Michiganski zakonodajalci zahtevali izročitev dokazov o volilni prevari! Zaseg trdih diskov, prenosnikov, in emailov iz Detroita!

Datum:

Volilne prevare v ZDA dobivajo nove razsežnosti, saj je tokrat v igri tudi bolj občutljiv forenzičen material. Odbori zakonodajne oblasti v Michiganu so podali sodni poziv za pridobitev dokazov z ameriških predsedniških volitev: trde diske, prenosne računalnike in elektronska sporočila iz Detroita in predmestja Livonije. 

Zakonodajni odbori v ameriškem Michiganu so v torek podali sodni poziv za pridobitev volilne evidence iz velemesta Detroit in predmestja Livonija. Državni zakonodajalci so podali sodni poziv za pridobitev trdih diskov, prenosnih računalnikov, elektronskih sporočil, kopije vseh komunikacij z volilnimi delavci ter preostale dokaze povezane z volitvami, poroča The Gateway Pundit

Zaradi zaskrbljenosti zaradi morebitnega uničenja dokazov povezanih z volitvami, so člani skupne seje zakonodajalcev iz Michigana in Nadzorni odbori senata v torek glasovali za izdajo sodnih pozivov za Detroit ter bližnje predmestje Livonija, ob čemer so zahtevali predajo že navedenega dokaznega gradiva. Če bi vse potekalo normalno, bi morali biti podatki na prenosnih računalnikih in trdih diskih izbrisanih, a je bila podana zahteva za ponovno štetje glasov. 

Demokrati so v Michiganu skušali na precej otročji način prikriti svoje goljufije pri štetju glasovnic v Michiganu. (Foto: thegatewaypundit)

Sodnik Michiganovega 13. okrožja Kevin A. Elsenheimer je v ponedeljek, 14. decembra 2020, odobril prošnjo za objavo rezultatov forenzične preiskave 16 naprav Dominion Voting Systems (DVS) iz okrožja Antrim, kjer je bilo na dan predsedniških volitev na tisoče glasov za predsednika Donalda Trumpa prištetih nekdanjemu ameriškemu podpredsedniku Joeju Bidnu. Kot je že znano so demokratski uradniki med drugim izolirali opazovalce GOP na volitvah, ko se je preštevalo glasovnice. V Michiganu je Trump najprej precej vodil pred demokratskim protikandidatom, zatem pa se je zgodil nenaden poskok v številu glasovnic za Bidna, ko se je zanj pojavilo preko 130 tisoč novih glasovnic.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

V Krško prihajajo kandidati za evropske poslance

Kot na svoji Facebook strani obvešča Mestni odbor SDS...

Zaključena preiskava umora moškega, ki je bil umorjen in najden v gozdu

Gorenjski policisti so bili v ponedeljek, 8. aprila 2024,...

Bodo Socialni demokrati zgrmeli v pozabo ali se pomaknili v politično sredino?

Gospodarski minister Matjaž Han je dan pred kongresom Socialnih...

Bodo koalicijski partnerji sprejeli Vesela za komisarja ali premierja?

Te dni se v obeh koalicijskih partnericah "svobode" verjetno...