[VIDEO] Škandal v ZDA: Nestrpna demokratka Nancy Pelosi sramotno raztrgala Trumpov govor

Datum:

Najvišji predstavniki demokratske stranke ne premorejo osnovne politične kulture. To je dokazala predsednica predstavniškega doma in radikalna demokratka Nancy Pelosi. Novo sovražnost do aktualnega ameriškega predsednika Donalda Trumpa je pokazala s tem, da je ob koncu vsakoletnega tradicionalnega nagovora ameriškega predsednika pred ameriškimi kongresniki raztrgala njegov govor.

Sovražnost predsednice predstavniškega doma Nancy Pelosi do Donalda Trumpa je znana vsakemu, ki spremlja ameriško politiko. Radikalna starosta demokratske stranke je ob tradicionalnem govoru Donalda Trumpa raztrgala njegov govor pred očmi svetovne javnosti. Še eno lepo dejanje strpnih ameriških demokratov.

Američani so ljubitelji tradicije. Kot so ponosni na njihovo izbiranje ameriškega predsednika, so ponosni tudi na svoje institucije. Ena izmed pomembnih institucij je Kongres. V njem kongresniki sprejemajo v predstavniškem domu zakone, ki vplivajo na življenje državljanov v Združenih državah Amerike.  Vsako leto tradicionalno ameriški predsednik predstavi načrte za prihodnost v svoji državi. A žal so demokrati, ki se predstavljajo za povezovalne in sočutne do drugače mislečih, popolnoma izgubili kompas. To je pokazala tudi poteza Nancy Pelosi, ko je raztrgala Trumpov govor.

Propadel proces odstavitve Trumpa, kljub temu da Združene države Amerike gospodarsko cvetijo
Ameriškega predsednika Trumpa so namreč demokrati hoteli odstaviti zaradi “ukrajinske afere”, v katero se je ujel sin demokratskega predsedniškega kandidata Joe Bidna.

https://twitter.com/SebGorka/status/1224973698916024322

S svojimi dominantnimi mediji so hoteli prikazati, da je Trump vplival na ukrajinskega predsednika Volodimira Zelenskega na preiskavo proti Hunterju Bidnu. V preteklosti pa smo že poročali, da ameriško gospodarstvo pod vodstvom Trumpa blesti in beleži najnižjo brezposelnost v zadnjih 50 letih. Med drugim pa je Trump zagotovil, da so Združene države Amerike prvič v zgodovini energetsko neodvisne.

Luka Perš

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Putin pripravil svoje vernike do spanca in različnih grimas

Po spletu se širijo posnetki nezainteresirane skupine Putinovih slušateljev...

So latvijski Muzej okupacije poškodovali ruski agenti?

"V noči na 28. februar je neznanec odvrgel molotovko...

Gre Svoboda po poti SD? Leto je končala z 868 tisočaki minusa in upadanjem članstva

Gibanje Svoboda v finančnem smislu postaja vse bolj podobno...

SDS: Vlada naj uskladi pokojnine, ker je upokojence spet prikrajšala

"Po skoraj dveh letih vladanja Gibanja Svoboda, Socialnih demokratov...