London pretresa mučenje in grozovit umor turškega DJ-ja

Datum:

Kriminalno združbo, ki je lani ugrabila, mučila in ubila turškega DJ-ja, medtem ko je njegovo dekle v sosednji sobi poslušalo njegove krike, čakajo leta za zapahi. 43-letnega Mehmeta Koraya Alpergina in 34-letno Gozde Dalbudak so ugrabili, ko sta se oktobra lani vračala domov iz italijanske restavracije v Mayfairu v Londonu.

Turški didžej Mehmet Koraj Alpergin je bil brutalno umorjen, potem ko so ga ugrabili pred njegovim domom v Londonu. Zločinu je bila priča njegovo dekle, ki je prišla k njemu na obisk iz Turčije. Slednjo so dva dni zadrževali v kopalnici, od koder je bila prisiljena poslušati krike in mučenje svojega fanta.

Par so lani oktobra ugrabili pred domom turškega DJ-a v Londonu. Potem ko so ju spravili v kombi, so ju odpeljali v prazen vinski bar v nasprotni smeri White Hart Lane, kjer naj bi 43-letnega Alpergina pretepli, dušili, polivali z vrelo vodo, zabodli, pohabili in grozljivo trpinčili. Njegovo truplo so nato odvrgli v gozd Essexa, kjer ga je našel sprehajalec. Dekle so po dveh dneh izpustili in ji zabičali, naj bo tiho. Slednja se nedavnega sojenja ni udeležila, saj ima še danes travme, je pa medijem zaupala, da so bile Alperginove zadnje besede namenjene njej. “Ljubezen moja, ne boj se” in “oprosti, ljubezen moja“. Umor ima po mnenju tožilstva “vse znake” resnega organiziranega kriminala iz sveta mamil.

V Londonu so sodili šestim moškim, dva oproščena vseh kaznivih dejanj
Porota je skoraj 48 ur razpravljala, da bi spoznala 33-letnega Tejeana Kennedyja in 26-letnega Alija Kavaka za kriva ugrabitve in zadrževanja para ter umora Alpergina. 35-letni Samuel Owusu-Opoku je bil spoznan za krivega dveh ugrabitev. 34-letni Steffan Gordon je priznal ugrabitev in bil spoznan za krivega dveh obtožb. Nihče od moških ni razkril identitete osebe ali skupine, ki jo je Alpergin razjezil, ali poroti povedal, zakaj je bil tarča.

Foto: X

Cena za razkošno življenje?
Alpergin je bil zvezda na socialnih omrežjih, svojega razkošnega življenja pa ni skrival. Tuji mediji poročajo, da je imel ogromno fotografij iz različnih eksotičnih lokacij po vsem svetu. Od sproščanja na jahtah, za volanom dragih avtomobilov do druženja z znanimi osebnostmi, kot sta P. Diddy in znan kuhar Salt Bay. Bil je znana in priljubljena osebnost v britansko-turški skupnosti in lastnik “Bizim FM”, radijske postaje v turškem jeziku s sedežem v Londonu. Vendar je bil zelo zadolžen, saj je dolgoval več kot 32 tisoč funtov za svoj Audi. Sicer ni znano, s čim je razburil svoje morilce, a sumijo, da je bil zaradi nečesa “kaznovan”. Njegovo dekle se po tem nikoli ni vrnilo v Združeno kraljestvo – zavrnila je tudi pričanje prek video povezave iz tujine. Alperginu so med mučenjem zadali kar 94 različnih poškodb. Njegovo golo telo pa je bilo odvrženo v gozdu Essexa, našel pa ga je sprehajalec psov.

T. B.

Sorodno

Zadnji prispevki

Golob na pogorišče odmevne afere Litijska poslal Andrejo Katič

Na prizorišče odmevne afere Litijska predsednik vlade Robert Golob...

[Video] Razkriti posnetek dokazuje vpletenost uslužbenca UNRWA v oktobrski masaker v Izraelu

Izrael je razkril prestreženo vsebino telefonskega pogovora, kjer Memduh...

Fides pod lažno presumpcijo, da imamo v Slovenji vladavino prava

Včeraj je Fides sklenil, da na ustavno sodišče vloži...