Ko so našli pedofila med snemanjem otrok na plaži, so stvari vzeli kar v svoje roke

Datum:

V zadnjem obdobju je vedno več opozoril o pedofilih, za katere je turistična sezona pravi raj. Še nedavno smo poročali o pedofilu, ki je snemal družine z videokamero v Grčiji, tokrat pa so ga pri snemanju otrok ujeli Beograjčani, ki so dopustovali na polotoku Luštica pri Herceg Novem.

Državljana Srbije so v ponedeljek popoldne ujeli na polotoku Luštica pri Herceg Novem, ko je snemal otroke, ki so se kopali na eni izmed priljubljenih turističnih destinacij Beograjčanov v naselju Rose. Kot je potrdil moški, ki je bil priča velikemu incidentu, v katerem je morala posredovati policija, je tega moškega pri dejanju zalotila skupina fantov iz Beograda, piše Objektiv.rs.

V ponedeljek popoldne je bilo s plaže v restavracijo slišati hrup in skupino fantov, ki so lovili moškega. Priča dogodka je po poročanju srbskih medijev odhitela pogledat, kaj se dogaja, nakar je naletela na moškega, ki je krvav ležal na tleh. Šele kasneje, po prihodu policije, pa je izvedel, kaj se je dejansko zgodilo. Neznani moški naj bi se namreč sprehajal po plaži in s telefonom slikal otroke. V tistem trenutku je bilo na plaži veliko družin, veliko majhnih otrok. Pri ogabnem dejanju so ga zalotili fantje, ki pa jih je opazil tudi neznanec, zato je zbežal. Po tem so ga fantje ulovili in po poročanju priče tudi “očitno dobro pemikastili”. Policisti so domnevnega pedofila po odvzemu izjav in identifikaciji vseh odpeljali.

V zadnjem obdobju je bilo kar nekaj takih primerov
To pa ni prvi primer, ko so pedofile ujeli pri fotografiranju otrok in družin na plažah. Še nedavno je turist iz Grčije na Facebooku objavil, kaj se mu je zgodilo in starše opozoril pred predatorji. Podobno se je zgodilo v Rovinju na Hrvaškem, kjer so opazili 71-letnika, ki je na skrivaj snemal otroke. Tistega Danca so ujeli, pozneje pa so trdili, da je enako storil leto prej v taborišču na območju tega mesta.

Tanja Brkić

Sorodno

Zadnji prispevki

So latvijski Muzej okupacije poškodovali ruski agenti?

"V noči na 28. februar je neznanec odvrgel molotovko...

Gre Svoboda po poti SD? Leto je končala z 868 tisočaki minusa in upadanjem članstva

Gibanje Svoboda v finančnem smislu postaja vse bolj podobno...

SDS: Vlada naj uskladi pokojnine, ker je upokojence spet prikrajšala

"Po skoraj dveh letih vladanja Gibanja Svoboda, Socialnih demokratov...