Vsa ta norost je na žalost realnost!

Zala Tomašič (Foto: Demokracija)

Že pred nekaj tedni sem na spletu zasledila videoposnetek, ki me je močno pretresel. Enajstletni fantek s 15 centimetrskimi trepalnicami in cofi, nalepljenimi na nohte, ter močno naličenimi očmi je sedel na kavču skupaj z odraslim moškim. Moškim, ki je bil oblečen v žensko − drag queen − in je 17 let preživel v zaporu zaradi umora. In kot da že to ni dovolj absurdno, je njun pogovor tekel o tem, kako se na kavču lahko zadeva s ketaminom. Iskreno, sama niti nisem vedela, kako se ketamin sploh jemlje, in nasploh sem redko slišala zanj, ampak ta mladi drag queen je bil z drogo in njenim jemanjem dobro seznanjen. Dobrodošli v današnji “liberalni” svet. 

Tako imenovani dragqueenfant, ki je bil v zadnjem letu vsaj v ZDA deležen veliko pozornosti, je znan pod imenom Desmond is Amazing, njegovo pravo ime pa je Desmond Napoles. Je eden redkih drag queen otrok, vendar je njegov namen to spremeniti in spodbuditi čim več otrok, da se začnejo oblačiti v nasprotni spol. Slaven je postal zaradi manjšega nastopa pred Ru Paulom, najverjetneje najslavnejšim drag queenom na svetu, ki se oblači v Tyro Banks in je celo priredil njeno serijo America’s Next Top Model v tekmovanje drag queenov z naslovom Ru Paul’s Drag Race. Po virih na spletni strani Desmond is Amazing je Desmond pravzaprav začel s temi nastopi že pri rosnih 2 letih, ker je gledal Ru Paul’s Drag Race s svojo mamo, ki ga absolutno podpira pri njegovih nastopih.

Ne morem se odločiti, ali je njegovo življenje smešno ali žalostno. Vendar je nekaj gotovo. V drag queena ga je vzgojila mama. Kot dveletni otrok ne gledaš, kar si sam želiš, temveč tisto, kar gledajo starši, v tem primeru drag queene. Poleg tega se pri dveh letih tudi ne oblačiš sam, temveč ti oblačila izberejo starši. Zanimivo je tudi, da je njegova mati že dvakrat začela kampanjo “go-fund-me”, kjer je zbirala denar za preživetje svoje družine. Za avantgardne kostume in nastope očitno imajo denar, za hrano pa ne. Da sploh ne omenjam, da sta oba od staršev kljub izjemno nizki brezposelnosti v ZDA brezposelna.

Izkrivljen liberalizem za zlorabo otrok
Desmond is Amazing veliko nastopa po gejevskih klubih v New Yorku, ko odrasli moški vanj mečejo denar, kot to počnejo v klubih s striptizom. Njegova mati vse to podpira, prav tako socialni organi ne opažajo ničesar otroku škodljivega. Prav tako je v ozadju enega od intervjujev na YouTubu z Desmondom slika z napisom Rohypnol – droga za posilstva. Toda na žalost se nekatere stvari, ki se dogajajo otrokom “liberalnih” staršev v ZDA, lahko še grozljivejše in skoraj vedno so v to vpleteni starši, ki svoje otroke izrabljajo za nova “liberalna” gibanja LGBT+ skupnosti. Poleg t. i. drag kids je vedno več tudi trans otrok, in kar je najbolj grozljivo, je to, da jim želijo starši ustaviti puberteto z različnimi hormoni, da bi bila njihova kasnejša sprememba spola lažja. Vendar po vsem svetu ljudje dobimo volilno pravico in postanemo polnoletni pri 18 letih. Takrat imamo tudi pravico do nekaterih samostojnih odločitev, na drugi strani pa se otroci za spremembo spola lahko odločijo pred puberteto, to je kadarkoli, preden dopolnijo 11 ali 12 let.

