Poslanec Grims: “Braniti levičarske teroriste ANTIFA zato, ker sebe imenujejo “antifašisti”, je isto, kot da bi branili Severno Korejo, ker sama sebe imenuje “Demokratična ljudska republika Koreja”

Datum:

“Za razumevanje modernega časa: Braniti levičarske teroriste ANTIFA zato, ker sebe imenujejo “antifašisti”, je isto, kot da bi branili Severno Korejo, ker sama sebe imenuje “Demokratična ljudska republika Koreja”. PS.: BLM je v bistvu samo protibelsko rasistični ANTIFA derivat,” je včeraj na Twitterju zapisal poslanec v Državnem zboru Republike Slovenije Branko Grims. V zadnjih dogodkih povezanih z britansko vejo Black Lives Matter je to več kot očitno. Ne samo, da je med cilji že omenjene organizacije kot oni temu pravijo “ukinitev nadvlade belih”, ampak lahko na protestih po Evropi in ZDA opažamo tudi ropanje trgovin, zažiganje ter uničevanje spomenikov pomembnih zgodovinskih osebnosti, med drugim Winstona Churchilla, ki je Staro celino ubranil tako pred fašizmom, kot tudi pred skrajnimi levičarskim – stalinizmom ter preroško opozoril, da bodo fašisti prihodnosti antifašisti. Londonski skrajni levičarji iz vrst Antife in Black Lives Matter pa so že oskrunili njegov kip s tem, ko so prečrtali in popisali njegovo ime ter ga polepili s plakati. 

Poslanec v Državnem zboru Branko Grims je včeraj opozoril na dejstvo, da je braniti ultra-levičarske teroriste Antife tako kot bi branili Severno Korejo, ki sama zase pravi, da je “Demokratična ljudska republika Koreja,” Black Lives Matter pa je pravzaprav zgolj protibelski rasistični derivat že omenjene teroristične organizacije. Prvi je Antifa za teroristično organizacijo upravičeno razglasil prav ameriški predsednik Donald Trump. Antifa je sicer organizacija, ki se nasilno spravlja nad konservativce in liberalce.

Nedavno pa se je ta teroristična organizacija pridružila Black Lives Matter, ki dela zdrahe in povzroča materialno škodo zaradi smrti črnca Georgea Floyda. Ob tem pa se je potrebno vprašati kaj je pravzaprav Antifa. Cilj te teroristične organizacije je ustvariti kaos, anarhijo. Njihov poglavitni cilj je pravzaprav uničenje ZDA. Antifa sicer razglaša, da se bori proti fašizmu, v resnici pa je njeno delovanje zelo fašistično. Skupina je bila nekoč sicer povezana z Nemško komunistično partijo.

Člani so po večini mladi in brezposelni anarhisti, ki obožujejo ideale komunizma in marksizma. V javnosti se radi ponašajo s svojimi nasilnimi dejanji in uničevanjem tako javne kot tudi zasebne lastnine in celo zločinih. Njihova pogosta tarča pa so povsem nedolžni ljudje, medtem ko na ves glas vpijejo, da se borijo proti fašizmu. Ob tem pa se pojavlja vprašanje, kdo pa so potemtakem resnični fašisti. Vzporednice med divjanjem nacistov v poznih 30. letih 20. stoletja in sedanjim divjanjem ultra-levičarjev v ZDA in Zahodni Evropi niso naključne.

Levičarski teroristi Antife, (Foto: posnetek zaslona)

Razbite izložbe, požgane hiše in izropane trgovine so že leta 1938 “krasile” podobe nemških in avstrijskih mest po t. i. kristalni noči, ko so se nacisti okrutno znesli nad premoženjem bogatih nemških Judov. Tudi kolesarjenje ni nova pogruntavščina slovenskih anarholevičarjev, saj so podobne spektakle, med drugim pri nas v Celju, izvajali že nacisti. Iz zgodovine pa je sicer še znano, da so se nacisti, krvoločnosti učili prav od komunistov. Danes se zgodba ponavlja, le v obratni smeri. Slovenski, evropski in ameriški neokomunisti in anarholevičarji s svojimi metodami v marsičem oponašajo prav naciste: pri političnem kolesarjenju, požiganju, uničevanju, ropanju, zastraševanju in nasilnem rušenju zakonite oblasti. V obeh primerih pa je policija nemočna.

Levičarski teroristi Antife, (Foto: posnetek zaslona)

Žan Novak

Sorodno

Zadnji prispevki

Britanci pretreseni: Moški zabodel vojaka in iz noža lizal kri

Britanskega vojaka je sredi belega dne, ko se je...

[X odzivi] “Brezsramno je tole; ga ni bilo junaka, ki bi ga poslal domov”

"Hiša, podarjena s strani zasebnega podjetja, hudi birokratski zapleti...

Radgonske gorice osvojile šampionsko odličje in deset zlatih medalj

V sredini julija je v prostorih Pomurskega sejma potekalo...