fbpx

Najuglednejši strokovnjaki z davčnega, finančnega in pravnega področja portala Tax-Fin-Lex v letu 2019 so mag. Ivan Simič, dr. Marjan Odar in ddr. Klemen Jaklič!

Ivan Simič, Marjan Odar in Klemen Jaklič (Foto: STA)

Na portalu Tax-Fin-Lex so uporabniki že štirinajsto leto izbrali najuglednejšega davčnega, finančnega in pravnega strokovnjaka. V letu 2019 so to davčni svetovalec mag. Ivan Simič, direktor Inštituta za revizijo dr. Marjan Odar in ustavni sodnik ddr. Klemen Jaklič. Javna podelitev priznanj bo potekala na slavnostnem dogodku v torek 3. septembra v Grand hotelu Union!

Že štirinajsto leto so uporabniki portala Tax-Fin-Lex izbrali Najuglednejšega davčnega, finančnega in pravnega strokovnjaka. Za leto 2019 je skoraj 40.000 registriranih uporabnikov portala, kjer so na enem mestu zbrane ažurne in med seboj povezane davčne, računovodsko-finančne in vse pravne informacije, izbralo kot najuglednejšega davčnega strokovnjaka davčnega svetovalca, bivšega direktorja davčne uprave republike Slovenije in tudi republike Srbije, mag. Ivana Simiča, za najuglednejšega finančnega strokovnjaka direktorja Inštituta za revizijo in predavatelja dr. Marjana Odarja ter za najuglednejšega pravnega strokovnjaka sodnika ustavnega sodišča ddr. Klemna Jakliča.

Javna podelitev priznanj bo 3. decembra ob 13. uri
Javna podelitev priznanj za Najuglednejšega davčnega, finančnega in pravnega strokovnjaka za leto 2019 bo na slavnostnem dogodku v torek, 3. decembra 2019, ob 13. uri v dvorani Orhideja Grand Hotela Union v Ljubljani. Pogovor z Najuglednejšimi strokovnjaki bo vodila direktorica družbe Tax-Fin-Lex Zlata Tavčar.

Salon Orhideja (Foto: Union hoteli)

Portal Tax-Fin-Lex pokriva davčno, finančno in pravno področje
Podjetje Tax-Fin-Lex je bilo ustanovljeno pred 15 leti in ima svoj portal Tax-Fin-Lex. Z informacijami na njem pokriva tri segmente vsebin: davčno, finančno in pravno področje. So edini, ki imajo na enem mestu zbrano vso ta trenutek veljavno zakonodajo (prečiščena besedila), povezano z davčnimi in finančnimi informacijami.

Rok Krajnc