Migrantov vse več: Na Hrvaškem požgali hišo, v BiH prijeli 12 osumljenih terorizma

(Foto: moja-dolenjska.si)

V sredo je v Državnem zboru RS potekala večurna izredna seja o tem, da naj slovenska vlada umakne podporo marakeški deklaraciji oziroma t. i. globalnemu dogovoru o migracijah, ki ga nameravajo v začetku decembra podpreti v Maroku. Vladajoči so vztrajali pri svojem, poslanci iz vrst vladajočih strank pa so že pred tem zavrnili predlog sklepa, po katerem bi Državni zbor RS vladi priporočil, naj dogovora v Marakešu ne sprejme.

Marjan Šarec, Miro Cerar, Karl Erjavec in drugi so vztrajali, da t. i. globalni dogovor za Slovenijo ni v ničemer zavezujoč. V opozicijskih SDS, NSi in SNS pa so opozarjali, da ni tako, saj dogovor zajema kar 46 zavez. Če bi bilo res tako, kot trdijo v vladi, takšno sprejemanje dogovora niti ne bi bilo potrebno. Podobno so prepričani tudi vsi pomembnejši pravni strokovnjaki v Sloveniji.

Ker v LMŠ, SMC, SD, DeSUS, SAB in Levici vztrajajo, da bodo sporazum v Marakešu, v Maroku, decembra potrdili, stranki SDS in SNS predlagata izvedbo referenduma. Navedli so, da če je res, da sporazum Slovenije v ničemer ne obvezuje, potem bodo tudi v vladnih strankah razpis referenduma z lahkoto podprli.

Ankete sicer kažejo, da kar 70 odstotkov državljanov in državljank Slovenije ne podpira globalnega dogovora o migracijah, za katerega se zavzemajo v vladajočih strankah LMŠ, SMC, SD, DeSUS, SAB in Levici.

Do t. i. globalnega dogovora so odstopile že številne države, mnoge še razmišljajo o tem. Najbolj nazorno pa je to prikazano na naslednji sliki.

Pred državnim zborom je bil tudi protest, vendar to vladajočih ni zmotilo. Tako ali tako jih mnenje državljanov ne zanima, prav tako jih ne zanimajo niti izidi volitev, saj so na minulih lokalnih volitvah vladajoče stranke povsem pogorele.

Miroljubni protest pred državnim zborom – v sredo, 21. novembra 2018. (Vir: FB)

Kaj se dogaja v zadnjih dneh s prehodi ilegalnih migrantov v Sloveniji?
V zadnjem tednu o povečanem vstopu ilegalnih migrantov v Slovenijo poročajo iz vseh policijskih uprav, ki mejijo na slovensko južno mejo s Hrvaško. Migrante največkrat izsledijo v različnih avtomobilih, tako osebnih kot tovornih vozilih. V preteklih dneh so jih izsledili in prijeli na območju krajev Bojanci, Tanča Gora in Zabukovje v občini Črnomelj, na mejnem prehodu Obrežje, Bukošek in v Jesenicah na brežiškem koncu. Z območja PU Koper poročajo o večjem številu prijetih na območju Ilirske Bistrice (tam je mejni prehod Jelšane). Na novo so začeli o tem poročati tudi s PU Maribor. Tako so 22. novembra, med 4.45 in 7.30 na mejnem prehodu Gruškovje v treh tovornih vozilih s priklopniki turških registrskih oznak izsledili več državljanov Afganistana in Pakistana. Migranti so že številnih narodnosti, med drugim prihajajo tudi iz Bangladeša in Mjanmara.

(Foto: moja-dolenjska.si)

Na Hrvaškem jih je vse več, v BiH napeto stanje
Migrantov, ki nezakonito prestopajo državne meje, je vse več. O tem poročajo tudi s Hrvaške, čeprav se tudi tam že občuti zapiranje informacij za javnost. O tem na družbenih omrežjih poročajo tudi hrvaški državljani. V Bosni in Hercegovini (BiH) je stanje napeto, v bistvu nihče niti ne ve, koliko migrantov točno je med njimi. Po uradnih številkah jih je preko 20.000, neuradno pa govorijo o bistveno večjem številu. Prav vsi pa čakajo na prehod hrvaške meje in nato na vstop v Slovenijo.

