Trdnjava Evropa – Evropo lahko reši le obramba z vsemi sredstvi!

Bernard Brščič (Foto: Demokracija)

Evropa se prebuja. Pozno. Morda prepozno. Vedno več Evropejcev zauživa rdečo tabletko in spoznava, v kako brezupen položaj so merklove, macroni, sorosi, junckerji in njim podobni multikulti globalisti pripeljali staro celino. Multikulti pripoved o domnevni begunski krizi in moralnem imperativu pomoči ima vse manj privržencev. Znameniti izust Angele Merkel iz leta 2015 “Wir shaffen das!” se je izkazal za eno največjih političnih napak v zadnjih desetletjih, ki bo imel pogubne posledice za Nemčijo in žal tudi za Evropo. Nemčija ne zmore, Evropa ne zmore. Integracija milijonov semitskih in negroidnih muslimanov, ki so v zadnjih letih pod krinko begunske krize preplavili Evropo, se je izkazala za nemogočo. V evropsko civilizacijo integriran musliman je namreč protislovje v izrazih. Ali je musliman in ni integriran ali je integriran in ni musliman.

Multikulti globalisti so želeli s spodbujanjem invazije nezakonitih migrantov iz Levanta in Afrike pospešiti procese evropskega združevanja, vzpostaviti Združene države Evrope. Prvi pogoj za uresničitev tega cilja je dekonstrukcija domovin, jezika, kulture, rasne in nacionalnih identitet evropskih narodov. Gre za utopijo, ki jo je v obliki koncepta Panevrope pred osmimi desetletji artikuliral kodrolasi Richard Coudenhove-Kalergi. Po njegovem videnju naj bi bil prihodnji homo europeus temnopolt mestic, nekakšen Kalergijev pankrt, hibrid negroidne in kavkazijske rase.

Svojevrsten paradoks je, da je instrumentalizacija invazije migrantov s strani multikulti globalistov povzročila ravno nasproten učinek od želenega, vzpon nativizma in etnocentričnih politik. Evropejci se vse bolj zavedamo, da evropski človek ni rak človeške zgodovine, kot je trdila židovska filozofinja Susan Sontag, ampak izključno zaslužen za veličastnost evropske civilizacije. Evropa je Evropa zaradi Evropejcev, ne zaradi Arabcev ali Afričanov.

Multikulturnost pomeni odpoved blaginji, varnosti in evropski identiteti
Počasi postaja jasno, kaj pomeni multikulturnost, kot si jo zamišljajo globalisti iz kluba Davos. Pomeni odpoved varnosti, pomeni odpoved blaginji, pomeni odpoved lastni, evropski identiteti. Prišleki iz Afrike in Arabije niso “programerji, kirurgi in inženirji”, ampak mešanica socialnih turistov in nasilnežev z ničelnim človeškim in negativnim socialnim kapitalom. Niso rešitelji zaradi staranja prebivalstva ogroženih sistemov socialne varnosti, ampak nasprotno povzročitelji uničenja evropskega modela socialne države. Niso rešitev, so problem. Ekonomski, socialni, kulturni in varnostni. So zagotovilo propada Evrope, kot smo jo poznali.

80 odstotkov prebivalcev Molenbeeka sestavljajo Maročani.

Foto: epa

Rešitev je evropska solidarnost v obrambi meja
Ker ne želimo živeti v Eurabiji, narašča nasprotovanje multikulti politiki globalistov. Na osi Baltik−Jadran, zlasti pa v naši soseščini so volitve na oblast privedle politike, ki imajo drugačno videnje Evrope, kot prevladuje v Berlinu, Parizu ali Bruslju. Orbán, Kurz, Salvini so politiki novega kova. Vsi Evropejci od glave do peta, a najprej Madžari, Avstrijci in Italijani. Zavedajo se, da Evrope brez narodov ni in da je evropskost lahko samo naša skupna metaidentiteta. Naloga politike po njihovem je zagotoviti varnost in blaginjo Evropejcem, ne Arabcem in Afričanom, kot si predstavljajo v Bruslju. Težko se je ne strinjati z novim italijanskim ministrom za notranje zadeve in vodjo Lige Matteom Salvinijem, da bo afrikanizacija uničila Italijo. Tudi sam Italijo obiskujem, ker želim užiti Italijo, ne Afrike. V Rimu ne želim občutka Mogadiša, v Firencah ne Adis Abebe. Napoved o izgonu pol milijona nezakonitih migrantov in zaprtje italijanskih pristanišč za izkrcanje nezakonitih migrantov iz severne Afrike je tako edino logična. Marina Militare in Guardia Costiera sta se v preteklosti ukvarjali s turističnimi prevozi nezakonitih migrantov iz severne Afrike na območje EU. Čas je, da začneta opravljati svoje poslanstvo, varovanje meje. Viktor Orbán je šel še korak dlje, njegovemu Fideszu je prejšnji teden uspelo v parlamentu sprejeti t. i. lex Soros, ki pomoč nezakonitim migrantom opredeljuje kot kaznivo dejanje. Za povrh so s spremembo ustave prepovedali prisilno naseljevanje tujerodnega prebivalstva. Tudi sam se sprašujem, v kateri zastavitvi moralne in politične filozofije je nezakonit vstop v tujo državo in naselitev človekova pravica.

Invazija afro-arabskih migrantov je skupen problem in njegovo reševanje vključuje evropsko solidarnost. A ne solidarnosti, kot si jo predstavljajo v Bruslju, s podtikanjem migrantskih kontingentov po državah članicah EU. Evropejci ne želimo živeti ne v Afriki in ne v Arabiji, želimo živeti v miru in blaginji, v Evropi med Evropejci. To pa lahko zagotovi samo evropska solidarnost v obrambi meja. Obramba z vsemi sredstvi, trdnjava Evropa.

Bernard Brščič

 • večni srb

  V Evropo integriran musliman se reče ateist, včasih tudi nemoralni in asocialni peder, ki skrbi edino za svojo rit, isto kot velja za vse ostale religije.

  • BolimeĐoko

   O religijah veš ti NIČ, ker si imel iz poznavanj verstev 25 krat popravce in vseeno jih nisi nikoli pozitivno opravil. Zdaj pa TIŠINA.

  • Olga2345

   Vseglihar?

   • večni srb

    Niti ne,dva moja bolj obsežna komentarja so takoj pobrisali, da ne bi mogel vplivati na tok debate verjetno.
    Tukaj itak lahko napišeš samo, bravo Brščič, tudi, če pojma nimaš kaj je sploh napisal.

