Šesti rajh

Odgovorni urednik Jože Biščak.

Ko bi Marsovci te dni po nekem čudnem naključju pristali v Sloveniji, bi se jim ob prebiranju vodilnih medijev najbrž zazdelo, da se vsa Evropa (če ne že ves svet) ukvarja z izjavo Antonia Tajanija in da je obstoj Evropske unije malodane odvisen od tega, ali bo zaradi domnevno neprimernih izjav v Bazovici odstopil ali ne. Nič ne bi moglo biti dlje od realnosti. V resnici nikogar ni brigalo, kaj je rekel predsednik Evropskega parlamenta, tistih nekaj izjav evropskih uradnikov o neprimernosti njegovih besed je bilo bolj zaradi umetniškega vtisa kot pa resnična podpora peticiji slovenskih in hrvaških levičarjev. Pričakovanja, da jih bo podprla nemška SPD, so bila samo mokre sanje, ki kažejo nepoznavanje razmerja sil v Evropi. Nihče si ne želi (diplomatskega) konflikta z Italijo, še posebej zdaj, tik pred evropskimi parlamentarnimi volitvami, ko se utegne sedežni red v Strasbourgu temeljito premešati in bo treba zaveznike iskati v patriotskih političnih skupinah, ki si želijo temeljite prevetritve bruseljskih soban.

Edina prava nevarnost, ki ta hip preži na Evropejce, je multikulturalistična os Berlin–Pariz. Tej navezi naj bi se evropski narodi predali, ne da bi izstrelili en sam strel. “Države se morajo odreči svoji nacionalni suverenosti za nov svetovni red,” je ideji o evropski vojski na rob dejala Angela Merkel. Z redkimi izjemami na Zahodu, kot je denimo nizozemski premier Mark Rutte, se ni nihče zgražal, nihče ni protestiral, nihče ni opozoril, da svojega naroda ne bo pahnil v odvisnost od novega, za zdaj še namišljenega šestega rajha, katerega značilnost bi bile popolnoma izbrisane nacionalnosti in vznik novih Evropejcev, mešanice staroselcev, goničev kamel in negroidov. Seveda z modreci bruseljske birokracije na samem vrhu, ki bi samo uresničevali in legitimirali multikulturno nadvlado. Z Elizejskih poljan že danes Merklovi kima Emmanuel Macron, ki ga imajo nacionalno zavedni Francozi vse bolj za nemškega vazala. Pravzaprav je Macron človek, ki je Nemčijo, ne da bi kogarkoli vprašal, postavil v položaj, da vodi Evropsko unijo. In bo tudi evropsko vojsko. To pomeni, da ji bo predal jedrsko orožje, ki ga imata od držav EU le Francija in Velika Britanija. Sam sebe vidi na vrhu evropskega “imperija”. Medtem ko bo Merklova skrbela za ekonomske uresničitve, Macron sanja o Parizu kot novem Rimu, ki bi postal središče kulturnega elitizma, osrčje evropske modrosti, novo stičišče starogrških filozofov.

Samo korenita sprememba o prioritetah in v razmisleku o prihodnosti lahko ohrani EU. To pa je lahko le tvorba svobodnih nacionalnih držav, ki ima en sam interes – ustvarjanje blaginje na podlagi gospodarskega sodelovanja.

Tovrstni načrti imajo “majhno” težavo, ki sliši na ime brexit. Otočani, ki so pravočasno spregledali, so se pač odločili, da zapustijo evropsko druščino. Menijo, da jim bo taka federalna ureditev, v katero drvi razviti del stare celine, prej škodila kot koristila. Predvsem so se zavedali, da nimajo prav nikakršnega vpliva na ravnanja v Bruslju. Pomislite, edini organ, ki je neposredno izvoljen, je Evropski parlament. A še ta ima, vsaj tako se zdi, protokolarni vpliv. Moč je skoncentrirana v Evropski komisiji, ki je, kot je čas tekel naprej, postala odtujena ljudem in evropskim narodom, tako da je danes sedež ekspanzionistične politike evropskih elit in neskončne avtokracije. Kaj drugega kot to je več tisoč obvezujočih direktiv brez enega samega javnega glasovanja? Ob tem, da politična skupina, ki v posamezni državi zmaga na evropskih volitvah, sploh nima nujno zastopnika v evropski “vladi”. Celo več. Donald Tusk, predsednik Evropskega sveta, sploh nima podpore poljske vlade. Kakšen smisel je imenovati na položaj človeka, ki nima soglasja matične države? To pomeni, da bruseljska birokracija pri ohranjanju svojega privilegiranega položaja in imenovanju pomembnežev ne upošteva posameznih nacionalnih držav. V primeru Poljske je bil izbran človek, ki se globalističnim elitam dokazuje z napadi na svoj narod. Primernejšega za uničevanje nacionalno zavedne in krščanske Poljske bi res težko izbrali.

