Zaskrbljujoče: Minister trdi, da imajo migracije pod nadzorom, nezakonitih prehodov meje letos pa 10-krat več kot lani!

Fotografija je simbolična (Foto: Twitter)

Boštjan Poklukar, minister za notranje zadeve, je v ponedeljek v državnem zboru odgovarjal na poslansko vprašanje o ilegalnih migrantih. To mu je v okviru poslanskih vprašanj postavil Branko Grims, ki je uvodoma povedal, da že tri leta posluša pravljice z vseh strani, kako je z ilegalnimi migranti, ki vdirajo preko meje Republike Slovenije, vse rešeno, tega problema ni več in podobno. Vendar pa podatki kažejo drugače.

Pred dvema letoma je bilo okoli 2 tisoč nezakonitih prehodov državne meje, lani se je to povečalo za petkrat, na letni ravni je mejo nezakonito prešlo blizu 10 tisoč migrantov. Letos pa je povečanje kar 10-kratno, stanje se slabša, kot kaže, na to že učinkuje tudi marakeški sporazum.

Minister je v odgovoru sprva poudaril, da slovenska policija obvladuje razmere na slovenski južni meji in tudi varuje schengensko mejo v skladu s schengenskim zakonikom. Nato pa je navedel še število ilegalnih prehodov za čas od 1. januarja do 21. marca:

  • Letos je mejo nezakonito prestopilo:         1.340 migrantov
  • V istem času lani je bilo teh prestopov:        501
  • V letu 2017 je bilo teh prestopov le:              178

Minister je povedal, da ilegalne migracije obvladujejo kriminalne združbe in posamezni kriminalci. To je postal poslovni model, ki ga policija tudi uspešno preprečuje, je zatrdil. Zagotovil je, da policija storilce in prijete sprovajalce tudi uspešno obvladuje. Tako je bilo letos prijetih 43 sprovajalcev, ki so prevažali 180 migrantov. Vse te pa policija najde tako na sami meji z Republiko Hrvaško kot tudi v notranjosti. Policija spreminja tudi policijsko taktiko.

Ilegalne migracije obvladujejo kriminalne združbe in posamezni kriminalci
Nadalje je razkril, da v primeru, ko učinkoviteje zapirajo območje, na primer na območju Policijske uprave (PU) Koper, se to preseli na PU Novo mesto. Trenutno se prestopi nekoliko povečujejo tudi na območju PU Ljubljana, na kočevskem območju. Dodatno se nezakoniti prehodi meje odpirajo tudi na območju PU Maribor. Pojasnil je, da ilegalne migrante tudi vračajo na Hrvaško, sodelovanje s hrvaškimi varnostnimi organi pa je korektno. Glede delovanja policije je dejal, da se ta pri tem pravzaprav prilagaja “poslovnemu modelu” migrantskih prehodov in kriminalnih združb ter kriminalcev.

Policijske sile pa delujejo tako na meji kot v notranjosti države. Posebej na železniških in avtobusnih postajah. Policija je letos kupila tudi termovizijske kamere. Postavljajo video nadzor na meji, kupili so tudi več vozil, ki jih uporabljajo na meji. Na novo so vključili tudi specialna vozila. Dokupujejo pa tudi različno specialno opremo. Minister je opozoril še na zlorabo azilnega sistema, saj tisti, ki zaprosijo za azil, tega izrabijo ter nato odidejo iz države.

Zahvalil se je tudi pripadnikom Slovenske vojske, ki skupaj s policisti delujejo ob meji. “Postavljamo tudi tehnične rešitve, kajti vemo, da sama kadrovska slika policije ni idealna.Grims je v nadaljevanju povedal, da v zadnjih tednih “praktično v vseh zamejskih časopisih na italijanski strani poročajo, da je balkanska pot za ilegalne migrante ponovno odprta, in izražajo veliko skrb, kaj prihaja oziroma kaj nas pričakuje v prihodnjih mesecih“. Opozoril je še na dogajanja v Bosni in Hercegovini in tudi za Slovenijo izjemno potencialno nevarnost.

Grims: Podpis marakeškega sporazuma velika napaka
“Vsekakor se tukaj vidi, kako velika napaka je bil podpis marakeškega sporazuma, ki je dal napačen signal ilegalnim migrantom, in kako velika škoda je nastala, ker se v preteklosti ni ravnalo na enak način, kot ga je ubrala sosednja Madžarska. Vse to odpira vprašanje, kaj storiti, da se to ne bo ponavljalo oziroma obnavljalo v sedanji količini,” je še opozoril Grims. Policistom in vojakom na terenu pa je izrazil veliko zahvalo. “Kajti za tiste, ki prihajajo, zlasti s področja radikalnega islama, samo vojska predstavlja neko realno silo in neko realno avtoriteto.”

