Za pričevanje Pedra Opeke v Medvodah na voljo le še nekaj vstopnic

Datum:

V Misijonskem središču Slovenije z veseljem sporočajo, da je število rezerviranih vstopnic za Pričevanje Pedra Opeke v športni dvorani Medvode že preseglo število 2100. Na voljo je le še zadnjih 300 vstopnic.

Zaradi velikega zanimanja smo hvaležni pobudi Radia Ognjišče, ki bo poskrbelo za neposredni prenos dogodka preko YouTube kanala.

Vsi, ki se ne morete udeležiti dogodka v živo, boste tako lahko spremljali pričevanje Pedra Opeke v živo v ponedeljek, 4. decembra 2023, ob 19.00, preko naslednje povezave: https://www.youtube.com/watch?v=4-VAJiC1PYE

Možnost darovanja
V Misijonskem središču se zahvaljujejo tudi vsem sponzorjem in donatorjem, ki so pokrili glavnino stroškov, ki jih takšna prireditev potegne za seboj. Na ta način bo celoten izkupiček darov za karte in prostovoljnih darov na sami prireditvi namenjen za misijonarja Pedra Opeko in njegov misijon Akamasoa na Madagaskarju. Z darovi podpiramo predvsem zagotavljanje dnevnega obroka za več tisoč otrok, ki se šola v misijonskih šolah misijonske skupnosti Akamasoa. Zbiranje sredstev za Pedra Opeko je odprto ves čas njegovega obiska in cel december. Za vsak dar se zahvaljujemo!

Podatki za zbiranje darov so objavljeni na spletni strani Misijonskega središča Slovenije: www.missio.si

C. Š.

Sorodno

Zadnji prispevki

30 let pozneje: Zarota Depala vas

Nedavno se je predsednik SDS Janez Janša odzval na...

Grozljive posledice legalizacije evtanazije v Kanadi, ki prihajajo tudi k nam

Evtanazija in samomor s pomočjo sta sprva v Kanadi...

Milei Ukrajini predal helikopterja, ki ju je Argentina prejela od Rusije

Argentina je Ukrajini predala dva večnamenska helikopterja Mi-171E, ki...

Spelji se, Ursula!

Globalistične elite so prepričane, da najbolje vedo, kaj je...