Paparaci ujeli nekdanja sodelavca – Klemenčič zopet na elektronski cigareti

Datum:

V petek dopoldne sta se v znanem lokalu v ljubljanskem predelu Črnuče dobila dva nadvse razvpita moža, bivši minister za pravosodje Goran Klemenčič, ki se ga je po posebnem razpoloženju, ki ga je pokazal ob interpelaciji v parlamentu, prijelo ime minister Hik, in njegov bivši državni sekretar Darko Stare. O srečanju bivšega ministra, ki ima trenutno odlično plačan posel v Uzbekistanu, kar smo pisali na povezavi, priča fotografija, ki jo je posnel bralec.

                   

A fotografija razkriva tudi, da si je Klemenčič privoščil nekaj, kar je sicer prav v mandatu, ko je sedel v vladi, njegova ministrska kolegica Milojka Kolar prepovedala, ko je prepovedala kajenje v lokalih, tudi če imajo ti ločene kadilnice. Naš vir opisuje, da si je Klemenčič kar v lokalu privoščil le elektronsko cigareto, kar je videti tudi na fotografiji.

O čem je pri zakajenem omizju tekla beseda, ne vemo, ne gre pa pozabiti, da sta prišla v kabinet pravosodnega ministrstva oba po zelo burni karieri in v času preiskave pranja iranske teroristične milijarde v nekdaj državni NLB doživela amnezijo in izgubila občutek za odgovornost. Klemenčič in Stare sta bila v času pranja denarja v NLB predsednik Komisije za preprečevanje korupcije in uslužbenec komisije. Še prej pa je bil Klemenčič desna roka notranje ministrice Katarine Kresal, Stare pa namestnik šefa Slovenske obveščevalne agencije (Sova) Andreja Rupnika.

Škandal24

Sorodno

Zadnji prispevki

Prestrašena levica orkestrira medijski pogrom nad evropsko poslansko

Le nekaj dni po razglasitvi hudega poraza levice na...

Rutte se je pisno “opravičil” Madžarski

Nekdanji nizozemski premier Mark Rutte se je pisno opravičil...

Evropska poslanka Romana Tomc postala podpredsednica največje politične skupine v Evropskem parlamentu

Evropska poslanka Romana Tomc iz vrst največje opozicijske stranke...

Nad omrežje Jankovićevega tesnega prijatelja ZDA uvedle sankcije

Tesnega prijatelja ljubljanskega župana Zorana Jankovića, predsednika Republike Srbske Milorada...