 • večni srb

  Imperialistična praksa je pokazala, da se multi kulti še kako obnese. To ne velja predvsem za Nemčijo, ki še vedno ne more pozabiti, da je z zadnjo vojno izgubila še preostale kolonije, edini njihovi trdnjavi sta samo še Argentina in južna Afrika, ki ju držijo za jajca britanci. Zadnji poskus podreditve nemških kolonij beleži zgodovina z apartheidom, ki ga je končala izpustitev Nelsona Mandele ter vojna za Falklandske otoke, ki jo je Thatcherjeva končala v nekaj tednih, z eno letalonosilko in par rušilci. Govori se tudi o koloniji na Antarktiki, ampak tisto je verjetno samo šala, itak tam ni niti eskimov in ne bi imeli koga izkoriščati. Multi kulti se za Nemčijo torej ne obnese, še nemčija se ne obnese za današnjo Nemčijo, če pa zgolj servisirajo britance in američane, po potrebi tudi ruse. Nič hudega, če ne zmorejo sami, so jim navozili pa turke in balkance, pa je vse malo lažje. Starejši se vračajo pred smrtjo nazaj v domovine, ker pogrešajo preproste stvari in iskreno druženje, mladih ne bo več nihče spravil nazaj od tam kjer so se naučili udobno živeti.
  Najbolj se je glede migracij izkazala britanija, ki je ustavila kaos z brexitom. Logično, če pa nihče v Evropi noče migrantov iz njihovih kolonij, jih bodo pa sami izkoriščali, z nekaj pomoči američanov, avtralcev, novo zelandcev, kanadčanov, rusov in kitajcev. Imperij deluje zelo preprosto, najprej skregajo prebivalstvo v kolonijah, nato jim uničijo vojsko in si končno podredijo skorumpirano oblast, najboljše in najbolj pridne povabijo pa v center svojega cesarstva gledat kako živi rasa gospodarjev. Isto so naredili v starem Rimu z Atilo, ko si je prišel pogledat bodoče pogorišče, so ga najprej povabili v terme, kjer je prvič doživel toplo vodo. Takoj mu je postalo jasno, da njegovi ljudežerci nikoli ne bodo znali zgraditi take blaginje in bi bilo škoda uničiti benevolente revčeke, ki delajo dobre in za nomade koristne stvari. Rim so potem vseeno razbili in požgali do tal, ampak iz drugih razlogov, ker so morali tekmovati z germanskimi barbarskimi hordami.
  Naslednji lep primer nezaslišanih teorij je hudičev papež, ki je hotel za vsako ceno ohraniti papeško oblast nad celo Evropo, ki se ji je takrat reklo Sveto Rimsko cesarstvo germanskih narodov. Papežu so odrekale oblast napredne mediteranske mestne državice, zato je omogočil arabsko invazijo, ki jih je podjarmila in skregala med sabo, iz česar je nastala današnja Italija. Papežu ni bilo nič, vedel je, da bo uničenje kulturnega centra sveta povezalo evropska ljudstva in se bodo z lahkoto uprli invaziji, pri čemer se bodo znebili še vrste tradicionalnih sovražnikov in utrdili katoliško vero. Od takrat je Evropa krščanska, čeprav je bila v resnici vedno katoliška, vsaka cerkvica in kapelica je namreč papeževa karavla.

 • večni srb

  Še bolj zanimiva je zgodovina Savdske arabije, poleg Vatikana, največje verske države na planetu. Tam so sredi tiste puščave živeli neki čobani, ki so ostali taki od razpada Perzijskega cesarstva, živeli so v kočah iz dreka in kamna ter pasli ovce po redkih oazah. Potem so tja zajadrali britanski raziskovalci, odkrili nafto in povabili šejke na čaj, par let kasneje se je začela največja urbanizacija bližnjega vzhoda, kar jo je svet kdaj videl in danes tam stojijo najbolj moderna mesta. Šejki so tam samo še zato, da skrbijo za red in disciplino ter trošijo presežke nacionalne produkcije, da ne pride do deflacije. Kos meteorita so jim zazidali v neko kopalnico in rekli, da je priletel od Alaha osebno, in je zdaj tam mir, samo okoli tistega kosa brezveznega kamna se virlajo vsako leto, pa nikogar ne skrbi za arabsko kulturno dediščino. V Beogradu imajo kos lune, ki so ga američani podarili Titu, če se že gremo, ker jim je baje pomagal zgraditi vesoljski program. To je bilo dovolj, da ni nihče od jugoslovanov več podvomil v komunistični inženiring in firme do danes vzdržujejo socialistično hiper produkcijo, ki za ta denar, sploh pa v teh pogojih, ne bi bila mogoča nikjer v razvitem zahodnem svetu.
  Ruska federacija ima spet svojo formulo, njih niso razbili Mongoli in jih niso podjarmila germanska plemena, kadar je narod zmeden in je denar povsem razvrednoten, njihovi visoki državniki dvignejo staro pravoslavno ikono visoko nad glavo, in ruske ovce jim slepo sledijo, če je treba tudi v gotovo smrt.
  Kaj danes dela Trump v Ameriki, govori samo še v trilijonih dolarjev in napoveduje same presežke, doma bodo začeli izdelovati napredno 8k tehnologijo televizorjev, z ameriške sanje pa bodo poskrbeli novi modeli Harley Davidsonov, made in America, medtem ko bodo novi tipi hladilnikov, ki se bodo napajali iz ameriških solarnih plošč, zadovoljevali razočarane gospodinje. Amerika ni država ampak biznis, zato tam religija ni potrebna, kapital je vse v kar verjamejo.

  Ampak saj sploh nisem hotel komentirat sodobni multi kulti, migracije niso samo posledice vojn za zadnje zaloge dragocenih in lahko dostopnih naravnih virov,so tudi posledica spreminjanja podnebja, ki takega industrijskega razdejanja ni doživelo niti med padcem meterorita, ki naj bi pokončal dinozavre. Od kod ljudem ideja, da se da preživeti sredi džungle, razbeljenega peska ali ledene sibirske stepe? Človeška domišljija ne pozna meja, velike oaze se lahko uspešno borijo proti vremenu z umetno klimo ter drugimi bistrimi pogruntavščinami, vendar je življenjski prostor za večino vse ožji in bolj siromašen. Podnebnih migracij smo se šele začeli zavedati, če k naravni kataklizmi prištejemo še globalizacijske učinke navidezne majhnosti in nepomembnosti,potem je jasno, da čedalje več ljudi doma ne vidi nobenega upanja več in se želi čim prej preseliti v okolje, ki lažje podpira golo življenje.
  Največji vizionarji so danes kitajci, ki jim je zgodovinska gospodarska rast omogočila industrijsko evolucijo neverjetnih razsežnosti. Odkar se industrija vrača v ZDA, ki se morajo potruditi za sinergijo britanskega imperija oziroma angleško govorečih ljudi, se morajo začeti zanašati na domačo ekonomijo in si zgraditi vzdržno civilizacijo sami. Pravkar so začeli graditi kar 18 mega metropol, ki bodo lahko preživele 10 in več milijonov ljudi. Govori se celo o 100 milijonskih naselbinah, kamor se bo v naslednjih desetletjih preselilo CELOTNO podeželsko prebivalstvo, kjer bodo ostale samo robotizirane farme, iz katerih se bodo napajale človeške trdnjave.
  Jep, tako daleč je že, da bomo kmalu živeli kot na luni, za razliko od naivnih plebejcev, znanstveniki svoje teorije jemljejo skrajno resno, narave ne ne da ustaviti, tradicionalna kulturna identiteta bo kmalu naš zadnji problem, ker itak ne bo več sveta, ki je nespremenjen obstajal tisočletja.

