Krasni nori svet: Ne samo za globalno segrevanje, Thunbergova po novem izvedenka tudi na področju pandemije covid-19!

Datum:

Pri CNN so za četrtek pripravili okroglo mizo o pandemiji koronavirusa. V oddaji naslovljeni “Dejstva in strahovi”, kjer naj bi sodelovali strokovnjaki z določenega področja pa je presenetilo, da se je v vlogi gostje pojavilo tudi ime avtistične švedske podnebne aktivistke Grete Thunberg.

Seznam gostujočih v najnovejši pogovorni oddaji  “Facts and Fears” je marsikoga presenetil. Na temo pandemije covid-19 bodo spregovorili nekdanja ameriška zdravstvena ministrica Kathleen Sebelius, nekdanji vršilec dolžnosti direktorja Centra za nadzor nad boleznimi  Richard Besser in švedska avtistična najstnica Greta Thunberg.

“Besser je zdravnik, Sebeliusova izkušena političarka,” pišejo pri RT, v primerjavi z njima Thunbergova “nima nikakršnega vidnega vedenja o kužnih bolezni in politiki javnega zdravja.” Svoji zadnji dve leti je namreč ‘špricala’ šolo in po svetu pontificirala o bližajočem se koncu sveta zaradi globalnega segrevanja.

Komentatorji na spletu so ugibali, da medtem, ko se bosta strokovnjaka ukvarja s področjem dejstev, bodo njej prepustili strahove, možno pa je, da bo tako kot je to vedno storila glede kazanja s prstom glede krivcev za podnebne spremembe, pozabila omeniti Kitajsko in se osredotočila, kako je vsega kriv ameriški predsednik Donald Trump, ki se ne zmeni zanjo.

Iskreno rečeno, kaj drugega kot maltuzijanstva v stilu “človeštvo je virus, covid-19 je zdravilo,” od Thunbergove ni pričakovati. Vse odkar je izbruhnila pandemija covid-19 se Thunbergova sooča z upadom pozornosti, ki je je pozorna. Globalno segrevanje in podnebne spremembe niso več zanimive, ko promet stoji, ljudje pa so primorani biti doma.

https://twitter.com/vigilan27557669/status/1260725277828710400

“Greta Thunberg ima že sedaj neverjetno kariero, saj je zdaj že kot najstnica svetovno priznana specialistka za kužne bolezni, epidemiologinja IN vodilni znanstveni glas, ko je govora o globalni podnebni politiki,” je bil ironičen Donald Trump Jr.

Nekateri so izpostavili kako noro je CNN promoviranje Thunbergove kot strokovnjakinje za koronavirus, medtem ko so na levičarski televiziji napadali senatorja Randa Paula zaradi njegovega mnenja o koronavirusu. Za razliko od Thunbergove, Paul ima zdravniško licenco.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

30 let pozneje: Zarota Depala vas

Nedavno se je predsednik SDS Janez Janša odzval na...

Grozljive posledice legalizacije evtanazije v Kanadi, ki prihajajo tudi k nam

Evtanazija in samomor s pomočjo sta sprva v Kanadi...

Milei Ukrajini predal helikopterja, ki ju je Argentina prejela od Rusije

Argentina je Ukrajini predala dva večnamenska helikopterja Mi-171E, ki...

Spelji se, Ursula!

Globalistične elite so prepričane, da najbolje vedo, kaj je...