Moralno dno levičarjev: Dediči zločina in privilegijev podprli spolnega predatorja Jankovića!

Datum:

Portal Požareport je objavil dokument paravojaške zveze borcev, v katerem poziva svoje člane, naj na prihajajočih lokalnih volitvah volijo korupcije obtoženega župana Zorana Jankovića. Ne moti jih niti njegov zaničevalen odnos do žensk. Pod dokument pa je podpisana kar predsednica ZZB NOB Ljubljana Julijana Žibert, katere sin kandidira na kandidatni listi SD. Očitno so finančne koristi od županovanja Jankovića tudi v tem primeru prevladale nad strankarsko pripadnostjo z SD. Ta zmešnjava je še toliko večja, ker ima stranka SD svojega kandidata za župana, to je Marko Koprivc.

Točno deset dni pred lokalnimi volitvami je nevarna paravojaška zveza borcev svojim članom izdala ukaz, v okviru katerega svoje člane pozivajo, da za župana volijo Zorana Jankovića, prav tako pa, da naj pri glasovanju za mestni svet volijo člane njegove liste. In to kljub temu, da na listi ljubljanske SD po poročanju portala Požareport kandidira več članov zveze borcev kot na Jankovićevi listi, pomembna kandidatka za mestni svet je na primer tudi zloglasna levičarska evroposlanka in velika podpornica zveze borcev Tanja Fajon. Pri svojem vabilu se sklicuje tudi na 3 jambore z rdečimi zvezdami, s katerimi Janković razburja Slovence, članom pa v vabilu sporoča tudi, da bodo preostali jambori še postavljeni!

Dopis zveze borcev (Foto: Požareport)

Predsednica ljubljanske zveze borcev kljub kandidaturi sina na listi SD podpira Jankovićevo listo!
V oči pa bode tudi dejstvo, da je pod dokument podpisana predsednica ljubljanske zveze borcev Julijana Žibert, ki izključno Jankovićevo listo podpira kljub kandidaturi svojega sina Klemna Žiberta na listi SD. Znano je, da so tudi tukaj v ozadju finančni interesi krogov blizu Žibertovih in so odvisni od ljubljanskega župana. Njen sin je zaenkrat tiho in se nič ne pritožuje.

Tanja Fajon in nekdanji predsednik zveze borcev Janez Stanovnik (Foto: Facebook)

Janez Janša: Ko sla po oblasti združi skrb za privilegije …
Na tvit Bojana Požarja, ki je zgornji dekret komunistične zveze borcev prvi objavil, se je odzval tudi predsednik SDS Janez Janša, ki je zajel bistvo, kaj povezuje Jankovića in zvezo borcev: “Ko sla po oblasti združi skrb za privilegije, zločinsko dediščino, ravbarsko tradicijo, podcenjevalen odnos do žensk, rasističen pristop do pomorjenih Romov, klientelizem, prvorazrednost in ‘de, de’ subkulturo. Vse skupaj simbolno poosebljeno v dvojcu Janković & Turnšek.”

 

Spomnimo. Komunistična ZZB NOB Slovenije vrti milijone evrov dotacij davkoplačevalskega denarja. Erar namreč ne laže. Komunistična ZZB NOB Slovenije je od leta 2003 do danes prejela kar 8.385.949,58 evra davkoplačevalskega denarja.

 

In kdo so plačniki, ki obilno financirajo komunistično ostalino?
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti jim je izplačalo neverjetnih 6.207.177,53 evra, Ministrstvo za obrambo Republike Slovenije pa 1.892.556,84 evra.

Vse plačnike ZZB NOB si lahko ogledate TUKAJ.

In kaj počnejo borci s tem denarjem? Verjetno plačujejo tudi “terence in aktiviste”, kot jih imenuje Mitja Klavora, ki jih vpokličejo “na delo” za potrebe ohranjanja režima. Kaj si ob tem mislijo drugorazredni upokojenci, ki se s skromno pokojnino prebijajo iz meseca v mesec, si lahko le mislimo.

J. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Naša vlada jih financira, medtem poteka mednarodna kampanja za ukinitev UNRWA

Dokazov, da je UNRWA prestreljena s teroristi in ideologijo...

Alenka Forte: Minister, ki se ne želi soočiti z javnostjo, ni vreden počenega groša

Nezavedanje resnosti težav in potreb zdravstvenega resorja se je...

[Video] Zakaj Tina Gaber redno uporablja vladno parkirišče za svoje luksuzno vozilo?

Že od samega začetka razmerja s premierjem Robertom Golobom...