 • Mitja Mazini

  Potem pa en ekonomist naklada nebuloze o politiki, k o tem pojma nima. Nima pojma o človekovih pravicah, da o politični sistemih ne govorrimo. Sam še čakam da bo začel s psihološkimi naveti.

  • Olga2345

   Človekove “pravice” tujerodnih divjakov, ki NEZAKONITO vdirajo v državo, pred pravicami davkoplačevalcev?!!

  • Mojca pokraculja

   Kdo pa potem lahko naklada nebuloze? Izjasni se!

   • rubec

    Mazini.

    • Mojca pokraculja

     Pssst, da nau slišal . Kaj veš on je lohka mesarski mojster.

  • Soave

   Človekove pravice pa kar pri miru pusti !!
   Kakšen sihološki nasvet bi pa tebi prav prišel.

  • exposingthetruth1111

   a ti pa imaš pojma o politiki FDV-jevec ali filofaksovec….pač nekdo ki črpa znanje samo iz kulturnega marksizma – se ima za razgledanega in širokoprofiliranega vseznalca hahaha daj počakaj na drugo leto do 1.4. takrat je dan za hece in šale.

   Pa iz kere riti vas ven vlečejo ? FDV in razno razni Filofaksi štamfajo svoj kader kot masovna nemška avtomobilska industrija, vedno več vas je in premosorazmerno vedno več brezposelnih in večji JS kjer so službe za take nakladalce (seveda o kulturno marksističnih parolah – katere lahko najdem na internetu kdarkoli želim) na davkoplačevalski račun, seveda !

 • Olga2345

  Bravo gospod Brščič!
  Potem pa na Hanzi razlagajo, da za pokojnine ni…saj pride 1,46 zavarovanca na upokojenca….
  “Pozabijo” pa povedati, da denarja ni tudi zato, ker levičarji kradejo (tudi iz pokojninske blagajne) in z našim denarjem obilno financirajo socialni turizem tujerodnih divjakov, svojih potencialnih volivcev!

  • Orel

   V starih časih so poznali sedem suhih in sedem debelih krav. Ko so bile krave suhe, so vsi občutili pomanjkanje. Vendar pa so v obdobju debelih krav vsi lepo živeli. Kriza 2008 je povzročila obdobje suhih krav. Nižanje plač, da so podjetja preživela. V pokojninsko blagajno se je steklo manj denarja. Prav. Lahko bi še malo priškrnili pri obstoječih prejemnikih pokojnin. Altruizem bi namreč lahko uvedli za vse. V rokah podpisani medgeneracijski sporazum tako nima nihče, tako pač lahko država zareže v katerikoli sloj brez težav, pazi samo na to, da ni prevelikih socialnih vznemirjenj. Verjetno bi pri obstoječih upokojencih izzvali revolt in to je slov prebivalstva, ki ima čas stati pred parlamentom in so jih raje pustili pri miru. No, konjunktura, torej sedem debelih krav, pa nekako pri plačah ni bila opazna. Torej, ne jamrajte, da je pokojninska blagajna prazna. V normalnem teoretičnem kapitalizmu bi moralo v obdobju konjunkture steči v pokojninsko blagajno več denarja. Žal pa se v slovenskih podjetjih ( pa tudi tujih, ki pač povzamejo navade) še vedno kanalizirajo dobički popolnoma zgrešeno. Podjetja rastejo, a samo po številu zaposlenih, ne znajo ustvarjati delovnih mest z višjo dodano vrednostjo. Novonastala podjetja z minimalnimi plačami in izplačevanje enormnih zneskov dnevnic – kdo to kontrolira? Delodajalci in delojemalci se tiho dogovorijo o načinu izplačila, rušita medgeneracijski sporazum pokojninskega sistema. Bumerang so težave v proračunu. Z migracijsko politiko pa se bo dokončno sesul pokojninski sistem, ker večinoma so islamske vere, torej imajo svoj družinski medgeneracijski sporazum, najmanj pol jih ne bo vplačevalo ( ženske so doma in skrbijo za otroke .

 • rubec

  Medtem ko evropski kontinent premore in navedel bom samo največje ker mi v računalniku zmanjkuje črnila genije kot so Mozart Bach Beethoven Svetlana Makarovič imajo muslimani naslednje genije:

  Upam da se vseeno malenkost vidi ker zgleda da je pa zdajle dokončno fuč.

  • Felikss_AH

   LOL – strupeno gut!

   (Stari moj… zastopm da ti je zmankal tinte, sam malce prepozn… prosvetlena ti je pocuzala zadnjo kapljico)

 • elh.

  Dobro napisano, kot zmeraj!

  Delat nič gredo tile islamski ilegalci lahko tudi v Afriko in Evropejci bomo lažje brez njih prebrodili cikel nižje rodnosti. Tehnologija je vsebolj vsemogoča.

  Lahko gredo pa tudi postavljati oaze v Sahari. Mogoče samo nimajo ideje, kaj vse bi lahko počeli. Veliko dela.

 • Olga2345

  Zdaj že Nemci uporabljajo fake news za reševanje Merile, glede nezakonitih migracij!

  Madžari in Čehi so odločno negirali “sklep” o sprejemu migrantov, ki jih Nemčija zavrne!
  Glade na levičarsko belo je črno in obratno, pomeni, da Slovenija sprejema nezakonite migrante, ki jih Nemčija zavrne! Izdajalci!

  • Igor Kavalar

   Ali se laže Bruselj ali pa Ljubljana in slovenski mainstream mediji.

   Zakaj bi V4 države, ki že v začetku nasprotujejo ilegalnim vstopom, kvotam sedaj bile tako nore, da bi sprejele vse tiste, ki jih švabi zavrnejo? Ni logike!

   Niso V4 prodane duše, kot slovenske p*, ki kolaborirajo že od prvega vala 2015!

 • RATATA

  Tukaj so pa “naši” panevropejci
  http://www.panevropa.si/index.php/fotogalerija

  • Artur

   Narodno izdajalski govnači .

 • Tweety Bird

  Bršćić: “Trdnjava Evropa – Evropo lahko reši le obramba z vsemi sredstvi!”

  Se pravi po njegovem, vse Žide pobiti (holokavsta ne priznava)…vse muslimane pobiti…pa bomo imeli “čisto” krščansko Evropo !!!

  • učko

   Jah, ne čist dobesedno tako, kot si ti (potihem) želiš, ampak blizu tega ! Preprečiti vstop v EU tej golazni !

  • Striker

   A si opazil kje kakšnega Žida, ki je ilegalno prestopil mejo in zahteval, da se mu postreže s košer hrano, da dobi socialno pomoč in brezplačno stanovanje?? Kljub temu, da judovska država podpira https://www.almasdarnews.com/article/pictures-syrian-army-confiscates-israeli-armaments-left-behind-rebels-homs/ in na koncu pride ven še kratica za ISIS = Israeli Secret Intiligence Service je za nas bolj zaskrbljujoče dejstvo https://voiceofeurope.com/2018/03/christian-refugee-returns-to-syria-because-europe-is-flooded-with-isis-supporters/ da je Evropa že napolnjena z pobeglimi vojščaki ISIS za bodočnost pa skrbijo bosanski muslimanski bratje https://rs-lat.sputniknews.com/regioni/201802081114478584-bosna-daes-deca-kampovi-/ In kot kaže, ne bomo pobijali muslimanov, ampak bo ravno obratno.

