fbpx

Direktor ND Gorica odstopil pisno, predsednik pa …

Vir: Go-Portal

Na torkovem srečanju predstavnikov sponzorjev in navijaške skupine Terror Boys s predsednikom ND Gorica Harijem Arčonom ter direktorjem Simonom Klautom je slednji podal pisno odstopno izjavo, predsednik pa ustno.

Arčon in Klaut sta prisotnim predstavila preteklo in trenutno delovanje društva ter vizijo delovanja ND Gorica. Po predstavitvi finančnega stanja je direktor Simon Klaut podal pisno izjavo o odstopu s funkcije direktorja kluba, ki jo mora obravnavati še upravni odbor (UO) ND Gorica. Klaut še vedno ostaja v funkciji člana skupščine.

Predsednik Hari Arčon je prav tako podal nepreklicno izjavo o odstopu s funkcije predsednika UO ND Gorica, a zgolj v ustni obliki. Potrditi jo mora še skupščina, v kateri pa ima Arčon še vedno volilno večino. Kaj to pomeni, bo razkrila skupščina, ki bo sklicana najkasneje v roku 30 dni, do takrat pa oba ostajata na svojih položajih.

Pobudniki zamenjave vodilnih v ND Gorica pravijo, da že imajo kandidata za Arčonovega naslednika, njegovega imena pa zaenkrat še ne želijo izdati javnosti.

Go-Portal