fbpx

Talibani ali (spolna) neuravnovešenost Zahoda

Gregor Preac (Foto: Demokracija)

Talibani že zavijajo ženske nazaj v burko in nikab, družbo potiskajo nazaj v srednji vek, ubijajo pevce, ki si drznejo peti o ljubezni do dekleta, ko se lahko poje le o ljubezni do Alaha. A nas Merklova, Von der Leynova, švedske in nizozemske poslanke evropskega parlamenta, novozelandska premierka Jacinda Ardern, Novakova, Fajonova, Tomićeva, Bulčeva, Roševa, Rajgljeva, ki so bolj moške od moških, razvidno možače, četudi pod uhani, lasuljami in nalakiranostjo ali le malo bolj pisano moško garderobo, prepričujejo, da so se talibani civilizirali.

Talibani napovedujejo, da se bodo zgledovali po Iranu. Za naivne Zahodnjake je to sprejemljivo, v resnici pa bodo njihov vzor morilski ajatole. Nedavno je BBC objavil video, ki so ga posnele nadzorne kamere v iranskem zaporu in so jim posnetek ukradli hekerji ter ga objavili na družbenih omrežjih, kaže pa živalsko pretepanje, mučenje, razčlovečenje političnih in drugih zapornikov.

Oglejte si še: Talibani in telebani

A te lažne zagovornice ženskih pravic, enakopravnosti žensk in ilegalnih migracij ter islama ne vedo niti tega, da je ženska po Koranu in šeriatskem pravu le polovica moškega, da je vsaj polovica žensk v islamu obrezanih, v Afganistanu najbrž vsaj 80 odstotkov, pa v podobnem odstotku nasilno poročenih oziroma dobesedno prodanih v ženinovo družino. Pedofilija je v islamu in sploh v Afganistanu pa pri talibanih običaj, kultura, niti ne zelo skrita, pravzaprav vsakdanja, znana med drugim po plešočih dečkih, poimenovanih v perzijščini bača bazi.

Pravi obraz Afganistana, islama, talibanov
Poglejte si dokumentarec The dancing boys of Afghanistan (Plešoči dečki Afganistana), 52 minut, 2010, ZDA. Na tisoče otrok vzgajajo za plesalce in jih potem prodajajo veljakom, bogatim moškim, muslimanskim duhovnikom, poglavarjem, vojaškim poveljnikom za spolne užitke in haremske ljubljenčke-igrače. To je pravi obraz Afganistana, islama, talibanov. In ne videnje Bratuškove, ki je omogočila in odprla islamsko mošejo v Ljubljani in islam v Sloveniji označila kot dobrodošlega, potrebnega, dopolnjevalnega, za vero miru. Slej ko prej se bo pokazalo (v odnosu do žensk in gejev je že tako), da je odprla islamsko vojašnico!

Foto: YouTube

Potem pa tako imenovani otroci brez spremstva Novakove in Von der Leynove, običajno sicer polnoletni oziroma za srednji vek islama in Afganistana nasploh že zreli moški, po Evropi posiljujejo deklice in fantke. Pošteno bi bilo, da bi tu uporabili islamsko kaznovanje, poravnanje zob za zob, oko za oko in vse te zlobne, dvolične, pokvarjene, neodgovorne ženske in politike iz EU ritualno posilili, izročimo jih torej talibanom in teroristom. Samo to bi zaleglo: izkušnja zla na sebi!

Islam je totalitarna ideologija
Kot da omenjene (ne)ženske (ne)zavedno sovražijo, da so ženske, svoj spol, kot da občudujejo talibane, srednjeveške lokostrelce, bradatce, dolgolasce, divje ljubimce (Alaha), ki bi si jih vzeli, potešili njihovo neizživeto spolnost, sadomazohistične sanje biti podrejene, spolne sužnje, biti tepene, kaznovane, posiljene. Podobno je z (ne)moškimi tipa Macron, nizozemskim premierjem Ruttejem, Cerarjem, Erjavcem, Pahorjem, Šarcem, Mescem, Nemcem, Möderndorferjem … Od tod ta popularnost mehiških in turških milnic tudi med (ne)moškimi! Proti svojim domačim političnim in ideološkim nasprotnikom omenjene (ne)ženske in (ne)moški delujejo ideološko brutalno, nepluralno, nedemokratično, kakor da sovražijo polovico sodržavljanov. Hkrati v milijonih ilegalnih migrantov iz nasilnega srednjeveškega islama vidijo vse do zadnjega enake, dobre, ideološko, kulturno, intelektualno sorodne – kot rdeče plastične račke s tekočega traku. Nečlovečnost do sodržavljanov nadomeščajo z lažnim človekoljubjem za popolne tujce iz povsem neznanega okolja, kulture, vere! Za te telebane so srednji vek, islam, talibani romantika, avantura potešitev njihovih mankov, drugi jaz!

Talibani so in bodo ostali talibani: volk dlako menja, čudi pa ne! Nacizem, fašizem, komunizem, socializem, islam dokazujejo, da je potrebnih manj kot odstotek fanatičnih bojevnikov, da prevrat uspe, in manj kot deset odstotkov fanatičnih sledilcev, da se diktatura obdrži. Talibani so kosmato potrdilo tega!

Gregor Preac