(Foto: moja-dolenjska.si)

Prijeli 12 potencialnih teroristov
V zadnjih dneh so v BiH zaradi suma povezanosti s sumljivimi aktivnostmi, vključno s terorizmom, osamili 12 migrantov. Dragan Mektić, bosanski minister za varnost, je za televizijo N1 povedal, da so migrante, ki so prišli v BiH, prepoznali kot osebe, povezane s terorizmom, namestili so jih v center. Kakšen, tamkajšnji mediji ne poročajo. Mektić je še povedal, da trenutno delujejo na potrditvi identitete prijetih, saj ne vedo točno, kdo so. Dodal je, da noben migrant v BiH ni dobil azila.

(Foto: moja-dolenjska.si)

Iz BiH so v preteklih dneh poročali spet o novem pretepu migrantov v središču Bihaća. Še večji pretep so preprečili prebivalci Bihaća. Portal Kamenjar.com dodatno poroča, da migranti še vedno prihajajo na območje Unsko-sanskega kantona, veliko število jih čaka na prehod meje s Hrvaško in odhod v Slovenijo.

Največ migrantov je v Veliki Kladuši in Bihaću, v zadnjih dneh se število teh povečuje tudi v mestu Ključ. Prebivajo v improviziranih kampih.

Požgali gozdarsko hišo v Mošunih
Število kaznivih dejanj se povečuje tudi na Hrvaškem. Migranti so požgali gozdarsko hišo v kraju Mošuni pri Novem Vinodolskem (blizu ceste Novi Vinodolski–Ogulin). V času požiga je policija izsledila in prijela 14 migrantov. Obstajala je nevarnost, da se bo ogenj razširil na gost borov gozd, pihala je burja, zato so imeli gasilci v zelo neugodnih vremenskih razmerah veliko dela. Ogenj so gasili celo noč. Na Hrvaškem navajajo, da hiše najverjetneje niso zažgali namerno. Umaknili naj bi se pred snegom in mrazom, nato so zažgali vzmetnico, da bi se ogreli. Iz zaledja Senja in Novega Vinodolskega krajani sicer poročajo, da hodi skozi njihove kraje čedalje več večjih in manjših skupin migrantov, od nekaj do več deset v skupini, pogosto gredo skozi naselja ali ob njih.

Gozdarska hiša pred požigom. (Foto: moja-dolenjska.si)

Več na moja-dolenjska.si …

 • ĐĐ Style

  so spet našli množičnega morilca v Bih, za katerega v Bosni nimajo pojma , samo nora24 ve vse o tem.

  • stane

   Nora ti je tista, ki te je povrgla. Golazen smrdljiva.

  • stane

   A je koga Nova24tv poimensko imenovala?

   • ĐĐ Style

    Je pa objavila laž

 • Djuro Sumar

  Če bi jim priskrbeli toplo prenočišče hiše nebi zažgali.

  • Imperial Commando

   Aja, a zaj če ne dobijo kar hočejo lahko hiše kurijo? na lastno odgovornost so se podali na pot, NIHČE JIM NI DOLŽAN PRISKRBETI NIČ.

   • stane

    Zelo prav imas. Naj pride k meni na dvorisce, bo twist plesal

    • Djuro Sumar

     Sem prepričan, da si najmanj vsako nedeljo pri maši.

     • stane

      Skrij se pod muslimansko kiklo,da te ne bi kdo prepoznal.
      Ce ti spadas med verske fanatike,nismo vsi taki.
      Poglej svoje zavojevalce,hlapcek islamistov.
      Pogrezni se v zemljo. Gnoj izdajalski.

     • Djuro Sumar

      Iz tebe kar veje katoliška dobrota.

   • Djuro Sumar

    No ja, tisti, ki so zakrivili to množično krizo, bi že morali kaj storiti.

  • jonh doe

   Ko bodo koga migranti ubili,bodo MSM napisali da je žrtev padla na mačeto v trenutku ko si je migrant lupil jabolko in to kar 5x

   • Djuro Sumar

    Ti si padel pač na glavo in ostal živ.

