Na dan prihajajo novi dokazi o volilnih goljufijah: V pensilvanskem mestu vpleteni poštni uradniki!

Datum:

Konservativna aktivistična skupina Project Veritas, ki jo vodi James O’Keefe, je pridobila nov dokaz, da so višji poštni uradniki v pensilvanskem mestu Erie ob zadnjih volitvah kršili zakon.

                   

Volilni zakon v Pensilvaniji namreč naroča, da gredo v štetje samo tiste volilne glasovnice, ki prispejo na dan volitev do polnoči, v tem primeru do tretjega novembra. Project Veritas pa je uspel pridobiti izjavo poštnega uslužbenca, ki zatrjuje, da so višji poštni uslužbenci v Eriu kršili zakon.

“Žvižgač”, ki ima na posnetku zamegljen obraz in spremenjen glas, zatrjuje, da je upravnik pošte Robert Weisenbach govoril z enim izmed nadzornikov in mu dejal, naj vse glasovnice, ki pridejo po pošti, zberejo in žigosajo za nazaj z datumom tretji november ter jih nato takoj pošljejo na lokacijo, kjer poteka štetje glasov. Žvižgač je dejal, da so se navodila upravnika držali; vse glasovnice, ki so prispele so zbirali v posebne koše, nato pa so jih prevzeli nadzorniki in jih potem žigosali z lažnim datumom dospetja. Žvižgač zatrjuje, da so glasovnice tako žigosali vse do popoldneva v petek, se pravi tri dni po volilnem dnevu.

Project Veritas je svoje razkritje objavil na spletu in zvezna poštna inšpekcija je napovedala preiskavo. No, veliki mediji seveda to razkritje ignorirajo, spletni velikani pa ga skušajo cenzurirati.

Demokracija

Sorodno

Zadnji prispevki

Kaj vse so do sedaj uspeli izvedeti o 20-letnem strelcu na Trumpa

20-letni strelec Thomas Crooks, ki je poskušal ubiti nekdanjega...

Magija gorskih jezer – nagrada za trud in vztrajnost

Pot do gorskih jezer zahteva nekoliko več napora in...

Slovenski državljan nadlegoval deklico in grozil njenim prijateljem

V soboto popoldne se je ob jezeru pri Borovljah,...