O oddaji Tarča: In ko je Luka Mesec razlagal, kaj vse bodo v stranki v bodoče še postorili v dobrobit ubogih …

"Koordinator" Levice Luka Mesec

Zgolj domnevam, da so na RTVS pavšalno izračunali, da se v Sloveniji v segmentu družbe in politike zgodi vsak teden vsaj en eksces, vreden javne obravnave (korupcija in javna naročila, odstopi visokih uradnikov, nepotizem, alkoholiziranost organov pregona, slabo državno finančno načrtovanje itd. itd.) in takim dogodkom namenili oddajo z naslovom Tarča. V njej naj bi novinarji (verjetno tisti, raziskovalno usmerjeni) s prstom pokazali na nepravilnosti v naši narodni in državni skupnosti in tako tudi oni prispevali nekaj gradiva k eventualni bodoči ovadbi, tožbi ali celo obsodbi.

V oddajo so vselej povabljeni pričevalci, v glavnem javni delavci (navadni poslanci, predsedniki poslanskih klubov in skupščinskih teles, včasih tudi mogočni strankarski veljaki, celo ministri, redko vseh vrst predsedniki, včasih celo strokovnjaki).

Model oddaje pa je približno takšen: novinarji pripravijo domnevne dokaze , voditeljica jih posreduje gostom in ti jih po navadi zavrnejo. Oddaja se konča z rokovanjem, posebej slabe volje ni moč zaznati.

Jelinčič bi streljal
Mi, gledalci, pa z nestrpnostjo čakamo naslednji četrtek in naslednjo Tarčo. A vselej ni tako rutinsko. Meni je bila na primer zelo všeč zadnja Tarča, ki je bila na 1. programu RTVS na sporedu v četrtek, 7. marca 2019, ob 20. uri. Glede na to, da so prireditelji na eno stran posedli predstavnike opozicije in na nasprotno stran predstavnike pozicije, sem ob temah proračuna in korupcije (maketa) pričakoval resen spopad. Pa ga ni bilo in končalo se je z običajnim za in proti. Res pa je tudi, da je opozicija dobila zelo malo priložnosti, čeprav bi imela več argumentov za resen ugovor. Pa tudi na strani pozicije je na primer tovariš Matjaž Han iz SD moral voditeljico celo rotiti, da ga kaj povpraša.

vir: RTV SLO

Glavni zvezdi, sedaj lahko rečemo TV-šova, pa sta bila Zmago Jelinčič in Luka Mesec, za katera sploh ne vemo, ali sta v opoziciji ali na poziciji. Tako je hotel Zmago Jelinčič dvigniti temperaturo šova z izjavo, da je potrebno koruptante in zmikavte postaviti pred zid. In v eksekuciji bi še sam sodeloval, je pripomnil. Ob Jelinčičevi dadaistični (dadaizem je po S. Buncu umetniška smer, ki zahteva nebrzdano domišljijo, hoteno preprostost in umetniško svobodo) predstavi se je vznemirila le voditeljica, a kaj hudega ni bilo.

Mesec bi izpeljal socialno revolucijo
Prvak Levice Luka Mesec pa je prisotne poslušal in nato, ko je slišal neke ugovore, zamrmral, češ da se mu zdi celotna dotedanja prireditev surrealistična ali tako nekako. Ne vem sicer, kaj si pod izrazom surrealizem (fr. Le surrėalisme) prvak Levice predstavlja, saj se termin v političnem žargonu uporablja bolj redko. Surrealizem ali nadrealizem pomeni, če gledamo s stališča umetnostne prakse in zelo poenostavljeno, v umetnosti združevanje elementov, ki izkustveno ne sodijo skupaj. Na ta način se ustvarja neka druga, imaginarna stvarnost ali realnost. In ko je Luka Mesec razlagal, kaj vse bodo v stranki v bodoče še postorili v dobrobit ubogih in potlačenih, sem ugotovil, da so pravi nadrealisti in da goje surrealizem pravzaprav fantje iz Levice. Oni so se namreč, sicer kot dobro situirani ljudski delegati, namenili socialno revolucijo izpeljati kar s pomočjo parlamenta in parlamentarne trgovske mreže.

