Levičarska kultura smrti – nerojeni otroci so vredni manj kot žakelj cementa

Datum:

Levica se tako ali drugače po celem svetu predstavlja kot progresivna sila. Takšno ime so si nadeli sami, da lahko neukemu ljudstvu prodajajo floskule o napredku (progress op. p.) na vseh področjih. Recimo v primerjavi z zlobnimi konservativci, ki so vsi tako ali tako zarukani kmetje s podeželja, ki niso bili deležni nežnejših plati meščanske izobrazbe.

In tako so, sploh večja, mesta postala platforme progresivizma. Ideologije, ki je na zunaj napredna in gleda v prihodnost, v resnici pa je v preteklosti bolj zabetonirana kot marsikatera njena konservativna različica. Danes bom pisal o temi, ki v zadnjem času progresivne posameznike in društva spravlja v tantričen bes. To so nerojeni otroci.

Kultura smrti – nerojeni niso ljudje
Ravno pri tej temi gre za ljudi, ki za progresivce to niso. Nerojeni otroci so razni fetusi in zarodki in ne vem, kaj še. Za njih jim ni mar, dokler ne spodbujaš rojstva in ne umora (splava op. p.). Tu se progresivcem zmeša, saj posegaš v njihovo kulturo smrti. Posegaš na poligon marksističnih sejalcev smrti in jih postavljaš pred ogledalo. In levičarji sovražijo “ogledala”.

“Sporni video” na Frančiškanski cerkvi – ne posegajte v kulturo smrti
Na Frančiškanski cerkvi v Ljubljani se vrti video (poglejte si ga, sam sem bil ganjen) o razvoju otroka v maternici med nosečnostjo. Na posnetku vidite, kako otroček dobi rokice in nogice in prstke. Kako prvič odpre oči. Kako pleše in brca. In vse to še veliko preden pride v materin objem. Nobenega dvoma ni (razen za levičarske kulturnike smrti), da gre za živo bitje, za otroka.

Sploh pa je namen tega videa, da bodočim mamicam in očkom, ki bi se zaradi gmotnih ali drugačnih okoliščin odločili za splav, pokaže, čemu bi obrnili hrbet. Čudovitemu bitjecu, katerega srce začne biti že 22. dan po spočetju. Še preden večina žensk sploh ve, da so noseče. Video nagovarja k življenju, ne nagovarja pa k prepovedi splava ali odvzetju te velike “civilizacijske” pravice.

Med levičarji je zagrmelo. Med feministkami je završalo. Med skupnostjo LGBTQ (in ne vem, še koliko črk) se je zabliskalo. “Nekdo posega v našo marksistično kulturo smrti, vsi na barikade, vsi na okope, na juriš!” In tako se je začel pogrom nad enim najlepših videoposnetkov, kar sem jih videl v zadnjem času.

Od Socialnih demokratov do Mestne občine Ljubljana
Zganili so se vsi. “Razpihovanje sovraštva, sovražni govor, neprimerno, groteskno” in ne vem, kaj vse smo lahko poslušali. Zganili so se vsi civilni vzvodi levičarskih trobil, zganili so se “kritični misleci”, zganili so se zaščitniki človekovih pravic. (O tem, kakšne kadre vzgajajo levičarji, sem že pisal.) Argument, ki pa je le potrdil mojo tezo o kulturi smrti, pa je bil tale: “Ta video krši človekove pravice žensk, da se svobodno odločajo o rojstvu otrok.”

Torej se, po levičarski bolni logiki, zaradi tega videa sedaj ženske ne morejo več svobodno odločati o rojstvu otrok? Meni ni jasno, če pa je katera, ki ji je ekran na cerkvi fizično preprečil splav, pa naj se javi spodaj. In to počnejo levičarji vseskozi. Uvajanje teorije spola v šole in vrtce ne bo spremenilo ničesar (čeprav se bodo otroci prisiljeni učiti o tem, kako je lepo biti gej), en video pa je absolutna kršitev ustave, saj se sedaj ženske ne morejo več svobodno odločati. Absurdno do skrajnosti.

In ravno to je problem kulturnikov smrti. Ker so umetno določili, kdaj otrok postane živo bitje, so za njih bolj pomembne “pravice” žensk, ki (pri vsej kontracepciji danes) nekajkrat splavijo, kot pravice nerojenih otrok. Za njih so to tako ali tako fetusi in zarodki. Zanimivo pa je tudi, da je večina mladih levičark in levičarjev ter starih zadrtih feministk, ki so se dvignile zoper ta video, brez otrok (vzporednico lahko povlečete z zagrenjenimi socialnimi delavkami na CSD Velenje). Za levičarje z lastnimi majhnimi otroki pa sploh nimam besed.