Obstaja tudi legalna mafija, ki jo je treba vzeti pod drobnogled
Poslanec je ministra spomnil še na nujnost preprečevanja “legalne mafije”, to je nevladnih organizacij, “ki očitno pomagajo ilegalnim migrantom pri vdoru preko meje Republike Slovenije in potem tukaj pri zavlačevanju postopkov in vsem ostalem“. “To mafijo pa bi bilo treba seveda še kako vzeti pod drobnogled, tako kot je to storila sosednja Italija, in ji tudi ustrezno pogledati pod prste. Jaz vidim, da je policija tudi tukaj že storila nekaj korakov. Delno ji je dalo prav tudi tožilstvo, ki je reklo, da ko gre za očitno pridobitno dejavnost, se ne morejo skrivati za humanitarno ali neko drugo visoko doneče poslanstvo.

Grims je še razkril, da si nekateri iz nevladnih organizacij “za to delo” izplačujejo tudi po 116 evrov na uro, vse to na račun slovenskih davkoplačevalcev, kakor je bilo to razkrito v nekaterih pogodbah.

Več si lahko ogledate na portalu moja-dolenjska.si.

 • Boco

  Se bomo morali slovenski drzavljani samoorganizirat in zacet cuvat slovensko mejo. Vlada, policija, vojska ocitno nimajo interesa cuvat slovensko drzavo in drzavljane.

  • alojz

   Potem bo policija in vojska čuvala nas za rešetkami.. Si pozabil Šiška in varde? Le to še niso ugotovili kdo bo delal in jim polnil proračun.

 • Andrej

  Pazi ti to: Minister pravi: “Minister je povedal, da ilegalne migracije obvladujejo kriminalne
  združbe in posamezni kriminalci. To je postal poslovni model, ki ga
  policija tudi uspešno preprečuje, je zatrdil.”
  Od 1340 nezakonitih migrantov so jih ujeli 180, ki so jih prevažale kriminalne združbe.
  In to je po tazadnjem šarcizmu uspeh.
  Aja, drugje je štos. Njihov namen je, da jih čim manj ujamejo. Ja, tukaj pa so zelo uspešni.
  Le zakaj sem vsaj za hip pomislil, da delajo v dobro slovenskega naroda?

 • Olga101

  Največja kriminalna združba, ki uvaža divjake in trguje z ljudmi, sta Kučan in Fajonka, z levičarskimi talibani v parlamentu! Jelinčič jim je pomagal spraviti skozi proračun za oskrbo divjakov!

 • Duhec

  Edino pravilno. Mogoče potešijo potrebne SDSovke, ki majo impotentne, nesposobne moške, ki raj orgazmirajo na Novi. Ja, jeba je, ko se več ne dvigne in morš sprejet tako pomoč.

  • Andrej

   Ti si pa res butelj na n-to potenco. SDS-ovke so PROTI migrantom, če čisto slučajno še nisi opazil. So z našimi desci popolnoma zadovoljne. Daj, še ti si najdi katerega, da bomo vsi imeli mir. Ti pa vsaj malo užitka.

  • šmentanamuha

   A zato se ti tolk oglašaš tukaj … vse jasno. Pol pa le, pa najdi si še kakšnega črnega, da te poteši.

 • rabbit

  Minister za notranje zadev še meje pred Hrvati ne uspe varovati, kaj šele proti migrantom. V nedeljo je po našem delu morja plul hrvaški policijski čoln naši pa nič, danes Cmerar diplomatsko noto pošilja, Hrvatje se pa režijo.

  • lokec

   Kaj bi se zgodilo če bi po našem morju plul črnogorski čoln?
   Kaj bi se zgodilo če bi po našem morju plul ruski čoln?
   Kaj bi se zgodilo če bi po našem morju plul italjanskii čoln?
   Kaj bi se zgodilo če bi po našem morju plul ameriški čoln?

   • rabbit

    Ameriški pa ruski še v naše morje ne gre je prevelik, za črnogorskega je malo verjetno tam po cele dneve spijo, za italijanskega bi pa iz obale vpili poglej jih fašiste.

 • gorjanc

  TE migracije so močno povzročile NESORAZMERJE med SPOLOMA !!!!! v EVROPI

  Apeliram na evropske MOŠKE, da udarijo po mizi in rečejo , da je dovolj tujerodnih
  Ž E N I N O V . Levičarski prasci so vse to dobro zrežirali in VSILILI P E D E R S K E
  poroke za presežek domačih moških vlkjučno s sejmom otrok v Belgiji !!!

 • lokec

  To je tako. Ko si bil mlad si bil pri zdravniku 2x na 10 let. Ko si pa preko 70 let si pa 20 krat na 10 let. Situacija je pod nadzorom.

