fbpx

[Pisma – od zmage do zmage] Serpentinška ni, je samo maketa norosti

Vinko Vasle

Čisto zares imam dovolj tega, da je Serpentinšek pri nas kriv za prav vse. Za to imamo že skoraj 30 let Janeza Janšo. Vsaj za požare v amazonskem gozdu Serpentinšek ni kriv, čeprav je rekel, da se tudi sam goreče zavzema za te gozdove. Tudi ni nor Serpentinšek, če je okrog njega sama norost. Recimo, eko socialisti, frakcija norci, zahtevajo, da se komarjev več ne pobija, ampak se jim omogoči, da človeku pijejo kri. Kot da ni dovolj, da imamo v deželi Levico ali pa enega podivjanega z MMC, ki je celo 106 let starega Borisa Pahorja razglasil za rasista in nacionalista.

Antifa se na primer zavzema za to, da bi zaradi prevlade belskega terorizma v znak solidarnosti z zamorci ukinili bele šahovske figure. Predlagam še, da Dars zebre barva v črno.

Kar zadeva aktualnosti, moram odločno protestirati, da Serperntinšku 200 metrov od njegovega kitajskega zidu mečejo petarde takrat, ko ga ni doma. Pa da mu domobranci nekritično očitajo skakanje na glavo v bazen brez vode. Ljudje moji, pustite človeku, da skače, kolikor hoče. Noro je, da desničarji Serpentinška napadajo, ker je svoje nasprotnike označil za pse, ki lajajo. Problem bi bil, če bi tem psom ukazal, da morajo molčati. Njegovi ekscelenci tudi očitajo, da je šel na obisk v Srbijo, čeprav bi moral na Hrvaško. Butci ne razumejo, da smo s Hrvaško v vojni (tudi z Madžarsko, Avstrijo, Italijo in ZDA) in da jo bo Serpentinšek obiskal takrat, ko bo dal zadnjo kapljo naše krvi za uresničitev arbitražnega sporazuma.

Serpentinšku nasprotniki očitajo celo to, da je lažnivec, ker je objavil, da je bilo na njegovem pikniku LMŠ 3.000 navdušencev. Znano je, da mu je Damir Črnčec obveščevalno podtaknil eno nulo. Poleg tega mu sovražniki očitajo 157,8-odstotno javnomnenjsko podporo, čeprav je znano, da te raziskave plačuje Forum 21 in ne LMŠ. Nekateri gredo celo tako daleč, da Serpentinška žalijo s tem, da je drugorazredni klovn, čeprav je tretjerazredni. In tudi ni res, da je imel iz klovnovstva popravni izpit, ker je AGRFT naredil, ko je nekdo poklical tja in rekel, da mora Serpentinšek diplomirati.

Absolutno ni res, da Serpentinšek skuša oponašati Janeza Drnovška – Dirtyja, ker je v resnici Drnovšek že takrat oponašal njega. Spomnite se njegovih obiskov pri šamanih, pa rožne venčke na glavi in to, da je imel za umazane posle Gregorja Golobiča. Serpentinšek ima za ta pomembna dela malo Črnceca in malo onega generalnega sekretarja stranke Braneta Kralja, ki je primerno primitivno izobražen, da naredi vse, kar se mu reče. Njegovi referenci sta, da je bil hišnik v nekem vrtcu in da ima firmo za pedikuro.

Čisti medijski fejk desničarjev je, da je Serpentinšek osebno ukazal, da mora vnuk Edvarda Kardelja postati direktor Uradnega lista. To ni res – ni ukazal, rekel je samo, da bo vnuk Kardelja direktor Uradnega lista, kar je velika razlika. Najebal bo pa Kralj, ker je to skušal speljati po kamniško. In za Serpentinška je žaljivo, če nekdo pravi, da ni vedel, da bo vnuk Kardelja direktor Uradnega lista, ker bi to pomenilo, da predsednik vlade razmer ne obvlada in gredo stvari mimo njega. Dragi moji, mimo Serpentinška še Miro Cerar ne more, izjema je samo Milan Kučan.

Ubogemu Serpentinšku na primer podtikajo, da je POP TV njegova agitprop TV-postaja, kar ni res, ker sta to tudi javna hiša in planet teme. V norosti kritikastrstva gredo nekateri celo tako daleč, da so Serpentinška obtožili, da je kriv, ker je dan potem, ko je v JE Krško pritiskal na gumbe, pri nas škropil radioaktivni dež. Kar je laž: Serpentinšek je pritiskal samo na gumb, na katerem je pisalo NE PRITISKAJ. Njemu že ne bo nihče ukazoval!

Tudi ni res, da je neodločen in da popušča Levici, ko ga ta izsiljuje. Zdaj na primer s prenosom denarja iz dodatnega v obvezno zavarovanje, ker drugače gre Levica ven iz koalicije. Serpentinšek Luki Mescu sporoča, da se ne pusti izsiljevati in da ga lepo pozdravlja Matej Tonin.

Slišim tudi, da Serpentinška sploh ni, tisti, ki pa je, so nam ga pa podtaknili Rusi. Namreč, noben Slovenec z državo ne bi delal kot svinja z mehom. Serpentinšek je torej ponaredek, ne original, ali kot pravi moj znanec: on je maketa človeka z maketo lesarske diplome, z maketo hrbtenice in z maketo predsednika vlade.

Vinko Vasle