Brexit je seveda resna nevarnost za Bruselj. Ruši načrte francosko-nemškega vlaka. Izkazalo se bo, da Otočani ne bodo doživeli prav nikakršne apokalipse, zanje ne bo nikakršna katastrofa, če bodo odšli iz EU na trd ali mehak način. Le k odhodu lahko spodbudijo države, ki se že danes upirajo nesmiselni evropski birokraciji. To pa so Italija, Madžarska in Poljska, ta čas tarče največjega poželenja po obvladovanju. Samo korenita sprememba o prioritetah in v razmisleku o prihodnosti lahko ohrani EU. To pa je lahko le tvorba svobodnih nacionalnih držav, ki ima en sam interes – ustvarjanje blaginje na podlagi gospodarskega sodelovanja.

Jože Biščak

 • janko

  Pa to je to!
  TO GOVORIMO VSI KOMENTATORJI TUKAJ, ŽE VES ČAS!
  STVARI SO JASNE, TAKE SO!
  REŠITEV SE IZSTRELI SAMA, V TRENUTKU!

  UK in ZDA nas bodo po dolgih letih pekla, kjer bo ogenj kuril mohamedanec, kamor so nas evropski levičarji pahnili, prišli reševat. Takrat bo to že tretjič v zgodovini.

 • xtc

  Biščak je opomnil to kar sem že sam večkratše vedno bosta kot vedno vojno v Evropi zakuhali Nemčija in Francija.
  Upam ,da trdi Brexit uspe in d zelo jasno je,da bodo EU zapustile tiste države,ki jim ni za skupno vojsko EU s katero bi Bruselj rušil nacionalne voditelje in zatiral narode,nebi pa bila soosobna nobenih večjih akcij proti zunanjim vojskam,pač pa bi bila namenjena vzdrževanju diktature.
  Dokler se ne zruši multi kulti socialnoliberalna bruseljska birokracija EU nima kot taka več smisla,ker postaja diktatura norih direktiv in še česa.
  Če EU želi ostati skupaj je treba to birokracijo zmanjšati za 50% ,komisija pa mora biti voljena in odločitve iti čez eu parlament,če pa teh reform,da EU temelji na naconalnih državah , ni možno je bolje,da EU razpade.
  Zelo verjetno bodo odšli Poljaki,Čeki,Madžari,Italjani,Avstrici ni izkjučeno da Nizozemci,Španci in Portugalci in še kdo,če preje ne bo vojne,ki je že na vratih.

 • Lisjak

  22.januarja 2019 pod budnim očesom neizvoljene EU elite(korporacije,multinacionalne banke in medijski sistemi)so Francozi in Nemci podpisali sporazum o dvostranskem sodelovanju,ki bi naj bilo nekakšno novo Francosko-Nemško cesarstvo.Ta francosko-nemška pogodba predstavlja vrhunec dolgoletnih poskusov vodstva Evropske unije,da premakne blok iz ohlapne federacije nacionalnih držav,v dejansko centralizirano,nadnacionalno skupnost,kjer bi države članice izgubile velik del suverenosti,ki ga nadzoruje peščica neizvoljene elite.

 • Franc Šink

  Evropska kultura bo v komi toliko časa, dokler ne bo spoznala svoje zmote.Tudi par politikov bi se lahko končno znebila.

 • samotoje

  “To pa je lahko le tvorba svobodnih nacionalnih držav, ki ima en sam interes – ustvarjanje blaginje na podlagi gospodarskega sodelovanja.”
  S tem je vse povedano.

 • hle

  Žvečiti še naprej Tajanijeve izjave je zagotovo kontra produktivno in zadeva bi zagotovo že šla z dnevnega reda če se ne bi zopet našli domači izdajalci na Hrvaškem je stvar že zdavnaj pase so pa takrat ko je bilo treba takoj vsi enotno skočili v zrak in na ves glas zarjoveli da ne bo slučajno kdo mislil da se je Tajani napol opravičil zaradi Slovencev zaradi takšne drže naše politike žal ne more biti drugače kot da vsakič kadar gre za vitalne interese naše države popušimo

 • Franci Kindlhofer

  Zelo nestrokovno in hujskaško napisana kolumna. Vsekakor ne služi boljšemu razumevanju v Evropi.

