Ste videli s kakšnim Mercedezom se prevaža mariborski župan?

Datum:

Visokoprostorska limuzina, osebnega vozila Mercedes-Benz V 250d 4 Matic avantgard dolgi model, je avto, s katerim se pravaža mariborska občinska oblast.

Kaj ni lepo biti na oblasti drugega največjega mesta v državi, kjer ti nihče nič ne reče, kjer so mediji (beri Večer) naklonjeni le tebi in kjer ti javnomnenjske raziskave ne pomenijo nič? Ja očitno je lepo biti župan. In se za župana spodobi, je važen tudi avtomobil. Mercedes-Benz V 250d 4 Matic avantgarde. Zanj plačuje Mestna občina Maribor (oziroma Mariborčani) po 1170 evrov na mesec za uporabo. Po izteku pogodbe mercedes razreda V, katerega prodajna cena je okvirno 65.000 evrov, pa zanimivo ne bo prešel v last občine. Očitno si ga je župan najel, samo za čas svojega mandata.

Slika je simbolična

Mariborska občina ima kar 16 službenih vozil, od tega jih devet uporablja skupna občinska uprava! Medtem, ko ni denarja za mnoge projekte v mestu, med drugim tudi za hrano Rdečemu križu ne, pa se občinska srenja prevaža v tem luksuznem Mercedezu, ki ga baje lahko uporabljajo vsi na občini. Ali hodijo s tem avtomobilom po nakupih, ali pa se prevažajo, kot največji frajerji po mestu, ne vemo. Prepričani pa smo, da je najem takega luksusa razmetavanje denarja. Kakšno pa je vaše mnenje?

DK

Sorodno

Zadnji prispevki

Prisila v času svobode

V času vladavine "svobode" tako rekoč ne mine teden,...

[Video] V libijski oddaji navdušeni nad tem kako Palestinci rojevajo otroke, da bi jih lahko žrtvovali

V Evropi smo priča demografskemu vojskovanju in zavojevanju, saj...

Elita nam sporoča: Znižali vam bomo standard!

"V prihodnosti bomo morali začeti živeti drugače, imeti manj,"...