fbpx

Pismo bralca: Uprimo se UDBI!

Milan Kučan kot anarhist? (Foto: Twitter)

Udbovski  k o s   je znesel novo “jajce”! Imamo novo, gospodarsko, Depalo vas? Iz leta 2007? V podporo ministru mag. Andreju Vizjaku, z vsem srcem,  želim veliko uspeha pri zagovoru na interpelaciji.

Dobro sem poslušala drugi posnetek. Ker je za razumnega človeka povsem nesporen, razen v tistem delu, v katerem je udba posegla v govorčevo zasebnost, je za prepričanje  Kučanove “demokratične” javnosti nujno vso neokusno nakladanje medijev, za kako pomembno “kriminalno” dejanje gre v primeru “jajca”.

Ko sem danes zjutraj na radiu Prvem, javnem, ki ga vsi plačujemo, poslušala, da mora gospod minister odstopiti, sem že videla, kako uspešno udbovski kos iz tega “jajca” že stepa koalicijsko omleto prihodnje vladne koalicije, Koalicije KUL. NSi gotovo ne bo v jej, saj je desni volivci, ki mislijo s svojo glavo, ne bodo volili. Predobro namreč vedo, da gospod minister Vizjak ni zagrešil nikakršnega kaznivega dejanja. Samo nespodobna beseda, do katere pa udba nima nikakršne pravice, mu je pač ušla. Grozil pa ni nikomur. Grozijo nam samo pošastni udbovski kriminalci, ki nekaznovano vdirajo v zasebnost skoraj vseh državljanov. Kot v nekdanji totalitarni, levofašistični “demokratični”  – Titovi – Jugoslaviji.  Mediji pa o tem – niti besede. Sama prekleta udba. Tudi katastrofo s pandemijo nam je zakuhala – s pozivi ali pa s tiho podporo zavračanja cepljenja.

Frančiška Franca Buttolo