Ministrstvo Luke Mesca zaposlilo “neodvisnega” novinarja

Datum:

Vlada Roberta Goloba je vlada kadrovskih priložnosti za cel kup skrajnih levičarjev. Pod njegovo vlado je veliko levičarjev, ki so svojo prominentnost gradili predvsem na omrežju Twitter, dobilo nove zaposlitve. Mnogim je nova oblast na široko odprla pot do redne službe v javni upravi.

Eden od takih je borec proti kapitalizmu in šampion delavskih pravic dr. Matej Klarič. Borcu za brezrazredno družbo je pot v razrednost pokazal Luka Mesec, trenutni minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, ki ga je najel za predstavnika za odnose z javnostmi na svojem resorju – že četrtega zapored!

Klarič, ki je predvsem poznan po svojih čivkih, naj bi pred nastopom službe v javni upravi, bil po njegovih besedah politolog, “ki si trenutno kruh služi z novinarskim delom”. V Reporterju, kjer lahko preberemo kakšen njegov članek, pa je zapisano, da je Klarič politolog in novinar.

Kakor koli, Klarič je od zdaj naprej javni uslužbenec, zaposlen kot svetovalec za odnose z javnostmi na Meščevem ministrstvu. Ves čas prejšnje vlade je bil zelo aktiven pri njenem blatenju in se aktivno vključeval v pozive na volitve proti takratni vladi. S stranko Levica pa si delijo še eno strast, to je ljubezen do socializma in opevanja neke že propadle države, ki jo le pri nas še kujejo v zvezde.

Vsekakor se ob vsem tem poraja vprašanje, ali je njegova zaposlitev nagrada za boj proti prejšnji oblasti.

Utrip Ljubljane

Sorodno

Zadnji prispevki

Poslanec Kosi: “Zamenjava prebivalstva in islamizacija Evropi ne obetata nič dobrega!”

"Namesto da bi uvajali neke ukrepe s področja demografije,...

Vzporedne volitve na Hrvaškem kažejo na močno zmago desnosredinske HDZ

Izidi vzporednih volitev na Hrvaškem kažejo na prepričljivo relativno...

[Analiza] Grozljivi zunanjepolitični pogledi mednarodnega pravnika

Danilo Türk je eden največjih skrajnežev v slovenski politiki...

Janša: Vladno posnemanje Jankovića je nevarno in vodi v diktaturo

"Kar se tiče spoštovanja Poslovnika DZ in procedur v...