  • WISKY 1000

   Birdovc ne zna brati

  • šmentanamuha

   Levičarji imate še eno težavo – ste funkcionalno nepismeni, v najboljšem primeru polpismeni. Ker imate tudi težave s svojo indentiteto, nenehno izvajate projekcije svojih najglobljih vzgibov na druge, svoje sovražnike, ki jih vidite v nasprotni politični opciji. Da imate resne duševne težave, kaže tudi to, da ste si za svoje “prijatelje” izbrali svoje, po defoltu, smrtne sovražnike – islamiste. Muslimani seveda niso tako neumni, da bi vas imeli za prijatelje, vas bodo pa s pridom izkoristili – in obglavili, ko bo nastopil čas.

  • KP

   Kaj ti spet nekomu polagaš besede v usta,bizgec? Nihče jih ne rabi pobijat,kar tam dol naj ostanejo.

 • Mitja Mazini

  Tale neuki, politološko neizobrženi ekonomist je idealen kader za novega direktorja Nova24.

  • Soave

   Ti pa bi bil idealen ” puc -flek ” na Hanzi tv .

   • Artur

    Idealen Panevropejec nekaj vmes med arabcem in napol evropejcem z IQ -15 % pod povprečjem lahko vodljiv , ubogljiv in po nazorskem prepričanju vedno politično korekten .http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/316864/islamizacia-europe-po-kalergijevem-nacrtu-tece

    • Soave

     + + + + + +
     spodaj pa je ratata pripel članek o ” našh ” Panevropejcih ! Samo fotko pogledaš in ti je vse jasno.

     • Artur

      Podle narodno izdajalske barabe .vključno s to spodaj :
      Jerca Korče LMŠ : solidarnosti do “beguncev” , država ni ogrožena od nekega zunanjega sovražnika, proti politiki zaprtih meja v zvezi z migrantsko invazijo te parazitske zločinske drhali, proti politiki, Salvinija, Sebastjana Kurza ,Orbana ipd .
      https://4d.rtvslo.si/arhiv/na-tretjem/174546798

   • WISKY 1000

    ..

  • elh.

   Med vrsticami tvojih komentarjev, zavzemaš se za halal, šeriat. Čuden okus za Evropejca.

  • WISKY 1000

   Opranec vozi na 24 kurnik

 • Soave

  + + + + + + + Tole mi je pa najbolj všeč
  ” Evropejci se vse bolj zavedamo, da evropski človek ni rak človeške zgodovine, kot je trdila židovska filozofinja Susan Sontag, ampak izključno zaslužen za veličastnost evropske civilizacije. Evropa je Evropa zaradi Evropejcev, ne zaradi Arabcev ali Afričanov.” ! ! ! !

  • exposingthetruth1111

   česa ne poveš, to je odkrivanje tople vode za nas kateri nismo padli na marksistično ideologijo.

   • Soave

    Kako prosim? Brščič piše ” marksistično ideologijo ?

    • exposingthetruth1111

     Nisi razumel/a, napisal sem, da je njegovo razmišlanje normalno in ga vsak kateri pod vplivom kulturnega marksizma tudi zlahkoto razume, ampak nekdo, ki je pod vplivom kulturnega marksizma je to popolnoma nasprotje Brščičemu pisanju in mnenju – totalno nasprotje, kot dan in noč. Ta slednji tega ne bo razumel ker ima preveč oprane možgane in se ga nažalost Brščičevo pisanje ne bo niti za 1% prijelo. Tukaj samo tisti ki že to dolgo dolgo časa vemo kar brščič piše potrjujejo in dajemo pluse njemu in vsem ostalim, ki se strinjajo.
     Brščičeva predavanja bi morala biti na višji ravni kot samo tukaj, recimo na faultetah v celotnem šolskem sistemu še preden otroke zastrupijo s kulturnim marksizmom, da preprečimo da bi se nove generacije zastrupljale s pranjem in reprogramiranje ljudi ki postanejo ekstremno ignorantni da nekoga kot je Brščič ali mi vsi ostali NEmarksisti.

     To je problem da ignorantom je za džabe pisat, ker nočejo razumet, pa čeprav Brščič lepo nazorno obrazloži, da bi moralo biti jasno celo 5 letnemu otroku, ampak ignoranca je premočna za to pri ljudeh pov vplivom kulturnega marksizma. In tudi tisti ki so že dajansko nekoliko spregledali, si ne upajo več razumeti in si ne upajo spreminjati mnenja saj je resnica za njih preveč boleča. Tukaj se pogovarjamo o ljudeh, ki jim je več do tega da ne prizadenejo svojih čusteve in dolgoletnih dogm kot pa do Faktov in resnice. Tem pa bo Brščič nažalost zelo težko pomagal, praktično nihče jim več ne more pomagat, mogoče sam ena varianta obstaja za njih, direktna konfrontacija z s posledicami tega na lastni koži v najhujši obliki – mogoče to, pa še to ni ziher – ker so preprosto izgubljene duše, za njih je branje tega odličnega prispevka gospoda Brščiča za džabe – ker so ignoranti na kubik.

     • Soave

      + + + + + + + Hvala. Veliko, dobro si napisal.
      Vendar sem pač tvoj komentar narobe razumela. Torej, to kar rada očitam drugim – da slabo preberejo – velja tudi zame .

 • Felikss_AH

  B.B. kot vedno – konkretno in jasno… po Amerikansku bi se reklu – “Up to the Point”

  Nadvse hecni pa so tile dežurni Sorosijanski multikulturniki tu s svojim pro-“refugee” Rappingom. Me prav zanima če je katera/ri od teh SJW-jev osebno pod lastno streho spravu kakšnega 30/40 letnega “refugee” “mulca”

  • exposingthetruth1111

   Z brezkompromisnim izgonom iz Evrope za Vekomaj !
   Pri tem ni važno kakšna sredstva izbiraš da izženeš njih ven, ker konc koncev na koncu bo ali Mi ali Oni, srednje poti tukaj nažalost ni.

   Ker marksisti so densna roka Globalistov – Ashkenazijev.

  • šmentanamuha

   Tako da osvetlimo njihovo početje kolikor je mogoče. Svetloba jih bo spremenila v prah kot vampirje …

   • Felikss_AH

    Evo nekaj anti-vampirske osvetlitve (brez česna) na tvoj predlog – V letu 2017 je Pew Research Center izvajal anketo v šestih Afriških državah – Južna Afrika, Ghana, Nigeria, Kenya, Senegal in Tanzania, od koder prihaja največ emigrantov v EU in US. Vsak četrti je izjavil da bo definitivno šel zaradi priložnosti. Torej niso begunci kot jih LAŽNIVI Levičarski mediji predstavljajo ampak dejansko manipulanti ki se izdajajo za begunce. Vzrok je visoka nezaposlenost in NIZKE plače… ne ga srat… enaki razlogi kot se sliši pri nas.

