Objestni voznik napadel voznika avtobusa in ga poškodoval

Datum:

Policisti Policijske postaje Maribor II so danes ob 12. uri obravnavali kaznivi dejanji –  poškodovanje tuje stvari in povzročitev lahke telesne poškodbe. Za njuno zakrivitev je osumljen voznik osebnega avtomobila, ki je navedeni dejanji izvršil nad avtobusom in voznikom avtobusa.

Povod za storitev navedenih kaznivih dejanj je bilo parkiranje vozila, sporočajo iz Policijske uprave Maribor. Zaradi navedenega je po njihovih besedah voznik osebnega avtomobila fizično napadel voznika avtobusa in ga lahko telesno poškodoval. “Prav tako je poškodoval avtobus, na katerem je zlomil šipo. Pri tem je nastala materialna škoda, ki po nestrokovni oceni znaša približno 2 tisoč evrov,” navajajo.

Med vožnjo je voznika avtobusa mestnega prometa oviral voznik mercedesa, zato se je šofer odločil, da mu pohupa, razkriva Večer. To pa naj bi voznika avtomobila tako razjezilo, da se je odločil izstopiti. Nato je izpulil obcestni količek in z njim razbil šipo avtobusa, ob tem pa lažje poškodoval tudi voznika, poroča STA.

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Razgledno ploščad na Svetem Vidu uradno predali v namen

Priljubljena pohodniška točka je od letos bogatejša za novo...

Bo policija ustavila nasilneža na Možino preden bo prepozno?

"A kdo pozna tega tipa? Prejle se je drl...

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

Četrtkova novinarska konferenca društva 1. oktober se je začela...

Nočna zapora Dunajske ceste

Zaradi dostave konstrukcije viadukta bo danes in v nedeljo...