Zgodovina nas opozarja, da tako pač ne gre, saj so znamenito predhodnico tako Levice kot SD, namreč jugoslovansko Kompartijo (KPJ), pred kakšnimi 100 leti vrgli iz parlamenta in jo še z zakonom prepovedali. Seveda pa ne izključujem možnosti, da nadrealizem opusti privesek “nad” in dobi tisti “soc”. Ob takšnih možnostih se moramo spomniti znamenite izjave tovarišice sindikalistke Lidije Jerkič, namreč, če ne bodo dobili, bodo pa kar vzeli. Veliko možnosti je, da odnese tovrstno sporočilo v Evropo in Evropski parlament tovarišica poslanka iz Levice in igralka, spoštovana Violeta Tomić.

Dr. Iztok Durjava

 • Hunyađi

  Lukec je sanjač.
  O biznisu ima toliko pojma kot Janez.

  • macon

   Janez lahko nima pojma o biznisu, vendar razume vsaj kateri družbeni pogoji so dobri za biznis in kateri ne.

   Lukec bo naredil vse, da bo svojo levičarsko politično kasto obdržal na družbenem vrhu in zato v imenu sociale in “vrednot” škodil biznisu, posledično pa nas vse siromašil.

   • Hunyađi

    Že s tem, da kliče tri uveljavljene podjetnike pokaže, da za mlade in male podjetnike nima posluha. Enako vela za Marjana.

    • Common Sense

     Če smo že pri temu. Večini v slovenski politiki se sanja ne kaj je to podjetništvo. Niti en sam samcat dan niso bili odgovorni za izplačilo plač svojim delavcem, z vsemi prispevki vred. Niti en sam samcat dan niso morali na trgu najprej zaslužiti in prodati svoje storitve in izdelke. Niti ene noči niso slabo spali, ker bi skrbeli ali bo cash flowa dovolj za naslednji mesec oz. ali bodo dobili plačilo od kupca ali ne.

     Zato enostavno NE morejo vedeti kako je to in jim je podjetništvo in business španska vas. Janša se, kot ugotavlja macon, vsaj tega zaveda. Mimogrede, vsaj nekaj časa je delal v Mikro Adi d.o.o., čeravno to ni bog ve kaj. Večina je pa prodajalcev megle in nategunov, ki na prostem trgu ne bi preživeti niti en teden. Zato pa se držijo politke kot najbolj agresivno rakavo obolenje.

     Trenutno je žal tako, da se za normalno podjetniško okolje zavzemajo samo Nsi in SDS. Vse ostalo je pravljičarski tralala utemeljen na sposojanju vedno novih kreditov za katerih obresti plačujemo že 12% proračuna.

  • Olga101

   A Zemljarič?

   • Hunyađi

    Zemljarić je namazan z vsemi žaubami.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Lukec Janezu ne seže niti do pete,

   • Hunyađi

    To ne igra meni nobenega pomena. Janez ne seže do kolen Webreu recimo.

   • tohuvabohu

    Najbolj tragikomično pa je, da Šarec Nadlukcu ne seže do pete. In si pri tem domišlja, da je vladar.

    • AlternativaZaSlovenijo

     Dobra!

  • Common Sense

   Lukec je morda sanjač. Mu je pa treba priznati, da pelje svojo barko učinkovito in pametno. Pravzaprav so komunistični mulci nadmudrili večino slovenske politične smetane in so dejanski vladarji Slovenije. Za ta dosežek (akoravno predvidevam, da bo relativno kratkega daha) jim je terba dati kapo dol. Od njih se lahko drugi, vključno z Janšo, marsikaj naučijo. Vse pa ne pomeni, da niso trenutno najbolj škodljiv faktor v Sloveniji.

   • Hunyađi

    Veliko delavcev je, ki jih šefi firem izkoriščajo, najdejo zatočišče pri Levici.

