To so prizori grozljive prometne nesreče: od avta ni ostalo nič, notri 25- in 23-letnik

V ponedeljek nekaj po 14.30 so bili policisti policijske postaje Brežice obveščeni o prometni nesreči pri Pavlovi vasi. Opravili so ogled in ugotovili, da je 25-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v drevo.

Voznik in 23-letni potnik, oba sta bila pod vplivom alkohola, sta uspela nepoškodovana izstopiti, takoj potem pa je vozilo zagorelo. Povzročitelj nesreče, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je imel v litru izdihanega zraka 1,46 miligramov alkohola (3,01 g/kg). Policisti bodo zoper voznika na sodišče naslovili obdolžilni predlog zaradi vožnje pod vplivom alkohola, neprilagojene hitrosti in ker je na prednjem sedežu prevažal osebo, ki je bila očitno pod vplivom alkohola,” pravijo policisti. Zaradi kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu ga bodo ovadili na pristojno tožilstvo.

Demokracija

  • ROMAN Naprudnik

    in zaseg pleha-avta!!!

  • Andrej

    Zdaj bodo pa spet težili, da je treba vsem prepovedat vino pit. Tisti, ki spije en kozarček pri kosilu zaradi tega še nikoli ni povzročil prometne nesreče. In za tiste je 0%. Ostali ga bodo pa še naprej žlampali.

  • to_mi_delaj

    Predlagam da zacne vpiti azil azil, pa ga bodo oprostili.