    Pri tem ne gre pozabiti da so milijoni Ukrajincev na primer želeli delati v EU, predvsem v Nemčiji, a ni šlo… smola pa taka… niso Muslimani in tudi Črni niso. Tudi dejansko preganjani kristjani z Bližnjega Vzhoda niso na listi odobrenih “transferjev” iz – “Circular migration and mobility partnerships between the European Union and third countries”. Namen dubiozne Barcelonske Deklaracije je sprostitev imigracije predvsem iz Afrike, kjer EU celo garantira rešpekt do Islama – “Multikulturalizem se mora spoštovati v smislu tolerance med različnimi etničnimi skupinami in družbami. Kampanje je usmerjen proti rasizmu, ksenofobiji in netolerantnosti”

    Nekdanji Britanski laburistični MP in član Evropske Komisije pa je leta 2013 v intervjuju izjavil – “Imigranti ?? – pa mi smo pošiljali naše delegacije v Afriko da ih privabijo… in tako je za časa deset letnega vladanja T.B. na otok sprejeto čez dva milijončka povabljencev. Vsem v vladi je takrat bilo izrecno prepovedano o temu dajati kakršne koli izjave v javnosti

    • šmentanamuha

     Ja, sej to JE osvetlitev. Tako se počasi razblinja fama “ubogih beguncev”.

 • Hun

  Brscic prsesanec na drzavni aparat

  • WISKY 1000

   Ta gospod ima še kako prav in to se bo zgodilo,če ne bo pravih in takojšnjih ukrepov.

   • Hun

    ukrepi mora jo bit odlocni reči jasno NE…sebicnim interesom ZDA in VB, ki rovarjo po muslimanskih drzavah

    • exposingthetruth1111

     to imaš prav, sam sem tudi proti vojnam tam doli. Ampak hkrati pa vem da s sprejemanjem illegalnih migrantom delamo točno po načrtih tisti kreatorjev vojne Warlordov ki so jo nparavili tam doli, kajti ravno oni hočejo BV pripeljati v Evropo.

     Njihov princip dela je Problem -Reaction-Solution !
     prvo so skreirali vojne in destabilizacijo na BV in Afriki z nemnom da pridejo do resursov in svojega vpliva tam doli, drugi načrti pripeljati to vso maso teh nasilnih neizobraženih šerijaterjev in rasistov do nas belcev v Evropo, tukaj da se pomešajo razmnožijo – seveda marksistična politika skrbi da ne sprejemejo naših navad (dokaz je švedska – Evropejcem javne marksistične šole – muslimani imajo pravico do svoje zasebne šol kjer se lahko naprej radikalizirajo v šerijatu), hkrati jim pomagajo da niso kaznova in da se izogneju roki pravice, tako da lahko mirno zganjajo svoj kriminal po Evropi in si nelegalno dobavljajo orožje v Evropo.
     Ko bo v Evropi bodisi izbruhnila vojna, bodo seveda ponudili rešitev, ampak takšno da bo šlo na njihov račun novega svetovnega reda.

     Soroš je lepo rekel želim si več mira in več novega svetvonega reda – kaj je to si preberi sam.

     Zakaj socializem ne deluje je že dokaz, da ga podpirajo najbogatejši ljudje na zemlji Rotschildi, BilL gates, Morgani…ipd. Zakaj se njim gre toliko za nekaj kar naj bi se zavzemalo za to da nebo razlike med bogatimi in revni ko pa ravno ti ljudje koristijo svoj moč bogastva nad ostalimi ??!
     kdo od pokvarjenih vladarjev bi se pa rad odpovedal svojemu bogastvu in moči ? nihče !

     torej je jasno da hočejo samo porazdelilit bogastvo v spodnjem in srednjem sloju odvzeti tistemu ki ima malenkost več od ostalih seveda od svojega poštenega dela in dati lenuhu, medtem ko bogati kreatorji na vrhu ki financirajo SJW. anti fa in podobne organizacije bodo še naprej ostali bogati oz še bolj bogati in vplivni in močno in to gloabalno brez konkurence ! Gre za enopolno politično moč, prava opozicija se bo onemogočil s vsemi sredstvi ki jih bodo tudi imeli na vojo oz jih imajo že sedaj.

     oni nam prodajajo socializem kjer uničijo srednji sloj in smo vsi revni tisti na vrhu so še pa bolj bogati in še bolj vplivni, mi pa še bolj nemočni in še bolj odvisni od sistema.

    • KP

     Zanimaj se za svojo državo,bukselj.

  • exposingthetruth1111

   mogoče, ampak je za razliko od cele vojske kulturnih marksističnih filozofov in Analitikov ki jih je najmanj 10.000 v Sloveniji prisesanih na državni proračun in direkt na naše davke, je en Brščič prava osvežitev, saj vsi ostali prodajajo samo in zgolj kulturni marksizem in čisto nič drugega, ideologija kjer pač fakti niso važni, ampak vse drugo.

   • Hun

    proamericana bom poslusal v EU…goni naj se Trumpu lizat šupak

    • exposingthetruth1111

     no ja da hočemo tradicionalne vrednote monokulturne Evrope in je proti Globalizmuz, ni ravno proamerican.
     Kaj pa je ameriška kutlura mešanica vseh prišekov in plus moderni Konzumerizem, kar slednje ni samo v ZDA, ampak tudi drugo trošijo na veliko je pa res da ZDA je daleč največja v tem.

     Brščič ni proamerican ker je že mnogokrat hvalil tudi Rusijo in druge države ki nimajo z ZDA nobene veze. On je samo pohvalil tisti zadeve ki so kontra marksizmu in kontra globalizmu, kar pa vemo da ZDA ni ravno dober primer, saj tam marksizem tudi cveti. očitno nisi bral brščičev kritik Zahoda in pohvale na področju antimarksizma v Rusiji.

     očitno si ti zamenjal Brščiča z Mitjo Iršičom on je tisti ki je dejansko apriori proamerican, Brščič samo v tistem danem trenutku hvali tistega ki dela proti kulturnemu marksizmu in proti globalizmu

     Da Brščič kritizira napačno zgrešeno trenutno politiko Bruslja ne pomeni, da on apriori sovraži Evropo in ljubi samo ZDA in druge države izven EU, zgolj opozarja na dejstva da EU Bruseljska politika arogantno ignorira voljo ljudstva po celi EU, da se prodaja lobijem iz korporacij, da je v celoti antidemokratična in da nam vsilujej “vrednote” marksizma.
     Jaz sem tudi enakega mnenja pa sploh nisem ne veliki fan ZDA ali Rusije, ampak povem pa kje ima katera država kaj prav. Na področju migrantske politike mi je všeč Japonski model, pa me to ne naredi pro Japonskega in avtomatsko sovražnega vse kar je Evropsko.

     marksizem nima ničesar opraviti z uspšnostjo Evrope, še manj pa z mirom v Evropi, vse ideologije od komunizma, nacizma, fašizma so prinesle vojno v Evropi razdor in neenostnost med narodi – če bi Evropa bila samo domoljubna brez teh ideologij ne bi bilo toliko vojn kot smo jih doživeli vse od Franconske revolucije naprej.