    • Common Sense

     Dopuščam, da se motim, a iskreno povedano – dvomim. Že samo, če pogledaš od kje je prišlo največ glasov Levice (Center in Lj. Bežigrad), kjer industriije sploh ni, ti postane jasno, da tvoja teza ne drži (je pa odlična v politično-marketinškem smislu).

     Laično bi rekel, da so njihovi volilci predvsem solidno plačani na FDV in FF izobraženi pasivno-agresivni jebivetri, ki v življenju še nič pametnega še niso usvarili (kar tudi sami prav dobro vedo). Zabubljeni v raznorazne državne in paradržavne oz. nevladne ustanove se boje trga ko hudič križa (saj jim je jasno, da s sovjim znanjem in veščinami na trgu ne bi preživeli niti en teden), skrivajo se za t.i. odprtostjo, tolerantnostjo, ….. a samo dokler so “ta-pravi” na oblasti. Sicer hitro postanejo nasilni in začnejo metati kocke v parlament.

     Seveda, lahko da se motim.

     • Hunyađi

      Ljubljana bezigrad ima blokovsko naselje, imas polno delavcev, ceprav to ni receno, da res volijo Levico. Mozno da alternativci, aktivisti.. prej.

  • Luiggi

   Pocasi,ali vseeno se sprobrnjujes!

   • Hunyađi

    Če bi me bral objektivno bi davno dojel, da ne hvalim levičarjev. Nima smisla vam razlagat.

 • Vera

  Jelinčič se je res odzval preveč ostro, Luka pa niti ne zna kaj govori

  • Stajerka

   Jelinčič uvaja komunistično prakso…..ne vem kaj Lukcu in njemu podobnim ni jasno, to je njihova doktrina……sploh pa, da se o streljanju upa zgražat Matić, sin jugo generala, je ironija brez konca……

   • AlternativaZaSlovenijo

    To je takole Štajerka: Komunisti in fašisti so si bratje. Imajo mnogo skupnega: Totalitarizem, klanje, laganje. Potem pač pride do spora v družini in celo do medsebojnega krvavega obračunavanja. Problem je samo ta, da zaradi te njihove krvave morije in blesarije na…be tudi pošten folk.

  • abc

   Jelinčič je navaden gobezdač in prpa. Še od osamosvojitve naprej ni nič boljši, ko je skakal okol z avtomatom in kao cigane iskal. Samo laja in dnar vleče v stranki. V življenju ni naredil za Slovenijo nič, razen da je gobezdal in pljuval po ciganih , Hrvatih, Srbe nmalo obrajta, ravno zarad Hrvatov ( ker njih tako mrzi ). Je pokazal kok ga je v hlačah ,ko je bilo sranje pri Jošku Jorasu na meji Dragonje z Hrvati. Vsako leto pa na morje hodi na Hrvaško ( tko kot večina naših politikov, kateri najbolj pljuvajo po njih )

 • Franjo Trojner

  Majniška dekleracija tretja NOVA 2019, a enako potrebna in nujna, kot prva iz leta 1917, ali druga iz leta 1989.
  SLOVENCI IN SLOVENKE NASPROTUJEMO:
  1. Nasprotujemo Globalnemu sporazumu o migracijah
  2. Nasprotujemo Združenim državam Evrope
  3. Nasprotujemo širjenju LGBT+P oznanila v državnih institucijah
  4. Vidimo Macrona, Merklovo, Junckerja, Webra & Co. kot uničevalce EU.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Po eni strani preklinjam dan vstopa v EU. Zakaj? Ker brez EU-ja ,bi že zdavnaj levica crknila, potem bi pa lahko vstopili kot normalen narod v EU. Po drugi strani je pa trenutno EU edino varovalo pred norci-idioti (beri tukajšnja lokalna levica) in njihovimi totalitarizmi vseh barv. Tudi tem idiotom je jasno, da brez EU-ja crknejo v parih mesecih.

