Petkov protest je zborovanje socialističnih zombijev in nasprotnikov samostojne Slovenije: Svetlik, Štrajn in zopet Kučan!

Datum:

Hodil bom, dokler bo protest imel smisel,” je nekdanji vodja komunistov in nasprotnik osamosvojitve Milan Kučan odgovoril na vprašanje, zakaj se udeležuje petkovih protestov. 

Slabo obiskani petkovi protesti so z nekdanjim partijcem Milanom Kučanom dobili podporo in signal vsem ostalim, da se morajo bolj aktivirati, če želijo državo zopet vrniti v svoj primež ter si nazaj pridobiti finančne privilegije. Vrag je namreč vzel šalo, saj imajo močnejšo konkurenco v anticepilcih. Za demokracijo pa so škodljivi oboji.

Kučan je na vprašanje novinarja Top News Vladimirja Voduška o povečevanju napetosti v Sloveniji odgovoril, da ta napetost ni dobra in je po njegovem izzvana s strani vlade in dokler se bo to nadaljevalo, se bodo nadaljevali tudi protesti. “Hodil bom, dokler bo protest imel smisel,” je dejal Kučan in dodal, da je protest smiseln, dokler bo vladajoča klika nadaljevala s to politiko. Konec te vlade vidi z volitvami.

Foto: Top News

Sicer pa Kučan ni edini izmed “old boysov”, ki se udeležujejo levičarskih javnih manifestacij. Tam sta bila še nekdanji minister v Pahorjevi vladi Ivan Svetlik in nekdanji vodja Liberalne akademije Darko Štrajn. Oba sta tako kot Kučan zagrizena socialista in nasprotnika demokracije. Kot kaže mlade sile potrebujejo pomoč politikov, ki bi morali biti že zdavnaj upokojeni, saj je znano, da ko v prve vrste vskočijo prvorazredni, se začne zares.

Foto: Top News

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Ruska znanstvenica “padla skozi okno”

Umrla je ena izmed vodilnih ruskih ekonomistk Valentina Bondarenko....

Za oblečene kopalke islamske veroizpovedi ne velja kopalni red?

V kranjskem javnem kopališču so obiskovalci priča vse večjemu...

[Video] Ruski vojaški častnik poškodovan v eksploziji avtomobila v Moskvi

Visokemu poveljniku ruske vojske je v eksploziji avtomobila v...