     Brščič je v bistvu antimarksist to se vidi ko hvali na obeh straneh bodisi v ZDA(Trumpova vizija) ali bodisi v Rusiji (Putinova vizija) o anti LGBT-jevski politiki, o tem da se ceni nacionalne države z nacionalnim parlamentom proti super velikim multikuturnim Federacijam kjer gre za uničitev in preziranje avtohtonih kultur in nacij v lastnih državah – tako Trump in Putin dajata prednosti domači kulturi in domači religiji pred ostalimi, pri marksistih je ravno obratno.

     S tem da roko na Srce marksistom ni važno kdo je posilil ali storil kaznivo dejanje, če to počnejo prišleki, pod taktirko neke politične korektnosti je treba vse pomesti pod preprogo, njim pa naprej vse to tolerirati in žrtve utišati – lepi Primer v Angliji kjer je ta afera prišla tako pozno na plano kjer so Pakistanci množično zlorabjali in posiljevali najstnice, Policija v rokaj marksistične politike korektnosti so pa ta zločin skrivali pred javnostjo in tudi tolerirali ter pustili da se to dogaj – kak je to mogoče se bomo vsi normalni vprašali ??!!

     To da pa je naneslo da je ravno Trump prodaja politiki ki jo v bistvu si ni izmislil sam. Recimo Zid na meji ? topla voda….Kitajci in polno narodov v Zgodovini je gradilo zidove da se obvaruje pred vdori nasilnih in tujih ljudstev – seveda tega ne smeš mešati z železno zaveso, saj tam je bilo jasno da je bil Berlinski zid zgrajen za to da te niso spustili ven iz države, tukaj je pa samo primer kjer se države z razvito civilizacijo, kulturo zavarujejo pred ILEGALNIMI migranti, saj vidimo veliko razliko med ilegalnimi in legalnimi več kot očitno, ilegalci so predvsem nizobraženi moški med 16-40 let, katerim gredo samo tri stvari po glavi kako dobro živeti, kako več posiliti in kako širiti šerijat nad ostale. Nadomeščat nizkokvalificirano delovno silo z migracijami je idiotizem na kvadrat, kar poglej si Japonsko kjer bodo nizkokvalificirana delovna sila se nadomestila z Robotiko.

     ali pa nasprotovanje politični korektnosti ? a res to nas večina misli, damo smo utišani in nobeden si ne upa to v javnosti kaj rečti saj bo kazensko preganjan, Trump si upa ker je pač bogat in star….ampak to ne pomeni da to ni resen problem, če se mi svoboda govora in mnenja krši.
     Je grozljivo da nam marksizem ne dovoljuje drugačnega mnenja in da se soočimo za fakti in resnico in ne to kar nam oni poseljujejo s svojo “korektnostjo” in sprenevedanjem.

    • KP

     Kaj bi ti lizal? Lahko poveš po slovensko?

  • stajerc5

   …in to govori nekdo(hunci), ki mu daje F21 za cike in piveka!?

   • Hun

    itak mi je jasno ze dolgo, da ste sektasi smrdljive lažovćine

    • KP

     Poizkusi v slovenščini,lepo prosim..?

   • Hun

    “za cike in piveka”…tebe je cajt ze zdavnaj povozu kmet brez njive

  • KP

   Kaj da je bilo? Te malo uhm,muči tale slovenščina?

 • Artur

  Hlapčevski narodno izdajalski zblojenci mešajo meglo, palamudijo s floskulami in parolami( zavijanje moralne gnilobe v celofan) izpostavljajo očeta te neke njihove prihodnje na pol negroidne panevrope brez narodnih identitet oziroma napol zapečenega Eu šmorna nad katerim bi ta podla uzurpatorska banda rada izvajala prevlado, nadzor in fevdalno oblast najbolje kar iz Bruslja kot do zdaj samo še z večjimi birokratskimi pooblastili.
  Wake up Slovenija dol s prihajajočo levofevdalno tiranijo in z njenim raznarodovanjem.
  http://www.panevropa.si/old/referati/referat_2.htm

  Coudenhove-Kalergi načrt
  https://www.tradicijaprotitiraniji.com/ostalo/coudenhovekalergi.html

 • Felikss_AH

  Tale odličen članek je tudi priložnost za eno majceno šok anti-terapijo –

  Anamneza EU – Večina Evropejcev se nahaja v ” stabiliziranem” mentalno-higienskem komatoznem stanju ki so ga na njih inducirali Globalisti z intenzivno dogmatiko skozi štiri Apokaliptične Instrumente Indoktrinacije – Izobraževanje, Zabavništvo, Mediji in Oglaševanje.

  Koncept Multikulturalizacije teče s polno paro. Na temelju Coudenhove-Kalergi Plana kot je to že omenil B.B., je nastala EU ki bi se naj na osnovi Barcelonske Deklaracije iz leta 1995 in modifikacijami z Euro-Mediteranskimi Konferencami Zunanjih Ministrov, kmalu prelevila v Euro-Mediteransko Unijo.

  Euro-Mediteransko Partnerstvo sloni na – The European Commission’s priorities:

  Digital single market
  Energy union and climate
  Internal market
  A deeper and fairer economic and monetary union
  A BALANCED AND PROGRESSIVE TRADE POLICY TO HARNESS GLOBALISATION
  Justice and fundamental rights
  MIGRATION
  A STRONGER GLOBAL ACTOR
  Democratic change

  V oči zbodejo trije naslovi z velikimi črkami katerih vsebina je seveda elegantno zavita v pravno-diplomatsko žlobudrajščino. Podrobnosti so itak na uradnih straneh EU- https://ec.europa.eu/commission/index_en

  En majcen Katch-22 pa je v vprašanju ki ga je postavil leta 2006 v odprtem pismu Anders Bruun Laursen Danskemu Vladnem Predsedniku Anders Fogh Rasmussen-u – “Zakaj vi, naši politiki, in mediji ne omenjate ničesar o Euromediteranskem Projektu, ki je v teku že več kot 10 let… Seveda konkretnega odgovora ni dobil, razen že običajne politik-žlobudrajščine.

  Odgovor pa itak imamo na plati vsi Evropejci, Levi, Desni, napredni, manj napredni, zmedeni … in t.d. … v konstantnih prilivih svežih “EuroMediterancev” preko Mediterana in Balkana iz smeri Afrika, Bližnji ter Daljni Vzhod.

  • Soave

   + + + + + + ZADNJI ODSTAVEK !!

   Euro Mediteranci ????

 • Artur
 • Artur

  Komunistična levica je mit in prevara, nacionalizem realnost narave:
  https://www.tradicijaprotitiraniji.com/ideologija/komlevica.html

 • Get Smart

  Tokrat dober prispevek. Tako, ja, čim manj kvazi intelektualističnih psevdofensi izrazov in čim več dejstev, golih dejstev = RESNICE pač. Resnica osvobaja.

  • Get Smart

   Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   — poštenost,
   — pravičnost,
   — resnicoljubnost,
   — prijateljstvo do ljudi,
   — domoljubnost,
   — rodoljubnost,
   — svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili
   svetu..
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
    detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
    sviranje kurtzu, prodajanje magle
    skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

    feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
    globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
    (
    SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«

 • Bandit123

  Brščić čas bi bil, da začneš pisati za Delo, Dnevnik in Mladino. Tole tukaj je premajhna naklada. Tam boš bolj odmeven.