   • Matt von Glanz

    po mojem videnju tista EU, v katero smo takrat vstopili in sem jo jaz z veseljem volil, NI ISTA EU, KOT JE ZDAJ.

 • Antonius

  Kučanovi z Mesečevimi vred uboge delajo, da se lahko pred volitvami na njih izgovarjajo in sklicujejo.
  Ubogi počasi spoznavajo, da bodo na volitvah prevarantske dušebrižnike končno od j….i!
  Na volitvah v evropski parlament bodo spoznali, kaj si ubogi o njih mislijo.

 • macon

  kučanov udbomafijski podmladek Levica (tokrat pa res, REEEEEES P-R-A-V-I levičarji) niso nadrealisti, temveč norci. Pokvarjeni konformisti in prikoritarji so zaslutili življensko priložnost v sprevrženi nikoli socializma osvobojeni Jugosloveniji. Svojo pokvarjenost prikrivajo z “načeli”, “ideali”, “aktivizmom”, del, ki si v slednjem celo verjame pa je res samo za v umobolnice.

 • Miha

  Ali bi lahko novinarji vprašali levake in ministra za finance na novinarskih konferencah in tv soočenjih, koliko nas bodo stale te njihove ideje in kje bodo dobili denar za njih, ko bo recesija in bo padla zaposlenost in davčni prihodki v proračun ?

  • Valter BraniSlav

   Obdavcili bodo delavce.

   • Luiggi

    Ja madona,ali se nisi v Venezueli,ali si morda le change you mind?

   • Common Sense

    Zadel si v polno:)

   • Matt von Glanz

    Veselo!!

   • Matt von Glanz

    Valter, hvala za video, ki si ga postal

    • Valter BraniSlav

     Ta video pove vse.
     Komunizem je super dokler racun placujejo zlobni kapitalusti.

 • antimur

  Kako za vraga vabijo deklarirane idiote in leve fašiste kot je Mesec, izdajalca in barabo Kučana, ki je to levaško drhal nastavil, pa ne. Vsepovsod se vtika, po državnih ustanovah se sprehaja, kot da bi jih dobil za doto, zato naj enkrat korajžno stopi pred ljudstvo in odgovori na vprašanja opozicije, toda tega si ne upa storiti ne Hanzi TV, še manj pa cvikaški zločinec in antislovenec Kučan, sicer je pa takšen odziv od vsakega izdajalca pričakovan.

  • Andrej

   Pazi, Lukatu je namenjena še sijajna prihodnost. Sijajna. On je idealen za globoko državo.

   • macon

    Ja, zabit, pokvarjen in zlahka vodljiv. Take rabijo in taka je tudi njihova volilna baza.

    • Matt von Glanz

     Ni zabit, on je inteligenten, fanaticen in neozemljen fdvjevec

   • Matt von Glanz

    on je že Globoka država. Splača se poslušati njegove vizije, ker so izraz zunanjih direktiv …

    • Peter

     Zunanjih? Od kje, če lahko vprašam, pa prihajajo te zunanje direktive, no?

     • Matt von Glanz

      če bi bil povezan z GLoboko državo, bi vedel, tako pa ne vem. AMpak ves marxistični revival v zadnjih letih je dirigiran. Seveda boš rekel, da ni.
      Vse to je povezano z budžetom, ki napaja nevladne organizacije, LGBT agendo, promigrantsko ideologijo, belo krivdo … Pravijo, da je del tega Soros. Seveda boš rekel, da ni. Sploh boš za vse rekel, da ni, tako da ne bova dokazala nič. Pa utemelji ti, da ni tako.

     • Peter

      Me ima, da bi zanalašč rekel, da ni tako. Za hec, da bi se imela kaj kregat, po slovensko…

      Ampak je.
      Kaj bova pa zdaj?

      Kar jaz pravim in je malo drugače od tega, kar ti praviš, je, da je on izraz notranjih direktiv, tam, od upokojenca, ki ni več aktiven v politiki…

     • Matt von Glanz

      Gotovo je tudi fanaticen, ja, ce mislis to

     • Peter

      Glej, jaz ponavadi napišem kar mislim, ni treba iskati pomenov za povedanim.

