Migrantski frizer na Švedskem brutalno večkrat posilil stranko!

Datum:

Priznani frizer na Švedskem, je obtožen posilstva med opravljanjem svoje službe. Aprila je namreč v svoj salon povabil stranko, rekoč da jo bo strigel zastonj, in ji obljubil peneče vino. Po striženju jo je povabil še na masažo, zatem pa brutalno posilil tako analno kot tudi vaginalno. Svoje podlo dejanje je opravičeval s tem, da je bil seks sporazumen, in da je želel biti zgolj gostoljuben. 

                   

Priznani frizer v Stockholmu po imenu Aryan Saleh, znan tudi kot Alex, je bil obtožen posilstva svoje stranke. Zločinec je bil sicer lastnik svojega priznanega salona Saxess by Alex, in sicer v središču švedske prestolnice. 33-letnik je svojo stranko sicer povabil k sebi 16. aprila letos, ob čemer ji je obljubil zastonj frizerske usluge in peneče vino. Stranka je povabilo sicer sprejela, po opravljeni storitvi pa jo je frizer povabil k sebi v pisarno pod pretvezo, da ji bo nudil masažo vratu, poroča Voice of Europe.

Ženska je bila očitno tako naivna, da je šla z migrantskim frizerjem, in ko je bila enkrat v pisarni, ji je naročil naj sleče svoj zgornji del, nato pa jo je pričel otipavati. Stranka ga je rotila naj preneha, vendar se to ni zgodilo.

Trdil, da je bilo posilstvo sporazumno

Njegova osebnost se je povsem spremenila. Migrant ji je ob tem zgolj dejal, da naj “preneha igrati igrice”. Zatem je migrant žensko z vso močjo potisnil ob zid, da je z glavo udarila v polico, potem pa je izvedel penetracijo – tako njene nožnice, kot tudi zadnjične odprtine. Potem, ko je ženski storil silo pa se je na sodišču branil, da je bilo dejanje sporazumno ter da je želel biti zgolj gostoljuben do nje.

Sodišče k sreči ni verjelo njegovim podlim lažem, saj so bila v njegovi pripovedi protislovja. Slavni migrant je bil sicer obtožen 6. junija, ob čemer je treba povedati, da je v preteklosti storil tudi številna druga kazniva dejanja. Med drugim ima na v svoji bogati kartoteki grožnje, zlorabo prepovedanih drog, napade na policiste in vožnjo pod vplivom alkohola. Za svoje zločinsko dejanje pa je prejel zgolj pičli dve leti in štiri mesece zaporne kazni, poleg tega pa bo moral svoji žrtvi še plačati 115.600 švedskih kron, kar je okoli 11 tisoč evrov.

Posilstva pa na Švedskem, kot se zdi, niso redkost, ampak prav nasprotno – postajajo prava epidemija znotraj tamkajšnje liberalne družbe. Letos smo že lahko brali, kako je bil migrant iz Eritreje obtožen posilstva 3-letne deklice. V bolnišnici so ugotovili, da ima deklica zdaj tudi spolno prenosljivo bolezen (STD). Obtožba navaja, da se je posilstvo zgodilo januarja ali februarja letos v rezidenci v občini Sollentuna, prav tako severno od Stockholma. Mati deklice je začela sumiti, ko je deklica zbolela in jo odpeljali v zdravstveni center v Turebergu, kjer je bilo ugotovljeno, da je okužena s spolno prenosljivo boleznijo. Zdravniki so nato opozorili policijo in testiranje je pokazalo, da ima eritrejski osumljenec isto okužbo.

Mateja Horvat

Sorodno

Zadnji prispevki

Sukičeva vrača udarec: Kordiša je označila za kanibala v lastnih vrstah!

Dobrodošli v bizarnem svetu Levice. V svetu, v katerem...

Četrtkova Tarča je znak, da so odnosi v koaliciji že bili skrhani

Evropski poslanec iz vrst SD Matjaž Nemec je v...

Jedrska renesansa v svetu, Slovenija pa jo sabotira

Jedrska energija se na svetovnem nivoju vrača kot način...

Velika zmaga SDS; vladajoča koalicija doživela poraz

Za nami so evropske volitve, ki so pozitivno prevetrile...