S svetovnim prvenstvom v nogometu se je začelo tudi tekmovanje navijačic

Datum:

Spoznajte 26-letno Claudio Rivier iz Slavonije, ki slovi po svojem obilnem oprsju. Svetovno znana je postala potem, ko so se o njej razpisali mediji. Pritegnila jih je predvsem izjava, da so vse njene obline naravne, zlasti bujno oprsje. Posebno pozornost je vzbudilo njeno poziranje s kačo okoli vratu za portal 24sata. Svetovno prvenstvo je tudi priložnost za spletne vplivneže, da se pokažejo svetu. Po poročanju medijev je verjetno najbolj znana hrvaška navijačica in manekenka Ivana Knöll, ki je že na prizorišču SP v nogometu. Začelo se je tudi tekmovanje navijačic. 

                   

Slavonka Claudia Rivier je strastna navijačica hrvaške nogometne reprezentance. Med prvenstvi se vselej obleče v “ognjene” navijaške komplete. Na predvečer prve hrvaške tekme na svetovnem prvenstvu v Katarju 2022 je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri njene prsi prekrivajo le tanki trakovi z motivom hrvaške šahovnice. Večina komentarjev je bilo pozitivnih, so se pa našli tudi takšni, ki so jo opozarili na dejstvo, da v Katarju tako pomanjkljivo oblečena ne bi bila dobrodošla. Zapisali so še, da lahko navija za Hrvaško, vendar v domovini, poroča 24sata.

V Katarju bi jo namreč zaprli za 15 let, je zapisal njen sledilec. Na zadnjem evropskem prvenstvu je Claudia oboževalce povprašala, na kakšen način jo želijo videti še oblečeno. Največ glasov je prejela opcija “brez modrčka”, ki jo je tudi realizirala. Za tekmo s Španijo pa se je odločila poigrati s telesnimi barvami. Zamisel ji je dal sledilec, ki se že nekaj časa umetniško ukvarja s telesnimi poslikavami, na koncu pa jo je prav on poslikal. Med ustvarjanjem je bilo šale in smeha na pretek, zato umetniku ne gre zameriti, saj ni bil ravno skoncentriran.

Foto: Instagram

Sicer so bili že od njene prve pojavitve v javnosti mnogi prepričani, da njene prsi niso naravne. Kot je sledilcem zaupala, ni imela vselej tako obilnega oprsja, za vse skupaj je kriva njena odvečna telesna teža. Dodatni kilogrami se nabirajo prav v prsih, ker ima takšno telesno težo. Ko je bila mlajša, tako obilnih prsih zagotovo ni imela. Niti sanjalo se ji ni, da bo nekega dni zaradi njih slavna. Ljudje pogosto sprašujejo, ali so naravne z ozirom na njeno telesno zgradbo. Ni jim namreč razumljivo, zakaj se v nekatere dele telesa praktično ne zredi, razen v manjši meri, kar pripisuje prav fizionomiji.

Zdravnik je z ultrazvokom dokazal, da je njeno oprsje naravno
Tako je dejala pred letom dni. In da bi dokazala dvomljivcem, da si prsi ni povečala umetno, se je odločila opraviti ultrazvok oprsja. Pojasnila je, da se je odločila posneti zanimiv poučen film, za katerega je prepričana, da so ga vsi že dolgo časa pričakovali. Delo je zaupala uglednemu zdravniku dr. Ivanu Drinkoviću. Po opravljenem ultrazvoku je zdravnik pojasnil, da ima resnično naravne dojke. V nasprotnem primeru bi bil viden silikon, ki pa ga nima. Izvidi so povsem normalni. Gre za zdrave in normalne dojke in ne za umetno povečavo.

“Vse je naravno, kot jo je rodila mati,” je še dejal strokovnjak. Za velikost oprsja se lahko zahvali zgolj dodatnim 30 kilogramom, kar pa ji ne predstavlja nikakršne telesne težave. Kot je še dejala, ima popolno podporo partnerja v tem, s čimer se ukvarja. Rekcije ljudi so različne: ženske se večinoma zgražajo nad velikim oprsjem, ker je vse, kar ena ženska ima in druge nimajo, “fuj”. Zanjo je vsak sobotni večer kot nedeljska maša, saj iz vsakega vogala sliši “Jezus”. Moški pa se večinoma prerivajo, da kdo iz skupine ne izpusti kakšnega prizora, kar jo še posebej nasmeji. Za več fotografij.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Klakočarjeva užaljena, ker nesojenega partnerja na slavnostno sejo spet ne bo

Premier Golob se bo na predvečer dneva državnosti udeležil...

Francoska desnica pripravljena voditi državo

Da so pripravljeni vladati Franciji, je na programski konferenci...