     • Matt von Glanz

      Kaj pa potem mislis znotranjimi direktivami? Upokojenca … Mali zvepkeni?

     • Peter

      Je še kakšen drug upokojenec, ki se ne ukvarja s politiko?

     • Matt von Glanz

      Ne, on je The Upokojenec

     • Andrej

      Bodite pozorni na srečanjih pred TV. Luka je kapo di banda, ki se ga vsi
      bojijo. Dolgo je tiho, proti koncu nekaj veličastnega, ki naj bi bilo
      dobro za reveže, pove, ostali iz vlade so kot politi cucki. Nihče se mu
      ne upa ugovarjati. Kaj ni to znak, da ga podpira globoka država?

 • totex39

  Mesec, nima pojma kaj je siromaštvo, z svojimi socialističnimi idejami hoče vplivati na uboge, da bi mu verjeli, s tem pa se ne zaveda, da siromaši ljudi, še bolj pa tiste, ki mu bodo verjeli.

  • Stajerka

   on se že dobro zaveda, ne zavedajo se tisti, ki mu nasedajo……

  • Common Sense

   Mesec & njegova punca živita v razkošnem stanovanju v centru mesta. To je tudi prav. #revščina-za-vse-razen-za-nekatere.

 • Andrej

  Lepo jih je bilo gledati. Cela “vladna” stran je pred Lukcem stala kot politi cucki in si proti njemu še piskniti niso upali. Han je nekaj poskušal, a potem ni več dobil besede. Tako to gre.

  • Slovenka

   Z Janšo ne gremo skupaj ima vedno višjo ceno, ki jo vladne stranke vedno težje plačujejo. Sklenile so kupčijo, pri kateri so se urezale.

   • Andrej

    Mislim, da jih to – levakov – ne skrbi pretirano. Eni in isti se že desetletja selijo iz stranke v stranko in je popolnoma vseeno, kako se ji reče. Pomembno, je, da tako stranko požegna Kučan. Vstop v tako stranko je obljuba: sovražim Janšo. Za Lukata pa to ne velja, ker zanj vsi vemo, da po naravi stvari ne bo šel v koalicijo z Janšo in mu ni treba izjavljati sovraštva. In ker Luka vodi to vlado s tem zelo blagodejno in pomirjujoče vpliva na izbrizgano sovraštvo komunističnih strank.
    In ljudstvo vse to kupuje. Že desetletja.

 • Andrej

  Če se ne motim, je Luka ravno v tej oodaji razlagal, da je tudi Evropo potrebno podučiti, kako se prava sociala dela.

  • Common Sense

   Ja, en mlečnozobi fdv-jevec s polno ritjo in glavo polno komunizma bo Evropo učil kako se svet suče. Vsi pa komaj čakajo, da poslušajo njegove modrosti.

   • Andrej

    Ampak, s svojimi idejami pa uspešno meša glavo ljudem.

 • Valter BraniSlav

  Youtube Milton Friedman about socialism.
  Dobili boste vse odgovore

 • Stajerka

  ….ne samo 1x…..večkrat je bilo iz ust Meščevega Lukca slišat grožnjo, da bo imela vlada s tem vsaj še 1 leto miru……torej vrata so priprta, oder za izsiljevanje postavljen…..čaka samo še na nastop komedijanta in suflerja iz ozadja……
  ….mali mož je bil na obisku pri Židanu…..žvrgolijo ptički… pa se Židan prav nič ne razburja o vplivnih stricih iz ozadja, kot je pred leti to storil naravnost v kamero…….še vsak takšen obisk je pomenil zdrs levakov in ponovno preverjanje psihičnih kvalitet slovenskega volilnega telesa……bo tudi tokrat tako?…..

