha

   Dober si.

 • Aron

  ‘Pomembno je postalo samo eno vprašanje: ali delate dobro za svoje državljane ali za tuje interese in tuje denarje.’

  In Trump dela dobro za tuje interese in tuj denar.

  • Lustrator

   Ameriške ja. Zato so ga tudi izvolili in ga bodo v zahvalo najverjetneje ponovno.

   • Aron

    Ce demokrati popolnoma ne spremenijo svoje platforme, ki je identicna republikanski in vanjo ne vkljucijo politik, ki jih americani zelijo, se zna ponoviti 2016 ja.

    • Lustrator

     Zaenkrat nič ne kaže, da bi se demokrati kaj spametovali – celo bolj nori se mi zdijo kot prej. Sramota za stranko, ki ima v svojem imenu besedo “demokracija”, dandanes pa je glavna propagandistka kulturnega marksizma.

     • Aron

      Ce bo prevladala populisticna levičarska platforma tipa Sanders, ki jo odobrava velika vecina Americanov, se zna zgoditi preobrat. Ce bo prevladala skorumpirana elita, pa ima Trump drugi mandat ze v rokah, kljub poraznim politikam.

     • Caetano

      Sanders je filoislamist.

     • Lustrator

      Lepo te prosim – Sanders ima v ZDA nekje domet Hanžka ali Mesca – nekaj odstotokov popolnih nerazgledancev mu bo nasedlo, velika večina se mu bo smejala v obraz – pa ne le Američani na splošno, ampak celo republikanci. Sem prebral eno svežo anketo (po vsebini zelo pro-demokratsko) po kateri ima celo GENERIČNI DEMOKRAT več podpore med demokrati, kot pa Bernie Sanders.

      Trump – skorumpirana elita? Si to zamešal s kom drugim? Trump je prišel na oblast in uživa tudi danes tako zaupanje prav zato, ker ga te skorumpirane elite nimajo v oblasti tako evidentno kot njegovega predhodnika in demokratične (pa tudi republikanske, se razume) protikandidate. Če bodo šle stvari taako naprej kot grejo (o kakšnih poraznih politikah vendar govoriš??), bo Trump na ogorčenje komijev vsega sveta, mandat brez problema podaljšal.

  • šmentanamuha

   Kakšen prismojenec si, hudoben in škodoželjen.

 • Get Smart

  Omenjanje “Frankfurstske šole” je sicer na mestu, saj gre za eno izmed najbolj znanih kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNIH projektov.

  EU? EU si tudi ti, Šokič. Slediš? Ali ti podpisuješ, ali ti vabiš in naseljuješ muslićkultije (MUSLIćKULTIZEM je podkemnik kaviarŽIDO KOMINTERNE, je le eden izmed oddelkov NOVEGA SVETOVNEGA REDA)?
  Najbrž ne. Torej,
  kaviarŽIDO KOMINTERNA uvaža MUSLIćKULTIJE in ustvarja svoj svet =
  NOV SVETOVNI RED (poudarek na svetovni nje) =
  1. gazde = kaviarŽIDO KOMINTERNA, stare SUŽNJELASTNIŠKE strukture babilonije, perzije, egipčije, bizanca, rima …,
  2. watchdogovi = psi čuvaji tekovina revolucije = pridruženi lumpenproleteri = kloaka, ki jo kaviarŽIDO KOMINTERNA postrga lokalno, tu, v MURGL KOMUNISTIČNI JUGOSLAVIJI, so zato v glavnem sereorska zločinska govna nje,
  3. LJUDJE = SUŽNJI =
  – ženske so več kot na pol že umaknili iz javnega življenja = v 3/4
  primerih so vse njihove kao ženske dejansko transići, žrtvovani otroci
  posvečenih, ki jim spremenijo spol;
  moški = delavni sužnji
  transići = babilonske vlačuge nje
  ženske zmanjšane na minimum in pod totalno kontrolo gazd (za rojevanje SERBUSOV za očuvanje tekovina revolucije) –
  taka je agenda, ker tako pač potekajo dela in ker kaviarŽIDO KOMUNJARE vedno sledijo direktivam CENTRALNEGA KOMITEJA.