Desmond Napoles (Foto: Twitter)

Vsa ta norost je na žalost realnost. Močno dvomim, da t. i. drag in trans otroci do teh odločitev pridejo sami, brez pritiska staršev. Poleg tega je vsem skupna medijska pozornost in izpostavljenost ter nikakor ne normalno življenje. Biti drag ali trans ni nekaj naravnega ali normalnega v smislu, da če je nekdo res rojen v napačnem telesu, to ni nekaj pogostega, temveč je anomalija, ne norma. Jemanje hormonskih tablet pri 11 letih je nekaj popolnoma norega, prav tako je biti drag kid od 2. leta starosti naprej. Da druženja z obsojenim morilcem pri 11 letih sploh ne omenjam. Vse to je današnja »liberalna« politika. Liberalna v narekovajih, saj to ni liberalizem izpred nekaj stoletij, ki je zagovarjal svobodo. To je izkrivljen liberalizem, ki ga izrabljajo za manipulacije in zlorabljanje otrok. Nujno je, da otroke obvarujemo pred norimi idejami njihovih staršev, tudi veganstvom pri novorojenčkih in drugimi briljantnimi idejami. Ko zagovarjamo tradicionalne vrednote, to ne pomeni zagovarjanje nestrpnosti, ampak predvsem zagovarjanje zdrave pameti.

Zala Tomašič

 • FRANC3

  Svet je NOR. To pomeni, da naša civilizacija drvi v propad.

 • wert

  Zelo dober članek, a kaj, ko ga ne bodo prebrali tisti, ki jim je nujno potreben.
  Še in še je treba opozarjati na te anomalije, mogoče pa se kateremu le “posveti”.
  Ubogi otroci, ki imajo zadrogirane starše.
  Tu pa bi bilo koristno, da se jima otrok odvzame in da v rejništvo, ne pa naša koroška dečka.

  • Luiggi

   Tole nisem se slisal tle v Ameriki,no ja,jaz se za buzerante zelo malo zanimam al se bolj tocno nic.Drugace je pa v moji blizini world capitol buzarantov in to je Slavno mesto San Francisco!…To se ne upam pokazat moji tastari,ker jih lahko fasam po tastari grbi,ona ne bere takih clankov!

  • komar

   Prav imaš, tega članka ne berejo tisti, ki jim, tudi če bi ga, ne bi nič koristil, temveč ga berejo tisti, ki ga ne potrebujejo za svoj pogled na svet. Torej – nepotreben članek! Ne koristi ničemur, napisan samo, ker se je avtorju zazdel žgečkljiv in tržno zanimiv. Pa pravzaprav to ni, ker ni ničesar napisanega o ozadju te zblojene dejavnosti, kdo jo financira, imena, kdo jo podpira pri nas, imena, namen itd. itd, Zala se še uči, ata ji daje možnost. A je ata že zlezel med lastnike Nove24?

   • Nata

    No ja, vrgla je kost ! In mi jo lahko začnemo obirati. . . . ..
    https://www.nationalreview.com/2019/06/desmond-napoles-gender-identity-ideology/
    Takole pravi na koncu avtor tega članka

    Zaključil bom z dvema zaključnima točkama:
    1. Ideologije spolne identitete ne smemo podcenjevati. To ni resno vprašanje. Gre za dobro financiran in mobiliziran poskus sanacije izkoriščanja in seksualizacije otrok v odnosu do „spola“. Demagogi spolov prikrivajo odnos ideologije do spola in spolnosti, pri čemer uporabljajo deželo LGBT kot politični in osebni ščit.
    2. Glede tega obstaja več političnega soglasja, kot se mnogi zavedajo, in to moramo uporabiti. Obstajata dva medsebojno povezana načina za zmago v kulturni vojni. Pravno: sprožitev brezkompromisnega, vse ali nič napada v politični areni. In kulturno: navdihovanje navadnih ljudi, da skrbijo in se borijo. Tradicionalno je bila levica boljša v obeh kot desnica.