 • Morala

  Nič nimate pod nadzorom…

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji =
  = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA =
  (znak “””>””” pomeni “””JO PREIMENUJEJO V”””):
  KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE > ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE > ZKS-SDP= Zveza KOMUNISTOV Slovenije–Stranka demokratične prenove > SDP= STRANKA DEMOKRATIČNE PRENOVE > spet SDP z dodanim “Slovenije= STRANKA DEMOKRATIČNE PRENOVE Slovenije > spet SDP, toda, POZOR= SOCIALDEMOKRATSKA PRENOVA Slovenije > ZL= ZDRUŽENA LISTA > ZLSD= ZDRUŽENAA LISTA SOCIALNIH DEMOKRATOV > SD= SOCIALNI DEMOKRATI
  Sledimo? Razumemo?
  SD = de iure in de facto (= formalno pravno z vsemi pravnimi efekti
  KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE v Sloveniji = MURGL KOMI JUGA nje

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUza kogaS bodo začeli v MURGL
  JUGOKOMUNISTIČNEM agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji – ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka
  demokratične prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega rojaka (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

  • Get Smart

   PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS, SMC, ŠARAC …) je formalnopravna naslednica SKOJ-a – Savez komunističke omladine
   Jugoslavije).
   SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ
   (Ujedinjeni savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3 demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a, imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v
   t. i. “Združeno levico” itd. lahko še vedno opazujete:
   LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
   Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
   vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
   MURGLSKA KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

   • Get Smart

    T. i. “Levica” = uradno = IDS + TRS + radnici violete tomić.
    IDS je “nov obraz”, ki ga je v hotelu UNION ustanovil MILAN KUćAN,
    TRS = “nov-obraz” KUćANOVEGA zeta in kaviarŽIDO pussića Kermaunerja, bolj znanega kot Hanžeka nje, violeta pa je odcepek od DeSUS-a, DeSUS pa je “nov–obraz” oz. odcepek od SD = Socialni demokrati, ti pa so “star–obraz” oz.
    le preimenovanje
    KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
    –––––––
    IDS = INICIATIVA za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = ZDRUŽENA LEVICA =
    = LEVICA =
    =
    ta “nov obraz” je ustanovila KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
    = FORUM 21 = na zasedanju FORUMA 21 v hotelu UNION leta 2013 =
    IDS oz. danes imenovano “Levico” ustanovi sam tovariš MILAN KUćAN;
    prvo nastopljeni predsednik IDS-ja = Luka Mesec

    • Get Smart

     Uradni začetek Lučkine zvezde oziroma pol-meseca je oznanil sam tovariš
     MILAN KUćAN,
     predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
     in sicer leta 2013 v hotelu Union:

     “Leta 2013 so se na omizju FORUMA 21 v hotelu Union zbrali
     tovariši na čelu s še živečimi partijskimi voditelji,
     uradnimi nosilci naziva predsednikov predsedstva Centralnega
     komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji in
     formalno pravnih naslednic te zločinske združbe (KP JUGOSLAVIJE)*,
     in sicer tovariš KUćAN, Kocijančič, Ribičič — vsi trije
     predsedniki SD-ja = KPJ,* kjer so JAVNO PREDSTAVILI t. i.
     INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = IDS.”

     —–
     * – INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM so najprej združili s

     TRS-om KUćANOVEGA zeta kao sindikalista SVIZ in KSJS in delavsko stranko štabnih
     babilonskih delavk Violete TOMIć,
     nakar so zadevo najprej PREIMENOVALI v “ZDRUŽENO LEVICO”,
     nato pa v “LEVICO”.

 • Get Smart

  MESSI ni španski nogometaš, je argentinski V ŠPANIJI,
  RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji.
  “Vsi nogometaši so isti” “vsi igrajo za isti klub” “vsi igrajo za isto državo”
  “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica” = to OPRANI OTROCI najraje ponavljajo, rajcajo jih prostitutke nje = kar je seveda v redu, ni pa v redu, če poštenim prostitutkam PODTIKATE NEPOŠTENOST =
  sledite, OPRANI OTROCI???? = poštene KURBICE so POŠTENE DELAVKE = ti pošteno plačaš, one pa ti nudijo spolne storitve,
  za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH ZLOČINSKIH PEDERČINA in KURBETIN,
  ki vam ROPAJO MILIJARDE
  v zameno pa vam nudijo storitev “jebanja na suvo u zdrav mozak nje”
  Magarac u Lipicama ni LIPICANAC nje. Boste otročički odprli učke in vklopili možgančke?
  Marjanka ŠARAC ni slovenski premier,
  ampak je
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNI kao premier v Sloveniji =
  vse kreature in njihovi SERBUSI=hlapci
  so lahko in so:

  –MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
  –MURGLSRBO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
  –MURGLRVACKO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
  –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI stvor v Sloveniji*
  –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
  –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
  –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji

  i tako dalje do tokija.

  * = babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški … =
  = kaviaržido KOMINTERNISTIČNI.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   In izbijte si iz glavičev FLOSKULE tipa
   “leva politična opcija” in “desna politična opcija”,
   saj česa takega na tem svetu ni. Na svetu ni DRŽAVE, ki bi se imenovala ali bila leva/desna.
   Na svetu sta 2 RAZLIČICI (“opciji” nje) DRŽAVOTVORNOSTI in DRŽAVNOSTI (POLITIKA=državnost, državotvornost … = SKRB ZA POLITEJO = DELO ZA POLITEJO):

   __ I. __ –kaviaržido KOMINTERNISTIČNA država = KOMUNIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = NACIONAL SOCIALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = kozojebizem = vukojebizem = transićizem = satanistično SUŽNJELASTNIŠTVO =
   red razredov =
   1. prvorazredne gazde = krvosesi
   2. drugorazredni psi čuvaji = WATCHDOGOVI
   3. brezpravni sužnji = LJUDJE
   = skratka »KULTURA SMRTI«
   in pa
   __ II. __ – DRŽAVA / POLIS / POLITEJA LJUDI,
   kjer vlada RESNICA, PRAVICA, PRAVO, DOBRI ČLOVEŠKI ODNOSI, DOMOLJUBJE, RODOLJUBJE … skratka “”””KULTURA ŽIVLJENJA”””,
   ki smo jo
   Slovenci podarili ljudem tega sveta.

   Pamet v glavo.

 • Get Smart

  POLITIKA = pomeni DELO za/SKRB za POLITEJO = DRŽAVO.
  POLITIK je tisti, ki na kakršenkoli način dela za POLITEJO = DRŽAVO.
  POLITIKI se razlikujejo po tem, ZA KATERO DRŽAVO DELAJO in na KAKŠEN NAČIN delajo za POLITEJO, ne pa kot vam v glavice turi AGITPROPAGANDA in kar otročički neumno ponavljajo: “vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo”;
  nogometaš MESSI je isti kot nogometaš (golman) OBLAK, kajne, otroci?
  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Pomni, kaj so ti položili v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oz. tu
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    = BABILON PERZIJA EGIPT BIZANC RIM JUGOSLAVIJA … =
    = detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
    = TRANSIćIZEM = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke oziroma natančneje prisvojene KUPLJENE OTROKE kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
    in ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
    sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
    poznate PODTIKANJA o fovšiji = FEJK ženske = TRANSIćI = KASTRIRANI fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov,
    FEJK moški = TRANSIćIRANE deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških” =
    = in to KAO MOŠKO POŽENSŠČENOST vam potem PODTIKAJO LJUDEM = modus operandi =
    = PEDRIZEM / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
    kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
    kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” = za SERBUSE ROJENI =
    ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
    ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI;
    potem pa je PEDRIZEM/LEZBIZEM sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
    ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
    kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
    samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske in otroke
    in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
    = enako velja za ostale -izme =
    = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem … = tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in
    njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM … = vsi -izmi so “novi obrazi” kaviaržidoKOMINTERNE, vsi, kot so vsi “novi obrazi” MURGL KOMI JUGE le KOMUNISTIČNA PARTIJA JU
    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …) = vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    = “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =
    = 1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde = odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=WATCHDOGOV in zasužnjenih ljudi
    = 2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    = 3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     SOCIALIZEM = MURGL-JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM =
     = JUGOKOMUNIZEM = USTAŠIZEM = ČETNICIZEM = TURČIZEM =
     = FEVDALIZEM = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
     so vse po vrsti onanije, drkancije = t. i. POPULISTIČNE floskule,
     ki so vse po vrsti IZUMI=TVORBE kaviaržido KOMINTERNE =
     =SUŽNJELASTNIŠTVO =
     =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

     Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
     = FORUM 21 =
     = FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
     predsednik pa je MILAN KUćAN,
     ki je tudi predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji= ki so jo uradno preimenovali v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
     in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
     = uradno preimenovan v LDS =
     DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
     i tako dalje do tokija,
     pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
     MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • Darth Vader

  povprečen slovenec mora biti res zabit kot opica, da selektivno verjame tem klovnom na oblasti……gospodarska rast :) ja na papirju…….posledično višji davki……..nesposobneži vodijo posamezne ministrske resorje…..posledično višji davki…….nesposobneži vodijo zunanjo politiko…..posledično osamitev slovenije na globalni sceni…….nesposobneži vodijo notranje ministrstvo….posledično je varnost državne meje podobna kosu ementaler sira………kmalu boste ugotovili, da v pravem tržnem kapitalizmu neumnost, nesposobnost, nevizionarstvo, mlahavost povzročada direktno merljivo gospodarsko in socialno škodo slovenskemu narodu