Vsa ta norost je na žalost realnost!

Datum:

Že pred nekaj tedni sem na spletu zasledila videoposnetek, ki me je močno pretresel. Enajstletni fantek s 15 centimetrskimi trepalnicami in cofi, nalepljenimi na nohte, ter močno naličenimi očmi je sedel na kavču skupaj z odraslim moškim. Moškim, ki je bil oblečen v žensko − drag queen − in je 17 let preživel v zaporu zaradi umora. In kot da že to ni dovolj absurdno, je njun pogovor tekel o tem, kako se na kavču lahko zadeva s ketaminom. Iskreno, sama niti nisem vedela, kako se ketamin sploh jemlje, in nasploh sem redko slišala zanj, ampak ta mladi drag queen je bil z drogo in njenim jemanjem dobro seznanjen. Dobrodošli v današnji “liberalni” svet. 

Tako imenovani dragqueenfant, ki je bil v zadnjem letu vsaj v ZDA deležen veliko pozornosti, je znan pod imenom Desmond is Amazing, njegovo pravo ime pa je Desmond Napoles. Je eden redkih drag queen otrok, vendar je njegov namen to spremeniti in spodbuditi čim več otrok, da se začnejo oblačiti v nasprotni spol. Slaven je postal zaradi manjšega nastopa pred Ru Paulom, najverjetneje najslavnejšim drag queenom na svetu, ki se oblači v Tyro Banks in je celo priredil njeno serijo America’s Next Top Model v tekmovanje drag queenov z naslovom Ru Paul’s Drag Race. Po virih na spletni strani Desmond is Amazing je Desmond pravzaprav začel s temi nastopi že pri rosnih 2 letih, ker je gledal Ru Paul’s Drag Race s svojo mamo, ki ga absolutno podpira pri njegovih nastopih.

Ne morem se odločiti, ali je njegovo življenje smešno ali žalostno. Vendar je nekaj gotovo. V drag queena ga je vzgojila mama. Kot dveletni otrok ne gledaš, kar si sam želiš, temveč tisto, kar gledajo starši, v tem primeru drag queene. Poleg tega se pri dveh letih tudi ne oblačiš sam, temveč ti oblačila izberejo starši. Zanimivo je tudi, da je njegova mati že dvakrat začela kampanjo “go-fund-me”, kjer je zbirala denar za preživetje svoje družine. Za avantgardne kostume in nastope očitno imajo denar, za hrano pa ne. Da sploh ne omenjam, da sta oba od staršev kljub izjemno nizki brezposelnosti v ZDA brezposelna.

Izkrivljen liberalizem za zlorabo otrok
Desmond is Amazing veliko nastopa po gejevskih klubih v New Yorku, ko odrasli moški vanj mečejo denar, kot to počnejo v klubih s striptizom. Njegova mati vse to podpira, prav tako socialni organi ne opažajo ničesar otroku škodljivega. Prav tako je v ozadju enega od intervjujev na YouTubu z Desmondom slika z napisom Rohypnol – droga za posilstva. Toda na žalost se nekatere stvari, ki se dogajajo otrokom “liberalnih” staršev v ZDA, lahko še grozljivejše in skoraj vedno so v to vpleteni starši, ki svoje otroke izrabljajo za nova “liberalna” gibanja LGBT+ skupnosti. Poleg t. i. drag kids je vedno več tudi trans otrok, in kar je najbolj grozljivo, je to, da jim želijo starši ustaviti puberteto z različnimi hormoni, da bi bila njihova kasnejša sprememba spola lažja. Vendar po vsem svetu ljudje dobimo volilno pravico in postanemo polnoletni pri 18 letih. Takrat imamo tudi pravico do nekaterih samostojnih odločitev, na drugi strani pa se otroci za spremembo spola lahko odločijo pred puberteto, to je kadarkoli, preden dopolnijo 11 ali 12 let.

Desmond Napoles (Foto: Twitter)

Vsa ta norost je na žalost realnost. Močno dvomim, da t. i. drag in trans otroci do teh odločitev pridejo sami, brez pritiska staršev. Poleg tega je vsem skupna medijska pozornost in izpostavljenost ter nikakor ne normalno življenje. Biti drag ali trans ni nekaj naravnega ali normalnega v smislu, da če je nekdo res rojen v napačnem telesu, to ni nekaj pogostega, temveč je anomalija, ne norma. Jemanje hormonskih tablet pri 11 letih je nekaj popolnoma norega, prav tako je biti drag kid od 2. leta starosti naprej. Da druženja z obsojenim morilcem pri 11 letih sploh ne omenjam. Vse to je današnja »liberalna« politika. Liberalna v narekovajih, saj to ni liberalizem izpred nekaj stoletij, ki je zagovarjal svobodo. To je izkrivljen liberalizem, ki ga izrabljajo za manipulacije in zlorabljanje otrok. Nujno je, da otroke obvarujemo pred norimi idejami njihovih staršev, tudi veganstvom pri novorojenčkih in drugimi briljantnimi idejami. Ko zagovarjamo tradicionalne vrednote, to ne pomeni zagovarjanje nestrpnosti, ampak predvsem zagovarjanje zdrave pameti.

Zala Tomašič

Sorodno

Zadnji prispevki

Jenull nevarno situacijo z migranti izkoristil za norčevanje iz mladih deklet

Čeprav je celo policija potrdila novico o tem, da...

Humanitarec, ki je kolesaril proti Janševi vladi, danes vidno razočaran …

Da je vedno več tistih, ki so razočarani nad...

Ko se zakulisna politična moč seli iz Murgel na ljubljanski Magistrat in …

Sobotni maratonski kongres Socialnih demokratov (beri nekdanjih komunistov) v...