 • Get Smart

  Ni postalo, pač je vedno bilo pomembno le, za čigave interese delaš.
  ZA KOGA kdo dela?
  Za koga igra Messi, za koga RONALDO?
  Problem je, da ste se otroci učili življenja v gaber–antić-lukšić školstvu in v
  milosavljević–vukgodina-miheljak i tako dalje do tokija medijih nje.
  Torej,
  VEDNO je edino relevantno vprašanje, ZA KOGA dela, za katero DRŽAVO dela?

  POLITIKA je (pomeni) delo za POLITEJO, skrb za POLITEJO.
  Vprašanje je le, za KAKŠNO? Za KATERO?
  .
  Za kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNI “novi svetovni red” sužnjelastništva in s tem MURGL
  KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO
  ali
  pa
  za SVOBODNO PRAVIČNO RESNICOLJUBNO ČLOVEKOLJUBNO Slovenijo?
  .
  Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
   transićizem,
   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

 • Get Smart

  @ Šokić @ Nova 24 @vsi
  POMNI in začni uporabljati skladno z DEJANSKIM POMENOM.
  .
  .
  UN = “United nations” (organizacija) NI, še enkrat, ni, še NI in NE POMENI združeni narodi,
  torej NE združeni narodi,
  ampak POMENI, je (((( ZDRUŽENE NACIJE = ZDRUŽENE DRŽAVE )))).

  UNITED NATIONS = ZDRUŽENE DRŽAVE, članice in USTANOVITELJICE so DRŽAVE = NACIJE (je latinska in vsesplošna zavajajoča floskula, ki izvorno sicer pomeni na-roditi*,
  zdaj pa jo eni uporabljajo za narode, drugi za države=nacije, tretji za narodnostne države itd. = za kaviarŽIDO KOMINTERNO je važno,
  da ne razumete, za kaj gre, da vam lahko vsakokratni kao stručnjak nje uturi, poturi kao stručne pomene nje = FEJK pomeni.

  Torej DRŽAVE = NACIJE, ne pa narodi, kot zavaja sLJoveNJcaLJNJski prevod = sskj = MURGL JUGOKOMUNISTIČKI sLJovar sLJoveNJaćkoga

  (=SrboRvackoLatinoGrekoTurškoga) jezika nje =
  torej

  = NE “združeni narodi”, ampak ZDRUŽENE DRŽAVE oz. ZDRUŽENE NACIJE.

  Še enkrat:

  UNITED NATIONS so ZDRUŽENE NACIJE = ZDRUŽENE DRŽAVE,

  članice so DRŽAVE = NACIJE, ne pa narodne skupnosti.

  SKUPNOST NACIJ/DRŽAV (UNITED Nations) je ustanovilo 51 DRŽAV, sedaj pa je članic 193 DRŽAV.

 • Get Smart

  Z državami pa je tako:

  nekatere države res ustanovi narod, naprimer DRŽAVO SLOVENIJO
  je ustanovil NAROD SLOVENCEV,

  medtem ko druge države ustanovi KOMINTERNA,
  npr. KRALJEVINA JUGOSLAVIJA, KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  Srbija, Rvacka i tako dalje do tokija.

  KOMINTERNA = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNA organizacija,
  ki NARODOV ne more smisliti in narodi niso njihova opcija.
  .
  .
  Narod je skupek posameznikov, ki jih družijo skupni zgodovinski spomin,
  skupna zavest, skupna kultura, skupen jezik … je visoka stopnja
  civilizacije, sožitja ljudi, ki imajo skupen odnost do prava,
  demokracije, resnice, svobode … npr. narod Slovencev.
  .
  Država (POLITEJA) pa je političen družben okvir, polis, politeja, ko recimo en
  narod ali pa več narodov skupaj ali pa KOMINTERNA zariše meje in
  formalnopravno ustanovi državo z vsem, kar taki družbeni strukturi
  pritiče.

 • Olga2345

  OZN je treba ukiniti, saj je sama sebi namen! Cerarja, ki je dovolil, da se takšna deklaracija podpiše, pa postaviti za rešetke, zaradi veleizdaje Slovenije!