   • stane

    Ubit je bil policist,policistka grobo napadena,pa nic. Fant v Lj grobo napaden lani decembra(po dolgem casu je prislo ven) z jekleno palico in nozem. Je komaj prezivel.lahko bi se nasteval…….

 • Olga2345

  Če bo v Sloveniji prišlo do terorizma, je treba na Jankovićeve kandelabre obesiti odgovorne levičarske talibane, skupaj z Murgleonejem!

  • stane

   Kdo jih bo pa obesil? Njihovi izdajalci? Niti slucajno. Na FDV zbirajo podatke o ljudeh, ki se ne strinjajo z vlado. Vlada jih placuje.
   To se bo dogajalo do leta 2020.
   Vse ,ki negativno pisemo o vladi,divjakih,bodo nas kazensko ovadili.

   • Olga2345

    Bistvo je vedno zastraševanje in utišanje! Malo morgen!

    • stane

     Malo poglej kaj pise. Saj ne pisem jaz. Povzemam kar preberem. Se slika teh fdv-jevcev je na voljo.
     Ce laze mirovni institut(zakaj bi?)lazem tudi jaz.
     Da se Slovenija pripravlja na prihod 10.000 negroidov,da zbira vse potrebno za njih,je tudi izmisljeno? To kar je res, ne morete imenovati zastrasevanje. Resnica je smrt za komuniste in leve izdajalce.
     Sami boste cutili kaj je res, ko se te opice nepismene stevilicno okrepijo. Ze sedaj je v okol.lj mb,koc.ob kolpi veliko kaznivih dejanj. Kaj se bo, ko jih bo vec?

   • Franc Šink

    Upam, da bom čimprej na njihovem seznamu.

   • Djuro Sumar

    Te ne bo treba fentat, ker te bo itak kap ugonobila. Še prej mi pojasni, zakaj se bo to dogajalo samo do leta 2020, ker me res zelo zanima, kaj se bo takrat zgodilo.

    • Fhhhhanc Bhhhezveznik

     Merklca do takrat vlada?

     • Djuro Sumar

      In potem bo vse drugače. Morda le v sanjah nekaterih, kajti Nemci bodo vedno Nemci.

    • stane

     Clovek,vprasaj vladnike ker oni placujejo fdv za vohunjenje. Odkril pa mirovni institut.
     Obnasas se kot tvoji izdajalci na vladi. Za take kot si ti,posrance sem maximalno pripravljen. Opica negroidna,nepismena,nerazgledana. Pejt na PHP. Tam spadas.

     • Djuro Sumar

      Še zlasti te odlikuje vrhunska kultura. Ampak še sedaj ne vem, kaj bo leta 2020.
      Me pa zelo resno skrbi za tvoje zdravje.

     • Stane

      Cigo,sem ti setoval PHP. Za drugam tko nisi. Pa se bos imel cas posvecat svojem zelo nizkem pogledu na realen svet.
      S takimi nizkotnimi izrodki se lepse ne da komunicirati.

  • Fhhhhanc Bhhhezveznik

   Kaj storiti, ce se zgodi primer Breivik.

 • Janez Polda

  Marakeš v bistvu preko ZN vsiljuje KVOTE Evropejcem,ker tega ni zmogla Merkelca.
  Kakšen “materjal “dobimo pa je loterija,ker bodo vsi inženirji z fake diplomami.
  Francozi že imajo NERAZREŠLJIVO zmes, ker eni ob drugim NOČEJO živeti. Preberite v :The Fracturing of France —–posebno članki pod rdečim tiskom.

 • jonh doe

  Ko bodo koga migranti ubili,bodo MSM napisali da je žrtev padla na mačeto v trenutku ko si je migrant lupil jabolko

 • Olga2345

  Izdajalca, ki bi si drznil podpisati Sorosovo skropucalo, je treba postaviti pred zid! Gre za veleizdajo Slovenije in rušenje ustavne ureditve, torej državni udar!

  • Fhhhhanc Bhhhezveznik

   Zakaj po vase, Sorosu ne sodijo v pravicno demokraticni ZDA.

   • Zora

    Ker bi mu morali soditi na MBS način. Razkosati, pospraviti v kislino in zliti v odtok.