  • šmentanamuha

   :)

  • Slovenka

   Se strinjam. Samo, ali mu bodo objavili?

  • exposingthetruth1111

   Samo tam mu ne bodo dovolili takšnega razmišljanja.

  • samotoje

   A res? Zakaj pa v izumirajočih socialističnih reliktih? Tam bi Brščičevo pisanje odmevalo v praznih glavah. Kar pa nima smisla.

 • šmentanamuha

  Ni kaj dodati, gospod Brščič, kratko in jedrnato.

 • Franc Šink

  Pred 30leti sem delal za neko nizozemsko firmo v Iraku in Kuvajtu.Tudi za naj enostavnejša dela nismo uspeli najti domačih delavcev, čeprav je bila brezposelnost 35% Morali smo jih pripeljati iz takratne Jugoslavije in bili so res pridni.
  In bili smo ves čas zasmehovani in pod kontrolom.(vojska) .
  In kje so sedaj ti kekci ? Inženirji doktorji…..mogoče jih je sanjala Merkel.
  Ah ja tudi zdravnika smo imeli svojega.

 • Soave

  Dragi komentatorji. Ponovno preberite kar je pripel Artur
  + + + + + + + http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/316864/islamizacia-europe-po-kalergijevem-nacrtu-tece
  in o čemer piše tudi Felikss. . . . . . . .brez komentarja.

 • Darth Vader

  Soros: Vse je šlo narobe. Pravi, da živi v svojem mehurčku. Tako je,
  živiš v svojem mehurčku. Mislil si, da imaš zasebno globalno
  korporativno svetovno vlado, razumite, da je on agent Rotschildov, ter
  da ropaš vse te države skozi oligarhe, katere obvladuješ in da boš vedno
  izvzet plačila davkov, da boš nad zakonom in da imaš diplomatsko
  imuniteto in potem je tvoj sin po TV pri opravljanju obredov Alistair
  Crowleya, pol njegovih slik na googlu je on pri ritualih Alistair
  Crowleya, in si vpleten v vso to grozno sranje, financiraš pobijanje
  policajev in rasizem, ustrahoval si me, tožil si me, in nas vse
  poizkušal utišati, ustrahuješ Madžarsko, ustrahuješ Poljsko. Vse, vsake
  volitve, od Italije do kamor želite. Rušijo te, obračajo se proti tebi,
  mislil si, da boš pripeljal 10mio islamskih mož v zadnjih 6 letih in
  pripeljal še 20 milijonov kasneje? In jim pustil posiljevati in pobijati
  ter uporabil politično korektnost? Lahko imaš nekaj ljudi z
  stockholmskim sindromom, ki pri tem sodelujejo, ampak nimaš splošne
  javnosti. Človeštvo, si mislil, da je ustrahovano. Spali smo. Sedaj smo
  budni. In ti nam ščiješ v obraz in nas udarjaš po nosu, to nas ne
  ustrahuje, dela nas jezne. Več v videoprispevku s slovenskimi podnapisi https://ambasador21.wordpress.com/2018/06/18/obvezno-poglejte-trump-dominiral-g7-globalne-bojne-linije-zacrtane/

  • sunday

   tako je !!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++

  • Felikss_AH

   Spodbudno je videti iz tvojega linka da torej obstajajo tudi Slovenski blogi ki se ukvarjajo s aktualno tematiko. Sicer ne vem koliko je ljudi ki obvladajo Angleščino da lahko povsem tekoče spremljajo Anglofonske YT-kanale in portale, in je zato hvale vredno delo vsakogar ki se loti prevajanja. Skoraj vsi alternativni YT mediji (channels) pa imajo eno veliko lepotno napako – RAZTEGUJEJO v nedogled tisto kar bi lahko povedali v nekaj stavkih. Kdo pa ima čas poslušati 30 minut in več nekega samo-dopadnega žlobudranja o nečem kar bi se dalo stisniti v pet minut.

   Alex Jones je na žalost prvak v teh litanijah in še posebej iritira njegovo neskončno skakanje v besedo zanimivim gostom kadar ih povabi v oddajo. Za razliko od njega in na srečo je PJW Paul Joseph Watson na primer izjemno konkreten in jedrnat, pove bistvo in potem greš lahko naprej po druge informacije ali pa po opravkih. V vsakem primeru pa je dobro tu postreči s Slovenskimi linki za širši avditorij. Bilo bi pa priporočljivo če bi marljivi Slovenski posredniki raje postregli z bistvenimi izvlečki iz pogosto dolgočasnih celot.

   • kalavnik

    evo, sem ga nehal poslusati, ker je res nemogoc. Tudi PJW se ze malo ponavlja, da o Stefanu niti ne govorim.

    • Felikss_AH

     Za mene je daleč najboljši in apsolutno konkreten Brother Nathanael… unikaten je in vedno postreže z podatki in imeni… pri njemu ni THEY

 • Novakec1

  Pred kom obramba, €U se mora notranje očistiti.

 • Aton

  Vsak migrant v EU več, povzroči par lačnih otrok v domovini. Njim ne pomaga ne EU, ne “človekoljubni” mornarji v Sredozemlji. Samo lačni so in njihovi sodržavljani jim v EU pobereje vso “človekoljubno” pomoč. Tisti v Evropi, ki pa to kuhajo, se ne zamislijo in so srečni in veseli. Saj migrante bodo prišteli med brezposelne in plač ne bo treba večat…Saj jih je toliko, ki čakajo na delo!

  • sunday

   že,že vendar ti podganji iztrebki niso tukaj, da bi delali ampak uživali v posiljevanju in pobijanju evropejcev !!!

 • plamen100

  Vse lepo in prav, do pike tocno napisano. Manjka se samo ciscenje, ciscenje in se enkrat ciscrnje Evrope. Pa ne mislim kaj slabega s tem ampak vse lepo po vrsti kar je v nasprotju z eu zakonodajo, torej preseljenih brez dovoljenja, odstranitev vseh, ki kakorkoli vsiljujejo muslimanstvo ostalim evropejcem in s tem povezani prekrski in kazniva dejanja. Temu je treba Ustrezno prilagoditi kazensko in prekrskovno pravo.

  • sunday

   menim, da pravo eu ima, vendar ga žal ne upošteva kadar gre za podganje iztrebke, ker so privilegirani in v eu poslani z namenom čiščenja – čiščenja vsega nemuslimanskega z močno podporo levističnih izdajalcev lastnih eu narodov in kulture – zato bi bilo najprej potrebno počistiti leviste in znebili bi se podganjih iztrebkov, ker bi se najmanj potuhnili, če že ne izginili oz. bi bili prav tako počiščeni – kar bi bilo edino pravilno !!!

