Italijanski karabinjerji v bližini meje s Slovenijo aretirali pakistanskega migranta, zaradi spolnih napadov na mladoletnice

Nedavno so karabinjerji aretirali 32-letnega Pakistanca, prosilca za azil, zaradi spolnih napadov, v katerih je bila napadena tudi mladoletnica. Prvi napad na mladoletnico se je zgodil na vlaku med Gorico in Zagrajem, drugi napad pa v eni izmed trgovin v Zagraju. Nato so napadalca karabinjerji v sodelovanju z vojaškimi enotami izsledili in aretirali v Gradišču ob Soči.

Pakistanski prosilec za azil, ki je bil nastanjen v sprejemnem centru CARA v Gradišču, je v sredo popoldne vstopil na vlak, namenjen iz Gorice v Zagraj. Na vlaku se je najprej približal mladoletni dijakinji, jo prosil za nekaj informacij, nato pa je nepovabljen prisedel in jo začel otipavati po nogah. Dijakinja, ki si v grozi ni upala storiti ničesar, s čimer bi priklicala na pomoč, je ob zaustavitvi vlaka na zagrajski postaji zbežala iz rok Pakistanca in pobegnila na postajo, kjer jo je čakal njen oče. Ta je na podlagi hčerkinih pričevanj incident prijavil policiji.

Kljub temu pa je Pakistanec “še vedno lačen belega mesa”, kot so se razpisali o primeru italijanski mediji po objavi novice, po pobegu iz železniške postaje vstopil v eno izmed trgovin in se približal uslužbenki, katero je najprej ogovoril, nato pa tudi njo začel otipavati in nadlegovati. Ženska se je napada ubranila in ga odgnala.

Karabinjerji so na podlagi opisa storilca iz obeh primerov tega izsledili na poti v Gradišče ob Soči in ga aretirali. Najprej so ga odpeljali na goriško poveljstvo, kmalu pa so ga predali v goriški pripor, kjer je sodnik za predhodne preiskave zanj že odredil pripor.

Celoten članek si lahko ogledate na portalu primorska24.si.

 • sprehajalec

  zelo verjetno, je že zunaj, zadeva pa je bila predana tožilstvu. Če ga bodo našli seveda.

 • Olga_10

  Če bi bila to moja hči, divjak danes ne bi bil več živ, saj policiji in sodstvu ne zaupam!

 • mona lisa

  Sodit po njihovem šeriatskem pravu. Kastrirat in izgon v domovino.

 • Slovenka

  Slovesa od Italije mu seveda ni bilo treba vzeti. Pakiland bo moral še malo počakati nanj.

 • Božiček

  Karabinjeri vedo kako s to drhaljo, nič bat.

  • tomaz_oberkrainer

   kdaj prideš v SLO-landijo donnie

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!