 • Franjo Trojner

  Luka Mesec ima tako rad uboge državljane, da jih s svojo levičarsko politiko ustvarja vsak dan več. Ljubezen Luke Meseca do ubogih SLO državljanov je brezmejna, kakor so tudi brezmejna njegova prizadevanja po družbi ubogih državljanov enakih v revščini. Kar pomeni, da bo
  ” demokramatični ” socialistek Luka Mesec vztrajal pri svojem socialističnem programu tako dolgo, dokler ne bomo vsi državljani znova ubogi, lačni, goli in bosi.
  Sicer pa lahko na lastne oči vidite, kaj vam “demokratični” socialistek Lukec v svojem programu ponuja, če si pogledate stanje v državi Lukčevega vzornika ” demokratičnega ” socialisteka Madura, Venezueli.

  • Miro Jereb

   V Jugi smo hodili po nakupe v tujino…prašek, kavo, troško mleko v prahu…v Venezueli pa sedaj še VODE NI, In za ” vse ” so krivi američani tako takrat kot sedaj. In ta gnili ameriški kapitalizem kar noče crknit….hahahahahaha…VioTomička naj se poroči z mescem in naj grest na 100 letno poročno potovanje v Venezuelo….

   • Common Sense

    Tega Lukcu ne govori, ker on se je rodil l.1989. On torej pojma nima o prašku, kavi,….ker se je rodil z zlato žlico v ustih. Pa tudi sedaj mu ni hudega, saj ob sladkobesednem gobezdanju prejema 4.000 + eur plače, s punco pa živi v razkošnem stanovanju v centru Ljubljane. Slovenceljni so butli, v to sem vedno bolj prepričan.

    • FRANC3

     Sita vrana lačni razlaga, kako je srečna in bo ona poskrbela, da ne bo več lačna.
     Vsaka podobnost z Mesecem je zgolj slučajna in nenamerna.

    • Valter BraniSlav

     Slovenci ste naivnezi. Ko vas nekdo 100 krat nategne se pustite nategnit se enkrat upajoc do bo 101. drugace.

     • holzer

      Ja to si pa lepo napisal.
      Saj ne vem če je še kakšen narod na tem svetu tako nor,kot slovenski.

     • Common Sense

      Točno. V tem pogledu je malokateri narod tako butast.

 • Van Der Waals

  LUKA POLMESEC ZA NA PSIHIATRIJO ZAPRTI ODDELEK!

 • Olga101

  TV Slovenijo je treba ukiniti, saj ne opravlja svoje zakonsko določene vloge, nepristranskega informiranja državljanov, ki jo prisilno placujejo! Naj se zakodira in naj širi kučangoebelsov agitprop, a za denar naročnika – Milana Kučana, da bo transparentna!

 • Pepsič

  Oddaja je nesmiselna … voditeljica nekaj dejstev naloži na kratko, nič konkretnega, kar bi dejansko navadne smrtnike morda zanimalo, medtem ko gostom v oddaji ni dopuščeno izustiti niti enega stavka v celoti … naj se zagovarjajo, naj vidimo kako neumna protidejstva imajo, želim in morda še kdo, slišati njihovo stran … in potem še video prenos, ki ga je prekinila na tak način … hm, ni ravno … oddaja pa sploh prekratka ali če rečem preveč vsega skušajo stlačiti v tisto uro, ki na koncu ne pove in razkrije ničesar

  • Peter

   Na splošno so vse te oddaje zblojene. čas je omejen, nikomur ne pustijo povedati do konca, kar bi hotel, reklame so bolj pomembne od mnenj, skratka, fakof, tivi, no.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Celotna slovenska levica ni nič drugega kot rdeča oligarhija. Na vrhu oligarhije je car, potem sledijo njemu zvesti služabniki in na koncu blesav plebos. Car je absolutist v najbolj absolutnem pomenu. In v teh butalah lahko menja-zamenjava zveste služabnike kadar se mu sprda. In plebos je navdušen nad “modrostjo” svojega carja.

 • Steiermark

  Ta zvezdarski pamož, bo naredil nekaj dobrega, za uboge, se bo žrtvoval za njih in odšel na daljše potovanje po svetu!