 • Felikss_AH

  Ko je že omenjena beseda “Trdnjava Evropa” sem se pravkar spomnil komentarja ene zagnane dame ki je pred dvema dnevoma napisala – “Komaj čakam, da pride še več migrantov v Slovenijo, bomo imele Slovenke več možnosti pri izbiri moških. Naši avtohtoni moški so eni navadni zgonjeni kurbirski pezdetje, ki ne zmorejo skrbeti za družino, naj se priselijo tuje nacije v Slovenijo in jo zavzamejo, se bo slovenke vsaj malo očistile kurbirskih izmečkov ki nas ne spoštujejo. Welcome refugees”

  Hmm… a ne obstaja neki pregovor ki pravi – “Pazi kaj si želiš” … in če se ne motim, neumne želje se najraje ustvarijo… in “saj nisem mislila glih tako…” ne bo pomagalo! Nekaj willkommen Mladih Nemk je na YT že potarnalo nad svojo nepremišljeno zagnanostjo…

  • macon

   Vsaki taki kozi želim črnca ali Arabca, da bo dojela, koliko jo spoštujejo nebeli moški. Lahko mu bo umivala noge in ga vlekla za k.rca, če pa kaj ne bo dovolj dobro pospravljeno in skuhano, jo bo pa še nabutal. Koze naj kar pozabijo, da jim bodo tipi iz tretjega sveta delali gospodinjska opravila kot počne večina Slovencev.

   Avtohtoni moški imajo poln kufer zblojenih permisivnih feministk in se obračajo proč od njih. Avše bodo dobile trdega kurca iz tretjega sveta, potem pa še trde batine, ker imajo ti tipi veliko krajšo lajtungo za nevrotične babje popadke in njihovo enakopravnost.

  • Get Smart

   Na svetu je ni Slovenke, ki bi napisala (oz. prepisala) ta KOMINTERNISTIČNI pamflet, ki je širom sveta enak, le da kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNE oz. tu predvsem MURGL JUGOKOMUNISTIČNE SERBUSNE štabne kurbice v svoja sranja vtanknejo (POTURIJO) ime lokalnih prebivalcev.

   Ker pa gre za prosti spis KOMINTERNE, vemo, da govorijo “o sebi”, ker to vedno počno in vedno svoja dela POTURIJO (podtaknejo) ljudem, vedno.
   Tako v glavnem nastane svetovno znana KOMUNISTIČNA LAŽ.
   Preverimo!
   Kaj torej v kao navedenem pamfletku trdi MURGL JUGOKOMUNISTIČNA nedojebana SERBUSNA drugarinica (TOVARIŠICA, ne pa dama, kot ji podtikaš – otroci se morate odvaditi uporabljati neprimerne pesniške primere; za take primere/potrebe imamo vsaj najmilejšo rešitrev “dama”, “gospa” …)?
   Trdi, da so NJENI avtohtoni (TOREJ garažni SERBUSI, za SERBUSE rojeni MURGL JUGOKOMUNISTIČNI pankrti, biča žellni vajeni SERBUSI, za SERBUSE rojeni SERBBUSI) PEZDETJE.
   Res je! kućani jankovići šoltesi pahori masleše golubići cerari semulići matići lukšići ŠARCI i tako dalje do tokija, so vse po vrsti mekanocurcne SERBUSNE pussike, ki svojih čefurčic kot prvo NE MOREJO potešiti, pa tudi sicer nočejo, saj imajo za svršavanje na voljo več kot dovolj UVOŽENEGA in tu zbastardiranega mladega mesa, ki čaka v vrsti za “kako volim ovaj režim, pare stižu, dok ja ležim”, če si ga že zaželijo. Kdo (čeprav gre za SERBUSNE JUGOKOKMUNISTIČNE ritarde), pa bi porival DIKLIćKE VUKGODINE MAKAROVIćKE fajonice bratuškinice …?
   Edina rešitev je, poglej recimo BRATUŠKINICU nje, da jim CENTRALNI KOMITE uvozi mladega ritardiranćeta, ki bi i “mrtvog četnika” nje.
   Nadalje tovarišica v pamfletku TRDI, da je njeni SERBUSNI JUGOKOMUNISTIČNI (avtohtoni nje) rođaci ne spoštujejo. RES JE. SERBUSI so prevzeli od gazde navado in jo gonijo še danes, kar lahko otroci najlažje razumete z znanim SERBUSNIM rekom:
   “Čuti ženo, dok ČOVEK razgovara!”
   Ker je za kaviarŽIDO KOMINTERNE in njene SERBUSE (tudi TUREK = MUSLIćKULTI je podjemnik KOMINTERNE) ženska samo in le blago.
   Sledimo?
   ZA razliko od teh avstralopitskih divjakov, samoimenovanih
   “SMRTNIH NEPRIJATELJA in neprijateljica nje LJUDI,”
   pa starodavna SLOVENSKA CIVILIZACIJA seveda od pamtiveka SPOŠTUJE tako ŽENSKO kot moškega, ker govorimo o KULTURI ŽIVLJENJA.
   Samo na SLOVENSKEM oz. kjer je veljalo SLOVENSKO PRAVO,
   je ženska imela ENAKO DEDNO PRAVICO,
   drugod pa so, kot že rečeno, kavirŽIDO KOMINTERNACIONALCI in njihovi SERBUSI imeli in še imajo ženske za SUŽNJE.

   V glavnem vse MURGL JUGOKOMI SERBUSNE drugarinice (razen še neizkušenih nje) vedo, zakaj gre – gre za OČUVANJE MURGL JUGOKOMIUNISTIČKIH tekovina revolucije – za uvoz govana …),
   vendar pa za potrebe agitpropagande seveda izvršavaju naređenja CENTRALNOG KOMITETA.
   Torej, bistvo drugarinica ni v nekakšni “kozastosti”, kot macon ljubkovalno imenuje kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNE in MURGL JUGOKOMUNISTIČNE ZLOČINKE proti ČLOVEŠTVU (sovaržnice vseh ljudi in s tem tudi ŽENSK), čeprav govorimo o bastardkah kozojebcev in pasjejebcev, ampak v pripadnosti KOMINTERNI in tu seveda MURGL KOMUNISTIČKOJ JUGOSLAVIJI.

   Pamet v glavo.

   • freedomfighter

    A ni zanimivo da so zenske v drzavah kjer je bil komunizem veliko bolj enakopravne kot v drzavah kjer ga ni bilo…prihodki zensk in moskih so veliko bolj enakovredni v vzhodni evropi kot v zahodnji…to ne govorim kot neko hvalo komunizmu ampak kot statisticen podatek

 • sunday

  morda ne spada sem – ali pač – nisem vedel. da je francija v afriki, do sedaj sem bil prepričan da je v evropi in tako so me tudi učili – napačno . sedaj vidim, da je v afriki, saj na prvenstvu v fuzbalu za francijo igrajo sami črnuhi in po tem logično sklepam, da je v afriki !!!?

  • Felikss_AH

   Logično sklepanje… vendar logika v EU ne šteje več

  • piko8

   Logika; logično razmišljajo Višegrajske države, zato tam migrantv ni!!!
   Merklca junker to so pa spolno iztirjeni politiki in tu se začnejo težave EU!!!

 • freedomfighter

  Drugace multikulturizem je deloval dokler se niso vmesali muslimani ki pa ne morejo ziveti v multikulturni evropi saj ne priznavajo nase kulture…ce si pogledate britanija z ostalimi kulturami ni imela nobenega problema se indijske zivali ki zivijo v londonu so civilizirali ampak to zaradi tega ker so se indijci hoteli civilizirati za razliko od radikalnih vernikov ki imajo raje alaha kot pa visok zivljenski standard…skratka kreteni

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!