Odprta kuhna še zadnjič letos na Ptuju

Datum:

Danes je Odprta kuhna še zadnjič letos na obisku na Ptuju. Navdušeni ljubitelji dobre hrane in sproščenega druženja se bodo po 10. uri lahko podali med stojnice, kjer bo na voljo bogata ponudba edinstvenih kulinaričnih dobrot domače slovenske kuhinje, sodobne kulinarike in eksotičnih okusov.

Septembrska turneja Odprte kuhne po Sloveniji je v polnem zamahu. Ta teden je bila na obisku v Novi Gorici in Ljubljani, danes pa je karavana na Ptuju, na Mestnem trgu. Za užitke v starem mestnem jedru bo torej poskrbljeno, samo vreme še mora vzdržati, da bodo organizatorji lahko dogodek izpeljali brez težav.

Na Ptuju bo danes edinstvena kulinarična tržnica najrazličnejših okusov. (Foto: Odprta kuhna)

Zadnjič letos na Ptuj
Na Ptuju bo danes poskrbljeno za nove gurmanske avanture na edinstveni kulinarični tržnici, ki je obnorela slovensko kulinarično sceno. Navdušeni ljubitelji dobre hrane in sproščenega druženja se bodo lahko podali med stojnice, na kulinaričnem izletu pa bodo odkrivali dobrote iz zakladnice domače slovenske kuhinje, sodobne kulinarike, eksotičnih okusov daljnih dežel, butičnih slaščic in pristnih klasik ulične prehrane z vseh kotičkov planeta.

Več na spodnjepodravje.si …

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] 94-letnega Lojzeta iz vozička spravila frajtonarica

Na Radiu Ognjišče poteka čudovita dobrodelna akcija Dobro delo dobro dene, ki...

[Video] Nov Golobov ‘mimostrel’ – še pred dnevi hvalil vitalnost Bidna

Premier Robert Golob je še pred nekaj dnevi hvalil...

Ne bo jim uspelo ustaviti preiskovanja energetskih poslov Roberta Goloba

Dlje časa smo lahko poslušali o obstoju sumov, da...