fbpx

Nova fizioterapevtka v občini Ivančna Gorica

(Foto: portal-os.si)

V občini Ivančna Gorica so se do sedaj storitve fizioterapije izvajale pri dveh koncesionarjih, od 1. julija pa program fizioterapije izvaja tudi Zdravstveni dom Ivančna Gorica. Slovesna otvoritev prostorov je potekala v četrtek, 6. septembra 2018, na začasni lokaciji v Srednji šoli Josipa Jurčiča.

Današnja lokacija fizioterapije v srednješolski učilnici je začasne narave, saj bo po končani ureditvi prostorov v prizidku zdravstvenega doma (nad lekarno v Ivančni Gorici) prostore dobila v zdajšnjem otroškem dispanzerju. Slednji pa se bo preselil v novi del, kjer bo zaživel tudi Center za krepitev zdravja.

Direktor zdravstvenega doma dr. Janez Zupančič je ob otvoritvi povedal, da gre za veliko pridobitev, saj so na program fizioterapije čakali več let. Prostor v srednji šoli je opremljen s sodobnimi napravami in pripomočki, do sedaj pa je bilo vloženih 15.000 evrov. Z novo zaposleno fizioterapevtko Petro Kirm Breznik pa so dobili strokovno sodelavko z bogatimi izkušnjami na vseh področjih klasične in tudi sodobno nadgrajene fizioterapije.

Več na portal-os.si …