Obsežno poročilo s 36 stranmi dokazuje, da je razsežnost volilne prevare več kot dovolj za Trumpovo zmago!

Datum:

Direktor urada za trgovinsko in proizvodno politiko Peter Navarro je v četrtek, 17. decembra 2020 objavil 36 strani dolgo poročilo v katerem je orisal več primerov nepravilnosti na predsedniških volitvah 2020, ki kažejo, da je bilo v ključnih državah toliko različnih primerov volilne prevare, da z gotovostjo moč trditi, da je v resnici na volitvah zmagal ameriški predsednik Donald Trump.

                   

V poročilu naslovljenem “Brezmadežna prevara: Šest ključnih razsežnosti nepravilnosti na volitvah,” je direktor urada za trgovinsko in proizvodno politiko Peter Navarro ugotovil, da je “vzorec nepravilnosti na volitvah … tako konsistenten v šestih ključnih državah, da nakazuje na koordinirano strategijo, če ne že z namenom ukrasti volitve, strateško izigrati volilni proces na tak način … da se nepravično nagiba k volilnici Biden-Harris.”

Navarro je zasledil več hudih primerov volilnih nepravilnosti v zveznih državah Arizona, Georgija, Michigan, Nevada, Pensilvanija, ter Wisconsin. ki so segale od volilne prevare pa do nezgrešljivih statističnih anomalij.

Dokazi o volilnih nepravilnostih v ključnih državah na ameriških predsedniških volitvah (vir: The Navarro Report)

Kot je izpostavil Navarro, obstajajo širše dostopni dokazi, ki potrjujejo, da so v omenjenih zveznih državah narobe rokovali z volilnicami, vrstile so se nepravilnosti v volilnem procesu, zaradi katerih je moč izpodbijati veljavnost procesa, kršene so bile ustavne klavzule o enaki zaščiti ameriških državljanov, prihajalo je do hudih nepravilnosti pri glasovanju z volilnimi napravami, vrstile so se hude statistične anomalije ter primeri volilne prevare.

Več kot 8 tisoč glasov mrtvih v Pensilvaniji
V vsaj štirih ključnih zveznih državah so se dogajale vse od naštetih nepravilnosti. “Dokazi rabljeni za to oceno vključujejo več kot 50 tožb in sodniških razsodb, na tisoče overjenih pisnih izjav, pričanj na različnih pristojnih sodnih krajih, objavljenih analizah mislišč in pravnih centrov, videov, fotografij, javnih izjav in medijskega pokrivanja.”

https://twitter.com/KanekoaTheGreat/status/1340180468239503361

Navarro je v poročilu demokrate obtožil izrabljanja pandemije covida-19 za rahljanje pogojev glede osebne identifikacije pri volitvah. Predsedniške volitve pa je zaznamovalo tudi nenavadno visoko število glasov mrtvih ljudi. Samo v Pensilvaniji je Trumpova kampanja na podlagi pregledovanja osmrtnic odkrila več kot osem tisoč mrtvih, ki so uspešno glasovali po pošti.

“Glasovnic o katerih je govora, je zaradi identificiranih volilnih nepravilnosti več kot dovolj, da se izid obrne Trumpu v prid že če bi relativno majhen delež teh glasovnic proglasili za ilegalne,” je po poročanju Washington Exminer poudaril Navarro.

Celotno Navarrovo poročilo lahko najdete TUKAJ.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki