Migracije v Evropo se krepijo! Pripravlja se nov val!

Datum:

Evropi grozi nov migrantski val. Prevozniki migrantov se niti ne skrivajo več. Politični manevri za odstranitev Salvinija. Nasilni migranti vdirajo v španske enklave. Stotine migrantov prepeljali na obale grških otokov. Na kocki je obstoj naše civilizacije.

Opozorila, da se postopoma gradi velikanski migrantski val, se vse bolj uresničujejo. Čeprav so levo liberalni migrantoljubci in z njimi zlizane velike medijske hiše ta opozorila neštetokrat zavračali in smešili, politični pritiski in manevri na tiste, ki si drznejo nasprotovati in ustavljati migracije ter hkratna povečana aktivnost »človekoljubnih organizacij«, ki dajejo logistično podporo množičnim migracijam iz tretjega sveta, kažejo, da se dejansko pripravlja nov množični naval na Evropo. Tega ne uspevajo več prikrivati niti medijske hiše, ki prej ali slej spregledajo množične migracije in probleme, ki jih prinašajo, a namesto tega raje propagirajo utopično multikulturno družbo in fantomsko kulturno obogatitev, ki naj bi jo prinesle množične migracije. Bati se je, da se bližamo prelomnemu trenutku, točki, s katere ni vrnitve, na kateri se bo odločila usoda in prihodnost naše civilizacije, kot jo poznamo.

Nasilni migranti vdirajo v španske enklave
V zadnjem letu, odkar Španijo vodi socialistična vlada, so se ukrepi, ki jih je prejšnja, desna, vlada uvedla za ustavitev migracij, precej zrahljali in priseljevanje se je zelo povečalo, še posebno potem ko je italijanska vlada predvsem zaradi ukrepov notranjega ministra Salvinija skorajda ustavila priseljevanje čez Sredozemlje. V Španiji se je zato tako povečalo število afriških migrantov, da je to začelo skrbeti celo migracijam naklonjeno socialistično vlado. Poleg velikih španskih mest so migranti skoraj preplavili obalna območja države, se pravi turistične točke, in prinesli »obogatitev« v obliki uničevanja tuje lastnine, smetenja, tatvin, ropov, napadov in spolnega nasilja, za nameček pa se je zgodilo tudi nekaj umorov. Španija je življenjsko odvisna od turizma in stanje v turističnih krajih je pripomoglo k precejšnjemu upadu turističnega obiska, kar pomeni velik finančni izpad in nejevoljo tamkajšnjih prebivalcev, ki so ostali brez zaslužka in za nameček še s kaosom in z varnostnimi problemi. Nedavno pa je olja na ogenj v španski javnosti prilil še poziv dela muslimanskih migrantov, naj Španija prizna muslimane kot integralni del španske družbe; pri tem se sklicujejo na sedemsto let dolgo muslimansko navzočnost na Iberskem polotoku.

Muslimani so namreč leta 711 izvedli invazijo na Iberski polotok, kar je pripeljalo do skoraj osem stoletij njihove nadvlade nad delom polotoka, krvavih vojn, zasužnjevanja in izkoriščanja domačega prebivalstva ter islamizacije, končalo pa se je s porazom muslimanskih osvajalcev v letu 1492 in posledično z njihovim izgonom. Zdaj pa se moderni prišleki sklicujejo na tista krvava in temačna stoletja španske zgodovine in terjajo priznanje kot integralni del družbe. Ta zahteva je preveč še celo za večino levičarjev v socialistični stranki, ki so se zdaj znašli v precepu. Na eni strani so zavezani podpori migracijam in multikulturnosti, na drugi strani pa jim migranti s svojimi norostmi spodnašajo podporo volivcev. Na preteklih volitvah so se desne stranke zaradi taktičnih napak hudo opekle, a socialisti še vedno ne morejo sami vladati, ampak so odvisni od skrajne levice, kateri pa je kaos vedno povšeči (razen kadar imajo sami oblast v rokah, takrat zagovarjajo trdo roko), saj v kaosu njihove propagandne floskule najbolj uspevajo.