    • Fhhhhanc Bhhhezveznik

     Ta nacin so veliko prej uporabljali drugi pred SA.
     SA se samo uci od zahodnjakov.
     In ti simpatiziras takemu nacinu “sojena”?!

  • Franc Šink

   Tudi to se bo zgodilo.

   • David Hitler

    Za makaronom

 • abc

  Nova24, zakaj ne posnamete na Slovensko – Hrvaški meji tistih 50000 migrantov, ki jih je Grims vidu?

  • Fhhhhanc Bhhhezveznik

   Ne klic hudica.
   Zna se zgodit, da pribegnejo tudi “rojeni muslimani” iz evropskih drzav k nam.

 • Franc Šink

  Države ki so zgoraj našteti so tiste kijih ne more nihče izsiljevati. Da slovenska vlada, ne spada med njih,naj bo vsem jasno.Kje je suverenost.?????

 • holzer

  Škoda da bi bila Slovenija glede Marakeške deklaracije in podobnih neumnosti,ki jih hoče naša vlada sprejeti osamljeni otok sredi EU.
  Naj se naši vladajoči raje zamislijo nad tem,da podpis te deklaracije pomeni veleizdajo Slovenije.
  Kar pomeni da ima to za Slovenijo lahko hude posledice,tudi za bodoče rodove.

  • Djuro Sumar

   Si prebral deklaracijo?

 • Fhhhhanc Bhhhezveznik

  Se mi dozdeva, da je bilo najvec govora glede “marakesa” na elitnem druzenju, nedavno v hotelu Union.
  Je kateri ovci povedal JJ, kaj so resnicno debatirali.

 • Djuro Sumar

  Ne vem zakaj takšen strah, včeraj je NOVA24TV objavila, da so Rusi nevarnejši od vseh muslimanov na planetu.

  • Zora

   Če so verjeli Angležem. Ponovno, čeprav so jih Angleži že leta 1954 pošteno nategnili.

 • Zora

  Naj na Hrvaškem naredijo tisto kar so naredili v Alepu. Bomo vsaj videli katolibane, ki bodo vzeli nazaj svojo Hrvatsko.

 • Zora

  Drniš je mesto v Dalmaciji, ki leži na zahodnem delu Petrovega polja v dolini reke Čikole. Skozi kraj pelje železniška proga Zagreb – Split, tu je tudi križišče šetih cest. V bližini mesta stoji naselje Otavice z grobnico družine Meštrović.[1] Iz turških časov so ostale le ruševine trdnjave, vse ostale objekte iz te dobe, razen džamije, ki so jo preuredili v katoliško cerkev sv. Ivana Krstitelja., pa je dal leta 1647 beneški general Leonardo Foscolo porušiti .[2] Kasneje so zaradi novih turških vpadov nekatere objekte ponovno obnovili.

  Če bi ustaši vodili Konstantinopel bi bila Hagia Sofija še vedno krščanska.

  • Fhhhhanc Bhhhezveznik

   Hrvati so besedo ustastvo “ukradli” (tako kot vse ostalo)poturcenim hercegovcem, ki so se upiral AO nadvladi.

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena
  lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se kakor
  združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz
  par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUza kogaS bodo začeli v MURGL JUGOKOMUNISTIČNEM
  agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika
  DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji –
  ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične
  prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega
  rojaka
  (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji
  nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

  • Get Smart

   PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS, SMC, ŠARAC …) je formalnopravna naslednica
   SKOJ-a – Savez komunističke omladine
   Jugoslavije).
   SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ (Ujedinjeni
   savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni
   se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar
   jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar
   se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še
   traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza
   socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3
   demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom
   ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine
   Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska
   stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a,
   imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v
   t. i. “Združeno levico” itd.
   lahko še vedno opazujete:
   LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
   Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
   vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

    in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

    kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

    = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
     FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
     so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
     ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

     =SUŽNJELASTNIŠTVO.

     Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
     = FORUM 21
     =
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
     predsednik je pa MILAN KUćAN,
     ki je tudi predsednik
     PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
     =
     ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
     in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
     = uradno preimenovan v LDS =
     DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
     i tako dalje do tokija,
     pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
     MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • Franc Šink

  Madona madona pa ja ni Slovenija postala otroško igrišče svetovne politike.???

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!