Mala italijanska vasica s sedmimi prebivalci obsojena na 80 migrantov

Datum:

Italijanske oblasti načrtujejo nastanitev 80 migrantov v vasico, ki uradno šteje vsega sedem prebivalcev. Čeprav nasprotujejo naselitvi tujcev, pa tega prebivalci nikakor ne morejo preprečiti.

V italijanski vasici Vaccarozzi di Erbezzo je do nedavnega prebivalo samo sedem prebivalcev. Zdaj so se stvari začele spreminjati. Kakor poroča Voice of Europe, potem, ko je lokalna oblast brez ugovorov naselila 26 migrantov, so se zdaj pojavili načrti, ki predvidevajo naselitev 80 migrantov. To pomeni, da na enega prebivalca pride enajst migrantov. Migrante naj bi nastanili v zapuščenih barakah Nata.

Italijanska oblast načrtuje obogatitev male vasice z migranti iz Nigerije, Gane in Slonokoščene obale. Za prebivalce vseh treh držav je aktualna pot preko južne libijske meje in nato s čolni do Italije.

Spomnimo. Ustanovitelj zasebne vojaške združbe Blackwater, Erik Prince, je predstavil načrt, s katerim bi lahko zaprli migracijsko pot, ki vodi preko južne libijske meje, s pomočjo ustanovitve treh dodatnih policijskih baz, ki bi skrbele za patruljiranje ob meji.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

V berlinskih bazenih bo zaradi migrantov potrebna posebna aplikacija

Na zunanjih nemških bazenih bodo primorani prihajajočo poletno sezono...

Trije ustavni sodniki: Večina Ustavnega sodišča je prekoračila zakonska pooblastila!

Trije ustavni sodniki so se ogradili od današnje izjave...

Janša: Nika Kovač vodi Soroševo kampanjo za razkroj Evrope

"Soroševa kampanja Inštituta 8. marec za razkroj Evrope. Formula...

[Video] Čadež: Moje imenovanje na vrh “leve utrdbe” je bilo kot biku pokazati rdečo zastavo!

"Meni uradno očitajo stvari, za katere nimajo nobenih dokazov,...