Poglejte si te absurdne izjave proticepilca: “Pes v bližini cepljene osebe je umrl zaradi notranjih krvavitev”!

Datum:

“Ali veste, da v Rusijo in v France Airlines cepljeni ljudje ne smejo leteti? Ali to veste? To naša vlada molči. To so resnične informacije,” je javno izustil eden izmed proticepilcev, za katerega se zdi, da se je pravkar vrnil z uspešnega maturantskega žura. 

Kot kaže, se je nekaterim proticepilcem res dokončno “odpeljalo”. Čakamo še na nekoga, ki bo cepljenje proti covidu-19 obdolžil povzročanja izbruhov vulkanov po svetu ali pa ga povezal z Nezemljani. Le kam si šla, zdrava pamet? Že desetletja uveljavljena zdravstvena praksa cepljenja pa tudi ni kriva za prav vse tegobe tega sveta.

V nadaljevanju je proticepilec, na javnem nastopu, navedel še nekaj skrajno absurdnih zadev: “To ni šala. In kar je še problem cepiva je spike protein, ki ga cepljeni začnejo prekomerno proizvajati. Ena ženska iz Amerike je povedala, da ko je bil pes v bližini cepljene, je umrl zaradi notranjih krvavitev.

https://twitter.com/gregetz/status/1435500914396307462?s=20

Poročali smo že, da so proticepilci osebe, ki poleg teorijam zarote v zvezi s cepljenjem in “spike proteini”, običajno “verujejo” še v skrajno nevarnost tehnologije 5G. Nekateri pa so celo prepričani, da koronavirus v resnici ne obstaja. Eno izmed najbolj popularnih proticepilskih gibanj je organizacija OPS (Ozaveščeni prebivalci Slovenije), katere člani so nedavno nasilno vdrli na RTVS.

Na javno delovanje vodje sekte OPS-a Ladislava Trohe se je izvrstno odzval dvojni magister in psihoanalitik Roman Vodeb: “Ladislav Troha – Bogu hvala za njega! Opozorilo vsem Slovencem!” … Kar poglejte si, da boste videli, kako deluje shizotipska osebnostna motnja pri verskem fanatiku, ki je postal tudi vnet anticepilec in ukleščenec v številne teorije zarote.” Uradna Cerkev, msgr. Stanislav Zore in papež Frančišek, sicer dejavno pozivata k cepljenju proti covidu-19.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Radgonske gorice osvojile šampionsko odličje in deset zlatih medalj

V sredini julija je v prostorih Pomurskega sejma potekalo...

Domoljubni stranki so bili nedemokratično odvzeti pripadajoči položaji v EU parlamentu

Evropska levica, vključno z EPP, je nedemokratično odvzela pripadajoče...

V hrvaškem turizmu ne cvetijo rožice: “Najslabša sezona v zadnjih 20 letih”

Hrvati niso zadovoljni z letošnjo turistično sezono, poročajo hrvaški...

Z motorjem varno v poletje

V poletnih mesecih, še posebej pa ob koncih tedna,...