Pojavil se je dokaz, da je Kitajska sodelovala z družino Biden in ji posredovala napotke, kako premagati Donalda Trumpa

Datum:

Na dan prihajajo nove informacije, da so bili Bidnovi dogovorjeni s Kitajsko, da jim bo posredovala informacije, na kakšen način premagati Donalda Trumpa na ameriških predsedniških volitvah 2020. V zameno so Hunterju Bidnu nudili spolne usluge kitajske agentke Jije Qi in “psihoterapevtsko pomoč” na daljavo skupaj z napotki, kako v predvolilnem boju pravilno ravnati. 

Znano je, da je Hunter Biden pustil svoj prenosni računalnik pri serviserju računalniške opreme in ga ni več prevzel, in sicer že več kot pred letom dni. Na takšen način je računalnik de facto postal lastnina serviserja. Temu je botrovalo dejstvo, da se Hunter ni bil zmožen vrniti na servis in prevzeti svoje lastnine. Obe strani sta podpisali tudi dogovor, da če Hunter ne prevzame prenosnika, le-ta postane last serviserja. Ob tem je znano, da Hunter ni nikdar prevzel svojega računalnika. Zadnjih nekaj mesecev pa so strokovnjaki preiskovali Hunterjev prenosnik. In zahvaljujoč njim sedaj razpolagamo s številnimi neokusnimi informacijami iz Hunterjevega zasebnega življenja, poroča thegatewaypundit.

Odkrili so tudi številne neprijetne informacije o Bidnovi družini. Hunter je imel na svojem prenosniku tudi dnevnik. Prav tako so bile na prenosniku varnostne kopije besedilnih sporočil skupaj s slikami ter videoposnetki na katerih je skupaj s prostitutkami ter družinskimi člani, ki jemljejo mamila in imajo spolne odnose. Še bolj škandalozno pa je to, da je Hunter nekatere izmed teh posnetkov celo naložil na pornografsko spletno stran PornHub. Vendar pa Hunterjev računalnik skriva tudi druge šokantne podrobnosti, za katere si Bidnovi verjetno ne bi želeli, da bi prišle v javnost. Med deset tisoči elektronskih sporočil, dokumenti, videoposnetki, zvočnimi posnetki in šifriranimi datotekami, se nahaja tudi zbirka pogovorov med sinom Joeja Bidna ter kitajsko agentko Jijo Qi

Sin Joea Bidna, Hunter Biden, v spolnem razmerju s kitajsko agentko JijoQi. (Foto: thegatewaypundit)

Jia Qi je sicer poznana še pod drugimi imeni: Jai Qi Bao, Jiaqi Wang, Jiaqi Wang Bao, Wang Bao Jiaqi, Qinping Bao, TianTian Bo. Gre za nekdanjo asistentko Ye Jianminga v ZDA, ki je bil direktor kitajskega energetskega konglomerata Huaxin in poslovni partner Hunterja ter Jima Bidena. Ye Jianming in njegovo osebje, nastanjeno v ZDA pa je tesno sodelovalo s kitajskimi obveščevalnimi službami, ki so nadzirale velik del strategije, financiranja in prekomorskih operacij CEFC ter še eno skupno podjetje Kitajcev in Bidnov, ki se imenuje Bohai Harvest RST (BHR). V skladu s tradicionalno taktiko, je bila JiaQi namenjena temu, da bi še posladkala, že tako tesno simbiozo Hunterjevega podjetja s kitajskim energetskim podjetjem CEFC. Ves čas je skrbno skrbno pazila na Hunterja iz svoje baze v New Yorku in je delovala kot povezava med kitajskimi uradniki v tujini ter Bidnovimi. 

Tajni dokument kitajske komunistične partije, namenjen Hunterju Bidnu. V njem so napotki, kako premagati Donalda Trumpa. (Foto: thegatewaypundit)

V enem svojih osladnih sporočil je med drugim zapisala, da je za Hunterja shranila pasjo verižico in praznični/rojstnodnevni paket. Kot je še dodala, je oboje na varnem, kot je tudi obljubila. Sladko je tudi povprašala na kakšen način bi mu dostavila paket. Kot lahko sklepamo tudi s pomočjo zgornje fotografije, je kitajska agentka verjetno mislila pasje ovratnice, ki jih je nosil Hunter okoli vratu. Vendar pa je bilo Hunterjevo razmerje s Jai Qi več kot le spolno. Kitajska komunistična partija je namreč preko Jia Qi podpirala Bidnove ter jih zalagala z informacijami glede tega, kako premagati predsednika Donalda Trumpa na volitvah.

Tajni dokumenti z napotki komunistične partije, namenjenimi Hunterju Bidnu za boj proti Donaldu Trumpu. (Foto: thegatewaypundit)

V enem teh poročil kitajski komunisti, med drugim, spodbujajo Hunterja, da naj se ne ukvarja z medijskimi nesmisli, in da naj se rajši osredotoči na prioritete, to je na podporo svojemu očetu. Obenem ga kitajski komunisti še podučujejo, da naj si ne žene preveč k srcu vseh stvari, ki jih o njem govorijo drugi, saj bodo tisti, ki želijo najti napake, te vselej našli. Spodbujajo ga tudi, da naj bo ponosen na svojo poslovno in odvetniško kariero. V nadaljevanju so navedeni tudi nekatere domnevne Trumpove nepravilnosti. Podobnih dokumentov, ki izpričujejo podajanje napotkov s strani KKP družini Biden pa je še ogromno.

Že dolgo časa je znano, da ima družina demokratskega predsedniškega kandidata, za katerega večina osrednjih medijev verjame, da je bil izvoljen na volitvah, kar precej masla na glavi. Potem, ko je v sredo, 9. decembra 2020 v javnost prišla informacija, da Hunterja Bidna, sina Joeja Bidna, preiskujejo zaradi utaje davkov, se je v preiskavi znašel tudi Bidnov brat, James Biden. Po poročanju Politico je zvezna preiskava povezana s sinom nekdanjega ameriškega podpredsednika Hunterjem Bidnom veliko večja, kot pa bi bilo možno razbrati iz Bidnovih izjav. Poleg tožilstva v Delawaru naj bi se s preiskovanjem davkov Hunterja ukvarjali tudi v Južnem okrožju New Yorka.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

V berlinskih bazenih bo zaradi migrantov potrebna posebna aplikacija

Na zunanjih nemških bazenih bodo primorani prihajajočo poletno sezono...

Trije ustavni sodniki: Večina Ustavnega sodišča je prekoračila zakonska pooblastila!

Trije ustavni sodniki so se ogradili od današnje izjave...

Janša: Nika Kovač vodi Soroševo kampanjo za razkroj Evrope

"Soroševa kampanja Inštituta 8. marec za razkroj Evrope. Formula...

[Video] Čadež: Moje imenovanje na vrh “leve utrdbe” je bilo kot biku pokazati rdečo zastavo!

"Meni uradno očitajo stvari, za katere nimajo nobenih dokazov,...