 • Steiermarkt

  Govori se da je Zala Tomašič moskega spola in najuspesnejsi drag queen Slovenije.
  Naj bi imela luleka.
  Je to res?

  • Beli Sneg

   Govori se da ima Steiermarkt v glavi namesto možganov prazno slamo in je poleg Šmarca eden pogostih reprezentativnih predstavnikov praznoglavcev. Je to res?

   • Steiermarkt

    Vcasih je…

  • Nata

   Izgleda, da imaš ti tri one, kar jaz nimam. . . . . .

   Tebi pa še eden samo napoto dela.

 • althar

  Frankfurtski socialistični spački se sicer trudijo, ampak naravna selekcija je neusmiljena. Naravno vedno premaga izrojeno. Tu noben šekel ne pomaga.

  • tomnidari

   Nasilje lahko premaga naivnost! Nam se je to zgodilo 1941-še danes, svetu se pa lahko zgodi že v bližnji prihodnosti!

 • rubec

  Enako oddajo že pripravljajo na pop tv. Prvi ki se nam bo predstavil, bo fantek iz fužin, Denis Chefutes.

 • rubec

  Čeprav sem sam vegan, sem svojega otroka že od prvega leta starosti navadil na koruzne žgance z materinim mlekom. Zdaj ko je star sedem, že vozi traktor. Ključ 45 vihti kot za šalo, svečko na zetorju zamenja sam, v gozdu pa tudi že samostojno podira. Jaz sem v glavnem frej. Na ganku kadim cigaro in pijem Glennfidich. Življenje je lepo.

  • jedro

   Blagor tebi rubec. Ti znaš.

  • dob

   Glennfidich je še edina stvar na “ić”, ki jo prenesem brez pripomb.

 • Gilbert Beko

  Mala!Ene si z zaporniki dopisuje!Morilci !In ne zgubljaj nepotrebno časa!

 • xtc

  Starše,ki otroke delajo mentalne in fizuične spake je treba poslat na psihiatrijo.
  Enako velja za veganstvo ipd norosti-kajti otrok ni koza,ovca ali krava pač pa po naravi vsejed-do svojega 18 ga leta naj se prehranjuje normalno-kar je nujno za zddrav razvoj in rast nato pa je vse ostalo stvar njegove izbire.
  Konkreten primer zlorabljanja otroka,ki je omenjen tukaj,gre nevarno k stvari pedofilije in drugih zlorab otroka in bi kazalo starše najprej na psihiatrijo nato pa v arest.

 • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

  Na Konci bodo to počistili Muslimani. Globalisti oz ti ki so dobro splanirali načrt uničenje Zahoda so vedeli da so muslimani tisti ki bodo temu najbolj nasprotovali – tem LGBTQ + P izpirjencem….nažalost posledica bo vojna in propad Evrope…Evropa nikoli več ne bo kot je bila.

  tale video mi da misliti, da bi vzel kokice in bi namesti kamere na ulice seveda bi bil nekje daleč stran in pač gledal predstavo, za katero vem kako se zapleti začenjajo.

  https://www.youtube.com/watch?v=RKdzYmVSMus

 • Nata

  + + + + + +

  Ja, na take izrojenosti bi bilo potrebno kar naprej opozarjati. Bo pa težka, saj se ti takoj za vrat obesijo razni dušebrižniki, ki imajo od teh ljudi koristi.
  Jaz bi tudi kaznovala podjetja, ki v zadnjih letih za svojo reklamo naredijo prav vse !!

  Prvo pa bi morali pristojni opozorit in kaznovati starše, ki na račun neumne mularije služi lepe denarje .
  Sramota !!

 • Janez Pavel Kanc

  Predlagam umik “glupe” pisunke Zale Tomažič.

 • Steiermarkt

  Govori se da je Zala Tomašič nejboljsi primer transseksualca ki se je spremenil v zensko.
  Pravijo da ima Zala se vedno luleka, ker nima dovolj denarja za odstranitev le tega.
  ZBIRAJMO ZAMASKE ZA ODSTRANITEV ZALINEGA KURCA…