Mestna občina Ljubljana – leglo progresivnih kulturnikov smrti
Bolj kot nekaj zablojenih in zagrenjenih ter predvsem opranih posameznikov pa je zaskrbljujoč odziv Mestne občine Ljubljana. Kot javna institucija bi se morala takšnim izjavam izogibati, sploh v primeru, ko ne gre za nikakršno kršitev. A na MOL-u so zapisali: “Zgroženi smo nad prikazovanjem in pozivanjem javnosti h kršenju človekovih vrednot in neodtujljive ustavne pravice do svobodnega odločanja o rojstvu svojih otrok. Pozivamo vse pristojne organe, da se projekcija in podobne aktivnosti prepovedo …” 

Si predstavljate, da se kaj takega lahko zgodi v 21. stoletju? Ta video krši človekove vrednote? Poziva h kršenju človekovih vrednot? Da boste razumeli, vam bom bolj po domače prikazal, kako bi izgledalo, če bi bil splav, kot pravijo na MOL-u, človekova vrednota.

Splav je vrednota. Splav je nekaj, k čemur vsi stremimo kot ljudje. Oh, da bi prišel dan, si mislijo mladi, ko bom lahko ubil svojega prvega otroka. Vsa družba kot celota stremi k idealom in vrednotam, kot je na primer splav. Najlepši dan, ko se partnerja odločita, da bosta ubila svojega prvega otroka. Še niste splavili? Nikar ne zametujte te svoje pravice in človeške vrednote.

Tako nekako bi splav promovirali, če bi bil vrednota. A je daleč od tega. Splav je orodje, je možnost. Možnost, ki jo država omogoča in dovoljuje. Nikakor pa splav ni in ne more biti človekova vrednota. Ampak tako je pri kulturnikih smrti. Vsaki svinjariji, ki jo brezpogojno podpirajo, nadenejo lepo ime. Nerojeni otrok je zarodek, pomorjeni nedolžni ljudje izdajalci, teoretiki spola in migrantoljubci pa borci za človekove pravice.

Na MOL-u ne znajo brati ustave
A kaj ko ustava ne govori prav nič o tem, da se rojstvo ne bi smelo promovirati ali da se nasprotovanje splavu ne bi smelo promovirati. 55. člen ustave se namreč glasi: “Odločanje o rojstvih svojih otrok je svobodno. Država zagotavlja možnosti za uresničevanje te svoboščine in ustvarja razmere, ki omogočajo staršem, da se odločajo za rojstva svojih otrok.”

Torej ustava zagotavlja pravico, da se o rojstvu svojega otroka odločaš svobodno. Če bi naši levičarji znali brati ustavo, bi ugotovili, da to na ustavnem nivoju (kot najvišjem aktu) pomeni, da te nihče ne sme prisiliti, da imaš otroke – ne partner ne starši ne kdo tretji. Da se svobodno odločaš o tem, ali boš sploh imel otroke. Seveda je tu ustavni “hakeljc”, ki so ga pisci ustave dodali in na katerega se obešajo vsi levičarji – namreč odločanje o rojstvu je svobodno. In to vsi interpretirajo tako, da ustava jamči splav.

A kaj ko je ravno nasprotno, saj nihče od kulturnikov smrti ne prebere drugega stavka: “Država […] ustvarja razmere, ki omogočajo staršem, da se odločajo za rojstva svojih otrok.” ZA rojstva svojih otrok. Ustava Republike Slovenije spodbuja starše k temu, da imajo otroke, da jih sprejmejo v svoje življenje in jim dajo dom, v katerem bodo doživljali svet. 

Torej je video najbolj ustaven, kar se ustaven da biti. Vsi, ki protestirajo in se zgražajo, pa delujejo protiustavno. Delujejo proti duhu ustave, ki dopušča splav, a spodbuja k življenju. Prav tako kot video na Frančiškanski cerkvi. Sedaj, ko zaključujem to kolumno, pa samo čakam, da jo prebere kak levičar in razglasi ustavo za protiustavno. Kajti za levičarje je kultura smrti vrednota. Mrtvi otroci pa le tlakovci na cesti do absolutne prevlade feministično-marksistične teorije smrti.

A. R.

Sorodno

Zadnji prispevki

Sanjska pogodba na Darsu za prijatelje Roberta Ilca iz NSi

Episcenter, agencija za merjenje javnega mnenja, ki deluje pod...

Fajonova škodljivo vsiljuje resolucijo o Palestini

Slovenija bo glasovala za polnopravno članstvo Palestine v Varnostnem...

Hladen tuš za Putina iz Kitajske: “Ruski poraz v Ukrajini je neizogiben”

Vojna med Rusijo in Ukrajino je uničujoča za obe...