Ponesrečeno vladno fotografiranje

Datum:

Vladni X profil je objavil prav nenavadno fotografijo z včerajšnje tekme zvezd v ljubljanskih Stožicah. Na njej je ministrica Tanja Fajon “kukala” iza hrbta premierja Roberta Goloba, ki se je stiskal k predsednici Nataši Pirc Musar.

Šport združuje in navdihuje, nocoj za dober namen. Nogometne tekme zvezd v ljubljanskih Stožicah se udeležuje tudi predsednik vlade  dr. Robert Golob. V podporo vsem, ki so v nedavnih poplavah utrpeli škodo,” so na včerajšnji tekmi zvezd objavili z vladnega X profila. Z objavo ne bi bilo nič spornega, če ne bi objavili serijo fotografij, med katerimi je bilo res ponesrečeno fotografiranje med premierjem in predsednico, v ozadju pa ministrica Tanja Fajon. Mimogrede, mnogi so kritizirali stilsko opravo predsednice Nataše Pirc Musar v belem dresu, na katerem je bilo natiskano kar njeno ime.

V osrednjih medijih ni zaslediti kakršne koli informacije o komunikacijskem zdrsu, saj gre za dogodek, ki je z vidika političnega marketinga zelo pomemben za vlado. Prek “kruha in iger” namreč sanirajo sanacijo po poplavah, ki sicer ne poteka po načrtih in pričakovanjih.

Nogometni zvezdniki na čelu s predsednikom Evropske nogometne zveze Uefe Aleksandrom Čeferinom, ki je bil pobudnik akcije, so v Stožicah igrali dobrodelno tekmo za žrtve avgustovskih poplav v Sloveniji. Tam je bila vsa leva politična smetana – od župana Zorana Jankovića, starlete Tine Gaber, odvetnika Petra Čeferina, komisarja Janeza Lenarčiča in drugih. Na razprodanem stadionu je po enajstmetrovkah slavila modra ekipa s 5:4. Skupno so na tekmi zbrali nekaj več kot 3,5 milijona evrov.

Andrej Žitnik

Sorodno

Zadnji prispevki

Odstopila vodja ameriške tajne službe

Vodja ameriške tajne službe Kimberly Cheatle je odstopila. Po...

Musk: “Moj sin je mrtev, ubil ga je virus prebujenstva”

Elon Musk je v nedavnem intervjuju delil osebno zgodbo...

Republikanski senator zahteva Bidnovo razrešitev

Republikanski senator Eric Schmitt je pozval vse člane Bidnovega...