 • Stajerka

  ….na Lukec, spet ti je padlo v vodo……in prav je tako, pa če tudi na račun KATASTROFALNEGA proračuna….

  Prvak SNS Zmago Jelinčič je danes napovedal, da bodo poslanci njegove stranke podprli novelo zakona o izvrševanju proračuna tudi pri ponovnem glasovanju, ki ga je z včerajšnjim vetom zahteval državni svet in naj bi potekalo prihodnjo sredo. Tako načeloma zagotavljajo potrebnih 46 glasov za ponovno potrditev dokumenta, s tem pa niso več nujni glasovi Levice.

  • Common Sense

   Zadnjih osem besed je ključnih.

 • Valter BraniSlav

  DOBER VIDEO ZA LUKCA IN NAIVNE SLOVENCE:
  https://www.youtube.com/watch?v=RWsx1X8PV_A

  • Common Sense

   MIlton to tako lepo pove, da je škoda, da je že mrtev. Sicer bi ga veljajo povabiti v Slovenijo na stroške davkoplačevalcev. Pod pogojem, da bi ga kdo sploh poslušal v teh naših Butalah.

   Se mi pa zdi zanimivo in tragično, da se nihče, “ama” nihče, ne “nauči” Miltonove argumentacije iz teh videov in osmeši sladkobesednega Lukca Mesečnika na naslednjem soočenju. Ker bi ga lahko povsem enostavno.

   Kar samo dokazuje mojo davno teorijo, da so politiki na desnici večinoma amaterji. Zato pa ne morejo na oblast. Folk je kakršen je. Glup kot kamen. A zato ga je treba marketinško nategniti, tako kot ga je stranka Levica. Samo naši desni politiki večinoma ne vedo nič o marketingu, potem pa smo kjer smo. Kot kalimeroti jamrajo nad grdimi zlimi levimi mediji kot stara lajna, pa Kučanom, pa Udbo, ….ne poskusijo pa ničesar novega. Če nič drugega bi se lahko učili od Lukca Mesečnika kako se nategne folk in prevzame efektivno oblast. Kjer je volja, tam je pot.

   Tako pa se skrivajo za nekimi že davno preživetimi temami iz druge svetovne vojne za katere mi še nikoli ni tako gor stal kot mi dol visi. Medtem pa nam izobraženi bežijo mladi s celimi družinami bežijo v tujino. Sam poznam tri take.

   • Valter BraniSlav

    Desnicarji prestevajo kosti. So prevec busy s preteklostjo. Mogoce je Jajo ovira?

    • Common Sense

     Morda res, kdo ve. A na žalost on govori še najbolj pametno od vseh. Vsi ostali so papki. Morda je v redu še un ta mladi Anže Logar, pe še on ni dovolj izbrušen. Saj zato pa je kar je.

     • Valter BraniSlav

      Romana Tomc se.mi zdi primerna.

     • učko

      …… za na kurac, nikamor drugam !!!!!!!!!!!!!!

     • Peter

      No, tudi Mesec ni kaj prida, niti Šarec ne bi bil kar je, brez podpore osrednjih medijev. da o Kordiših, Vijoletah in ostalih zblojencih sploh ne govorim, no.

    • Matt von Glanz

     Levicarji pa zugajo znjimi

   • Peter

    Ja, kar ne navadijo se, da je politika umetnost prodajanja gnoja za ceno kaviarja. Mislijo, da bodo svojo resnico prodajali, pa jim ne kapne, da morajo ljudi najprej prepričati, da je to resnica.
    Dokler pa folk naseda hanzi in poop in delu in nedelskemu, lahko desni prodajajo kaviar po ceni gnoja, pa ne bo biznisa, no.

 • učko

  Lukec govori o temah, ki ljudi zanimajo, torej boljše življenje. Za to “Levica” vztrajno pridobiva na popularnosti ! Desnuharji so še vedno pri Jezusovih ranah, jamah in domobrancih.

  • Peter

   Lepo. Ko boš deležen boljšega življenja zaradi ukrepov levice, nam pa spet kaj poročaj, no.