  • stane

   OZN NI sama sebi namen. Je namen za unicenjeEU z AFRICANI,KOMUNISTI ARABCI IN OSTALIMI DIVJAKI.
   Ce bi bil OZN posten ne bi NATO napadel Srbijo in ji na silo odvzel del ozemlja,ki nikoli ni bil siptarski.

 • elh.

  Naj povedo naši predstavniki v Bruslju kako je s tem. To bi jih novinarji morali vprašati. No vsaj tiste, ki komunicirajo tudi s takimi, ki smo skeptični do EU migracijske politike. Zver, Šulinova in Tomčeva, in morda Petrle. Pravzaprav bi morali sami od sebe to Slovencem razložiti.

 • šmentanamuha

  Ivan Šokić je dobra pridobitev za Novo24. Aktualen in pronicljiv. Seveda se strinjam z zapisanim.

  • Felikss_AH

   Jeap… odlično se loteva pravih tem… edino mi ni jasno koji mu je bog s temi hipijevskimi lasmi… namreč zbija si image… sicer v mojih očeh, ne vem pa kako ostali folk gleda na tako pojavnost. Hipiji so v rangu s klošarji… klošar-novinar pa res ne deluje preveč reprezentativno… škoda.

   • Bojan Slevec

    Ej boj se ti gunih z kratkimi frizurami s kravato, – ne hipiji in ne klošarji svetu niso nevarni.Sicer pa tak način opredalčkanja ljudi je orenk mimo,fejst za cajtom..

    • Felikss_AH

     Hej… brez zamere, nič tako slabega nisem mislil… vse je super… razen tistega kar sem že omenil kolateralno… gre samo za OSEBNE vizualne preference… bolj za težnjo po neki celoviti perfekciji, kjer je tudi vizualni vtis lahko del tega. Da bom bolj natančen… vzemimo za primer kakšen super avto… absolutno mi ni všeč če so kričečih barv… malce preveč “excentrični” mi se zdijo… vrhunski so pa vseeno oboji… enako velja za ljudi, ne glede na “kričečo” frizuro.

     Primerjavo z hipiji pa sem dal tako mimo grede, zato ker me pač dolgi lasje pri moškemu asociirajo na hipije… a na njihovo filozofijo, videz in stil sem bil še v 60tih dobesedno alergičen… kar pa za nekoga z militarističnimi nagnjenji in miselnostjo ni nič nenavadnega. MENI se samo malce ZDI škoda da dec in pol… na isti bojni liniji… odstopa z “uniformo”.

     Pisanje in izbira tem so pa itak odlični… torej samo naprej tako… ne glede na kakšno vidno motnjo pri kakšnem preveč malenkostnem soborcu.

     LP

   • xtc

    Mene njegov videz sploh ne moti,važno je kaj je v glavi,očitno imaš določenetežave z čim.

   • šmentanamuha

    Meni je všeč in mi ne zgleda kot hipi, prej kot kakšen samuraj ali viking. V glavi je “pošlihtan”, kar pričajo tudi njegovi teksti. Mislim da zagotovo trenira kakšno borilno veščino, česar hipiji ne delajo, ker so neki zblojeni luzerji ali neprizemljeni bohemi. Morda nam bo Ivan to sam zaupal. In seveda ga moje ženske oči vidijo drugače kot tvoje.

    • Felikss_AH

     Malo nižje v odgovoru (domnevam da prav njemu) sem bil bolj natančen glede moje malenkostne opazke… enostavno sem moral kritizirati ker imam nezadržno averzijo na take lase pri pravih descih… pri onih “profesionalno” zanemarjenih junkijih, hipijih, Antifa Zombijih in podobni kržljavi nesnagi mi je to nekaj samoumevnega. Kot sem rekel zadevo sem malo bolje že pojasnil v odgovoru (domnevno njemu). Se pa zavedam da so ženskam taki dolgi lasje pri moških všeč… na koncu če se ne motim je prav biblijski Samson črpal moč iz svojega “pra-hipijevstva”

     • šmentanamuha

      No, vidiš:)

 • xtc

  Za OZN je čas ,da izgine.

  • Wqx Htr

   OZN je ameriško židovska organizacija ki dela smo v njihov prid. Zato ima soroš tako veliko denarja!

 • cosmosjasnovidec

  Povsem točen ter resnično napisan članek Ivana Šokiča.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!