 • Get Smart

  Hujskaštva v kolumni ni, o strokovnosti pa MURGL JUGOKOMUNISTIČNEMU psičku kindlmurgliću ne bomo razpredali, saj šnelkursađije tako ali tako ne zmorejo razumeti strokovne besede.

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena
  lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se
  kakor
  združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz
  par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUza kogaS bodo začeli v MURGL
  JUGOKOMUNISTIČNEM
  agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika
  DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji –
  ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka
  demokratične
  prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega
  rojaka
  (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji
  nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

  • Get Smart

   PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS, SMC, ŠARAC …) je formalnopravna
   naslednica
   SKOJ-a – Savez komunističke omladine
   Jugoslavije).
   SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ
   (Ujedinjeni
   savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni
   se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar
   jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar
   se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še
   traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza
   socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3
   demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom
   ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine
   Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska
   stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a,
   imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo
   v
   t. i. “Združeno levico” itd.
   lahko še vedno opazujete:
   LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
   Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
   vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
   MURGLSKA KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • Get Smart

  Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
  = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

  in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM =
  SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem
  = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

  kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

  = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

  (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
  pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
  gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
  i tako dalje do tokija …)

  vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
  =
  “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

  1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
  2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
  psi čuvaji tekovina revolucije
  3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
  oz.
  z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

  Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
  seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
  .
  Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
  so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU
  ljudi.
  .
  .
  Jezus Kristus:
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas
  boosvobodila.«
  .
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • Get Smart

   Samo v primeru v STOŽIC nje, kamor je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku
   IZROPALA
   220 MILIJONOV € za projekt,
   ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
   40 milijonov €

   in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov = najboljš đupljan nje NI PLAČAL
   ampak jih
   je nagnal domov BREZ PLAČILA.

   Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
   Kaj odmeva v Stoščah?

   – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
   – ZA koga? Za PARTIJU?
   – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
   – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
   – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
   – “Evviva communismo!”
   – “Bandiera rossa la triumfera!”

   Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo
   osvobodila.

 • Get Smart

  T. i. “Levica” = uradno = IDS + TRS + radnici violete tomić.
  IDS je “nov obraz”, ki ga je v hotelu UNION ustanovil MILAN KUćAN,
  TRS = “nov-obraz” KUćANOVEGA zeta in kaviarŽIDO pussića Kermaunerja, bolj znanega kot
  Hanžeka nje, violeta pa je odcepek od DeSUS-a, DeSUS pa je “nov–obraz” oz. odcepek od SD =
  Socialni demokrati, ti pa so “star–obraz” oz.
  le preimenovanje
  KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.

  –––––––
  IDS = INICIATIVA za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = ZDRUŽENA LEVICA =
  = LEVICA =
  =
  ta “nov obraz” je ustanovila KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
  = FORUM 21 = na zasedanju FORUMA 21 v hotelu UNION leta 2013 =
  IDS oz. danes imenovano “Levico” ustanovi sam tovariš MILAN KUćAN;
  prvo nastopljeni predsednik = Luka Mesec

  • Get Smart

   Uradni začetek Lučkine zvezde oziroma pol-meseca je oznanil sam tovariš
   MILAN KUćAN,
   predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
   in sicer leta 2013 v hotelu Union:

   “Leta 2013 so se na omizju FORUMA 21 v hotelu Union zbrali
   tovariši na čelu s še živečimi partijskimi voditelji,
   uradnimi nosilci naziva predsednikov predsedstva Centralnega
   komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji in
   formalno pravnih naslednic te zločinske združbe (KP JUGOSLAVIJE)*,
   in sicer tovariš KUćAN, Kocijančič, Ribičič — vsi trije
   predsedniki SD-ja = KPJ,* kjer so JAVNO PREDSTAVILI t. i.
   INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = IDS.”

   —–
   * – INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM so najprej združili s

   TRS-om KUćANOVEGA zeta kao sindikalista SVIZ in KSJS in delavsko stranko štabnih
   babilonskih delavk Violete TOMIć,
   nakar so zadevo najprej PREIMENOVALI v “ZDRUŽENO LEVICO”,
   nato pa v “LEVICO”.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje
   kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
   =
   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s
   hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in
   do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske in otroke

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM = MURGL-JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM =KOMUNIZEM =
    =KAPITALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
    ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

    =SUŽNJELASTNIŠTVO =
    =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21
    =
    FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik je pa MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik
    PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
    =
    ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!