Strašljivo: Na pločniku našli majhno krsto z dvema otroškima organoma

Datum:

Ko so se sprehajalci v Filadelfiji, glavnem mestu ameriške zvezne države Pensilvanija, v ponedeljek odpravili na sprehod in po opravkih, si zagotovo niso mislili, da bodo naleteli na kaj takšnega. Na pločniku v Severni Filadelfiji so namreč opazili krsto v otroški velikosti, v kateri sta bila človeška organa. 

                   

Med najdbo je bila bela krsta zavita v veliko vrečo za smeti, poroča britanski Daily Mail. Ko pa je policija na kraju najdbe odprla krsto, je našla plastično vrečko, ki je vsebovala otroška organa.

Foto: iStock

Organa pripadata dojenčku ali malemu otroku
Iz urada mrliškega oglednika so sporočili, da sta bila v vrečki organa dojenčka ali majhnega otroka, pri čemer je treba dodati, da v krsti ni bilo trupla. Glavni filadelfijski policijski inšpektor Scott Small je za CBS3 povedal, da obstaja možnost, da je bila krsta odtujena iz pogrebnega zavoda ali celo izkopana iz svežega groba, kajti dejstvo je, da je bila ta po navedbah policije odprta šele pred kratkim.

Po besedah Smalla obstaja več čudaških različnih razlogov, zakaj se ljudje odločijo za odtujitev ostankov človeškega telesa. Dodal je, da bodo v preiskavi poskušali ugotoviti razlog v tem konkretnem primeru. Chris James, eden izmed prisotnih, ki se je nahajal na mestu, kjer so bili najdeni ostanki, je povedal, da je policija sprva mislila, da gre za lažni alarm. Nato pa so videli, da se znotraj vrečke ne nahaja umazanija, temveč človeška organa. Policija je po najdbi pregledala lokalna pokopališča z namenom, da bi ugotovili, če je bil kateri izmed grobov pred nedavnim odkrit, prav tako so poiskali pogrebne zavode, da bi lažje ugotovili identiteto žrtve, katere organa sta bila najdena.

N. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Levičarska politika zaposlovanja razkrila številne slabosti varovanja Trumpa

Spodletel poskus atentata na kandidata za predsednika ZDA Donalda...

Brat slavnega dirkača formule 1 razkril: “Sem homoseksualec”

Nekdanji dirkač formule 1 in brat legendarnega dirkača Michaela...

Strelec v napadu na Trumpa ubil eno osebo, dve ranil

Guverner ameriške zvezne države Pensilvanija Josh Shapiro je v...

Vsi ravenski maturanti opravili zrelostni izpit

Šolanje s 100-odstotnim uspehom je zaključila že 76. generacija...