  • Peter

   Pravzaprav si v dveh stavkih povzel vso gnilobo današnje politike.
   Praznoglavi mladenič, ki obljublja boljši jutri, dobiva glasove, čeprav ve, da denarja za izpolnitev obljub nima in ga nikoli ne bo imel.
   Eni stari kozli na desni pa težijo z nekimi reformami, ki nam bodo, tam daleč nekje, prinesle boljše čase.
   Valjda bomo glasovali za praznoglavega mladeniča, a ne učko?

   • učko

    Veš kuga, glih to, kaj delajo stari desnuharski butli, sem ti tukaj jaz lepo razložu. No, dodal bi še to, da se grebejo za davkoplačevalski denar za zasebne farške versko-kretenske šole. Maš zadost ?!!!!!!

    • Peter

     Če je denar za javne-komunjarsko kretenske šole, zakj ga ni za farške versko-kretenske?

     • učko

      Za to, bimbek, ker so na oblasti ta rdeči in ne ta črni ! Kapiš?!!! No, morali pa bi biti na oblasti NAŠI, ta modri, ki bi zbrcali in rečkarje in črnuharje !!!!!

     • Peter

      Nekoliko oholo se obnašaš, učko. Želiš z isto merto nazaj ali bi se normalno pogovarjal?

     • učko

      Jah, se ti iskreno oprasevičujem odnosno izsvinjavam ! Tud tvoj JaJo je videt zelo domišljav na teh slikah, naredi pa nič. Edino svoje ovce nafukava, da lahko češlja muda v parlamentu !

     • Peter

      Spet si ga pošteno usral, učko.
      Če greš za eno leto ali več nazaj, ne boš našel mojega komentarja iz katerega bi lahko sklepal, da je JaJo moj.
      Glej, češljanje muda…kaj naj ti rečem, če jih lahko ena turšica Murgal pa en tuvariš Matić itd ćešljaju u slovenskom parlamentu.., zakaj jih ne bi pa še en Ivan, če ti odgovorim tako, da boš razumel.
      Pa saj načeloma mi je jasno, kaj bi rad, ampak kako? Revolucij smo se prenažrli in nič dobrega ne prinesejo, saj veš, samo svinje pri koritu se zamenjajo, osrednji mediji pa poskrbijo, da ovčke volijo taprave.
      In kaj nama ostane? Da kle pizdiva? Saj neki, no.

    • maksimalno

     A je možno da niti pomožne šole nisi sposoben pozitivno dokončati?.

  • Van Der Waals

   hahah!!!! not!!!

 • Matt von Glanz

  ko je bil izvoljen Trump, je bil komentar levičarskih študentov, da se jim je tisti večer vse zdelo surrealno. To iz mesečevih ust pomeni, da se mu zdi kot del nekega šova ali umetniškega dela, kot je recimo Kralj na Betajnovi. Kaj, nam se pa zdi surrealno njihovo vračanje v revolucijo …

 • Peter

  Na nekoliko slabe konje stavi upokojenec, ki se ne ukvarja s politko, zadnje čase. Sam osebno ne te mesečnike ne bi stavil centa, razen če ni zadaj kakšna mučka, no.

 • Darth Vader

  levica pooseblja vse anti-slovenske vrednote….in ko bomo imeli meseca dovolj, bo zginil

 • Poserjemsenavse

  Edino kar pr njem spoštujem je boj proti mučenju živali…vse ostalo je lari fari in nabijanje političnih točk…mlad je še,mogoče pa bo z leti vendarle dozorel in ne bo več prodajal pravljic

 • Vera

  Ni to članek od prejšnje TARČE z dne 7.3. ?

 • Stanislav Juznic
 • freedomfighter

  Ufff vidim da se spravljate na jelincica…vas je strah da vam skrajni volivci pobegnejo zaradi webra in podobnih mainstream globalisticnih povezav…se nebi cudil ce bi bili na.sorosovi placilni listi…weber je