Za nameček pa še regionalne katalonske stranke pritiskajo z zahtevami po odcepitvi in povečujejo zmedo ter hromijo vsakršno ukrepanje, ki bi migracije lahko ustavilo. Rezultat tega je, da se stotine afriških migrantov prebijajo čez ovire v španske enklave Ceuta in Melilla na afriški obali, vlada pa ni zmožna odločne akcije. Poleg tega pa so afriški migranti čedalje bolj nasilni. Pred dnevi smo lahko videli posnetke več sto migrantov, ki so prebili ovire in kot povodenj rušili vse pred sabo, na poti so razdejali celo žandarmerijsko postajo. Zagotovo ta migrantski pritisk ni samoiniciativen, ampak dobivajo migranti signale evropskih migratoljubcev, članov “humanitarnih” organizacij pa tudi mafije, se pravi tistih, ki dobro služijo z migracijami ali upajo, da bodo dosegli svoje politične cilje, v precej primerih pa gre za kombinacijo obojega. In seveda ne smemo pozabiti na »strice iz ozadja«. Ti vlečejo politične poteze, ki povečujejo zmedo v Španiji. Čeprav pravila Evropske unije ne podpirajo secesije v državah članicah, pa Katalonci trmasto vztrajajo pri secesiji, kar lahko pomeni le to, da jih neka zelo močna klika spodbuja v zahtevah in pri tem »kurjenju« ne more biti drugega razloga, kot da je nekomu zelo po volji, da je oblast v Španiji kar se da neoperativna, s čimer se odpira pot množičnim migracijam.

Salvinija izrinili iz vlade
Politično rovarjenje poteka tudi v Italiji, kjer je uspelo migrantoljubcem iztisniti Mattea Salvinija in njegovo Ligo iz vlade. Salvini, ki je s svojimi ukrepi kot notranji minister v letu dni zmanjšal migracije v Italijo za 82 odstotkov, je bil že vse leto pod močnim pritiskom levo liberalnih elit in medijev, vendar se ni dal omajati. Zato so Salvinijevi nasprotniki izvedli politični manever, da ga izrinejo iz vlade. Sprožili so več sporov med koalicijskima partnericama Gibanjem 5 zvezd in Ligo, zaradi katerih je Salvini postavil vprašanje, ali je sodelovanje sploh še smiselno ali pa je bolje oditi na volitve. To je izkoristil premier Conte, uradno politično neodvisen, ki je nastopal kot neke vrste mediator med politično ne najbolj kompatibilnima strankama.

Conte je ponudil odstop in za nesoglasja okrivil Salvinija, čeprav so bile v bistvu poteze Gibanja 5 zvezd tiste, ki so sprožale spore. Levičarski predsednik Matarella, ki je naklonjen množičnim migracijam, je zavrnil volitve in sklenil, da bo raje sestavil koalicijo med socialisti in Gibanjem 5 zvezd, ki bo še manj kompatibilna kot prejšnja koalicija. Matarella svoj načrt oblikuje na podlagi tega, da bi glede na ankete socialisti obdržali približno enak rezultat na novih volitvah, Gibanje 5 zvezd pa bi izgubilo približno polovico poslancev, zato niti po naključju ne želijo na volitve. Vendar pa so razlike med socialisti in Gibanjem 5 zvezd tako velike, da je vprašanje, ali bo koalicija zaživela, in če bo, koliko časa bo trajala. Vnovično odprtje Italije za množične migracije je tako za sedaj še vedno »v zraku«.

Prevozniki migrantov se niti ne skrivajo
Migracije pa se krepijo tudi v Egejskem morju. Prejšnji teden so zakrožili posnetki, kako so »logistiki« prepeljali v vsega nekaj urah šeststo migrantov, in to le na en grški otok, v bližini Turčije, kjer je več milijonov migrantov, pa leži na ducate otokov. Po posnetkih so migrante prepeljali z velikimi gumenjaki z močnimi motorji, posadke in »sprejemni odbor« pa so sestavljali mladci in mladenke severnoevropskega tipa, kar pomeni, da so bili na delu z denarjem dobro podprti “humanitarci”. Glede na to, da se niso niti skrivali in je vse potekalo sredi belega dne, dokazuje, da jim je popolnoma vseeno in da imajo močno zaledje. S tem se vračamo na izhodišče našega članka, da so namreč množične migracije v teku, da so dobro finančno in politično podprte in je na kocki obstoj naše civilizacije.

Bogdan Sajovic, Demokracija

Sorodno

Zadnji prispevki

[X odzivi] “Brezsramno je tole; ga ni bilo junaka, ki bi ga poslal domov”

"Hiša, podarjena s strani zasebnega podjetja, hudi birokratski zapleti...

Radgonske gorice osvojile šampionsko odličje in deset zlatih medalj

V sredini julija je v prostorih Pomurskega sejma potekalo...

Domoljubni stranki so bili nedemokratično odvzeti pripadajoči položaji v EU parlamentu

Evropska levica, vključno z EPP, je nedemokratično odvzela pripadajoče...